Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

29.11.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • 14. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.19 7.51 18.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:40:58)
Je konec! Chelsea zvládla další domácí utkání a na Stamford Bridge poráží Swansea 1:0! Domácí celek byl po celou dobu aktivnějším celkem, ale na vítězství se nakonec pořádně nadřel. V první půli si Chelsea vypracovala snad pět gólových šancí. Hostující Martin Olsson si dokonce málem srazil balón do vlastní branky. Na konci prvního poločasu byl navíc domácí trenér Conte vykázán na tribunu. Po přestávce se do hry dostávali i hosté a Chelsea se do šancí dostávala o něco obtížeji. V 55. minutě si Antonio Rüdiger naběhl na povedený centr a přesnou hlavičkou otevřel skóre! Poté domácí celek trošičku polevil a hosté se dostávali do pokutového území. V 65. minutě mohl Morata potvrdit výhru domácího celku, ale před Fabianskim zamířil nad branku. Chelsea si těsné vedení pohlídala a díky dnešnímu vítězství se vrací na třetí pozici před Arsenal.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Až v nastaveném čase přišla na svět první žlutá karta dnešního utkání! Za nesportovní chování si ji vysloužil Álvaro Morata.

90+2

Victor Moses se pokusil oslovit Fábragesa, jenže přihrávka střídajícího fotbalisty byla příliš pomalá a obránce Mike van der Hoorn vybojoval balón pro Swansea.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Hra je přerušena. Álvaro Morata utrpěl v hlavičkovém souboji úder loktem do obličeje. Wayne Routledge se poté zachoval sportovně a odevzdal balón domácím.

89

Wayne Routledge dostal prostor v pokutovém území a centroval na zadní tyč, kam sprintoval Wilfried Bony. Hostujícímu útočníkovi scházely k zakončení dva kroky.

88

Wilfried Bony si naběhl na vysokou přihrávku na Chelsea. Hostující útočník se hned snažil vylepšit pozici pro Fera, ale Kanté akci Swansea zbrzdil.

87

Chelsea přečkala další útok Swansea a domácí fotbalisté už znovu kombinují na polovině hrací plochy. Nikdo v modrém se už nežene do útoku.

86

Rozehrávky přímého kopu se ujal Ki Song-jung. Hostující fotbalista odcentroval na zadní tyč, ale Alfie Mawson se přes Alonsa nedostal k hlavičce.

85

Leroy Fer obral o balón Kantého, ustál následný souboj a nechal se faulovat. Swansea bude zahrávat přímý kop. Do pokutového území se už stěhují všichni hlavičkáři v červeném.

84

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Wayne Routledge.

84

Cesc Fàbregas obdržel přihrávku na pravou stranu pokutového území a vyslal prudký centr na malé vápno. Do zakončení se dral Álvaro Morata, který si však pomohl faulem.

83

Eden Hazard si nabíhal na prudkou přihrávku na levou stranu. Kyle Naughton se před něj na poslední chvíli natlačil a odkopl balón na rohový kop.

82

Swansea v závěru utkání přeci jen zvýšila tempo a v závěrečných minutách se tlačí na polovinu Chelsea. Hosté se snaží vyrovnat, ale na šanci zatím čekají.

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Eden Hazard.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Danny Drinkwater.

80

Martin Olsson postupoval po levé straně do pokutového území. Krajní obránce Swansea se nakonec odhodlal k odcentrování, ale jeho pobídku schoval Thibaut Courtois do rukavic.

79

Alfie Mawson našel Wilfrieda, který balón prodloužil do běhu Ayewa. Poslední jmenovaný se tlačil mezi obránce Chelsea, ale ke střele se nedostal.

78

Fer táhl akci Swansea středem hrací plochy. Hostující středopolař se nenechal rozhodit a přihrávkou na pravou stranu udržel míč na kopačkách hostujícího celku.

77

Thomas Carroll vybojoval míč na levém křídlo, ale Cesc Fàbregas jej ihned odzbrojil a rozjel protiútok Chelsea. Kanté si však netroufl na zakončení.

