Menu

Fotbal

Niké liga

FC Tatran Prešov – FC Spartak Trnava

0:2

konec (0:1)

16.09.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • 8. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 4.39 3.69 1.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Aj v druhom polčase sme sledovali vyrovnané stretnutie, domácim sa však nepodarilo nijak výrazne sa v útoku presadiť a v druhom polčase mali len jednu šancu, ale Vantruba svoje mužstvo podržal. Mužom zápasu je dnes Erik Jirka, ktorý dal oba góly Trnavy a tak si Spartak domov odváža tri body.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom Vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:51:10)

90+1

Koniec zápasu.

90

Michal Smolák napokon nadstavuje ešte 1 minútu!

89

Do konca riadneho hracieho času už veľa času neostáva, uvidíme, koľko ešte nadstaví hlavný rozhodca.

88

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Marvin Egho, prichádza Andrej Lovás.

87

Prešov mal dnes šance na skórovanie, ale nepodarilo sa domácim napokon streliť gól a tak Trnava smeruje za troma bodmi z tohto zápasu.

86

Trnava dala gól!

Zrejme je už definitívne rozhodnuté! Prešov už hral vabank, do otvorenej obrany vpadli futbalisti Spartaka, pred bránu domácich dostal výbornú prihrávku ERIK JIRKA a hosťujúci futbalista dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 0:2!

85

Dnešné stretnutie sleduje 1079 divákov.

84

Domáci už aj viacej riskujú a útočia vo väčšom počte. Otvárajú sa tak zadné vrátka, Trnava sa však momentálne bráni na svojej polovičke.

83

Prešov bez problémov ubránil rohový kop, získava loptu na svoje kopačky a vyráža do rýchleho protiútoku. Trnava sa tak sťahuje späť na svoju polovičku.

82

Hostia teraz navyše získali priamy kop v tesnej blízkosti domácej brány, Jirkov center obrana domáceho tímu odvracia na rohový kop. Trnava tak naďalej ostáva v útoku.

81

Aj naďalej držia loptu hostia, domáci sa tak zatiaľ nemôžu dostať do záverečného tlaku. Uvidíme, či príde do konca zápasu ešte niečo zaujímavé.

80

Spartak sa postupne presúva na útočnú polovičku a tak sa domáci musia teraz brániť. Do konca zápasu už veľa času neostáva, Prešov stále vyhráva o jeden gól.

79

Loptu držia na svojich kopačkách hostia, snažia sa kombinovať na svojej polovičke. Prešov okamžite napáda ich rozohrávku.

78

Veľká šanca Prešova! V pokutovom území hostí sa do zakončenia dostal domáci Udeh, výborným zákrokom sa však prezentoval brankár Vantruba a tak zachránil hostí od inkasovaného gólu.

77

Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Matej Oravec.

76

Streňo centroval do pokutového územia hostí, následne zo strany domácich prišla iba nepresná strela z voleja a tak Vantruba zasahovať nemusel.

75

Domáci napokon v tesnej blízkosti brány hostí faulovali a tak už majú loptu na svojich kopačkách futbalisti Spartaka Trnava. Hostia zatiaľ zvládajú druhú polčas a domácich do ničoho nepúšťajú.

FC Tatran Prešov – FC Spartak Trnava

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 21. Jirka, 86. Jirka

Karty:   29. Černák (PRE)

FC Tatran Prešov: Talian – Jacko, Sedlák (66. Keresteš), Katona (C), Dzurík – Černák, Streňo, Miliutin, Adekunle – Więzik (61. Dupkala), Udeh.
Náhradníci: Ferenc – Petko, Dupkala, Keresteš, Micherda, Lenárt, Hovančík.

FC Spartak Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Pehlivan, Hladík, Vlasko (77. Oravec) – Sloboda, Brigant (68. Yilmaz), Čonka, Godál (C) – Jirka, Egho (88. A. Lovás).
Náhradníci: Chudý – S. Lukić Lukić, Čeredničenko, Yilmaz, Tóth, Oravec, A. Lovás.

Rozhodčí: Michal Smolák – Michal Tomčík, Ján Pozor – Marek Mastiš

Diváci: 1079