Menu

Fotbal

Juniorská liga

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

15.05.2017, 11:00 • FC Čechie Uhříněves (Uhříněves) • 28. kolo • Daniel Bertók

Tipsport: 1.8 4.0 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Rozhodčí neváhal a při konci 90. minuty odpískal konec. Vítězně z dnešního utkání tak odcházejí domácí hráči Bohemians 1905, kteří si po dnešním výkonu, jednoznačně zaslouženě, připisují 3 body do tabulky.

Hosté sice v první půli začali aktivněji, což vygradovalo až v branku Vepřovského ze 6. minuty. Nikdo ale rozhodně nečekal, že to bude poslední jejich vstřelená branka v dnešním utkání, navíc, že jich ještě 5 dostanou! Ještě v první půli se prosadili Rothe a Artemuk a otočili tak vývoj utkání.

V druhém poločase byla hra jednoznačně v režii domácích, kteří se po obratu v prvním dějství nezatáhli do obrany, ba se naopak snažili ještě nějakou branku přidat. To se jim povedlo ještě 3x! V 55. minutě nejprve zvýšil vedení domácích Bernardo, poté v 64. udeřil podruhé Artemuk a úplný klid do noh, vložil svým druhým gólem v dnešním utkání, Rothe v 77. minutě. Hosté se pak snažili dostat do nějakých příležitostí, rozhodně posledních 10 minut nijak nerezignovali, do větších příležitostí se ale dostávali spíše domácí. Například Bernardo, který po střele zpoza vápna trefil pouze břevno.

Utkání tak končí nečekanou drtičkou domácích, kteří jej vyhrávají poměrem 5:1! V příštím kole se představí hráči Bohemians 1905 na hřišti Karviné, Tepličtí hostí Jablonec.

Tohle je ode mně pro tohle utkání vše, děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek pondělního dne a někdy přiště, například u Juniorské ligy, napočtenou. (12:56:24)

90

Konec zápasu.

90

Míč si po delší době ošahal i Dařina, který zastavil brejkovou situaci hostů včasným výběhem.

89

V obrovské šanci opět domácí! Průnik Bernarda z pravé strany, poté nepřesná střela a vše ukončeno zákrokem Chudého po hlavičce jednoho z domácích borců.

88

Podobná situace na druhé straně. Když už to vypadalo na nadějnou šanci hostů, kdy Kafka poslal centrovaný míč za obranu, vše ukončil rozhodčí odpískáním ofsajdu.

87

Hráči Bohemians svoji kombinaci přesouvají až k Dařinovi, který ale míč na kopačkách domácích hráčů udržel. Následný nákop za obranu byl do ofsajdového postavení jednoho z domácích.

86

Míč končí po nepovedené hlavičce domácích v zámezí, pokračovat tak budou hosté odkopem od branky.

85

Domácí v klidu drží míč na své polovině a s rozvahou kombinují.

84

Hosté se pokusili dostat míč do vápna centrem z pravé strany, na ten si ale našel cestu Dařina, který jej poté svíjí v náruči.

83

Do velké šance se ještě před střídáním hostů dostal Fotr, netrefil ale po centru z pravé strany prázdnou bránu!

83

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Knapík, přichází Franc.

81

Výbornou individuální akci středem hřiště předvedl Mitrovič, jeho pokus z pravé hranice vápna ale skončil tesně nad brankou!

80

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martirosyan, přichází Kafka.

78

Do velké šance se ihned po inkasované brance dostali i hosté, konkrétně Šup, který po rozehře prokličkoval všechny hráče Bohemky, výborného Dařinu ale překonat nedokázal!

77

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kostka, přichází Mitrovič.

77

77. HORIZRÁL - 5:1

77

Bohemians právě vstřelili branku!

Domácí hráči se dostávají již do čtyřbrankového vedení, když po levé straně unikl hostující obraně PETER HORIZRÁL a zakončil přesně!

76

Když se nedaří, tak se nedaří. Centr poslal jeden z hostů příliš vysoko a daleko, s jehož odvrácením neměla domácí obrana problém.

76

S centrem od rohového praporku ale hostující obránci přiliš starostí neměli, poté se dostali do brejku, pokus o rychlou střelu byl zblokovám taktéž na rohový kop.

75

Domácí budou pokračovat zahráváním rohového kopu, po zblokovaném pokusu o centr z pravé strany.

