Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

UD Las Palmas – Valencia CF

3:1

konec (1:1)

30.01.2017, 20:45 • Estadio de Gran Canaria, Las Palmas • 20. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.7 3.35 2.67 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Martín Montoya.

82

Roque Mesa ve středovém kruhu ostře sestřelil Maria Suáreze a na domácí straně viděl jako první žlutou kartu.

81

Eliaquim Mangala našel krásnou kolmou přihrávkou za obranou Simonea Zazu, který se řítil sám na bránu a po kličce vybíhajícímu Javimu Varasovi posla míč do sítě. Celé akci ovšem předcházel metrový ofsajd!

80

Eliaquim Mangala mohl odčinit svou chybu při třetím gólu Las Palmasu, když se po krásném centru z levé strany uprostřed šestnáctky ocitl úplně sám, jenže z blízkosti hlavičkoval pouze do náruče Javiho Varase!

79

79. Javi Varas vytáhl v závěru utkání fantastický zákrok!

79

Santiago Mina se rychle otočil s míčem a zpoza šestnáctky napřáhl ke střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, Javi Varas ji ale dokázal vytáhnout na rohový kop!

77

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Jonathan Viera, přichází Marko Livaja.

73

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Momo, přichází Tyronne.

67

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Nani, přichází Simone Zaza.

65

Dani Parejo po vystřídání na straně Las Palmasu viděl žlutou kartu. S největší pravděpodobností za nesportovní chování.

65

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Vicente Gómez, přichází Tana.

61

61. Kevin-Prince BOATENG - 3:1

61

Las Palmas právě vstřelilo branku!
Eliaquim Mangala zaspal při bránění centru z levého křídla, čehož dokonale využil KEVIN-PRINCE BOATENG stojící za ním, který měl spoustu času na to, aby si míč zpracoval a přízemní střelou zamířil k bližší pravé tyči. Bývalý útočník AC Milán okořenil svůj výkon gólem a Las Palmas vede 3:1! Asistence: Pedro Bigas.

57

57. Mauricio LEMOS - 2:1

57

Las Palmas právě vstřelilo branku!
MAURICIO LEMOS napřáhl z volného přímého kopu k absolutně fenomenální střele, která přes zeď zamířila přesně do levého horního rohu brány. Diego Alves plachtil vzduchem zbytečně a Las Palmas otáčí vývoj dnešního zápasu!

53

Michel si na pravé straně šestnáctky navedl míč na levačku a z úhlu napřáhl k jedovaté střele, která zamířila těsně nad bližší pravý horní roh brány!

51

51. Munir během necelých tří minut viděl dvě žluté karty!

51

Munir zezadu v blízkosti šestnáctky soupeře absolutně zbytečně vlétl do Pedra Bigase a za ostrý skluz viděl žlutou kartou, jenže vzápětí hned červenou a byl vyloučen! Munir viděl dvě žluté karty v rozmezí necelých tří minut!

48

Dani Castellano se snažil unikat po levém křídle a zezadu byl zastaven Munirem, který viděl za taktický faul žlutou kartu.

47

Nani si srovnal míč na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné diagonální střele, která rychle padala k zemi a nakonec se od ní odrazila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!

46

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Enzo Pérez, přichází Mario Suárez.

44

Enzo Pérez zezadu ostře zatáhl za dres Jonathana Vieru, který se otáčel s míčem, a viděl žlutou kartu.

42

42. Jonathan VIERA - 1:1

42

Las Palmas právě vstřelilo branku!
JONATHAN VIERA využil sklepnutí Kevina-Prince Boatenga a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k nádherné střele, která zamířila přesně do bližšího levého horního rohu brány. Fantastický gól – 1:1! Asistence: Kevin-Prince Boateng.

39

Kevin-Prince Boateng si na levé straně šestnáctky zády k bráně zpracovával míč a byl zezadu držen Eliaquimem Mangalou, penalta se ale ani v tomto případě nepískala. Bude z toho pouze rohový kop!

32

32. Kevin-Prince Boateng v těžké pozici pálil těsně mimo.

32

Kevin-Prince Boateng využil podklouznutí Josého Gayíi a po krásném pasu z pravé strany hřiště se ocitl v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle pravé tyče!

31

Kevin-Prince Boateng upadl v pokutovém území poté, co se snažil dostat k míči v souboji s Eliaquimem Mangalou, faktem ale je, že se v žádném případě o faul nejednalo.

27

Nani před zraky střídaček vlétl tvrdě do hlavičkového souboje s Michelem, kterého zasáhl loktem levé ruky do obličeje, a vzápětí viděl první žlutou kartu utkání.

21

21. Santiago MINA - 0:1

21

Valencia právě vstřelila branku!
José Gayá si na levém křídle naběhl na nádherný kolmý pas za obranu, který z první nádherně zalepil a druhým dotekem poslal do šestnáctky krásnou přihrávku, na kterou si naběhl SANTIAGO MINA a ve skluzu ji usměrnil k levé tyči. Valencia vede 1:0! Asistence: José Gayá.

18

Munir byl zřejmě hráčem, který si na pravé straně pokutového území naběhl na prudkou kolmou přihrávku za obranu a z téměř nulového úhlu napřáhl pravačkou k přízemní střele, kterou Javi Varas bez větších potíží zastavil.

13

José Gayá nádherně odcentroval z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči našel Munira, který hlavičkoval zhruba metr a půl nad bližší pravý horní roh brány!

UD Las Palmas – Valencia CF

3:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 42. Viera (K-P. Boateng), 57. Lemos, 61. K-P. Boateng (Bigas) – 21. S. Mina (Gayá)

Karty:   82. Mesa (LPA) – 27. Nani (VAL), 44. E. Pérez (VAL), 48. Munir (VAL), 65. Parejo (VAL)   51. Munir (VAL)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:5. Fauly: 17:12.

UD Las Palmas: Varas – Michel, Lemos, Bigas, D. Castellano – Mesa – Momo (73. Tyronne), V. Gómez (65. Tana), Montoro, Viera (C) (77. Livaja) – K-P. Boateng.
Náhradníci: Lizoain – Simón, Mateo, Livaja, Tyronne, H. Lopes, Tana.

Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Mangala, Gayá – Parejo, E. Pérez (C) (46. Mario Suárez), Soler (87. Montoya) – Munir, S. Mina, Nani (67. Zaza).
Náhradníci: Doménech – Santos, Mario Suárez, Zaza, Montoya, Latorre, A. Pascual.

Rozhodčí: Santiago Jaime. Asistenti: Jorge Bueno, Fernando Tresaco. Čtvrtý rozhodčí: David Pinto

Diváci: 20427