Menu

Hokej

Play-off 2. ligy, skupina Východ

SHK Drtiči Hodonín – HK Opava

5:1

konec (3:1, 2:0, 0:0) Stav série: 1:0

25.02.2017, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Čtvrtfinále • Ivan Hochman

Tipsport: 1.77 4.7 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:18

Mimo hru se postrkovali Michal Kuba s Alešem Kilnarem. Rozhodčí okamžitě přerušil hru a posílá na trestnou Aleše Kilnara (OPA),který dostal 2+2 minuty za vysokou hůl a sekání.

50:18

Vyloučení v týmu HK Opava (Štindl – 2 min., napadení).

43:05

Štindl na sebe natáhl obránce a předložil puk před bránu Sysalovi, tomu šla přihrávka na paty a nedokázal zpracoval puk, aby mohl zakončovat do odkryté brány!!

38:45

Drtiči právě vstřelili branku!
Hodonín využívá přesilovou hru! Na levé straně se uvolnil Jakub Kužílek, který přízemní střelou vyprášil Waneckiho betony. Puk se ale odrazil na hůl JAKUBA KADLECE, který se štěstím procpal puk za ležícího Waneckiho. Asistence: Jakub Kužílek, Petr Pokorný.

37:47

Vyloučení v týmu HK Opava (Černý – 2 min., vysoká hůl).

37:24

Drtiči právě vstřelili branku!
Tak tohle bylo učebnicově provedené přečíslení. Vaněk s Vránou jeli dva na jednoho, Daniel Vaněk si počkal, až se položí do přihrávky bránící hráč a poslal přihrávku mimo jeho dosah na JAKUBA VRÁNU, který měl jednoduchou práci a stačilo mu doklepnout puk za Waneckiho, který se nestačil přemístit k druhé tyči. Asistence: Daniel Vaněk.

35:10

Další Kotvanův výjezd, tentokrát si cestu k puku našel! Hodonínský brankář vyjel až mezi kruhy, kde skočil po puku a vynutil si vhazování ve vlastní třetině.

30:05

Hosté si připravili dobrou šanci, po střele od modré se puk dostal do skrumáže těl a opavští hráči se trvdě hnali za dorážkou. Domácí si to nenechali líbit a strhla se další potyčka, po které jsou vyloučení Jakub Kadlec (HOD) a Jiří Šindelář (OPA), oba za hrubost.

28:15

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vrána – 2 min., napadení).

26:35

Opava byla teď valmi blízko gólu na 3:2! Jiří Šindelář se od modré napřáhl a za jeho dělovkou se Kotvan jen ohlédl, opavský obránce ale pouze orazítkoval tyč!

24:57

K nevoli domácích fanoušků se vylučuje pouze na hodonínské straně. Jeden z domácích byl tvrdě atakovaný u mantinelu, to ale rozhodčí posoudil jako čistý zákrok a následně vyloučil Dominika Matulu (HOD), který putuje na trestnou lavici ze nedovolené bránění.

24:18

Pavel Selingr se ocitl v dobré příležitosti, když si s pukem sjel až před brankáře a pokusil se ho překonat bekhendovým blafákem, Zdenko Kotvan byl však úspěšnější.

23:07

Bohumil Herman (OPA) klepnul Kotvana po výstroji, s tím ale nesouhlasil Jakub Kužílek (HOD), který se pustil s opavským hráčem do potyčky. Do ní se přidali ještě Petr Peš (HOD) a Tomáš Rousek (OPA), všichni čtyři hráči jsou vyloučení za hrubost, bude se hrát 5 na 5.

19:52

Pro změnu teď zmatky také před hoodnínskou svatyní. Tomáš Polok by blízko kontaktní brance, trojice hodonínských hráčů ale obětavě naskákala do brankoviště a pomohla svému brankáři.

16:11

Střídání v týmu HK Opava: ze hřiště odchází Jakub Urbisch, přichází Michal Wanecki.