73

Následně zkoušel vystřelit z velké dálky Charvát, jeho pokus ale nezamířil na cíl.

73

Domácí ale v tlaku nepolevují a drží míč na soupeřově polovině.

72

A obrovská šance na druhé straně! Bernardo dostal přihrávku na hranici Teplického vápna, načež se pokusil vystřelit. Jeho nádherná střela ale skončila na břevně branky Chudého!

71

V individuální akci dokázal vystřelit Vobecký, jeho pokus ale zamířil pouze do středu branky Dařiny, který míč bez problémů zklidil v rukavicích.

70

Domácí i přes již dost výmluvné vedení napadají rozehrávku hostů, kteří ji jsou nuceni zatáhnout až k Chudému.

69

Hosté měli příležitost na vstřelení branky, vynikajícím zákrokem jim ji ale zkazil Dařina.

68

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vepřovský, přichází Vobecký.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Vechtík, přichází Fotr.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Artemuk, přichází Horizrál.

68

Dominik Šup se pokusil z přímého kopu přímo vystřelit. Jeho pokus ale zřejmě letí ještě teď.

67

Žlutou kartu dostává Rothe (Bohemians Praha 1905).

66

Hosté se musí snažit tříbrankové manko dotáhnout a řeší to následným aktivním napadáním domácí rozehrávky, načež je jeden z hostujících hráčů faulován na polovině domácích a Tepličtí tak budou mít přiležitost zajímavé standartní situace.

64

64. VACÍK - 4:1

64

Bohemians právě vstřelili branku!

Teď už se ale domácí prosadit dokázali a to dokonce po čtvrté v dnešním utkání! Obrana Teplic tak nevídaně dostává velký nášup. Z malého vápna se dokázal prosadit PETR VACÍK a hráči Bohemians se tak dostávají již do tříbrankového vedení!

63

63.

63

Do obrovské šance se dostali hráči Bohemians 1905! Z pravé strany Teplického vápna přihrál lépe postavenému spoluhráči Artemuk. Kostka ale v čelním souboji s Chudým pouze přestřelil.

63

Ti ale v zápětí ztrácí míč a nezbývá jim nic jiného, než se pokusit napadat rozehrávku domácích.

62

Ve snaze o získání míče na soupeřově polovině faulují domácí, s míčem na kopačkách tak budou pokračovat hosté z Teplic.

61

Domácí rozehrávku sice hosté aktivně napadají, hráči Bohemky se ale neštítí svoji kombinaci stáhnout na vlastní polovinu.

60

Žlutou kartu dostává Kodeš (FK Teplice).

60

Po jednom ze soubojů zůstává u vápna domácích ležet Teplický hráč, rozhodčí hru zastavuje až po delší chvíli a hostující borec tak pomalu putuje za pomezní čáru.

59

Centrovaný míč od rohového praporku sice Chudý pustil z rukavic, to vše ale pouze vinou útočného faulu jednoho z domácích borců.

58

Veškerá útočná snaha hostů končí ještě před vápnem Bohemky, tak se Tepličtí musejí po brejcích bránit! Bernardova střílená přihrávka do vápna hostů, končí pouze na rohovém kopu.

56

A mohlo být pro hosty hůře! Přihrávku za obranu na Kostku ale vystihl Chudý, který tak i přes 3 inkasované branky drží svůj tým ve hře.

55

55. BERNARDO - 3:1

55

Bohemians právě vstřelili branku!

Rozhodčí správně po faulu na polovině hřiště přenechal domácím výhodu, k míči se dostal Kostka, který unikl po pravém křídle. Následně přihrál do vápna BERNARDOVI, který dokázal Chudého prostřelit! Domácí se tak po špatném začátku utkání dostávají do dvoubrankového vedení!

54

Domácí se pokoušeli na dvakrát centrovat míč do pokutového území Teplic, neúspěšně.

53

Nejprve se pokusili hosté o centrovaný míč do vápna, kde ho ale nikdo nenašel. Poté se ještě o střelu zpoza vápna pokoušel jeden z hostujících hráčů, jeho pokus ale postrádal vše potřebné ke vstřelení branky.

52

Domácí se snaží napadat rozehrávku hostů, ti se ale povedenou kombinací dostávají na jejich polovinu.

51

Rozhodčí chvíli váhal, poté ale odpískal faul hostů na polovině hřiště.