76

Victor Moses se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do hry. Domácí záložník chtěl rozehrát po pravé straně, ale důrazný Caroll jeho nákop srazil do autu.

75

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Davide Zappacosta, přichází Victor Moses.

74

Willian našel pěknou přihrávkou mezi obránce Alonsa. Druhý jmenovaný si balón zpracoval a bleskově vypálil. Łukasz Fabiański byl na zemi včas a míč schoval do rukavic.

73

Mike van der Hoorn včasným skluzem zastavil rozběhnutého Moratu. Hostující stoper poté rozjel akci Swansea. Ayew se dokonce probil do zakončení, ale se slabou střelou si Thibaut Courtois dokázal poradit.

72

Andreas Christensen už znovu hraje s míčem na polovině hrací plochy. Domácí fotbalisté nikam nespěchají a v posledních minutách se snaží koncentrovat na obranu.

71

Ayew vybojoval pro Swansea první rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde bez větších problémů zasáhl Cahill. Swansea přesto zůstává u míče.

70

Swansea se po delší době podívala na polovinu domácího celku. Martin Olsson dokonce odcentroval do šestnáctky, jenže důrazný Caroll se ke střele neprobil.

69

Chelsea pokračuje v kombinaci s míčem. Kanté tentokrát nechtěl nic uspěchat a raději si pomohl přihrávkou na Cahilla. Nikdo v modrém zrovna nehýří aktivitou.

68

Chelsea zahrávala další přímý kop. Willian tentokrát z levé strany odcentroval na malé vápno, jenže Kanté se před Mawsona nedostal k hlavičce.

67

Marcos Alonso sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu Swansea, jenže míč už nedohnal na hrací ploše. Swansea bude vhazovat. Hosté však musí zlepšit svou hru.

66

Davide Zappacosta dlouho otálel s rozehrávkou na vlastní polovině a dostal se do problémů. Domácí hráč nakonec přišel o míč, ale Fer jeho zaváhání nepotrestal. Hostující rychlík pálil vysoko nad břevno.

65

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Roque Mesa, přichází Oliver McBurnie.

65

Álvaro Morata zahodil další obrovskou šanci! Domácí obránce se natlačil před Mawsona, dostal se k míči, jenže v tísni přestřelil branku Swansea!

64

Ayew vybojoval míč na polovině hrací plochy, krásnou patičkou obešel Christensena, jenže následnou přihrávku poslal mimo dosah střídajícího Fera.

63

Exekuce přímého kopu se chopil Cesc Fàbregas. Španělský fotbalista odcentroval na malé vápno, kde se do zakončení prodral Álvaro Morata, ale Łukasz Fabiański jeho dobrou hlavičku vytáhl nad břevno!

62

Davide Zappacosta dostal přihrávku na pravou stranu a pohotově centroval do pokutového území. Mike van der Hoorn jeho centr zastavil rukou. Chelsea bude zahrávat přímý kop.

61

Antonio Rüdiger si ve sprinterském souboji vyšlápl na Ayewa. Následně si autor dosud jediné branky naběhl na Willianovu přihrávku, jenže si neporadil s obráncem.

60

Hra je přerušena! Leroy Fer zůstává po zákroku Antonio Rüdigera ležet na polovině hrací plochy a drží se za stehno. Střídající fotbalista však bude pokračovat ve hře.

59

Chelsea si dnes může natrénovat rohové kopy. Další z nich zahrával Cesc Fàbregas. Centr španělského šikuly propadl na zadní tyč. Pedrovu ránu však obránce srazil do autu.

58

Chelsea zahrávala další rohový kop. Willian tentokrát vybídl k zakončení Christensena, jež ještě našel Alonsa, ale jeho technickou střelu na zadní tyč zastavil obránce.

57

Na Stamford Bridge je ihned po vstřelené brance mnohem lepší atmosféra. Domácí příznivci hlasitě skandují a tlačí Chelsea za vstřelením dalších branek.

