Menu

Hokej

NHL

Detroit Red Wings – New York Rangers

1:4

konec (0:1, 1:2, 0:1)

13.03.2017, 00:00 • Joe Louis Arena, Detroit • Jan Prošek

Tipsport: 3.09 3.8 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hostující celek získává další body do tabulky díky výhře nad Detroitem, který se v posledních zápasech poměrně hodně trápí. Ani tentokrát nedokázal domácí hokejisté vybojovat body. Hostům mohly góly v přesilové hře i při vlastním oslabení. (02:41:26)
Tři hvězdy utkání:
1. Ryan McDonagh (NYR) 2+0
2. Kevin Hayes (NYR) 1+1
3. Gustav Nyquist (DET) 0+1
Československá stopa v utkání:
Tomáš Tatar (DET) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:59
Petr Mrázek (DET) 60 minut, 22 zákroků, 4 góly, 87,1%

Konec zápasu.

59:40

Fanoušci pomalu ale jistě opouštějí svá místa, vědí, že jejich oblíbenci v tomto zápase tahali za kratší konec pomyslného provozu. Petr Mrázek se snažil, ale prohře zabránit nedokázal. Spoluhráči mu to příliš neusnadnili.

59:00

Domácí hokejisté sice bojují o kotouč v útočném pásmu, ale do zakončení se nemohou dostat. Na hře Red Wings je vidět, že chtějí snížit, chtějí se prosadit, ale už nezbývá síla ani čas na nějakou výraznější akci.

57:54

Poslední dvě minuty hry ve třetí třetině i zápasu. Rangers díky produktivní hře, snadnému přechodu do útočného pásma a aktivnímu napadání vyhrají tento zápas. Spolehnout se Jezdci mohli také na svého gólmana. Antti Raanta působí soustředěně.

56:43

V poklidném tempu se tento zápas dohrává. Domácí hokejisté se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, místo snížení však v oslabení inkasovali další branku, která definitivně ukončuje snahu Detroitu o zdramatizování. Domácím v tomto zápase nevyšlo vůbec nic.

56:01

56:01 Derek STEPAN - 1:4

56:01

Rangers právě vstřelili branku!
Gól v přesilové hře potvrzuje výhru hostujícího celku. Puk získal Chris Kreider, který si všiml volného spoluhráče. Puk tedy poslal do míst, kde byl připravený na střelu DEREK STEPAN. Jeho zakončení zapadlo za záda českého brankáře. V přesilovce přidávají Rangers čtvrtou branku. Asistence: Chris Kreider.

55:30

Antti Raanta musí být znovu pozorný, vhazuje se před jeho brankou. Hosté ale kotouč vybojovali, a tak se dostávají do útočného pásma, kde se snaží co nejdále držet hru.

55:11

Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., podražení).

55:01

Dostáváme se do finální části třetí třetiny. Uvidíme přesilovou hru hostujícího celku, a tak se pravděpodobně domácí připravili o poslední naději na zdramatizování zápasu.

54:20

Derek Stepan ještě pokračoval v aktivní hře před brankou Mrázka, který nakonec zasahovat nemusel, ale byl pozorný, neboť se před brankou pohyboval hráč Rangers, který zkoušel tečovat.

53:37

Další minuta hry ze třetí třetiny je pryč a o to méně času mají domácí hokejisté na to, aby se pokusili zápas zdramatizovat. Navíc se Detroit musí nyní bránit tlaku soupeře. Mats Zuccarello vypálil mimo branku.

52:37

Po delší pasáži bez přerušení vylétl kotouč mimo hrací plochu, navíc se hosté dostali do postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Nejprve ale uvidíme komerční přestávku. Necelých sedm a půl minuty zbývá do konce třetí třetiny. Rangers stále vedou o dva góly.

51:37

Oscar Lindberg hlídkoval před domácí brankou, přihárvka od Jimma Veseye směřovala na útočnou modrou, kde nebyl nikdo v bílém připravený na zakončení. Díky tomu se směr hry otáčí a hrají domácí.