50

Domácí obrana úspěšně zastavila útok hostů, přesto se ale musí bránit autovému vhazování, které mají na starost Tepličtí blízko jejich pokutového území.

49

Vechtík se pokusil o střelu zopza vápna, po individuální akci ale branku technickou střelou netrefil.

48

Po pravém křídle se po pár odrazech snažil uniknout Urma, jeho náběh ale končí až v zámezí. Hosté ale přesto pokračují u míče.

47

Hosté se po zmocňení míče pokusili ohrozit branku domácích centrovaným balónem do vápna, centr byl ale přetažený a odkopem od branky tak pokračuje Dařina.

46

Rozehrávky se ujmuli domácí, kteří se logicky nikam neženou a kombinují na své polovině.

46

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Švejda, přichází Šilhan.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 12:03.
Hosté začali první půli dobře a velmi aktivně, což vygradovalo už ve 12. minutě, kdy se po brance Vepřovského dostali do vedení. Domácí ale poté zlepšili herní projev a dvěmi brankami otočili stav utkání! Obrat dokonal Artemuk už ve 31. minutě! Do kabin se tak jde za stavu 2:1 a uvídíme, zda se domácí v druhé půli pouze nezatáhnou do obrany, ba naopak přidají další branku.

45

První poločas skončil.

45

45.

45

Ti se dostali do velké šance, konkrétně do brejku 3 na 2. Pozici vylepšil na hranici vápna svému spoluhráči Vepřovský, ten ale pouze o pár centimetrů minul branku!

44

Po rychlé akci domácích se pokoušel z pravého křídla centrovat Bernardo, jeho pokus byl ale zblokován a následně získávají míč hosté.

43

Další šanci ale měli domácí! Po centru od rohového praporku se položil do střely hlavou Vechtík, jeho pokus zamířil jen kousek nad branku hostů.

42

Do šance se dostali hosté, po povedené kombinaci se dostali do vápna domácích. Šup ještě vylepšil pozici pro spoluhráče, ten ale střelou z otočky našel pouze Dařinu!

41

Ta ale končí pouze odkopem od branky Chudého.

40

Domácí se dostávají k míči po faulu hostů na polovině hřiště, mohou tak založit další útočnou snahu.

38

Na centr z pravé strany si nikdo z domácích hráčů nenaškočil, u míče tak pokračují hosté kombinací na své polovině.

37

Hosté budou pokračovat u míče po faulu domácích na středu hřiště.

36

Hosté se po delší době dostali na své polovině k míči, po chvíli jej ale ztrácí vinou útočného faulu.

35

U míče jsou zatím aktivnější domácí hráči, kteří ale nyní svoji rozehrávku posílají až ke svému brankáři.

34

Centr nejprve domácí obrana odvrátila, následně se ale hosté pokoušeli centrovat za obranu, kde stál jeden z jejich spoluhráčů. Po pokusu o akrobatickou střelu míč končí nad brankou!

33

Průnik hostů po pravém křídle končí vynikajícím zákrokem jednoho z domácích obránců. Pokračovat budou hosté rohovým kopem.

32

Další útok domácích musel až včasným vyběhnutím zlikvidoval Chudý, který má v posledních minutách plné rukavice práce!

31

Bohemians právě vstřelili branku!

A ta také končí brankou! Domácí se dostávají do vedení po tom, co se pokusili vystřelit na Chudého, ten ale první pokus vyrazil, pouze jen k ROMANU ARTEMUKOVI, který hlavou z malého vápna bez větších problémů uklízí míč do sítě!

30

Domácí kombinují na polovině Teplic, hosté se ale nesnaží moc napadat.

29

Domácí si dokáží vytvořit tlak, mají míč více na kopačkách, následná přihrávka po levém křídle ale končí až v zámezí.

28

V akci opět Chudý, který musel výborným zákrokem zneškodnit střelu jednoho z hráčů Bohemians 1905!

27

Domácí v další šanci! Obrana hostů se špatně zformovala, domácí poslali centrovaný míč na polovinu Teplic na Charváta, ten poté posunul na Bernarda, který následně přihrával pod sebe, na hranici vápna. Následná střela byla zblokována a druhý pokus z velké vzdálenosti skončil mimo branky.

26

Další akci domácích zastavuje ofsajdové postavení jednoho z nich. Pokračovat bude odkopem Chudý.