55

55. Antonio RÜDIGER - 1:0

55

Chelsea právě vstřelila branku!
Chelsea se ujímá vedení! Domácí se usadili v blízkosti pokutového území Swansea. Willian oslovil Kantého, který odcentroval do pokutového území. Míč se od obránce odrazil na malé vápno a ANTONIE RÜDIGER přesnou hlavičkou otevřel skóre!

55

Willian si naběhl na krásnou kolmici podél pravé postranní čáry, zbavil se svého strážce, ale jeho následný centr na malé vápno bez problémů odvrátil Mawson.

54

Antonio Rüdiger díky důrazu uspěl v souboji na vlastní polovině a připravil o míč Ayewa. Německý obránce poté rozehrál na levou stranu. Chelsea se však nadře na přechod do útoku.

53

Willian přenesl hru na levé křídlo, kde dostal prostor Marcos Alonso. Domácí fotbalista prudkým centrem našel Pedra, který z dobré pozice vypálil vysoko nad břevno.

52

Rozehrávky dalšího rohu se ujal Cesc Fàbregas. Domácí záložník odcentroval na malé vápno, odkud balón akrobatickým způsobem odvrátil Alfie Mawson.

51

Po opravdu dlouhé době se do útoku vydalo také Swansea. Kyle Naughton dostal prostor na pravé straně pokutového území, jenže pro jeho centr si došel Courtois.

50

Cesc Fàbregas tentokrát od rohového praporku odcentroval na přední tyč. Do zakončení se tlačil Marcos Alonso, jenže důrazný Mike van der Hoorn jej přetlačil.

49

Chelsea zahrával svůj první roh po přestávce. Domácí celek se kvůli špatnému centru neprodral do pokutového území. Fotbalisté v modrém přesto zůstávají u míče.

48

Wilfried Bony si naskočil na vysokou přihrávku na polovinu Chelsea, jenže útočník hostujícího celku přizvedl balón jen za sebe, kde byli domácí zadáci.

47

Chelsea vstopila do druhého poločasu aktivně. Álvaro Morata si řekl o přihrávku na hranici pokutového území, ale přes Mawsona se neprobil do šestnáctky.

46

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Renato Sanches, přichází Leroy Fer.

46

Začal druhý poločas.
Statistiky po prvním poločasu

Střely na branku: 6 – 0
Střely mimo branku: 3 – 0
Rohové kopy: 7 – 0
Fauly: 4 – 3
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali nadvládu domácího celku. Chelsea si vypracovala několik šancí, ale obrana Swansea v čele s Fabianskim zatím odolává. Největší ohrožení hostující branky paradoxně obstaral hostující Martin Olsson, který si Willianův centr málem srazil do vlastní branky. Těsně před přestávkou navíc rozhodčí vykázal domácího trenéra Conteho mezi diváky. Do kabin se odchází za stavu 0:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Nastavuje se jedna minuta!

45

Willian se ještě jednou odhodlal k odcentrování do šestnáctky. Do odraženého míče se opřel Marcos Alonso, jemuž rána vůbec nesedla a míč skončil vysoko nad brankou.

44

Snad poprvé v utkání se míče dotkl také Thibaut Courtois. Domácí brankář si počkal na malou domů a před dotírajícím Bonym odkopl balón daleko od branky.

43

Domácí trenér Antonie Conte se pustil do kritiky rozhodčích a hlavní arbitr jej za trest vykázal na tribunu. Tohle může být pro Chelsea další problém!

42

Domácím scházely decimetry! Willian se kličkou na hranici pokutového území uvolnil a vyslal prudký centr, který zasáhl Martin Olsson a jen se štěstím si balón nesrazil do vlastní branky!

41

Ayew se s míčem u nohy protančil na polovinu Chelsea, jenže těsně za půlící čárou přišel o míč. Willian táhl následnou akci Chelsea, ale ani tentokrát neodcentroval podle svých představ.

40

Chelsea zahrávala svůj šestý rohový kop v prvním poločase. Cesc Fàbregas odcentroval na vzdálenější tyč, jenže Olsson balón přizvedl ven z pokutového území.