50:44

Dostáváme se do druhé poloviny hry ve třetí třetině, Xavier Ouellet se snaží něco vymyslet ve středním pásmu, ale momentálně nemá volného spoluhráče, kterému by mohl adresovat přihrávku. Následně o kotouč v souboji jeden na jednoho přišel.

49:53

Domácí hokejisté hrají aktivně, zjednodušili přechod do útočného pásma a také k každé pozice míří na branku. Díky tomu mají více ze hry a hostující defenziva se dostává do problémů. Zatím ale Jezdci hájí úspěšně dvoubrankové vedení.

49:20

Antti Raanta musel být pozorný, vhazovalo se před jeho brankou. Puk vybojovali sice hosté, ale vinou nepřesné rozehrávky hráli jen na icing. Buly se bude opakovat v útočném pásmu Red Wings.

48:57

Nyní sledujeme klidnější pasáž hry,více ze hry mají hostující hokejisté, kteří vedou o dva góly a snaží se hrát co nejvíce takticky. Vhazovat se bude před brankou Red Wings. Henrik Zetterberg vyhrál buly, a tak se domácí mohou probojovat do zakončení.

48:00

Hra je přerušena, kotouč vypadl z hrací plochy. Dvanáct minut zbývá do konce třetí třetiny, Rangers stále vedou o dva góly a momentálně mají blíže k výhřev tomto zápase.

47:49

Andreas Athanasiou se probojovat do zakončení. Hokejku si elegantně prohodil mezi nohama a pokoušel se zakončit. Rána se mu ale podle představ absolutně nepovedla, a tak další akce domácích končí nepřesně.

47:05

Tomáš Tatar se pokoušel přihrát kotouč před branku. Tam byl ale jeho spoluhráč obsazený, a tak akce končí pasem za branku, kde se do hry zapojil hostující obránce Brendan Smith.

46:35

Kotouč je za brankou Petra Mrázka, který se rád zapojuje do rozehrávky. On také umí velmi dobře pracovat s holí, což pomáhá výrazně obráncům. Mnoho vyložených šancí v této třetině zatím k vidění není.

46:21

Xavier Ouellet nabral rychlost ve středním pásmu a pokoušel se dostat do útočného. Jeho kolega byl ale v pásmu rychleji, a tak se píská postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Ani jeden celek se nikam nežene, uvidíme komerční přestávku.

45:23

New York přečkal oslabení, a tak se může pustit do útočení. Marc Staal se pokoušel něco vymyslet před brankou Mrázka. Český brankář zasahovat nemusel, neboť se Nick Holden do zakončení neprobojoval.

44:34

Hosté v plném počtu.

44:27

Mnoho času už z přesilové hry nezbývá. Hostující brankář Antti Raanta nemusel proti střele domácích zasahovat ani jednou. Výborně situaci v oslabení zvládli obránce Rangers, kteří zablokovali mnoho střel.

43:40

Polovina přesilové hry je pryč. Tuto početní výhodu hrají Red Wings hůře než tu předchozí. Nemohou se stabilně probojovat do útočného pásma, střel na branku také mají méně. Hosté naopak získávají sebevědomí s každou zastavenou akcí.

42:55

Znovu přesilová hra pro domácí a opět dostává důvěru elitní přesilovková formace Detroitu. Hosté se však brání zodpovědně a snaží se dávat co nejméně prostoru domácím.

42:34

Vyloučení v týmu New York Rangers (Derek Stepan – 2 min., vysoká hůl).

42:24

Vyloučený hráč se vrací do hry, sledujeme hru pět na pět. Domácí hokejisté si v přesilové hře dokázali vytvořit řadu zajímavých příležitostí, na přesnější zakončení však Red Wings stále ještě čekají.

41:32

Výborně hrají domácí přesilovou hru. Do zakončení se dostal Niklas Kronwall a dvakrát Henrik Zetterberg. Ani jeden pokus však neskončil za brankovou čárou. Rangers se mohou spolehnout na svého brankáře Antti Raantu, který drží své spoluhráče.

