Menu

Hokej

NHL

Los Angeles Kings – Buffalo Sabres

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

17.03.2017, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.78 3.95 4.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:25

Robin Lehner vystartoval ze své brány a už je střídačce! Sabres to zkouší při hře bez brankáře.

54:40

54:40 Adrian KEMPE - 2:0

54:40

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Drew Doughty v pravém kruhu z ostrého úhlu předložil puk zpětnou přihrávkou ADRIANOVI KEMPEMU, který si ho srovnal na hůl a krásnou rychlou střelou zápěstím zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Kings sice nevyužili přesilovou hru, krátce na to ale skórovali! Asistence: Drew Doughty a Dustin Brown.

52:47

Tyler Toffoli se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné šanci a jeho krátká střela zápěstím se od levé tyče odrazila zpět do brány! Také Robinovi Lehnerovi dnes pomohla branková konstrukce!

52:33

Josh Gorges ve středním pásmu podrazil Trevora Lewise a Kings si zahrají přesilovou hru.

51:05

Tyler Ennis vyrazil po levé straně do přečíslení dva na jednoho a do poslední chvíle čekal na přihrávku, která šťastně prošla mezi nohama jednoho z hráčů Kings na kapitána Briana Giontu najíždějícího ze druhé vlny, jenže bez přípravy bránu těsně nad ledem minul!

49:24

Kyle Clifford několikrát napálil helmu Marcuse Foligna a dokonale se ukázalo, jak moc je těžké v hokeji trefit obličej soupeře. Marcus Foligno chtěl na konci bitky stáhnout k ledu Kyle Clifford, což se mu sice podařilo, jenže útočník domácího Los Angeles Kings ho zalehl!

41:37

Trevor Lewis dostal dvě minuty za vražení na hrazení a Sabres mohou vyrovnat v přesilové hře.

40:36

40:36 Jarome IGINLA - 1:0

40:36

Los Angeles právě vstřelilo branku!
Anže Kopitar se po neúspěšném zakončení a vyjetí zpoza brány Dustina Browna dostal k volnému puku, který před bránou předložil JAROMEMU IGINLOVI, a zkušený útočník bez přípravy těsně nad ledem mezi pravým betonem a vyrážečkou ležícího Robina Lehnera zamířil do brány! Kings prolomili bezbrankový stav a vedou krátce po začátku třetí třetiny nad Sabres 1:0! Asistence: Anže Kopitar a Dustin Brown.

37:09

37:09 Robin Lehner nevěděl jak, ale zastavil střelu Browna!

37:09

Obrovská šance domácího Los Angeles! Dustin Brown se dostal mezi kruhy pro vhazování po zablokované střele z pravého křídla k volnému puku a bez přípravy ho zápěstím poslal na bránu, Robin Lehner ale ani tentokrát neinkasoval, když puk sevřel mezi levou rukou tělem a po obrovském závaru a čekání, kde kotouče je, z něj vypadl! Hra pokračovala dále a Sabres přečkali další nebezpečnou situaci.

33:01

33:01 Lehner úžasným semaforem zneškodnil pokus Dowda!

33:01

Nic Dowd se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve velmi slibné střelecké pozici a zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Robin Lehner ale předvedl úžasný semafor, po kterém puk ukryl ve své lapačce! Krásný a důležitý zákrok.

31:37

31:37 Marián Gáborík ztroskotal na pravém betonu Lehnera.

31:37

Marián Gáborík se ocitl před bránou v obrovské šanci, když si potáhl puk k levé tyči a poté se ho snažil poslat po ledě do brány, jenže brankář Robin Lehner vleže fantasticky zasáhl pravým betonem, kterým puk vytáhl mimo tři tyče!

22:42

Andy Andreoff nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování vkleče zápěstím a Robin Lehner měl co dělat, aby jeho pokus rychle sevřenými betony vyrazil, stejně jako jeho dorážku, kterou zastavil vsedě levým betonem! Následný závar už žádnou střelu nepřinesl a brankář Sabres puk vleže zmrazil pod sebou.

17:58

Cody Franson fauloval Andriana Kempeho, který si z levého křídla drze sjel před bránu, a po zákroku Robina Lehnera dostal dvě minuty za držení.

17:16

17:16 Quickovi opět zvonilo v uších, nyní po střele Reinharta!

17:16

Sam Reinhart na levém křídle od hrazení napřáhl k velmi nebezpečné střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, nakonec se ale od levé tyče odrazila do hry! Kings měli podruhé obrovské štěstí a vyhodili puk na zakázané uvolnění, po kterém Quickovi zvoní v uších.

08:03

Derek Forbort krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování s příklepem a v oslabení mířil z úhlu mezi betony Robina Lehnera, brankář Sabres šel ale včas do kolen a puk vyrazil mimo tři tyče!

06:13

Drew Doughty dostal dvě minuty za krosček poté, co za svou bránou fauloval Hudsona Faschinga.

04:53

04:53 Matt Moulson a jeho rána, která orazítkovala levou tyč!

04:53

Matt Moulson napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k jedovaté střele s příklepem, která málem zlomila přední levou tyč, od níž se puk odrazil mimo! Z ničeho nic obrovská šance!

Los Angeles Kings – Buffalo Sabres

2:0

konec (0:0, 0:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 41. Iginla (Kopitar, D. Brown), 55. Kempe (Doughty, D. Brown)

Los Angeles Kings: Quick (Bishop) – Forbort, Doughty (A), Muzzin, LaDue, Gravel, Martinez – Iginla, Kopitar (C), D. Brown – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – Kempe, Gáborík, Lewis – Clifford, Dowd, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Gorges (A), Franson, Bogosian, Fedun – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – Moulson, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Rodrigues, Fasching – Deslauriers, Girgensons, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

Rozhodčí: Brad Meier, Francois StLaurent. Čároví: Kiel Murchison, Lonnie Cameron

Diváci: 18230

Průběh zápasu
1. třetina
06:13 LAK 2 Doughty, krosček
17:58 BUF 2 Franson, držení protihráče
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
40:36 LAK 1:0 Iginla (Kopitar, D. Brown)
41:37 LAK 2 Lewis, vražení na hrazení
49:24 LAK 5 Clifford, bitka
BUF 5 M. Foligno, bitka
52:33 BUF 2 Gorges, podražení
54:40 LAK 2:0 Kempe (Doughty, D. Brown)
Konec