39

Cesc Fàbregas vyslal vysokou přihrávku do pokutového území. Na pobídku domácího záložníka si brousil zuby Pedro, nicméně obránce Mike van der Hoorn stál na správném místě.

38

Kanté obdržel přihrávku na polovinu Swansea, rozhlédl se a oslovil Williana. Druhý jmenovaný se pokusil odcentrovat, ale jeho pobídku zastavil obránce.

37

Aktivní Sanches znovu operoval v blízkosti postranní čáry. Tentokrát si netroufl na individuální průnik kolem Zappacosty a vypomohl si přihrávkou na Mawsona.

36

Renato Sanches vymyslel prudkou přihrávku na levé křídlo. Hosté jsou směrem do útoku opravdu bezzubí. Hráči v červeném se raději vrátili na svou polovinu.

35

Chelsea měla k dispozici další rohový kop. Na Fabregasův centr si naskočil Marcos Alonso, který hlavičkoval na malém vápně, jenže minul soupeřovu branku!

34

Cesc Fàbregas diriguje rozehrávku Chelsea na polovině soupeře. Nikdo z útočníků se mu však náběhem neuvolnil do výhodné pozice. Chelsea musí nadále vyčkávat.

33

Renato Sanches měl kolem sebe moře volného prostoru, nicméně portugalský fotbalista se unáhlil s rozehrávkou na levou stranu a balón pouze zakopl do autu.

32

Chelsea nyní uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Domácí fotbalisté se snaží hrát s míčem na kopačkách a čekají na skulinky v obraně Swansea.

31

Marcos Alonso přečetl nepřesnou přihrávku na Sanchese. Domácí fotbalista ihned přenesl hru na pravou stranu, ale pro Pedrův vysoký centr si došel Łukasz Fabiański.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a domácí Chelsea zatím dominuje dění na hrací ploše. Fotbalisté v modrém si vypracovali několik šancí, ale Łukasz Fabiański zatím drží Swansea nad vodou.

29

Chelsea se mohla dostat do vedení! Álvaro Morata si na hranici ofsajdu počkal na pěkný centr z pravé strany a dostal se ke střele. Łukasz Fabiański jeho pokus vytáhl nad břevno!

28

Wilfried Bony obdržel prudkou přihrávku mezi dva obránce Chelsea, jenže bývalý útočník pražské Sparty si nepotykal se zpracováním a balón mu uskočil k Christensenovi.

27

Gary Cahill měl na levé straně domácí defenzívy problémy s dotírajícím Ayewem. Zkušený obránce Chelsea se dokázal zorientovat a vybojoval pro svůj tým vhazování.

26

Marcos Alonso upadl v pokutovém území po souboji se Sanchesem. Hlavní rozhodčí měl souboj přímo před sebou a rozhodl se neodpískat pokutový kop.

25

Další útok Chelsea zastavuje zbytečný faul na polovině Swansea. Willian bojoval o míč tak aktivně, až se dopustil nedovoleného zákroku. Swansea si může oddechnout.

24

A další povedený roh. Na značce pokutového kopu si na centrovaný míč naskočil Álvaro Morata, který přetlačil obránce, jenže jeho hlavičku udržel gólman před brankovou čárou.

23

Domácí celek zahrával další rohový kop. Willian tentokrát rozehrál do kombinace. Pedro nakonec vypálil ze střední vzdálenosti a jeho technickou ránu vyrazil Łukasz Fabiański na další roh.

22

Andreas Christensen před sebe nepustil rozběhnutého Ayewa a dokázal konstruktivně rozehrát. Chelsea se ihned hnala do útoku, ale Kanté prováhal možnost k zakončení.

21

Na Willianův centr od rohového praporku si na malém vápně počkal Álvaro Morata, který se pokoušel překvapit hostujícího brankáře, jenže jeho zakončení prolétlo nad břevnem.

20

Marcos Alonso si v pokutovém území naběhl na Fábregasův centr. Domácí fotbalista vracel balón před branku, ale Alfie Mawson balón odvrátil na rohový kop.

19

Po nepovedeném odkopu Martina Olssona se k odraženému míči dostal Pedro. Domácí fotbalista se uvolnil ke střele, ale jeho ránu na přední tyč Łukasz Fabiański zneškodnil.