40:24

Vyloučení v týmu New York Rangers (Brendan Smith – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

40:20

Zápas, ve kterém vedou hosté o dvě branky pokračuje třetí třetinou. Dvacet minut mají domácí hokejisté na to, aby se pokusili zápas zdramatizovat. Budou ale muset zlepšit hru před brankou soupeře.

40:01

Začala třetí třetina.
Tři branky jsme viděli ve druhé třetině. Domácím se podařilo vyrovnat, a pak se rychle prosadili hosté. Během sedmatřiceti sekund vstřelili Rangers dvě branky, díky kterým vedou 3:1. Domácí obrana jen smutně přihlížela akcím hostů, které přinesly dva góly.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:40

V poklidném tempu se třetina dohrává, více ze hry mají hosté, další střelecký pokus na Mrázka vyslal Brendan Smith Brendan Smith. Tentokrát si český brankář dokázal poradit. Třetina se dohraje ve středním pásmu.

38:48

Domácí hokejisté jsou průběhem posledních minut hodně zaskočení, nemohou se stabilněji probojovat do útočného pásma. Rangers udělali hodně velký krok k výhře v tomto zápase. Detroit se nemůže probojovat do zakončení.

37:27

37:27 Kevin HAYES - 1:3

37:27

Rangers právě vstřelili branku!
Bleskově přidávají hosté další branku. 37 sekund jim stačilo na dva góly. Tentokrát celou akci rozehrál Michael Grabner. Ten přenechal puk J. T. Millerovi, který už mohl zakončovat, ale ještě celou situaci vyšperkoval pasem na KEVINA HAYESE, který dokázal kotouč poslat do odkryté části branky. Domácí obrana jen přihlížela rychlé kombinaci soupeře. Asistence: J. T. Miller a Michael Grabner.

36:50

36:50 Ryan MCDONAGH - 1:2

36:50

Rangers právě vstřelili branku!
Hostující celek se dostává znovu do vedení. Po závaru před brankou a několika zákrocích českého brankáře se k puku dostal RYAN MCDONAGH, který měl dostatek času na zakončení. Mrázek se natahoval, ale na kotouč nedosáhl. Rangers se dostávají díky důrazu na brankovišti do vedení. Asistence: Marc Staal a Pavel Bučněvič.

35:56

Hodně prostoru na modré čáře měl Niklas Kronwall, jehož pokus z této vzdálenosti nebyl vůbec špatný. Puk byl před brankou ještě tečovaný, nakonec ale míří na mantinel za brankou. Antti Raanta zasahovat nemusel.

34:48

Tři na dva postupovali hosté, ale Tanner Glass nedokázal prostrčit kotouč na spoluhráče, a tak akce Rangers končí nepřesnou rozehrávkou. Domácí brankář ani zasahovat nemusel.

34:13

Jednu jedinou ránu vyslali hosté na branku Petra Mrázka, který své spoluhráče podržel, a tak nerozhodný stav stále platí. Sledujeme rychlý hokej, který se musí divákům líbit. Před oběma brankami se dějí zajímavé momenty.

33:34

Početní výhoda se New Yorku nedaří podle představ, velmi dobře hrají domácí, kteří při vlastním oslabení nedávají soupeři mnoho prostoru pro kombinační hru. Detroit velmi rychle přistupuje k soupeři.

32:40

New York Rangers se dostali do útočného pásma, snaží se něco vymyslet před brankou Mrázka. Na ledě je elitní formace hostujícího celku. Ránu od modré čáry dokázal zablokovat hráč Rangers při snaze clonit.

32:13

Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., vysoká hůl).

31:57

Xavier Ouellet se probojoval do výborné střelecké pozice. Mohl přihrávat, ale vzal to na sebe, a tak se rozhodl pro střelu. Zakončení to nebylo vůbec špatné, ale puk dokázal zastavit brankář Antti Raanta.

31:08

Sledujeme rychlý hokej, znovu se dostali do přečíslení dva na jednoho domácí hokejisté. Ani tentokrát však Red Wings nedokázali přesněji zakončit. Příliš složitě nyní hrají domácí. Chtějí dávat góly do prázdné branky, což je vždy je ideální řešení.

