Menu

Fotbal

Evropská liga

FC Schalke 04 – PAOK Soluň

1:1

konec (1:1)

22.02.2017, 18:00 • Arena AufSchalke, Gelsenkirchen • Play-off • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.43 4.7 7.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

To mohl být smrtící zásah domácího týmu! Zakončení Schalke srazil na tyč Stelios Kitsiou. Hostující tým pse štěstím odolal, jenže k hlavičce se dostal ještě Benedikt Höwedes. Zakončení domácího kapitána mířilo pod horní tyč, ale hrdinou okamžiku se stal Panagiotis Glykos, jehož zásah znamená, že duel skončí nerozhodně.

90

A opravdu velká šance byla k vidění. Centr od praporku mířil na osamoceného Pedra Henriqua, jehož pokus hlavou ze slibné pozice zamířil jen do míst, kde stál Ralf Fährmann.

88

Žlutou kartu dostává Diego Biseswar (PAOK Soluň), jenž na hranici vápna podrazil soupeře. Schalke bude rozehrávat standardní situaci z výborné pozice a stav zápasu se může opět měnit.

85

85. Obrovská šance domácího celku, kterou zastavil až na brankové čáře obránce

85

Po pěkné akci domácího celku další branka nepřišla! Schalke táhlo útok po pravé straně, odkud Thilo Kehrer přihrával do druhé vlny. Tam se k míči dostal jeden z domácích hráčů, jehož zakončení už mířilo do branky, ale z čáry jej odkopl obránce.

84

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Nabil Bentaleb, přichází Thilo Kehrer.

83

A mohlo být rozhodnuto! Schalke se dlouho nedostávala do útoku, ale po pasu se k míči dostal Nabil Bentaleb. Jeho zakončení skvělým vyběhnutím zlikvidoval Panagiotis Glykos, jenž se nenechal přelobovat.

81

Žlutou kartu dostává Pedro Henrique (PAOK Soluň), jenž v pokutovém území zahrál úmyslně rukou. Střídající hráč nemohl čekat nic jiného než potrestání ze strany hlavního sudího.

78

Střídání v týmu PAOK Soluň: ze hřiště odchází Djalma Campos, přichází Dimitris Pelkas.

77

Žlutou kartu dostává Klaas-Jan Huntelaar (FC Schalke 04), jenž ve vzdušném souboji trefil loktem Steliose Malezase. Hlavní rozhodčí neměl jinou možnost, než nizozemského útočníka potrestat.

71

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Naldo, přichází Holger Badstuber.

69

Střídání v týmu PAOK Soluň: ze hřiště odchází Amr Warda, přichází Diego Biseswar.

64

Žlutou kartu dostává Johannes Geis (FC Schalke 04), jenž je v krátkém sledu druhým potrestaným hráčem německého celku. Hráč ozdobený žlutou kartou zatáhl za záchranou brzdu, když rukou stáhl rozběhnutého Pedra Henriqua.

62

Střídání v týmu PAOK Soluň: ze hřiště odchází Giannis Mystakidis, přichází Pedro Henrique.

61

Žlutou kartu dostává Leon Goretzka (FC Schalke 04), jenž na polovině hrací plochy předvedl zákrok za hranicí pravidel a je prvním potrestaným.

56

Střídání v týmu FC Schalke 04: ze hřiště odchází Eric Choupo-Moting, přichází Leon Goretzka.

43

43. Nebezpečné zakončení Nabila Bentaleba, které minulo branku asi o metr

43

A další parádní akce německého celku! Nabil Bentaleb dostal hodně prostoru a postupoval zcela osamocený až před šestnáctku soupeře. Zakončení domácího záložníka mířilo ke vzdálenější tyči, ale balon proletěl vedle branky asi o metr.

42

Snad poprvé se hry dostal Alessandro Schöpf, jehož první centr byl zablokovaný, ale krajní záložník dostal šanci k reparátu. Jeho druhý míč do šestnáctky našel hlavu Klaase-Jana Huntelaara, který hlavičku poslal jen vedle první tyče.

38

Soluň se mohla dostat do vedení, ale celou akci zastavil ofsajd. Německý tým se dostal pod tlak a nezvládl přihrávku zpátky. K míči se dostal Amr Warda, jenž dlouho váhal s přihrávkou až dostal spoluhráče do ofsajdového postavení. Poté PAOK dalo branku, když se zakončení podél brankáře dostalo do branky, ale radost už byla marná.

25

25. Matija NASTASIĆ - 1:1

25

PAOK právě vstřelil branku!
Obě branky dělilo jen pár minut a je znovu po zásluze vyrovnáno! Na pravé straně se uvolnil Giannis Mystakidis, jehož centr zamířil na první tyč. Tam soupeře předskočil Thymios Koulouris, jemuž se zakončení nepovedlo a zamířilo do MITAJI NASTASIĆE. Obránce Schalke je tak smolařem okamžiku a duel začíná od začátku. Asistence: Thymios Koulouris.

23

23. Klaas-Jan HUNTELAAR - 1:0

23

Schalke právě vstřelilo branku!
Z druhé velké šance už se modří radují! Souhra domácích hráčů vyšla na jedničku a porpvé se skóre mění. Eric Choupo-Moting poslal přihrávku do vápna, kde si balon převzal ALESSANDRO SCHÖPF. Ofenzivní záložník Schalke ukázal pevné nervy a podél brankáře dostává míč do branky. Asistence: Eric Choupo-Moting.

21

21. Naldova hlavička a ještě lepší zákrok hostujícího gólmana

21

Jakoby se hostující celek nepoučil z prvního zápasu a opět pustil soupeře ke standardní situaci! Na centr si naskočil Naldo, jehož hlavička mířila do horní poloviny branky. Panagiotis Glykos vytáhl první velký zákrok, ale balon vyrazil jen na levou stranu šestnáctky. V tomto prostoru se k míči dostal Klaas-Jan Huntelaar, jenž vystřelil jen do boční sítě.

17

17. Po standardní situaci se k zakončení dostal Thymios Koulouris

17

Velice zajímavě rozehrála Soluň standardní situaci! Všichni domácí hráči čekali centr do ohně, ovšem Amr Warda zvolil signál. Jeho centr zamířil na zadní tyč, kde byl osamocený Thymios Koulouris. Jeho pokus z voleje rozvlnil pouze boční síť, a tak stav zápasu zůstává bezbrankový.

FC Schalke 04 – PAOK Soluň

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 23. Schöpf (Choupo-Moting) – 25. Nastasić (Koulouris) (vla.)

Karty:   61. Goretzka (SCH), 64. Geis (SCH), 77. Huntelaar (SCH) – 81. Henrique (SOL), 88. Biseswar (SOL)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:13.

FC Schalke 04: Fährmann – Höwedes (C), Naldo (71. Badstuber), Nastasić – Schöpf, Meyer, Geis, Bentaleb (84. Kehrer), Kolašinac – Huntelaar, Choupo-Moting (56. Goretzka).
Náhradníci: Nübel – D. Caligiuri, Goretzka, Aogo, Burgstaller, Badstuber, Kehrer.

PAOK Soluň: Glykos (C) – Kitsiou, Malezas, Crespo, Pouggouras – Cimirot, Šachov – Campos (78. Pelkas), Warda (69. Biseswar), Mystakidis (62. Henrique) – Koulouris.
Náhradníci: Brkić – Charisis, Chatziisaias, Biseswar, Henrique, Pelkas, Athanasiadis.

Rozhodčí: Banti – Tonolini, Passer (všichni ITA)

První zápas: PAOK - Schalke 0:3