Menu

Fotbal

Přípravný zápas

GNK Dinamo Záhřeb – ŠK Slovan Bratislava

2:2

konec (1:1)

01.02.2017, 16:00 • Belek (Turecko) • Tomáš Lengyel (@TomiLengy) sk

Tipsport: 1.46 4.15 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Slovan dal gól! Presne s posledným hvizdom Bratislavčania so šťastím vyrovnali. Odrazená lopta sa v šestnástke dostala na nohu Sekuliča, ktorého strela nebola presná, no VUKAN SAVIČEVIČ v sklze namieril presne.

79

Ivan Vukomanovič robí štvrté striedanie v zápase. Z ihriska sťahuje Čavriča, ktorého nahradil na záverečných desať minút Cléber.

75

Mohlo byť definitívne rozhodnuté. Po rýchlej kombinácii ostal voľný na hranici šestnástky Fiolić, ale technickou strelou minul bránu.

74

Na poslednú štvrťhodinu prichádza do hry Mitchell Schet, ktorý vymenil nevýrazného Tamása Priskina.

74

Dinamo Záhreb dalo gól! Chorvátsky šampión otáča vývoj zápasu. Z bieleho bude sa presadil útočník ARMIN HODŽIĆ.

73

Záhrebčania sa dostávali do veľkej šance, ale sklzom im ju zmaril František Kubík. Pri svojej snahe zasiahol loptu rukou a je z toho pokutový kop.

70

Dvadsať minút pred koncom riadneho hracieho času prichádza už ôsme striedanie na strane Záhrebu. Livakovića v bráne vymenil Mikulić.

61

Slovanisti takisto uskutočnili striedanie. Do hry sa dostala dvojica Savičević, de Sa. Dole išli Oršula a de Kamps.

60

Hlavný kouč Dinama Záhreb dnes rotuje väčší počet hráčov. Po hodine hry poslal na trávniku trojicu nových futbalistov. Antolića nahradil Matel, Olma Fiolić, Stojanovića Moro.

46

Cez prestávku sa udialo viacero zmien. Tréner Dinama poslal do hry až štyroch nových hráčov. Shildenfelda nahradil Lešković, Sosu Pivarić, Gojaka Machado a Čorića Šitum.

40

Dinamo Záhreb dalo gól! Chorvátsky tím využil štandardnú situáciu na vyrovnanie. ANTE ČORIĆ zakrútil loptu nechytateľne ponad múr do ľavého dolného rohu.

39

Tomáš Kóňa na poslednú chvíľu zložil na zem prenikajúceho súpera. Futbalista Záhrebu spadol pred šestnástkou a rozhodca vytiahol žltú kartu.

35

Dinamo Záhreb nevyužilo rohový kop a ihneď sa muselo brániť. Slovanistom vyšiel rýchly protiútok, na ktorého konci bol Kubík. Slovenský futbalista prudko vystrelil zvnútra šestnástky, ale trafil iba brankára.

13

Veľká šanca chorvátskeho celku. Obrane Slovana unikol rýchly Petar Stojanović, ale z hranice šestnástky neposlal loptu na bránu, iba vedľa žrde.

9

Bratislavčania opäť dopravili loptu do siete, ale radosť im pokazili rozhodcovia, ktorí videli ofsajd.

7

Slovan dal gól! Loptu si postavil na biely bod SEYDOUBA SOUMAH, ktorý nedal brankárovi šancu a poslal presnú strelu do pravého dolného rohu.

6

Hlavný rozhodca uvidel ruku v pokutovom území a doprial Bratislavčanom penaltu. Žltú kartu navyše uvidel Leonardo Sigali.

2

Hneď v úvode mali Záhrebčania veľkú šancu na otvorenie skóre. Po chybnej rozohrávke Slovana sa dostal k lopte na hranici šestnástky Omer Gojak, ale strela mu príliš nevyšla.

GNK Dinamo Záhřeb – ŠK Slovan Bratislava

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 40. Čorić, 74. Hodžić (pen.) – 7. Soumah (pen.), 90+1. Savičevič

Karty:   6. Sigali (ZAG) – 39. Kóňa (SBA)

GNK Dinamo Záhřeb: Livaković (70. Mikulić) – Stojanović (60. Moro), Sigali, Schildenfeld (46. Lešković), Sosa (46. Pivarić) – Pavičić, Antolić (60. Matel) – Olmo (60. Fiolić), Gojak (46. Machado), Ćorić (46. Šitum) – Hodžić.

ŠK Slovan Bratislava: Greif – Sekulič, Saláta, Rundič, Kubík – de Kamps (61. Savičevič), Kóňa – Oršula (61. de Sa), Soumah, Priskin (74. Schet) – Čavrič (79. Cléber).
Náhradníci: Mucha – Savičevič, Ligeon, Kotula, de Sa, Schet, Cléber.