30:32

Detroit Red Wings se usadil v útočném pásmu, pěknou akci rozehráli domácí, ale do zakončení se nedokázal probojovat ani zkušený hokejový harcovník Henrik Zetterberg. Jeho střelecký pokus byl zablokovaný.

29:52

Drew Miller dobruslil vyhozený kotouč z domácího obranného pásma, a tak musel hostující brankář zasahovat po jeho bekhendové střele. Antti Raanta si bez problémů poradit. Dostáváme se do druhé poloviny druhé třetiny i zápasu. Skóre je stále nerozhodné.

29:37

Po zajímavé kombinaci ve středním pásmu se do zakončení dostal z mezikruží střílející Jimmy Vesey. Jeho rána směřovala do středu branky, kde byl pozorný Petr Mrázek. Vhazovat se bude před ním.

29:09

New York Rangers se nezmohl na nic jiného než na další zakázané uvolnění, a tak musí být Antti Raanta pozorný, neboť se bude vhazovat právě před jeho brankou.

28:33

Mnoho vyložených šancí nyní k vidění není, sledujeme klidnější pasáž zápasu, ani jeden celek se nikam nežene. Dva na jednoho obránce sice jeli domácí, ale přihrávka na volného hráče postrádala přesnost.

27:50

Kevin Hayes byl sice tísněn dvěma obránci domácích, ale i tak se dokázal probojovat do zakončení. Petr Mrázek v brance Red Wings musel zasahovat proti jeho zakončení. Další úspěšný zákrok pro českého brankáře.

27:24

Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou hostujícího celku Henrik Zetterberg a J. T. Miller na buly. Úspěšnější domácí hráč, který poslal kotouč přesně na modrou čáru. Následná střela byla zablokovaná.

26:39

Sledujeme dál rychlý hokej, domácí jsou po vstřelené brance aktivnější, ale propadli v útočném pásmu, a tak se do zakončení dostal hostující celek. Michael Grabner nedokázal překonat českého brankáře ve službách Detroitu.

25:35

25:35 Frans NIELSEN - 1:1

25:35

Detroit právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno po krásné přesilovkové akci. Od modré čáry dostal přihrávku Justin Abdelkader. Ten našel před brankou stojícího Gustava Nyquista, který puk rychle posunul na zcela volného FRANSE NIELSENA, který zakončoval do odkryté branky. Po krásné akce je stav zápasu vyrovnaný. Asistence: Gustav Nyquist a Justin Abdelkader.

25:01

Hostující hokejisté vyhráli buly ve svém obranném pásmu, a tak mohli hned vyhodit kotouč přes všechny čáry. Domácí elitní přesilovková formace musí o útočné pásmo bojovat.

24:52

Vyloučení v týmu New York Rangers (Marc Staal – 2 min., faul loktem).

24:05

Vhazovat se bude ve středním pásmu, sledujeme rychlý hokej, který se zbytečně nepřerušuje. Diváci se rozhodně nenudí, nicméně střeleckých příležitostí je poměrně málo.

23:50

Hraje se ve středním pásmu, Detroit se snaží něco vymyslet před brankou soupeře, ale obrana Rangers hraje zodpovědně, další akci domácí překazil obětavým zákrokem Ryan McDonagh.

23:10

Domácí se nemohou stabilněji prosadit v v útočném pásmu. Red Wings nedokázali proměnit přesilovou hru, Henrik Zetterberg byl blízko k zajímavé střele, ale poskakující kotouč nedokázal přesněji trefit.

22:00

Sledujeme rychlý úvod druhé třetiny, hostující celek pokračuje v aktivní hře, znovu se tlačí do zakončení a domácí defenziva má plné ruce práce s akcemi soupeře.