25

Do úniku po levé straně se dostal Artemuk, pronikl až k brankáři, jeho střela na vzdálenější tyč ale minula cíl.

24

Domácí hráče ale vyrovnávací branka rozhodně nakopla, hrnuli se do dalšího útoku, centr na pravou stranu ale končí pouze v zámezí a u míče tak mohou pokračovat hosté.

23

Domácí zatím zvládají standartky bravurně. Tentokrát v šanci ohrozit branku hostů ale zklamal zřejmě Charvát, který poslal míč jen kousek vedle branky!

22

Další podobná šance domácích jako před brankou. Standartní situace z nějakých 18 metrů od branky hostů!

20

20. ROTHE - 1:1

20

Bohemians právě vstřelili branku!

Bernardo nacentroval míč do vápna hostů z levé strany. Na jeho míč si naskočil PETR ROTHE a uklidil jej do sítě pohotovou a přesnou hlavičkou! Domácí tak brzo srovnávají stav! Jméno střelce branky bude doplněno později.

20

Bernardo byl ve snaze o únik po levé křídle faulován, možnost standartní situace tak mají domácí.

19

Ti ale v zápětí míč ztrácí a rozehrát tak mohou hosté.

18

Urma poslal centrovaný míč za obranu, kde ho ale reflexním zákrokem zneškodnil Dařina. Následně hosté faulovali na polovině soupeře a u míče tak pokračují hráči Bohemians.

17

Hosté budou mít výbornou možnost na ohrožení branky ze standartní situace, která bude zahrávána necelých 20 metrů od branky! Domácí faulovali bez míče a mohou být rádi, že jejich prohřešek není oceněn kartou.

17

Tepličtí s rozvahou kombinovali na své polovině, následně ale míč ztratili a v kombinaci pokračují domácí.

16

Hosté se s velkými problémy nemohou dostat ze své poloviny, následná střela Švejdy ale našla pouze náruč Chudého.

15

Hostující obrana je dobře zformovaná, aktivně napadá kombinaci domácích, načež nakonec končí míč v zámezí.

14

Hosté po nátlaku domácích budou vhazovat v blízkosti svého pokutového území.

12

12. VEPŘOVSKÝ - 0:1

12

Teplice právě vstřelily branku!

První branku utkání střílí hosté! Ti se ve dvou hráčích dostali do vápna, na pravé straně byl osamocený DAVID VEPŘOVSKÝ, který dostal přihrávku a následně neměl problém prostřelit Dařinu!

12

Hosté se už dostali do vápna soupeře, následný centr z jeho pravé strany byl ale přetažený.

11

Další pokus hostů o centr za obranu Bohemky, končí až u Dařiny, který výhozem začíná rozehrávku domácích.

10

Začátek utkání je velmi aktivní, týmy se snaží kombinovat především středem hřiště, obrany obou týmů jsou zatím v pozoru.

9

Na hranici soupeřova vápna se ocitli hosté, vše ale končí útočným faulem. U míče tak pokračují domácí.

8

Míč ale rychle ztratili a o centr z pravé strany, se po krásné kombinaci pokusil Charvát. S jeho pokusem si ale bez větších problémů hosté poradili.

8

Hosté nátlak domácích zvládli a nyní kombinují na své polovině.

6

Teplice napadají rozehrávku domácích, vše ale nakonec končí útočným faulem.

5

Hosté směřují svoji opatrnou rozehrávku opět k Chudému, který dalším nákopem ztrácí míč.

4

Velké problémy Teplické obraně zadělali domácí. Rozehrávku hostů aktivně napadali, ti si ale nakonec poradit dokázali.

4

Vepřovský zatáhl rozehrávku hostů až na vlastní polovinu, následně ale získávají míč hráči Bohemky.

3

Hosté se usadili na polovině soupeře, kde nepřesně kombinují.

2

Na polovině hřiště byl faulován Bernardo, u míče tak pokračují domácí.

2

Po faulu měli možnost standartní situace hosté, rozehráli ji nakrátko, načež poté ztratili míč.

1

Domácí zatáhli svoji rozehrávku na vlastní polovině až k brankáři Dařinovi, který následným nákopem spoluhráče nenašel.

1

Hosté začli rozehrávkou, chvíli poté ale ztrácí míč a pokračují u něj domácí.