16:11

Drtiči právě vstřelili branku!
Tak tenhle gól jde na účet Jakuba Urbische. Opava držela domácí pod tlakem, ke kotouči se dostal Charvát a nahodil přes celé hřiště na Urbische. Ten tak dlouho váhal s rozehrávkou, až ho o puk obral JAKUB HAJNÝ a poslal kotouč do prázdné klece. Bez asistence.

13:42

Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Charvát – 2 min., hrubost).

13:17

V další dobré šanci byl jeden z hostujících hráčů, mám dojem, že to byl znovu Petr Wolf. V situaci dva na jednoho se rozhodl střílet, toho ale skvělým zákrokem lapačkou vychytal Zdenko Kotvan!

10:57

Drtiči právě vstřelili branku!
Nedáš – dostaneš! Tohla situace je dokonalý příklad tohoto pořekadla. Poté, co nedokázal Wolf proměnit svůj samostatný únik se přesunuli domácí hráči před Urbische a toho přesnou střelou překonává MARTIN MIKLÍK. Asistence: Daniel Vaněk.

10:38

Úplně sám jen Petr Wolf na Kotvana! Opavský útočník to neudělal vůbec špatně, položil si hodonínského brankáře, jenže ve finálním momentu mu sklouzl puk z hole!

07:56

Drtiči právě vstřelili branku!
Tentokrát se ale domácí dostali až před Urbische a dokázali ho překonat! Kužílkova střela z pravé strany se ještě neuchytila, poté se ale před bránou dobře zorientoval JAKUB KADLEC a dokázal puk dorazit k levé tyči opavské brány! Asistence: Jakub Kužíek, Dominik Matula.

03:36

Opava právě vstřelila branku!
Žádna opatrná hra, ale úderný útok! S tím vkročila Opava do dnešního utkání. Hosté měli signalizovanou výhodu a dlouho drželi Drtiče pod tlakem, až se ke střele od modré odhodlal DANIEL SLAVÍK a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladimír Holík, Jakub Vítek.

SHK Drtiči Hodonín – HK Opava

5:1

konec (3:1, 2:0, 0:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Kadlec (Kužílek, Matula), 11. Miklík (Vaněk), 17. Hajný, 38. Vrána (Vaněk), 39. Kadlec (Kužílek, Pokorný) – 4. Slavík (Holík, Vítek)

SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Haloda O.) – Haloda M., Miklík, Kužílek, Pokorný (A), Potechin, Polesný, Loginovskij, Weber – Jurča, Vaněk, Vrána – Kadlec, Peš (C), Matula – Hajný, Kuba, Charvát – Černohous, Hložánek, Venclík Trenéři: Stanislav Beťko, Jan Prčík

HK Opava: Urbisch (17. Wanecki) – Galvas, Černý, Slavík, Holík, Mosler, Šindelář, Tůma – Wolf, Polok (A), Selingr (C) – Kilnar, Černý, Vítek – Herman, Pavelek, Rousek – Svoboda, Sysala, Štindl Trenér: Pavel Hulva

Rozhodčí: Held – Musil, Komínek

Průběh zápasu
1. třetina
03:36 OPA 0:1 Slavík (Holík, Vítek)
07:56 HOD 1:1 Kadlec (Kužílek, Matula)
10:57 HOD 2:1 Miklík (Vaněk)
13:42 HOD 2 Charvát, hrubost
16:11 HOD 3:1 Hajný
16:11
Po 1. třetině
2. třetina
23:07 HOD 2 Kužílek, hrubost
OPA 2 Herman, hrubost
HOD 2 Peš, hrubost
OPA 2 Rousek, hrubost
24:57 HOD 2 Matula, nedovolené bránění
28:15 HOD 2 Vrána, napadení
30:05 HOD 2 Kadlec, hrubost
OPA 2 Šindelář, hrubost
37:24 HOD 4:1 Vrána (Vaněk)
37:47 OPA 2 Černý, vysoká hůl
38:45 HOD 5:1 Kadlec (Kužílek, Pokorný)
Po 2. třetině
3. třetina
50:18 OPA 2 Štindl, napadení
56:18 OPA 2+2 Kilnar, sekání+vysoká hůl
Konec