20:01

Začala druhá třetina.
V samotném závěru první třetiny, při vlastním oslabení, se dokázali do rychlé kombinaci prosadit hokejisté Rangers. Z pohledu domácích se jedná o hrubě nepovedenou přesilovou hru, neboť se Red Wings zapomněli v útočném pásmu a na defenzivu v posledních okamžicích třetiny přestali myslet. Gólman Petr Mrázek inkasoval jako první, a tak vedou Jezdci o jednu branku.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:33

19:33 Ryan MCDONAGH - 0:1

19:33

Rangers právě vstřelili branku!
Při vlastním oslabení se hosté dostávají do vedení. Celou akci založil Michael Grabner, který prodloužil na Kevina Hayese. Ten se natlačil do útočného pásma a do zakončení. Překonal českého brankáře, poslal kotouč brankovištěm,a tak mohl nastavit hůl před prázdnou branku RYAN MCDONAGH, který snadno posílá hosty do vedení. Asistence: Kevin Hayes a Michael Grabner.

18:34

Domácí hokejisté se však nemohou probojovat do útočného pásma, kotouč zapomněl na modré čáře Henrik Zetterberg, a tak musí Red Wings vyklidit útočné pásmo. Následně se přechod povedl, a tak znovu mohl tento zkušený hráč vypálit. Branku minul.

18:17

Vyloučení v týmu New York Rangers (Steven Kampfer – 2 min., podražení).

18:08

Niklas Kronwall rozehrává od své branky, následně se do zakončení dostal Andreas Athanasiou, který byl na poslední chvíli zastavený obráncem nedovoleným způsobem, uvidíme první přesilovou hru v tomto zápase. Zahrají si ji domácí hokejisté.

17:33

Detroit by ale měl myslet také na obrannou hru. K puku se dostal hostující bek Nick Holden, který se snadno dostal až do střelecké pozice, brankář Petr Mrázek si dokázal výborně poradit. Vhazovat se bude před jeho brankou.

17:17

Zbývají necelé tři minuty hry do konce první třetiny, domácí hokejisté pokračují v aktivní hře, snaží se něco vymyslet před brankou soupeře. Tomáš Tatar při své individuální akci ale neuspěl.

16:10

Podle oficiálních údajů dokázali hokejisté domácích další čtyři střely soupeře zablokovat. Obránci hodně pomáhají Petru Mrázkovi. Jednak čistí prostor před brankou, ale také padají do střel. Což vyžaduje značnou přítomnost odvahy.

15:34

Dylan Larkin se rychle po domácím vyhraném buly v útočném pásmu dostal do zakončení. Vybruslil si před branku, dostal přesnou přihrávku a zakončoval z první. Antti Raanta výborně zastavil jeho pokus.

15:28

Po tlaku v útočném pásmu se dostal Gustav Nyquist do zakončení. S jeho pokusem si obrana Rangers dokázala poradit, a pak neuspěl ani jeho spoluhráč. Následovat bude komerční přestávka.

14:48

Petr Mrázek výborně dokázal zastavit střelecký pokus Tannera Glasse. Ten se dostal k odraženému kotouči od zadního mantinelu, a pak se rychle snažil o zakončení. Puk skončil v moci českého brankáře, který následně rozehrál.

14:04

Rick Nash se pustil v útočném pásmu do osobního souboje proti dvěma hráčům domácího. Ti dokázali puk udržet, a tak mohli založit útočnou akci, kterou nepovedeným pokusem zakončil Xavier Ouellet.

12:47

3:5, střelecky jsou aktivnější hostující hokejisté. Sice vystřelili pětkrát, ale ani jedno zakončení nebylo z bezprostřední blízkosti. Totéž platí o hře domácích. Obrany obou týmů pracují velmi dobře a brankářům značně usnadňují chytání.

12:12

Mika Zibanejad se po protečování spoluhráče dostal do střelecké pozice. Jeho zakončení se však nepovedlo podle představ, a tak si poměrně snadno dokázal český brankář ve službách Red Wings poradit. Buly před brankou Mrázka.

11:15

Henrik Zetterberg výborně přečetl rozehrávku Jezdců, a tak se zmocnil kotouče na útočné modré. Následně hledal přihrávkou spoluhráče v předbrankovém prostoru, pas se mu ale nepovedl podle představ, a tak hrají hosté.

