Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (1:0, 0:0, 1:1)

13.01.2017, 17:30 • CSKA Ice Palace • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.45 4.9 5.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:47

Joonas Kemppainen se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže Viktora Fastha propálit nedokázal!

58:49

Danny Taylor již vystartoval na střídačku a Novosibirsk zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!

57:58

Sergej Andronov se po vyhraném vhazování CSKA Moskva ocitl v mezikruží ve velké šanci, jenže jeho následná střela zápěstím z otočky zamířila vedle pravého horního rohu brány!

57:20

Igor Ožiganov v blízkosti vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele s příklepem, kterou Danny Taylor s pomocí lapačky dokázal udržet v náručí!

55:13

Jegor Milovzorov na levém křídle vypálil ihned po vhazování od modré čáry a prudkou střelou s příklepem dobře mířil na přední tyč, jenže Viktor Fasth jeho pokus zastavil!

54:26

54:26 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:1

54:26

CSKA právě vstřelilo branku!
DMITRIJ KUGRYŠEV se v blízkosti levé tyče dostal po skvělém zákroku Dannyho Taylora proti střele Kirilla Petrova pravým betonem k dorážce a z blízkosti puk po ledě poslal do prázdné brány. CSKA Moskva rychle zareagovalo na inkasovaný gól a znovu vede, tentokrát 2:1! Asistence: Kirill Petrov a Alexandr Kutuzov.

52:03

52:03 Zach BOYCHUK - 1:1

52:03

Sibir právě vstřelil branku!
ZACH BOYCHUK na pravém křídle od mantinelu napřáhl k nádherné střele zápěstím, kterou Viktor Fasth vyrážečkou výborně vyrazil, jenže puk se vzápětí od jednoho z vracejících se hráčů CSKA Moskva odrazil k levé tyči brány. Stav utkání 1:1! Asistence: Maxim Ignatovič.

49:38

49:38 Mursak ve velké šanci a rychlosti usměrnil puk mimo.

49:38

Jan Mursak si najel před bránu na nádhernou přihrávku z pravého křídla v podání Arťoma Vorošila, jenže neměl čas v obrovské rychlosti mířit a jeho bekhendový pokus zamířil těsně vedle pravé tyče!

44:29

Jeden z hráčů Novosibirsku na pravém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a Viktor Fasth musel předvést rychlý reflex, aby jeho pokus po nebezpečném odrazu od mantinelu za jeho bránou ve skluzu vyrazil mimo!

38:35

Sergej Šumakov byl mezi kruhy pro vhazování faulován Geoffem Plattem, který dostal dvě minuty za sekání.

35:08

Stěpan Sannikov se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže trefil pouze levý beton Viktora Fastha a následná dorážka jeho spoluhráče zamířila mimo!

34:15

Alexandr Kutuzov podruhé v zápase usedl na trestnou lavici poté, co před vlastní bránou evidentně zezadu zahákoval Sergeje Šumakova.

33:57

Novosibirsk na levém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Viktor Fasth ji ale dobře viděl a levým betonem vykopl!

31:53

31:53 Georgij Mišarin vstřelil nádherný gól, který nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře v podání spoluhráče uznán.

31:53

Georgij Mišarin napřáhl k nádherné střele zápěstím, která z mezikruží nad vyrážečkou brankáře Viktora Fastha zamířila do levého horního rohu brány! Jenže gól nakonec nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře uznán.

30:56

Novosibirsk dvakrát v rychlém sledu vytvořil před bránou CSKA Moskva obrovský závar, ani v jednom případě ale na brankáře Viktora Fastha vyzrát nedokázal!

30:02

Stěpan Sannikov si za bránou CSKA najížděl ve velké rychlosti na puk a Andrej Světlakov dostal dvě minuty za hru vysokou holí poté, co ho zasáhl nechtěně do obličeje.

29:25

29:25 Fasth famózním způsobem vychytal Milovzorova!

29:25

Jegor Milovzorov si najel na nádhernou přihrávku svého spoluhráče a řítil se do samostatného úniku, který zakončil v blízkosti pravé tyče nádherným bekhendovým blafákem, Viktor Fasth se ale skvěle roztáhl na brankové čáře a vleže jeho pokus levým betonem zastavil!

27:56

27:56 Geoff Platt ani natřikrát nepřekonal Dannyho Taylora!

27:56

Geoff Platt si před bránou udělal drobným krosčekem prostor a po zpětné přihrávce svého spoluhráče se ocitl v obrovské šanci, jenže ani natřikrát z blízkosti na Dannyho Taylora vyzrát nedokázal!

26:32

Adam Polášek se na obranné modré čáře postavil do cesty rozjetému Geoffovi Plattovi a dostal menší trest za nedovolené bránění. CSKA si zahraje druhou přesilovou hru.

