Menu

Fotbal

Evropská liga

Manchester United – Celta de Vigo

1:1

konec (1:0)

11.05.2017, 21:05 • Old Trafford, Manchester • Semifinále • Jaroslav Svoboda (@JarSvoboda)

Tipsport: 1.58 3.95 6.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Asi nejméně šťastným z domácího kádru je momentálně obránce Manchesteru Eric Bailly, kterého červená karta ze závěru zápasu připraví o duel ve Stockholmu.

Pravda je, že těžko odhadovat, jak náročné bylo zakončit tuto situaci! Guidetti se dostal už pod hru, musel hrát hodně za tělem a nebyla to nejideálnější pozice, navíc byl vůbec šok, že míč k němu propadl! Ale švédský forvard se po finálním hvizdu, který přišel vzápětí, prakticky složil na trávník s hlavou v dlaních.

90+6

Guidetti měl na noze postup!!! Švédský forvard se dostal k míči, který k němu propadl na malé vápno, ale bývalý hráč Manchesteru City nedokázal zakončit do branky, ve které chyběl vyběhnutý Romero! Neskutečný kolaps útočníka Celty Vigo!

90+2

Žlutou kartu dostává Gustavo Cabral (Real Club Celta de Vigo).

90+1

Je to tak, začíná nastavení a domácí se opět dostávají pod tlak. A z tribun je rázem cítit napětí. Tady jde o vše, gól hostů by poslal Celtu Vigo do senzačního finále, branka domácích by znamenala konec šancí na postup pro Vigo. Manchesteru samozřejmě stačí remíza.

89

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Chris Smalling.

88

88. Červená karta

88

A sudí tasí dvě červené karty, do sprch míří Eric Bailly i hrdina předchozích chvil Facundo Roncaglia.

86

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Wayne Rooney.

85

85. Facundo RONCAGLIA - 1:1

85

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
FACUNDO RONCAGLIA posílá hlavou míč do sítě a o drama je postaráno! Asistence: Théo Bongonda.

85

Další velká šance, ale Aspas trefil jen protihráče! Další roh pro Celtu Vigo.

81

Ander Herrera zastavil nedovoleným způsobem nového hráče na trávníku a vidí za to žlutou kartu.

80

Ze hry odchází Pione Sisto, dánský hráč, který byl dnes velmi vidět, nahrazuje jej Claudio Beauvue.

77

Střídají i domácí, ze hřiště odchází Henrich Mchitarjan, Arménce na trávníku nahrazuje Michael Carrick. Mourinho posílá na trávník zkušenost, více zápasů než Carrick odehrál v evropských pohárech z hráčů United jen Ibrahimovič a Rooney.

75

75.

75

Naprostá tutovka Guidettiho, který dostal nádherný centr na malé vápno, na hlavu! Jenže švédský střelec nedokázal zamířit a poslal svou hlavičku hodně mimo branku. Teď jen klečí s hlavou v dlaních, zatímco Eduardo Berizzo na střídačce jen zlostně odfrkává! Tohle jsou momenty, které budou nejspíš Celtu strašně mrzet.

71

71.

71

A mohlo být o drama postaráno! Jozabed napřáhl zpoza vápna a jeho bomba snad lízla tyčku, jen to na Old Trafford zahučelo. Marně by se asi Romero po míči natahoval!

69

A mohlo být vymalováno! Marouane Fellaini pálil nepříjemné z levé strany, Álvarez musel vykrýt prostor u své pravé tyče a nakonec vytlačil míč na roh! Tahle rána přes hráče ale měla potenciál!

68

Hosté podruhé střídají, trávník opouští Srb Nemanja Radoja, nahrazuje jej belgický ofenzivní záložník Théo Bongonda, pro kterého je dnešní start šestým zápasem v letošní sezóně v Evropské lize.

67

Iago Aspas se snažil protlačit k míči a upřímně si myslím, že byl dohrán hodně na hranici pravidel, ale hra pokračuje. To se samozřejmě útočníkovi hostů nelíbí a za peprné komentáře vůči asistentovi rozhodčího vidí žlutou kartu.