1

Utkání právě začalo.
Hráči nastupují na hrací plochu, rozhodčí zanedlouho začne utkání.
Úvodní sestavy:

Bohemians Praha 1905: Dařina – Brak, Charvát, Rothe (K), Blecha, Kostka, Bernardo, Káš, Vacík, Artemuk, Věchtík.
Náhradníci: Mitrovič, Fotr, Horizrál, Šrámek.

FK Teplice: Chudý – Urma, Svoboda, Náhlovský, Vepřovský, Švejda, Knapík, Martirosyan, Šup, Kodeš (K), Zárybnický.
Náhradníci: Šilhan, Franc, Vobecký, Kafka, Blažek.

Rozhodčí: Rejžek Pavel – Poživil, Vitner..
Vzájemné zápasy

V posledních dvou letech se tyto týmy utkali 4x. Třikrát se radovali Tepličtí, pouze jednou hráči Bohemians 1905. Rozhodně to byli i přes jednostrannou záležitost zajímavá utkání a to hlavně kvůli brankám, které padly v průměru 3 na zápas. V podzimní části vyprovodili Teplice ze svého hřiště Bohemku poměrem 4:1!
FK Teplice

Tepličtí junioři se nachází na 12. pozici v Juniorské lize, se ziskem 34 bodů se moc směrem nahoru také dívat nemohou, i když se v případě 3 výher z posledních utkání a mnoha dalších okolností, mohou dotáhnout na svého dnešního soupeře z Prahy. Teplice se v letošní sezóně vyznačují malým počtem vstřelených branek, kterých mají stejně, jako poslední Třinec, tedy 32, narozdíl od Třineckých ale i málo inkasují. V letošní sezóně kapitulovali „pouze“ 38x, což je řadí na pozici nejlepší obrany v lize.

Ve venkovních zápasech to také není žádná sláva, v posledním ale dokázali, jejich klasickým poměrem 1:0, vyhrát na hřišti Třince. Od příbrami ale dostali tři branky! I když moc branek nedávají, šest zásahů si připsal v letošní sezóně Dominik Šup. Dokáží Tepličtí, vedení trenérem Jakubem Pekařem, neinkasovat i dnes a potrápí svého soupeře?
Bohemians Praha 1905

Juniorka Bohemky se, 3 kola do konce ligy, nachází na 6. místě se ziskem 41 bodů. Na titul už pomýšlet nemohou, jelikož Mladá Boleslav je už jistým mistrem ligy. Spíše se musejí hráči Bohemians 1905 koukat směrem dolů, kde na ně doléhá Dukla, Jablonec, Plzeň a Liberec. V případě tří proher z posledních utkání by se mohli propadnout až na 10. příčku.

V domácích utkání to Bohemka nemá ledajaké. Dokonce už 4 zápasy doma nevyhráli a v tabulce domácích utkání se řadí na 9. pozici. V polovině dubna dokázali na svém hřišti udržet remízový stav s mistrovskou Boleslaví. V posledním zápase nestačily poměrem 0:3 na Pražskou Slavii. Tým táhne především šestigólový Filip Blecha. Dokáže Bohemka, vedená koučem Vladimírem Hruškou, navázat na vynikající výsledky ze začátku sezóny a porazí Teplice?
Přeji vám příjemné pondělní dopoledne. V rámci 28. kola České Juniorské fotbalové ligy, přivítá Bohemians Praha 1905 v Uhříněvsi FK Teplice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 20. Rothe, 31. Artemuk, 55. Bernardo, 64. Vacík, 77. Horizrál – 12. Vepřovský

Karty:   67. Rothe (BOH) – 60. Kodeš (TEP)

Bohemians Praha 1905: Dařina – Brak, Charvát, Rothe (K), Blecha, Kostka (77. Mitrovič), Bernardo, Káš, Vacík, Artemuk (67. Horizrál), Věchtík (67. Fotr).
Náhradníci: Mitrovič, Fotr, Horizrál, Šrámek.

FK Teplice: Chudý – Urma, Svoboda, Náhlovský, Vepřovský (67. Vobecký), Švejda (46. Šilhan), Knapík (82. Franc), Martirosyan (80. Kafka), Šup, Kodeš (K), Zárybnický.
Náhradníci: Šilhan, Franc, Vobecký, Kafka, Blažek.

Rozhodčí: Rejžek Pavel – Poživil, Vitner.