22:52

Alexandr Kutuzov na pravém křídle u mantinelu uštědřil políček Konstantinovi Sokolovovi, ten však zůstal po úderu do obličeje v klidu a rozhodčí se vylučovat nerozhodli!

17:35

17:35 Maxim MAMIN - 1:0

17:35

CSKA právě vstřelilo branku!
Andrej Kuzmenko krásnou přihrávkou z levého křídla našel před bránu MAXIMA MAMINA, který z otočky neméně pohlednou bekhendovou střelou zamířil těsně nad ledem k pravé tyči. CSKA prolomilo bezbrankové skóre a vede 1:0! Asistence: Andrej Kuzmenko a Andrej Světlakov.

16:24

Dmitrij Kugryšev se dostal v mezikruží k odraženému puku a jeho nádherná střela zápěstím těsně minula levý horní roh brány! Danny Taylor se bezmocně ohlížel.

14:35

Konstantin Okulov nabral rychlost a v blízkosti levé tyče se ocitl ve skvělé střelecké pozici, jenže jeho následný pokus zápěstím minul levý horní roh brány!

13:16

13:16 Danny Taylor skvělým zákrokem vychytal Naumenkova.

13:16

Michail Naumenkov na levém křídle krásně vypálil po zpětné přihrávce spoluhráče a jeho střela mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Danny Taylor ale předvedl krásný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!

11:43

Andrej Kuzmenko na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila těsně nad a od mantinelu se odrazila do ochranné sítě!

10:17

Andrej Světlakov se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže bekhendem puk za záda Dannyho Taylora poslat nedokázal! CSKA má obrovský tlak.

08:29

08:29 Kulečník: Puk se po nahození Kiseleviče a skvělé teči Žarkova odrazil od levé tyče do pravé a vzápětí ven z brány!

08:29

Bogdan Kiselevič od modré čáry nahodil puk na bránu a před Dannym Taylorem ho skvěle tečoval zády k němu Vladimir Žarkov, brankář Novosibirsku už byl překonaný, kotouč se ale od levé tyče odrazil do pravé a vzápětí ven!

07:01

Jevgenij Arťuchin fauloval ve středním pásmu a dostal menší trest za nedovolené bránění. Chvíli se bude hrát ve hře 4 na 4 a poté začne přesilová hra CSKA Moskva.

06:04

Zach Boychuk se ocital před bránou po nahození z pravého křídla v obrovské šanci, jenže Viktor Fasth mu dokázal puk fantasticky holí vypíchnout!

05:13

Alexandr Kutuzov za svou bránou tvrdě dohrál Konstantina Sokolava dostal menší trest za úder do oblasti hlavy a krku plus deset minut za nesportovní chování!

02:07

Andrej Kuzmenko byl vyloučen po dvou minutách za podražení a Novosibirsk si zahraje přesilovou hru.

CSKA Moskva – HC Sibir Novosibirsk

2:1

konec (1:0, 0:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 18. Mamin (Kuzmenko, Světlakov), 55. Kugryšev (K. Petrov, Kutuzov) – 53. Boychuk (Ignatovič)

CSKA Moskva: Fasth (I. Sorokin) – Kutuzov, Kiselevič, Děnisov, Ožiganov, Čmychov, Panin (A), Naumenkov (A) – Kugryšev, Al. Popov, K. Petrov – Platt, Muršak, Osnovin – Mamin, Světlakov, Kuzmenko – Tělegin, Andronov (C), V. Žarkov – Vorošilo.

HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Nalimov) – K. Vorobjov, Mišarin, Beljakov, Polášek, Ignatovič, K. Alexejev (A), Naumov – Arťuchin (A), Šumakov, Šalunov – Pervušin, Kemppainen, Chlopotov – Milovzorov, Okulov, Boychuk – Sannikov (C), Arťomov, A. Gluchov – Sokolov.

Rozhodčí: Peter Gebei, Konstantin Olenin. Čároví: Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

Diváci: 3200

Průběh zápasu
1. třetina
02:07 MOS 2 Kuzmenko, podražení
05:13 MOS 2+10 Kutuzov, zásah do hlavy nebo krku+nesportovní chování
07:01 SIB 2 Arťuchin, nedovolené bránění
17:35 MOS 1:0 Mamin (Kuzmenko, Světlakov)
Po 1. třetině
2. třetina
26:32 SIB 2 Polášek, nedovolené bránění
30:02 MOS 2 Světlakov, vysoká hůl
34:15 MOS 2 Kutuzov, hákování
38:35 MOS 2 Platt, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
52:03 SIB 1:1 Boychuk (Ignatovič)
54:26 MOS 2:1 Kugryšev (K. Petrov, Kutuzov)
Konec