10:31

Luke Glendening si vybruslil do útočného pásma, mohl přihrávat, ale domácí útočník se rozhodl pro zakončení bekhendem. Jeho pokus, který zdaleka nebyl nejhorší, minul branku, hostující gólman tak zasahovat nemusel.

10:22

Robbie Russo dobruslil kotouč jako první za brankou Mrázka, a tak se bude vhazovat na druhé straně hrací plochy, neboť hosté zahráli jen na zakázané uvolnění. Antti Raanta musí být pozorný, nejprve ale komerční přestávka.

09:10

K vidění je poměrně hodně osobních soubojů, z nich daleko častěji odcházejí úspěšněji hostující hokejisté. New York Rangers právě těží z dobré připravenosti na souboje jeden na jednoho. Naopak domácím tato činnost nevychází podle představ.

08:54

Tentokrát to už domácí sehráli přesněji, Mike Green jako správný obránce vystřelil od modré čáry, jeho pokus byl tečovaný obráncem mimo hrací plochy. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu Detroitu.

08:24

Xavier Ouellet má kotouč ve vlastním obranném pásmu, a tak čeká na dostřídání spoluhráčů. Mnoho šancí v tomto duelu k vidění není. Henrik Zetterberg se dostal do dobré pozice,ale jeho rána byla zablokovaná.

07:45

Od modré čáry to zkoušel jeden z domácích obránců, jeho pokus ze střední vzdálenosti byl hodně nepřesný. Před brankou byl sice další hráč Red Wings, ten ovšem nedokázal tečovat puk.

07:04

Sledujeme rychlý hokej, kteří se přesouvá ze strany na stranu, ani jeden tým se nemůže důrazněji prosadit v útočném pásmu. Nyní vedl akci hostů Michael Grabner, ale ani on nevybojoval pásmo.

06:34

Justin Abdelkader a Frans Nielsen se dostali do útočného pásma a mohli postupovat dva na jednoho obránce. V zakončení si domácí dvojice tak dlouho dávala přednost, až nedokázala vystřelit a o puk přišla.

05:47

Gustav Nyquist dostal před brankou Rangers poněkud více prostoru, než by mu obrana chtěla dát. A tak se zkušený domácí útočník dostal do zakončení z dobré pozice. Antti Raanta kryje jeho pokus bekhendovou stranou hole.

04:54

Pět minut hry je pryč, puk je za brankou Red Wigns, kteří čekají na vhodný moment pro založení útočné akce. V té zkoušel pokračovat Henrik Zetterberg, nicméně se přes obětavý zákrok obránce nedostal do střelecké pozice.

04:09

Ani jeden tým se nedokáže stabilněji prosadit v útočném pásmu. Hra se přelívá ze strany na stranu a ani jeden hráč se nemůže probojovat do výraznější šance.

03:21

Puk je za brankou New Yorku, Tanner Glass rozehrává další akci, která končí nepřesným pasem. Pro hosty štěstí, že puk mířil přesně do branky, a tak musel hrát Mrázek. Icing z toho není.

02:44

Mats Zuccarello našel spoluhráče v lepší střelecké pozici, k němu ale bleskově přistoupil Frans Nielsen, který tak zastavil akci hostujícího týmu. Rychlý hokej vidí diváci v Detroitu.

02:12

Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou Rangers, a tak musí být brankář Antti Raanta pozorný. Buly vyhrál Chris Kreider. Před brankou operoval jeho kolega, který nedokázal zakončit.

01:44

Brady Skjei nahazoval kotouč na domácí branku, v akci pokračoval Tanner Glass, který ovšem nedokázal zakončit. Výborně si počínal jeden z domácích hráčů, který zablokoval puk směřující do předbrankového prostoru.

01:30

Dylan Larkin vedl útočnou akci domácích hokejistů, ti se ovšem stabilněji nedokázali udržet v útočném pásmu. Sledujeme nervózní hokej z obou stran.

00:57

New York Rangers vstoupil do zápasu aktivněji, snaží se něco vymyslet, ale Ryan McDonagh při pokusu přejít do útočného pásma zlomil hůl.