64

Rashford se proháčkoval až do zakončení, kdy se ocitl sám před Álvarezem. A ačkoliv byl v ostrém úhlu, velmi nebezpečnou pozici nevyužil, trefil jen brankáře!

58

Mallovy centry z pravé strany jsou hodně nebezpečné, teď však míč doplachtil až na zadní tyč! Sisto se neunáhlil, nevystřelil, ale předal lépe postavenému Guidettimu, který však ránu poslal těsně vedle pravé tyče Romerovy branky!

46

46.

46

A hned v úvodu druhé půle rozjel nebezpečnou akci Sisto, který předal na pravou stranu pro Malla! Centr kapitána hostů vytáhl z pod nohou zbíhajících hráčů Romero!

46

Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Jozabed.

42

Tak přesto velká šance hostů! Sisto z levé strany poslal prudký centr do vápna, Guidetti, zatím poměrně neviditelný, míč minul, ale z druhé vlny si do koncovky naběhl Wass a jeho hlavička minula pravou tyč Romerovy branky!

39

Potřetí dnes hosté vystřelili mezi tyče, Pione Sisto čechral svůj míč na zadný tyč, ale Romero s touto ránou neměl nejmenší problémy.

32

Nepříjemný skluz teď v souboji o míč vymyslel Daley Blind a ačkoliv zadák Manchesteru trefil míč, tak vzal to i přes nohy Hernándeze a vidí tak první žlutou kartu utkání.

21

Krásná akce Mchitarjana, který se uvolnil mezi několika hráči, slalom zakončil přiťuknutím na Lingarda, jehož bomba byla zablokována na rohový kop! Manchester nyní vládne dění na hřišti.

18

18. Marouane FELLAINI - 1:0

18

Manchester United právě vstřelil branku!
Blesk z čistého nebe rozjásal ochozy Old Trafford! Marcus Rashford poslal z levé strany nádherný centr na zadní tyč, kam si naběhl MAROUANE FELLAINI, který nedal Álvarezovi žádnou šanci a zakončil za tyč. Domácí dělají další důležitý krok vstříc finálové účasti. Asistence: Marcus Rashford.

11

Pogba se krásně zbavil soupeře, poté, co špatně rozehrál Radoja! Záložník Manchesteru ještě předal míč Rashfordovi, ten ale při náběhu do vápna nedokázal zakončit a vzhledem k tomu, že se bude rozehrávat od branky, tak sám si dokonce Rashford ukopl míč za brankovou čáru.

4

Romero pooprvé zasahuje! Aspas se uvolnil na pravém křídle a přes Daleyho Blinda vypálil, Romero vytáhl míč nad břevno. Rohový kop pro Celtu Vigo.

Manchester United – Celta de Vigo

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 18. Fellaini (Rashford) – 85. Roncaglia (Bongonda)

Karty:   32. Blind (MAN), 81. A. Herrera (MAN) – 67. Aspas (CVG), 90+2. Cabral (CVG)   88. Bailly (MAN) – 88. Roncaglia (CVG)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 19:19.

Manchester United: Romero – Darmian, Blind, Bailly, A. Valencia (C) – A. Herrera – Lingard (86. Rooney), P. Pogba, Fellaini, Mchitarjan (77. Carrick) – Rashford (89. Smalling).
Náhradníci: de Gea – P. Jones, Mata, Rooney, Martial, Smalling, Carrick.

Celta de Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Roncaglia, Cabral, Mallo (C) – P. Hernández, Radoja (68. Bongonda), Wass (46. Jozabed) – Sisto (80. Beauvue), Guidetti, Aspas.
Náhradníci: Villar – Fontàs, Díaz, Bongonda, Beauvue, Jozabed, Sergi Gómez.

Rozhodčí: Ovidiu Haţegan – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe (všichni Rumunsko)

První zápas: Celta Vigo - Manchester Utd. 0:1