18

Také hosté nyní zahrávali přímý kop. Ki Song-jung vymyslel nadýchaný centr na hranici pokutového území. Cesc Fàbregas míč prodloužil za sebe a obránci Chelsea uklidnili situaci.

17

Marcos Alonso ještě udržel vysokou přihrávku na hrací ploše, jenže míč se od jeho hlavy odrazil právě do autu. Swansea bude vhazovat a po delší době může zaútočit.

16

Davide Zappacosta vystihl nepřesnou rozehrávku hostujícího celku, míč si převzal hrudí a pohotově vypálil. Jeho projektil vnějším nártem Łukasz Fabiański bez problémů zlikvidoval.

15

Cesc Fàbregas přenesl hru na pravou stranu pokutového území, kam si naběhl Davide Zappacosta, jehož přetažený centr neusměrnil nikdo v modrém mezi tři tyče.

14

Početná skupinka příznivců Swansea zatím na Stamford Bridge vytváří parádní atmosféru. Hostující celek přijelo do Londýna podpořit opravdu hodně fanoušků.

13

Chelsea si připisuje první střelu na branku. Álvaro Morata se na hranici pokutového území uvolnil rychlou kličkou, jenže jeho slabou střelu schoval Łukasz Fabiański do rukavic.

12

Marcos Alonso vymyslel krásnou přihrávku mezi obránce Swansea, jenže Willian se nemohl zapojit do hry, jelikož stál v ofsajdové pozici. Alfie Mawson hlavou uklidil míč do rukavic brankáře.

11

Rozehrávky přímého kopu se chopil Willian. Záložník domácího celku vyslal centr s pořádnou rotací. Jeho centr sice nikdo z hlavičkářů nezasáhl, ale balón stejně prosvištěl těsně vedle zadní tyče!

10

Cesc Fàbregas si narazil míč s Alonsem a byl faulován. Chelsea díky počinu španělského záložníka vybojovala přímý kop v blízkosti pokutového území.

9

Marcos Alonso se z levého křídla prodral na hranici pokutového území, jenže místo centru do pokutového území raději zahrál zpětnou přihrávku na Cahilla.

8

Thomas Carroll měl na levé straně hrací plochy moře času, jenže hostující fotbalista pokazil přihrávku na Wilfrieda a daroval Chelsea autové vhazování.

7

Antonio Rüdiger se nyní zapojil do útočného výpadu Chelsea. Německý obránce si v souboji s Ayewem pomohl rukou a dopustil se zbytečného faulu.

6

Martin Olsson spěchal za obloučkem na levé křídlo, nicméně domácí obránce Antonio Rüdiger před ním odpravil balón do bezpečí. Swansea přesto zůstává u balónu.

5

Gary Cahill vymyslel prudkou přihrávku do pokutového území. Nikdo z domácích útočníků jeho pobídku nezastihl a balón prosvištěl do zámezí.

4

Hosté se poprvé v utkání usadili na polovině domácího celku. Pedro však vybojoval balón pro Chelsea, jenže jeho přihrávka vnějším nártem k Moratovi neprošla.

3

Kanté vybojoval míč na vlastní polovině a snažil se uvolnit. Roque Mesa mu však skvěle zatarasil cestu a bez rozpaků odkopl míč do zámezí. Chelsea bude vhazovat.

2

Marcos Alonso operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Domácí fotbalista si chtěl narazit s Kantém, jenže pozorný obránce Swansea připravil Chelsea o míč.