00:35

Mike Green se dostal do problémů při rozehrávce, nepřesně přihrál, a tak se k puku dostal Brendan Smith. Jeho rána ze středního pásma pořádně vystrašila Mrázka.

00:01

Utkání právě začalo.
Zápas za malý moment začne.
Úvodní sestavy:

Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Jensen, Kronwall, Russo, Ouellet – Tatar, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Nielsen, Helm – Athanasiou, D. Larkin, Sheahan – Callahan, Glendening, D. Miller.

New York Rangers: Raanta (Hellberg) – M. Staal, McDonagh, Holden, Br. Smith, Skjei, Kampfer – Kreider, Stepan, Zuccarello – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – T. Glass, Lindberg, Vesey..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Papírovým favoritem je jednoznačně hostující celek, domácí letošní sezóna absolutně nevychází podle představ. Petr Mrázek v jednom z rozhovorů poznamenal, že přestavba týmu byla nevyhnutelná, a tak se nyní ukazuje ona daň za přestavbu.
Domácí se nebudou moci spolehnout na Ericssona (poraněné zápěstí) a na Sproula (zranění v dolní části těla). Hosté nebudou moci využít služeb Fasta (poraněné rameno), Girardiho (kotník), Kleina (poraněná záda), gólmana Lundqvista (zranění v dolní části těla) a Nashe (zranění v horní části těla). Do zápasu také pravděpodobně nezasáhne Grabnes (zranění kyčle).
Detroit Red Wings z posledních pěti zápasů vyhrál jediný. Poradil si s Chicagem Blackhawks 4:2. Nestačil na Calgary Flames 2:3 v prodloužení, Edmonton Oilers 3:4, Toronto Maple Leafs 2:3 a na Boston Bruins 1:6.
New York Rangers z posledních pěti zápasů vyhrál tři. Poradil si s Bostonem Bruins 2:1, Tampou Bay Lightning 1:0 v prodloužení a s Floridou Panthers 5:2. Nestačil na Montreal Canadiens 1:4 a Carolinu Hurricanes 3:4.
Zdravím všechny fanynky a fanoušky National Hockey League. V tomto zápase proti sobě nastoupí Detroit Red Wings a New York Rangers.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Detroit Red Wings – New York Rangers

1:4

konec (0:1, 1:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 26. Nielsen (Nyquist, Abdelkader) – 20. McDonagh (K. Hayes, Grabner), 37. McDonagh (M. Staal, Bučněvič), 38. K. Hayes (J. T. Miller, Grabner), 57. Stepan (Kreider)

Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Green, Jensen, Kronwall, Russo, Ouellet – Tatar, Zetterberg, Nyquist – Abdelkader, Nielsen, Helm – Athanasiou, D. Larkin, Sheahan – Callahan, Glendening, D. Miller.

New York Rangers: Raanta (Hellberg) – M. Staal, McDonagh, Holden, Br. Smith, Skjei, Kampfer – Kreider, Stepan, Zuccarello – Bučněvič, Zibanejad, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – T. Glass, Lindberg, Vesey.

Rozhodčí: Schlenker, Kozari – Brisebois, Sericolo

Diváci: 20 027

Průběh zápasu
1. třetina
18:17 NYR 2 Kampfer, podražení
19:33 NYR 0:1 McDonagh (K. Hayes, Grabner)
Po 1. třetině
2. třetina
24:52 NYR 2 M. Staal, faul loktem
25:35 DET 1:1 Nielsen (Nyquist, Abdelkader)
32:13 DET 2 D. Larkin, vysoká hůl
36:50 NYR 1:2 McDonagh (M. Staal, Bučněvič)
37:27 NYR 1:3 K. Hayes (J. T. Miller, Grabner)
Po 2. třetině
3. třetina
40:24 NYR 2 Br. Smith, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
42:34 NYR 2 Stepan, vysoká hůl
55:11 DET 2 D. Larkin, podražení
56:01 NYR 1:4 Stepan (Kreider)
Konec