Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Watford FC

4:3

konec (2:1)

15.05.2017, 21:00 • Stamford Bridge, London • 28. kolo • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.26 6.0 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

V samotném závěru vyfasovala žlutou kartu dvojice hráčů Deeney a Okaka.

90+2

Prödl dnes vyfasoval druhou žlutou kartu v zápase, a musel tak předčasně odejít do sprch. Watford bude dohrávat v deseti hráčích.

90+1

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Troy Deeney.

88

88. Cesc FÀBREGAS - 4:3

88

Chelsea právě vstřelila branku!
Willian dostal přihrávku, s míčem došel do pokutového území, ale měl u sebe hned dva bránící protihráče, proti kterým to neměl zrovna jednoduché. Willian zbraně nesložil, pozorně se rozhlédl a poté se prezentoval přesnou, zpětnou přihrávkou. CESC FÀBREGAS na nic nečekal a prudkou střelou zpoza vápna poslal Chelsea znovu do vedení.

84

Gomes si teď připsal parádní zákrok a dál drží Watford ve hře. Chelsea teď měla totiž výhodu standardní situace, kterou si vzal na starost Fàbregas, jenž vsadil na střílený centr a nemyslel to vůbec špatně. Fàbregasův pokus směřoval do pravého horního rohu branky, ale Gomes se parádně natáhl a míč vytěsnil na roh.

84

Máme tu avizované střídání: odpočinout na lavičku si šel Batshuayi a místo něj naskočil na zelený pažit Pedro.

79

Šanci dnes zahrát si dostáva Fàbregas, kterému uvolnil místo na trávníku Chalobah.

75

Chelsea využila prvního střídání: dohrál Kenedy, kterého nahradil Aina.

74

74. Stefano OKAKA - 3:3

74

Watford právě vstřelil branku!
Hosté se přes pravou stranu prodrali na útočnou polovinu soupeře a opět udeřili. Cleverley ze své kopačky vyslal načechraný míč před branku, kde kousek od penaltové značky nedokázal Zouma odehrát balon do bezpečí, a tak STEFANO OKAKA mohl vystřelit, což také učinil a vyrovnal na 3:3.

71

Watford udělal první změnu v sestavě: ze hry odešel na lavičku Niang a místo něj naskočil Okaka.

70

Azpilicueta mohl přidat druhý gól zápasu, ale brankář Gomes byl absolutně proti. Hráč Chelsea totiž stál ve správný čas na správném místě, dostal se k odraženému balonu a poté táhlou střelou ke vzdálenější tyči prověřil Gomese, který se natáhl výtečně a nebezpečný pokus zneškodnil.

58

Faulovaný byl Behrami, proti kterému se provinil Chalobah a rozhodčí mu ukázal žlutou kartu.

51

51. Daryl JANMAAT - 3:2

51

Watford právě vstřelil branku!
Zouma s Terrym chybovali a soupeři nabídli příležitost snížit stav skóre, což se Watfordu podařilo. DARYL JANMAAT vzal všechno na sebe, pronikl s míčem do vápna a pak přesnou trefou nedal Begovićovi šanci.

49

49. Michy BATSHUAYI - 3:1

49

Chelsea právě vstřelila branku!
Domácí tým rozehrál rohový kop s nacvičeným signálem, kdy se do zakončení dostal Kenedy, ale jeho rána byla zablokována. K míči se však velmi rychle dostal Aké, který nebyl sobecký a přihrál svému spoluhráči, který se mu odměnil gólem na 3:1. MICHY BATSHUAYI pálil z šesti metrů a naprosto přesně.

36

36. César AZPILICUETA - 2:1

36

Chelsea právě vstřelila branku!
Rohový kop si vzal na starost Hazard, jenž poslal centr na přední tyč, ale tam našel pouze jednoho z obránců Watfordu, který odhlavičkoval balon na hranici pokutového území. Tam se k odraženému míči jako první dostal, nikým neobsazený, CÉSAR AZPILICUETA a nádhernou technickou ránou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci, Gomes se natahoval opravdu marně.

30

Aké fauloval a od sudího viděl okamžitě žlutou kartu.

24

24. Étienne CAPOUE - 1:1

24

Watford právě vstřelil branku!
Terry si teď zkazil gólovou radost, protože svému soupeři nechtěně asistoval a Chelsea připravil o vedení. Kapitán Chelsea se snažil hlavou přihrát Begovićovi, ale malá domů nevyšla, protože první byl u míče ÉTIENNE CAPOUE, jenž přesnou trefou vyrovnal na 1:1.

22

22. John TERRY - 1:0

22

Chelsea právě vstřelila branku!
Willian poslal nadýchaný centr do pokutového území, kde se ke střele hlavou dostal Zouma, ale trefil jen JOHNA TERRYHO, který však vůbec nezazmatkoval a pohotovou střelou poslal domácí tým do vedení.

11

Amrabat fauloval ostře svého protihráče, rozhodčí okamžitě přerušil hru a ze své kapsičky vytáhl žlutou kartu. Následovat bude standardní situace, kterou si na starost vezme Willian.

4

Holebas fauloval Behramiho a od sudího vyfasoval v samotném začátku hry žlutou kartu.

Chelsea FC – Watford FC

4:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 22. Terry (K. Zouma), 36. Azpilicueta, 49. Batshuayi (Aké), 88. Fàbregas (Willian) – 24. Capoue, 51. Janmaat, 74. Okaka

Karty:   30. Aké (CHE), 58. Chalobah (CHE) – 4. Holebas (WAT), 11. N. Amrabat (WAT), 90+4. Deeney (WAT), 90+4. Okaka (WAT)   90+2. Prödl (WAT)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 7:12.

Chelsea FC: Begović – K. Zouma, Terry (C), Aké – Azpilicueta, Kanté, Chalobah (79. Fàbregas), Kenedy (75. Aina) – Willian, E. Hazard – Batshuayi (84. Pedro).
Náhradníci: Eduardo – Alonso, Fàbregas, Pedro, D. Costa, Cahill, Aina.

Watford FC: Gomes (C) – Mariappa, Prödl, Holebas – N. Amrabat, Cleverley, Behrami, Doucouré, Janmaat – Capoue (90+1. Deeney) – Niang (71. Okaka).
Náhradníci: Pantilimon – Deeney, Zúñiga, Mason, Okaka, Eleftheriou, Pereira.

Rozhodčí: Mason – Lennard, Eaton