Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

9:2

konec (1:0, 3:1, 5:1)

24.08.2017, 18:00 • ZS Kotlina • Milan Sochor (@minusochor)

58:26

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Vala – 2 min., nedovolené bránění).

58:02

Tábor právě vstřelil branku!
Nakonec i Jihočeši využívají početní výhodu, když se po rychlém založení útoku dostali do přečíslení, které vyřešil střelou z levého kruhu JOSEF URBANEC! Puk zapadl přesně k protější tyči! Asistence: Jan Březina, Radim Škrdleta.

56:37

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., hrubost).

55:52

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Kanonáda Havlíčkova Brodu pokračuje! Patrik Přidal naservíroval puk JAKUBU ŠUHAJOVI, který hostujícího brankáře možná překvapil, každopádně jeho rána o zemi prošla kolem betonu stojícího Klestila! Asistence: Patrik Přidal, Jan Milfait.

53:15

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí střelci jsou při chuti. LUBOŠ VOŘÍŠEK na pravém křídle přebral přihrávku Jana Milfaita, dostal se za obránce a z kruhu vyslal přesně mířenou střelu zápěstím, která zapadla do protějšího horního rohu hostující svatyně! Asistence: Jan Milfait.

52:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí přesilovou hru využívají a vedou o šest branek! Miroslav Třetina si vybruslil po modré čáře na osu hřiště, odkud narýsoval nádhernou přihrávku na spodek pravého kruhu pro LUKÁŠE ENDÁLA, jenž se z první opřel do puku a přízemní střelou překonal hostujícího brankáře! Asistence: Miroslav Třetina.

51:00

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Fencl – 2 min., podražení).

50:48

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Co se nepodařilo Luboši Voříškovi, to dokázal KRYŠTOF KULHÁNEK! Ten se prosmýkl mezi obránci až před brankoviště, odkud zakončil přesně nad Klestilovu lapačku! Bez asistence.

44:39

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři si vytvořili tlak. Miroslav Třetina vybojoval kotouč pro Tomáše Semráda, který nabídl šanci Patriku Přidalovi, ten ale z mezikruží trefil jen Klestilův beton. Domácí ovšem pokračovali v tlaku a před bránou se zjevil volný LUKÁŠ ENDÁL, která zblízka dorazil puk pod víko! Asistence: Miroslav Třetina, Tomáš Semrád.

37:26

Tábor právě vstřelil branku!
Hosté se nakonec přeci jen prosazují. Jihočeši si vytvořili před brankovištěm tlak a drze se tlačili do brankoviště, kde se Čeněk Novák natahoval seč mohl, MICHAL JELÍNEK měl ovšem čas k několika dorážkám a nakonec puk přes brankářův beton propasíroval! Asistence: Tomáš Fencl.

33:51

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se rozstříleli a už vedou o čtyři branky! DAVID VALA dostal přihrávku od Kryštofa Kulhánka zpátky, domácí bek se bez přípravy opřel do kotouče na vrcholku mezikruží a nemilosrdně ho přišpendlil pod břevno! Asistence: Kryštof Kulhánek, Jan Milfait.

31:35

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři svému soupeři odskakují na rozdíl tří branek! Tomáš Klestil znovu střelu Jana Milfaita vyrazil jenom před sebe, kam si nikým nehlídaný najel DAVID KOZLÍK, pro nějž už nebylo žádným problémem zakončit do odkryté klece! Asistence: Jan Milfait.

30:35

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí hráli v ponechané výhodě a dlouho obléhali hostující bránu, vytvořili si enormní tlak, který nakonec končí vstřeleným gólem! Střela Patrika Přidala byla sice zablokovaná, ale zmatků v obraně Tábora využil LUBOŠ VOŘÍŠEK, který pohodlně dorazil puk bekhendem nad pravý beton ležícího brankáře! Asistence: Patrik Přidal, Tomáš Semrád.

29:58

Bruslaři se udrželi v útoku a střelu Tomáše Semráda tečoval znovu Lukáš Endál, tentokrát už o něco přesněji, puk skončil na tyči!

