Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

HFC ADO Den Haag – FC Utrecht

0:3

konec (0:1)

11.08.2017, 19:00 • Cars Jeans Stadion, Haag • 1. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 3.5 3.44 2.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

81

Utrecht právě vstřelil branku!
Tohle je pro domácí trochu kruté, Haag se mocně snažil o snížení a vykřesání drobné jiskřičky naděje, Utrecht ale otevřenější styl hry svého soupeře zvládl potrestat! Na Labyadovu povedenou nahrávku si za obranu žlutozelených naběhl CYRIEL DESSERS, jenž svůj samostatný únik zakončil povedeným obstřelem vybíhajícího brankáře Zwinkelse.

55

Utrecht právě vstřelil branku!
Tohle už s nadějemi domácího týmu na první výhru v této sezoně vypadá hodně bledě, Utrecht se totiž deset minut po začátku druhé půle znovu prosazuje! Odraženého balonu se ujal Dessers, posunul jej na neobsazeného Emanuelsona, na jehož fantasticky přesný centr si v pokutovém území naběhl SANDER VAN DE STREEK a hlavou překonal marně se natahujícího Zwinkelse.

15

Utrecht právě vstřelil branku!
O pár okamžiků později už se ale hosté prosazují, a střílí tak premiérovou branku nového ročníku nizozemské nejvyšší soutěže! Fantastickou ránu z uctivé vzdálenosti vyslal Labyad, Zwinkels míč s vypětím všech sil dokázal vytěsnit na břevno, od kterého se ale kulatý nesmysl odrazil příhodně pro dobíhajícího CYRIELA DESSERSE a ten už měl snadnou práci. Opakovaný záběr ale odhalil další chybu pomezního sudího, jednalo se o drobný ofsajd.

HFC ADO Den Haag – FC Utrecht

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 15. Dessers, 55. van de Streek, 81. Dessers

Karty:   17. Immers (HAA), 24. Meijers (HAA) – 18. Labyad (UTR)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 8:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:12.

HFC ADO Den Haag: Zwinkels – Ebuehi, Beugelsdijk, B. Kuipers, Meijers (C) – D. Bakker, Immers, Gorter (78. Ladan) – Becker, Johnsen, Duplan (58. Lorenzen).
Náhradníci: Coremans – Meißner, Ladan, Asmelash, van der Heijden, Marengo, David, Lorenzen, Hooi.

FC Utrecht: D. Jensen – Klaiber, Leeuwin, W. Janssen (C), Braafheid (73. van der Meer) – van de Streek, Kali (27. van der Maarel), Ayoub (46. Emanuelson), Labyad – Dessers, Kerk.
Náhradníci: Marsman – van der Maarel, Dumić, van der Meer, Emanuelson, Ould-Chikh, Troupee, Velanas, Görtler.

Rozhodčí: Ed Janssen – Johan Balder, Rens Bluemink

Diváci: 12134