Menu

Volejbal

World Tour 5* – Poreč

Pavanová, Humanaová-Paredesová – Hermannová, Sluková

2:1

konec (32:34, 21:12, 15:6)

01.07.2017, 22:05 • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

15:6

Je konec! Český tým cestu k titulu nedotáhl. Hermannová chtěla přelobovat soupeřku v poli, ale Paredesová se zázračně přesunula k míči, udržela ho nad pískem a poté její spoluhráčka Sarah Pavanaová mohla úderem za pásku ukončit zápas.

14:6

Osm mečbolů pro Kanadu. Sluková našla útokem jen v poli stojící Paredesovou, která poté ukončila výměnu útokem do odstupující Hermannové.

5:2

A už to je o tři body. Hermannová hrála znovu nedůrazně. Poslední slovo měla Pavanaová blokem na Slukovou. Oddechový čas pro Češky.

21:12

Pavanaová znovu na podání. Sluková si skvěle přihrála, ale její umístěný úder po lajně končí v těsném autu. O titulu z Poreče rozhodně třetí set.

20:12

Hned osm setbolů pro kanadskou dvojici. Pavanaová trefuje eso.

14:10

Nepříjemné vedení Kanady se navyšuje. Hermannová útočí jen do bloku Paredesové. Česká dvojice si bere oddechový čas.

12:9

Markéta Sluková našla servisem Paredesovou, která bez velkých komplikací hraje hned za blok a připisuje si bod. Je tady technický oddechový čas.

32:34

Sluková na podání. Následně se česká kráska předvedla také v poli. Měla míč ideálně nahraný, mohla se do něj opřít a první sada končí po útoku po lajně.

25:26

Je tady druhý setbol pro české volejbalistky. Sluková na podání. Pavanaová měla problémy s přihrávkou a musela jen odevzdat míč. Hermannová ještě na první pokus neuspěla, ale na ten druhý už ano.

25:25

Maratonský první set pokračuje. I po servisu Pavanaové. Nyní měla na ruce konec setu Paredesová, poté i její spoluhráčka, ale ta trefuje bodovku do sítě. Parádní volejbal na obou stranách.

22:23

A nyní je tady setbol pro české jedničky! Markéta Sluková na podání dává eso. Míč končí na lajně!

14:13

Skvěle! Češky jsou zpět ve hře o první set. Paredesová je zablokovaná Slukovou, která zůstala netradičně u sítě při podání spoluhráčky. Kanaďanky si berou oddechový čas.

12:9

Paredesová na podání. Hermannová znovu zkušeně přelobovala hráčku v poli. Stále to je jen o tři body. Následuje technický oddechový čas.

10:6

Kanaďanky nepříjemně odskakují. Paredesová našla Hermannovu, která nepřihrála přesně. Sluková musela hrát v nouzi přes a to se českému páru nevyplatilo. Je tady oddechový čas pro české jedničky.

Pavanová, Humanaová-Paredesová – Hermannová, Sluková

2:1

konec (32:34, 21:12, 15:6)

Zpět na online

Rozhodčí: Susane Lawryová (USA) – Regis Fonseca (BRA)