28:48

Michal Jeslínek je z hostujícího týmu zatím nejaktivnějším hráčem a teď se řítil sám na bránu, zblízka ale zamířil jen do betonů Čeňka Nováka!

26:58

Lukáš Endál byl blízko gólu, když se dostal k dorážce z bezprostřední blízkosti, Tomáš Klestil ovšem bleskově vytrčil pravý beton a zabránil jistému gólu!

26:17

Bruslaři pokračovali v tlaku. Po střele Kryštofa Kulhánka byl v dobré pozici Jan Milfait, z pravé kruhu ale Klestila nepřelstil. Celá situace vyústila nedovoleným bráněním Jana Reitermana (TAB).

23:24

Ohromná šance Havlíčkova Brodu! Nejprve po střele Patrika Přidala dorážel Miroslav Třetina! Pak byl ve třech dobrých pozicích Lukáš Endál, ale ani jednou se mu nepodařilo zakončit tak, jak by si sám představoval.

18:29

Tábor pronikal dopředu po pravé straně, kde si při bránění počínal Niklavs Balgalvis (HBR) za hranicí pravidel a dostává menší trest za hrubost.

18:03

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Do hry se dostal první útok Bruslařů, který otevírá skóre! Hostující gólman neudržel střelu Lukáše Endála a v leže už nedokázal reagovat na dorážku MIROSLAVA TŘETINY, jenž střílel taktéž z obtížné pozice! Asistence: Lukáš Endál.

13:42

Ale pozor, tyč zvoní i za Čeňkem Novákem! Celá akce vyhlížela nenápadně, střele přes obránce ale moc nechybělo, aby skončila v síti!

13:12

Kotlina znovu zahučela, první formace se stále držela v útoku a po další střele z levé strany opět zvonila tyč!

12:41

Bruslaři Kohoutům pořádně zatápí. Bekhendový pokus Davida Valy hostující brankář vyrazil, následná střela Lukáše Endála skončila na tyči!

06:15

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Blažek – 2 min., podražení).

BK Havlíčkův Brod – HC Tábor

9:2

konec (1:0, 3:1, 5:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 19. Třetina (Endál), 31. Voříšek (Přidal, T. Semrád), 32. Kozlík (Milfait), 34. Vala (Kulhánek, Milfait), 45. Endál (Třetina, T. Semrád), 51. Kulhánek, 53. Endál (Třetina), 54. Voříšek (Milfait), 56. Šuhaj (Přidal, Milfait) – 38. Jelínek (Fencl), 59. Urbanec (Březina, Škrdleta)

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) – T. Semrád, Vašíček, Vala, Kulhánek, Balgalvis, Kříž – Přidal, Třetina "C", Endál – Šuhaj, Milfait, Voříšek – Kozlík, Spratek, Beneš

HC Tábor: Klestil (D. Novák) – Duben, Pípal, Kosař, Reiterman, Dvořák "C", Bouška – Březina, Škrdleta, Urbanec – Blažek, Kadilák, Drda – Fencl, Pospíchal, Jelínek

Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

Diváci: 201

Průběh zápasu
1. třetina
06:15 TAB 2 Blažek, podražení
18:03 HBR 1:0 Třetina (Endál)
18:29 HBR 2 Balgalvis, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
26:17 TAB 2 Reiterman, nedovolené bránění
30:35 HBR 2:0 Voříšek (Přidal, T. Semrád)
31:35 HBR 3:0 Kozlík (Milfait)
33:51 HBR 4:0 Vala (Kulhánek, Milfait)
37:26 TAB 4:1 Jelínek (Fencl)
Po 2. třetině
3. třetina
44:39 HBR 5:1 Endál (Třetina, T. Semrád)
50:48 HBR 6:1 Kulhánek
51:00 TAB 2 Fencl, podražení
52:16 HBR 7:1 Endál (Třetina)
53:15 HBR 8:1 Voříšek (Milfait)
55:52 HBR 9:1 Šuhaj (Přidal, Milfait)
56:37 HBR 2 Kulhánek, hrubost
58:02 TAB 9:2 Urbanec (Březina, Škrdleta)
58:26 HBR 2 Vala, nedovolené bránění
Konec