Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

Piráti Chomutov – HC Oceláři Třinec

2:1

po prodl. (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)

02.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • 15. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.9 4.4 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit opět někdy příště. (19:37:40)
V prodloužení drželi kotouč snad jen Piráti, kteří zásluhou Vojtěcha Krejčiříka rozhodli o tom, že bonusový bod zůstane v SD ARÉNĚ.

Konec zápasu.

61:00

Piráti právě vstřelili branku!
Po krásné kombinaci se před branku probojoval VOJTĚCH KREJČIŘÍK, který si zkušeně položil brankáře a následně poslal kotouč do odkryté části branky. Jednalo se opravdu o nádhernou akci, která musela diváky potěšit. Asistence: Jakub Köver a Daniel Novák.

60:01

Začalo prodloužení.
V poslední dvacetiminutovce byl lepší Třinec, jenž si vynutil prodloužení. Chomutov se v poslední části spíše bránil nátlaku soupeře, a tak oba celky berou po bodu. Který z nich si připíše ten bonusový, uvidíme za pár minut.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:23

A mohlo být hotovo! Adam Novák si počkal na zakončení, když se dostal na vrchol kruhů. Ovšem jeho pokus ze slibné pozice zamířil jen těsně na branku Ocelářů.

58:15

Jiří Kopic nezvládl přihrávku a Třinec se osvobozuje.

57:52

Po kombinaci se ke střele od modré čáry odhodlal Daniel Novák, jehož pokus skončil v moci třineckého brankáře. Ten na zakončení velmi dobře viděl a drží vyrovnaný stav.

57:17

Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Lukáš Irgl – 2 min., příliš mnoho hráčů).

55:41

Třinec právě vstřelil branku!
Další obrovská chyba v domácí rozehrávce končí vyrovnávací brankou! Chomutovskému obránci se mezi kruhy zamotal kotouč mezi nohy, čehož využil JAN PORUBA. Hostující útočník na nic nečekal a poslal černou gumu k levé tyčce! Bez asistence.

53:54

Tom Polák získal kotouč a snažil se uvolnit. Domácí útočník byl následně poslán v předklonu na hrazení, což se nelíbilo střídačce Chomutova. Ovšem hlavní rozhodčí zůstává v klidu.

52:20

Třinec je v posledních minutách hodně nebezpečný a jde za vyrovnáním. Ovšem domácí odolávají i po prudké střele Adama Floka, jenž zamířil jen nad bránu Pirátů.

50:16

Neskutečná chyba v domácí rozehrávce! Přihrávka Chomutova mířila před branku, kde byl zcela osamocený Adam Strakoš. Jeho zakončení zamířilo opět do připraveného Dominika Pavláta, jenž se poté nepěkně podíval směrem k obráncům.

48:02

Jan Poruba našel od mantinelu mezi kruhy Matěje Macha! Tomu se černá guma nabalila na hokejku a puk poté zamířil nad branku Chomutova. Až na zakončení to byla ale pěkná akce.

47:20

Krásná přihrávka přes celé střední pásmo skončila na holi Jaroslava Kulicha! Ten přejel modrou čáru a mířil svou střelu k zadní tyči. Jenže Matěj Loubal si s jeho pokusem výborně poradil.

46:47

Oceláři mohli využít toho, že Chomutovští střídali. Dlouhá přihrávka mířila na Reného Najsara, jehož dostoupil nově příchozí obránce. Zakončení třineckého útočníka bylo zbrklé a mířilo do lapačky Dominika Pavláta.

45:21

Do útočného pásma vletěl Radzienciak, kterému už moc sil nezbývalo, a tak přišla střela přes obránce od modré čáry. Hostující hráč ovšem branku Chomutova netrefil.

Piráti Chomutov – HC Oceláři Třinec

2:1

po prodl. (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Chlán (Kopic, Šilar), 61. Krejčiřík (Köver, D. Novák) – 56. Poruba

Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Kopic, Seemann, Kleiner, D. Novák, A. Novák, Procházka, Hajič – Köver, Bajer, Polák, Hřebíček, Chlán, Kulich, Rindoš, Krejčiřík, Šišolák, Šilar, Ouřada, T. Adámek.

HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Najsar, Molin.

Rozhodčí: Hlinka – Ševic, Votrubec

Průběh zápasu
1. třetina
02:53 CHM 2 Seemann, hákování
14:15 TRI 2 Krzak, faul kolenem
15:23 CHM 1:0 Chlán (Kopic, Šilar)
Po 1. třetině
2. třetina
28:00 TRI 2 Puzoň, napadení
30:33 CHM 2 Köver, hákování
34:45 TRI 2 Puzoň, podražení
Po 2. třetině
3. třetina
55:41 TRI 1:1 Poruba
57:17 TRI 2 Irgl, příliš mnoho hráčů
Po 3. třetině
Prodloužení
61:00 CHM 2:1 Krejčiřík (Köver, D. Novák)
po prodl.