Menu

Fotbal

Juniorská liga

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

15.05.2017, 11:00 • FC Čechie Uhříněves (Uhříněves) • 28. kolo • Daniel Bertók

Tipsport: 1.8 4.0 2.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Rozhodčí neváhal a při konci 90. minuty odpískal konec. Vítězně z dnešního utkání tak odcházejí domácí hráči Bohemians 1905, kteří si po dnešním výkonu, jednoznačně zaslouženě, připisují 3 body do tabulky.

Hosté sice v první půli začali aktivněji, což vygradovalo až v branku Vepřovského ze 6. minuty. Nikdo ale rozhodně nečekal, že to bude poslední jejich vstřelená branka v dnešním utkání, navíc, že jich ještě 5 dostanou! Ještě v první půli se prosadili Rothe a Artemuk a otočili tak vývoj utkání.

V druhém poločase byla hra jednoznačně v režii domácích, kteří se po obratu v prvním dějství nezatáhli do obrany, ba se naopak snažili ještě nějakou branku přidat. To se jim povedlo ještě 3x! V 55. minutě nejprve zvýšil vedení domácích Bernardo, poté v 64. udeřil podruhé Artemuk a úplný klid do noh, vložil svým druhým gólem v dnešním utkání, Rothe v 77. minutě. Hosté se pak snažili dostat do nějakých příležitostí, rozhodně posledních 10 minut nijak nerezignovali, do větších příležitostí se ale dostávali spíše domácí. Například Bernardo, který po střele zpoza vápna trefil pouze břevno.

Utkání tak končí nečekanou drtičkou domácích, kteří jej vyhrávají poměrem 5:1! V příštím kole se představí hráči Bohemians 1905 na hřišti Karviné, Tepličtí hostí Jablonec.

Tohle je ode mně pro tohle utkání vše, děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek pondělního dne a někdy přiště, například u Juniorské ligy, napočtenou. (12:56:24)

90

Konec zápasu.

90

Míč si po delší době ošahal i Dařina, který zastavil brejkovou situaci hostů včasným výběhem.

89

V obrovské šanci opět domácí! Průnik Bernarda z pravé strany, poté nepřesná střela a vše ukončeno zákrokem Chudého po hlavičce jednoho z domácích borců.

88

Podobná situace na druhé straně. Když už to vypadalo na nadějnou šanci hostů, kdy Kafka poslal centrovaný míč za obranu, vše ukončil rozhodčí odpískáním ofsajdu.

87

Hráči Bohemians svoji kombinaci přesouvají až k Dařinovi, který ale míč na kopačkách domácích hráčů udržel. Následný nákop za obranu byl do ofsajdového postavení jednoho z domácích.

86

Míč končí po nepovedené hlavičce domácích v zámezí, pokračovat tak budou hosté odkopem od branky.

85

Domácí v klidu drží míč na své polovině a s rozvahou kombinují.

84

Hosté se pokusili dostat míč do vápna centrem z pravé strany, na ten si ale našel cestu Dařina, který jej poté svíjí v náruči.

83

Do velké šance se ještě před střídáním hostů dostal Fotr, netrefil ale po centru z pravé strany prázdnou bránu!

83

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Knapík, přichází Franc.

81

Výbornou individuální akci středem hřiště předvedl Mitrovič, jeho pokus z pravé hranice vápna ale skončil tesně nad brankou!

80

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martirosyan, přichází Kafka.

78

Do velké šance se ihned po inkasované brance dostali i hosté, konkrétně Šup, který po rozehře prokličkoval všechny hráče Bohemky, výborného Dařinu ale překonat nedokázal!

77

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Kostka, přichází Mitrovič.

77

77. HORIZRÁL - 5:1

77

Bohemians právě vstřelili branku!

Domácí hráči se dostávají již do čtyřbrankového vedení, když po levé straně unikl hostující obraně PETER HORIZRÁL a zakončil přesně!

76

Když se nedaří, tak se nedaří. Centr poslal jeden z hostů příliš vysoko a daleko, s jehož odvrácením neměla domácí obrana problém.

76

S centrem od rohového praporku ale hostující obránci přiliš starostí neměli, poté se dostali do brejku, pokus o rychlou střelu byl zblokovám taktéž na rohový kop.

Bohemians Praha 1905 – FK Teplice

5:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 20. Rothe, 31. Artemuk, 55. Bernardo, 64. Vacík, 77. Horizrál – 12. Vepřovský

Karty:   67. Rothe (BOH) – 60. Kodeš (TEP)

Bohemians Praha 1905: Dařina – Brak, Charvát, Rothe (K), Blecha, Kostka (77. Mitrovič), Bernardo, Káš, Vacík, Artemuk (67. Horizrál), Věchtík (67. Fotr).
Náhradníci: Mitrovič, Fotr, Horizrál, Šrámek.

FK Teplice: Chudý – Urma, Svoboda, Náhlovský, Vepřovský (67. Vobecký), Švejda (46. Šilhan), Knapík (82. Franc), Martirosyan (80. Kafka), Šup, Kodeš (K), Zárybnický.
Náhradníci: Šilhan, Franc, Vobecký, Kafka, Blažek.

Rozhodčí: Rejžek Pavel – Poživil, Vitner.