Menu

Fotbal

Italská Serie A

AC Milán – Cagliari Calcio

1:0

konec (0:0)

08.01.2017, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • 19. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.37 5.2 8.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z dnešního zápasu je to vše! Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek víkendu! (20:02:09)
AC zapisuje vydřené tři body ze zápasu s Cagliarem. Dnes to nebyl optimální výkon v podání domácího mužstva, které se dlouho na San Siru trápilo. V prvním poločase navíc přišlo o svého kapitána Ignazia Abateho kvůli problémům s kolenem. Nebyl to nikterak pohledný duel, ale to nejpodstatnější přišlo v 88. minutě, když silou vůle dostal míč ve vápně hostů Gianluca Lapadula míč na Carlose Baccu a ten střelou k pravé tyči z blízka překonal Rafaela.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Cagliari ještě mělo k dispozici přímý kop, domácí obrana jej po závaru odvrátila do bezpečí, na levé straně se k ničemu podstatnému už nedostal Suso.

90+4

90+4. Červená karta

90+4

Tohle vypadá s hosty velice špatně, protože Carlos Bacca šel sám na Rafaela, dobře si naběhl na nákop za obranu hostů, vtom jej na hranici vápna podrazil Bruno Alves (CAG) a ono nemohlo následovat nic jiného než červená karta pro hostujícího beka.

90+3

AC se celkem snadno zbavilo míče, posléze Carlos Bacca napadal Rafaela bez úspěchu pro milánské mužstvo.

90+3

Davide Di Gennari centroval z pravé strany do ohně, obrana AC z ho z jedničky odvrátila do bezpečí.

90+2

Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Daniele Dessena, přichází Niccolò Giannetti.

90+2

Luca Antonelli si narazil míč s M´Baye Niangem, právě prvně jmenovaný hráč AC zapsal ztrátu domácího mužstva.

90+1

Hostující mužstvo pospíchá, ale centr Lucy Ceppitelliho z pravé strany chytá do své náruče domácí brankář a pochopitelně nikam nepospíchá. Sudí nastavuje pět minut.

88

88. Carlos BACCA - 1:0

88

AC Milán právě vstřelil branku!
Ale k tomu bodu má hostující celek daleko, protože je tady první trefa dnešního zápasu. Po centru z pravé strany to byl velký boj v šestnáctce Cagliari, nakonec Gianluca Lapadula ve skluzu našel CARLOSE BACCU, ten sám před Rafaelem střílel na zadní tyč, respektive k levé tyči hostující branky. Tady už brankář Cagliari pouze riskoval stranu. 1:0. Asistence: Gianluca Lapadula.

87

Hostující hráči se dožadují odpískání faulu na pronikajícího Mauricia Islu, sudí Giacomelli ale nechává hru pokračovat, Cagliari by se bod ze San Sira určitě hodil.

87

Jako kdyby jeden z domácích hráčů na levé straně prováhal vhodný moment ke střele, nakonec se ke střele vůbec nedostal. AC je aktivnější, ale málo střílí.

86

Marco Borriello zapsal útočný faul v souboji se soupeřem, a tak je u míče opět celek AC Milán.

85

Fanoušci AC dávají najevo s tím, jak jsou v úvozovkách spokojeni s výkonem svého mužstav, Luca Antonelli nenašel nikoho ze spoluhráčů přihrávkou vzduchem na pravou stranu, hosté budou vhazovat.

84

Mattia De Sciglio stál na začátku akce AC po pravé straně, posléze míč proletěl vápnem, na zadní tyči se k němu nedostal Carlos Bacca.

84

Rafael bude vykopávat od vlastní branky, ale AC Milán už je trošku nervózní, už ty akce hodně přehrává. Klidně se můžeme dočkat bezbrankové remízy z dnešního zápasu.

AC Milán – Cagliari Calcio

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 88. Bacca (Lapadula)

Karty:   90+4. Alves (CAG)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 13:3. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 6:12.

AC Milán: G. Donnarumma – Abate (C) (27. Antonelli), Paletta, A. Romagnoli, De Sciglio – Pašalić (80. Lapadula), Locatelli, Bonaventura (65. Bertolacci) – Suso, Bacca, Niang.
Náhradníci: Gabriel, Plizzari – Antonelli, Calabria, Ely, G. Gomez, C. Zapata, Bertolacci, Honda, A. Poli, J. Sosa, Lapadula.

Cagliari Calcio: Rafael – Pisacane, Ceppitelli, Alves, Capuano – Isla, Di Gennaro, Dessena (C) (90+2. Giannetti) – Barella, Sau (73. Borriello), Farias (78. Pedro).
Náhradníci: Crosta, Colombo – Pedro, Munari, Borriello, Bittante, Murru, Giannetti, Salamon, Tachtsidis.

Rozhodčí: Giacomelli – Marrazzo, Vivenzi (všichni Itálie)