Menu

Fotbal

Juniorská liga

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

15.05.2017, 11:00 • FC Čechie Uhříněves (Uhříněves) • 28. kolo • Daniel Bertók

Tipsport: 1.8 4.0 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

V obrovské šanci opět domácí! Průnik Bernarda z pravé strany, poté nepřesná střela a vše ukončeno zákrokem Chudého po hlavičce jednoho z domácích borců.

83

Do velké šance se ještě před střídáním hostů dostal Fotr, netrefil ale po centru z pravé strany prázdnou bránu!

83

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Knapík, přichází Franc.

81

Výbornou individuální akci středem hřiště předvedl Mitrovič, jeho pokus z pravé hranice vápna ale skončil tesně nad brankou!

80

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martirosyan, přichází Kafka.

78

Do velké šance se ihned po inkasované brance dostali i hosté, konkrétně Šup, který po rozehře prokličkoval všechny hráče Bohemky, výborného Dařinu ale překonat nedokázal!

77

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kostka, přichází Mitrovič.

77

77. HORIZRÁL - 5:1

77

Bohemians právě vstřelili branku!

Domácí hráči se dostávají již do čtyřbrankového vedení, když po levé straně unikl hostující obraně PETER HORIZRÁL a zakončil přesně!

72

A obrovská šance na druhé straně! Bernardo dostal přihrávku na hranici Teplického vápna, načež se pokusil vystřelit. Jeho nádherná střela ale skončila na břevně branky Chudého!

68

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vepřovský, přichází Vobecký.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vechtík, přichází Fotr.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Artemuk, přichází Horizrál.

68

Dominik Šup se pokusil z přímého kopu přímo vystřelit. Jeho pokus ale zřejmě letí ještě teď.

67

Žlutou kartu dostává Rothe (Bohemians Praha 1905).

64

64. VACÍK - 4:1

64

Bohemians právě vstřelili branku!

Teď už se ale domácí prosadit dokázali a to dokonce po čtvrté v dnešním utkání! Obrana Teplic tak nevídaně dostává velký nášup. Z malého vápna se dokázal prosadit PETR VACÍK a hráči Bohemians se tak dostávají již do tříbrankového vedení!

63

63.

63

Do obrovské šance se dostali hráči Bohemians 1905! Z pravé strany Teplického vápna přihrál lépe postavenému spoluhráči Artemuk. Kostka ale v čelním souboji s Chudým pouze přestřelil.

60

Žlutou kartu dostává Kodeš (FK Teplice).

55

55. BERNARDO - 3:1

55

Bohemians právě vstřelili branku!

Rozhodčí správně po faulu na polovině hřiště přenechal domácím výhodu, k míči se dostal Kostka, který unikl po pravém křídle. Následně přihrál do vápna BERNARDOVI, který dokázal Chudého prostřelit! Domácí se tak po špatném začátku utkání dostávají do dvoubrankového vedení!

46

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Švejda, přichází Šilhan.

45

45.

45

Ti se dostali do velké šance, konkrétně do brejku 3 na 2. Pozici vylepšil na hranici vápna svému spoluhráči Vepřovský, ten ale pouze o pár centimetrů minul branku!

43

Další šanci ale měli domácí! Po centru od rohového praporku se položil do střely hlavou Vechtík, jeho pokus zamířil jen kousek nad branku hostů.

42

Do šance se dostali hosté, po povedené kombinaci se dostali do vápna domácích. Šup ještě vylepšil pozici pro spoluhráče, ten ale střelou z otočky našel pouze Dařinu!

34

Centr nejprve domácí obrana odvrátila, následně se ale hosté pokoušeli centrovat za obranu, kde stál jeden z jejich spoluhráčů. Po pokusu o akrobatickou střelu míč končí nad brankou!

31

Bohemians právě vstřelili branku!

A ta také končí brankou! Domácí se dostávají do vedení po tom, co se pokusili vystřelit na Chudého, ten ale první pokus vyrazil, pouze jen k ROMANU ARTEMUKOVI, který hlavou z malého vápna bez větších problémů uklízí míč do sítě!

27

Domácí v další šanci! Obrana hostů se špatně zformovala, domácí poslali centrovaný míč na polovinu Teplic na Charváta, ten poté posunul na Bernarda, který následně přihrával pod sebe, na hranici vápna. Následná střela byla zblokována a druhý pokus z velké vzdálenosti skončil mimo branky.

25

Do úniku po levé straně se dostal Artemuk, pronikl až k brankáři, jeho střela na vzdálenější tyč ale minula cíl.

23

Domácí zatím zvládají standartky bravurně. Tentokrát v šanci ohrozit branku hostů ale zklamal zřejmě Charvát, který poslal míč jen kousek vedle branky!

20

20. ROTHE - 1:1

20

Bohemians právě vstřelili branku!

Bernardo nacentroval míč do vápna hostů z levé strany. Na jeho míč si naskočil PETR ROTHE a uklidil jej do sítě pohotovou a přesnou hlavičkou! Domácí tak brzo srovnávají stav! Jméno střelce branky bude doplněno později.

12

12. VEPŘOVSKÝ - 0:1

12

Teplice právě vstřelily branku!

První branku utkání střílí hosté! Ti se ve dvou hráčích dostali do vápna, na pravé straně byl osamocený DAVID VEPŘOVSKÝ, který dostal přihrávku a následně neměl problém prostřelit Dařinu!

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 20. Rothe, 31. Artemuk, 55. Bernardo, 64. Vacík, 77. Horizrál – 12. Vepřovský

Karty:   67. Rothe (BOH) – 60. Kodeš (TEP)

Bohemians Praha 1905: Dařina – Brak, Charvát, Rothe (K), Blecha, Kostka (77. Mitrovič), Bernardo, Káš, Vacík, Artemuk (67. Horizrál), Věchtík (67. Fotr).
Náhradníci: Mitrovič, Fotr, Horizrál, Šrámek.

FK Teplice: Chudý – Urma, Svoboda, Náhlovský, Vepřovský (67. Vobecký), Švejda (46. Šilhan), Knapík (82. Franc), Martirosyan (80. Kafka), Šup, Kodeš (K), Zárybnický.
Náhradníci: Šilhan, Franc, Vobecký, Kafka, Blažek.

Rozhodčí: Rejžek Pavel – Poživil, Vitner.