Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

29.11.2017, 20:45 • Stamford Bridge, London • 14. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.19 7.51 18.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:40:58)
Je konec! Chelsea zvládla další domácí utkání a na Stamford Bridge poráží Swansea 1:0! Domácí celek byl po celou dobu aktivnějším celkem, ale na vítězství se nakonec pořádně nadřel. V první půli si Chelsea vypracovala snad pět gólových šancí. Hostující Martin Olsson si dokonce málem srazil balón do vlastní branky. Na konci prvního poločasu byl navíc domácí trenér Conte vykázán na tribunu. Po přestávce se do hry dostávali i hosté a Chelsea se do šancí dostávala o něco obtížeji. V 55. minutě si Antonio Rüdiger naběhl na povedený centr a přesnou hlavičkou otevřel skóre! Poté domácí celek trošičku polevil a hosté se dostávali do pokutového území. V 65. minutě mohl Morata potvrdit výhru domácího celku, ale před Fabianskim zamířil nad branku. Chelsea si těsné vedení pohlídala a díky dnešnímu vítězství se vrací na třetí pozici před Arsenal.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Až v nastaveném čase přišla na svět první žlutá karta dnešního utkání! Za nesportovní chování si ji vysloužil Álvaro Morata.

90+2

Victor Moses se pokusil oslovit Fábragesa, jenže přihrávka střídajícího fotbalisty byla příliš pomalá a obránce Mike van der Hoorn vybojoval balón pro Swansea.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Hra je přerušena. Álvaro Morata utrpěl v hlavičkovém souboji úder loktem do obličeje. Wayne Routledge se poté zachoval sportovně a odevzdal balón domácím.

89

Wayne Routledge dostal prostor v pokutovém území a centroval na zadní tyč, kam sprintoval Wilfried Bony. Hostujícímu útočníkovi scházely k zakončení dva kroky.

88

Wilfried Bony si naběhl na vysokou přihrávku na Chelsea. Hostující útočník se hned snažil vylepšit pozici pro Fera, ale Kanté akci Swansea zbrzdil.

87

Chelsea přečkala další útok Swansea a domácí fotbalisté už znovu kombinují na polovině hrací plochy. Nikdo v modrém se už nežene do útoku.

86

Rozehrávky přímého kopu se ujal Ki Song-jung. Hostující fotbalista odcentroval na zadní tyč, ale Alfie Mawson se přes Alonsa nedostal k hlavičce.

85

Leroy Fer obral o balón Kantého, ustál následný souboj a nechal se faulovat. Swansea bude zahrávat přímý kop. Do pokutového území se už stěhují všichni hlavičkáři v červeném.

84

Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Jordan Ayew, přichází Wayne Routledge.

84

Cesc Fàbregas obdržel přihrávku na pravou stranu pokutového území a vyslal prudký centr na malé vápno. Do zakončení se dral Álvaro Morata, který si však pomohl faulem.

83

Eden Hazard si nabíhal na prudkou přihrávku na levou stranu. Kyle Naughton se před něj na poslední chvíli natlačil a odkopl balón na rohový kop.

82

Swansea v závěru utkání přeci jen zvýšila tempo a v závěrečných minutách se tlačí na polovinu Chelsea. Hosté se snaží vyrovnat, ale na šanci zatím čekají.

81

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Pedro, přichází Eden Hazard.
Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Danny Drinkwater.

80

Martin Olsson postupoval po levé straně do pokutového území. Krajní obránce Swansea se nakonec odhodlal k odcentrování, ale jeho pobídku schoval Thibaut Courtois do rukavic.

Chelsea FC – Swansea City

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Rüdiger

Karty:   90+3. Morata (CHE)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 7:1. Rohy: 15:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:7.

Chelsea FC: Courtois – Rüdiger, Christensen, Cahill (C) – Zappacosta (75. Moses), Fàbregas, Kanté, Alonso – Willian (81. Drinkwater), Morata, Pedro (81. E. Hazard).
Náhradníci: Caballero – Drinkwater, E. Hazard, Moses, Azpilicueta, Bakayoko, Ampadu.

Swansea City: Fabiański – Naughton, van der Hoorn, Mawson, M. Olsson – Ki Song-jung, Mesa (65. McBurnie), Sanches (46. Fer), T. Carroll – Bony (C), J. Ayew (84. Routledge).
Náhradníci: Nordfeldt – Fer, Dyer, Routledge, Clucas, McBurnie, Rangel.

Rozhodčí: Neil Swarbick – Richard West, Matthew Wilkes