1

Chelsea obstarala výkop do dnešního utkání. Domácí fotbalisté se ihned vydali do útoku. Morata prodloužil míč do pokutového území, ale Pedro se nestačil uvolnit ke střele.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Chelsea bude hrát v modrém, zatímco Swansea přijela do Londýna v červených dresech.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Poslední vzájemné utkání

25.2.2017 – Chelsea FC – Swansea City 3:1

Branky: 19. Fàbregas (Pedro), 72. Pedro (Fàbregas), 84. Costa (Hazard) – 45+2. Llorente (Sigurdsson)

Chelsea FC: Courtois – Azpilicueta, Luiz, Cahill (C) – Moses (85. Zouma), Kanté, Fàbregas, Alonso – Pedro (76. Matić), Costa, Hazard (85. Willian)

Swansea City: Fabiański – Naughton, Fernández, Mawson, Olsson – Fer, Cork, Carroll (76. J. Ayew) – Routledge (81. Narsingh), Llorente, Sigurdsson
Swansea City

Loňský ročník nebyl pro fotbalisty Swansea, kteří s náskokem sedmi bodů na sestupové vody skončili až na patnáctém místě, úplně vydařený. V právě probíhajícím ročníku to s nimi vypadá ještě hůře, po třinácti odehraných kolech nalezneme Labutě až na devatenácté pozici, hůře už je na tom pouze Crystal Palace. Oproti ostatním soupeřům ze spodku tabulky si svěřenci trenéra Clementa vedou relativně dobře v defenzivě, pouhopouhých sedm vstřelených branek je ale řadí do pozice týmu s nejhorší ofenzivou.

Na výhru čekají The Swans už od čtrnáctého října, kdy před vlastními fanoušky poměrem 2:0 porazili nováčka z Huddersfieldu. Od té doby odehrál velšský celek pět utkání, z nichž vydoloval jen jeden bod. Nejprve na domácí půdě nestačil na Leicester, poté neudržel těsné vedení na Emirates Stadium a v posledním mači před reprezentační přestávkou podlehl také Brightonu. Po jejím skončení s prázdnou odjížděl z Burnley, v doposud posledním zápase pak vybojoval bod za bezbrankovou remízu s Bournemouthem.
Chelsea FC

Chelsea loni všem vytřela zrak, když ovládla anglickou nejvyšší soutěž se sedmibodovým náskokem na druhý Tottenham. Letos už to od The Blues taková krasojízda není, po třinácti odehraných kolech jim sice patří solidní třetí pozice, jejich ztráta na vedoucí Manchester City ale čítá už propastných jedenáct bodů. Z posledních pěti zápasů ale družina Antonia Conteho ovládla hned čtyři, nejprve po parádním obratu poradila s Watfordem a o týden později zvítězila na půdě nepříjemného Bournemouthu.

V prvním listopadovém duelu na Stamford Bridge dorazil Manchester United, vyrovnanou bitvu rozhodla trefa Álvara Moraty, jenž se v tomto ročníku Premier League trefil už osmkrát. Po reprezentační přestávce parta okolo kapitána Cahilla smetla West Brom 4:0, minulý víkend ale pouze remizovala na půdě Liverpoolu. Se svým dnešním soupeřem Chelsea za dvanáct utkání prohrála pouze jednou, na Stamford Bridge se se Swansea střetla šestkrát, přičemž se hned pětkrát radovala z vítězství a jednou oba celky získaly po bodu.
Příjemný středeční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní kopané! Anglická Premier League má dnes na programu šest utkání v rámci vloženého čtrnáctého kola, my se v tomto online přenosu zaměříme na souboj mezi Chelsea FC a Swansea City. Na Stamford Bridge je úvodní výkop naplánován na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Rüdiger

Karty:   90+3. Morata (CHE)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:7.

Chelsea FC: Courtois – Rüdiger, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (75. Moses), Fàbregas, Kanté, Alonso – Willian (81. Drinkwater), Morata, Pedro (81. E. Hazard).
Náhradníci: Caballero – Drinkwater, E. Hazard, Moses, Azpilicueta, Bakayoko, Ampadu.

Swansea City: Fabiański – Naughton, van der Hoorn, Mawson, M. Olsson – Ki Song-jung, Mesa (65. McBurnie), Sanches (46. Fer), T. Carroll – Bony (C), J. Ayew (84. Routledge).
Náhradníci: Nordfeldt – Fer, Dyer, Routledge, Clucas, McBurnie, Rangel.

Rozhodčí: Neil Swarbick – Richard West, Matthew Wilkes