Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice

3:4

po prodl. (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)

06.01.2017, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 5. kolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Konec zápasu. (20:17:53)

63:55

Dynamo právě vstřelilo branku!
Rychlý protiútok Pardubic znamená bod navíc pro hosty, když na modré převzal puk DOMINIK CHÁRA, ujel zblízka se trefil mezi betony Juřičky. Asistence: Filip Koffer, Michal Žouželka.

62:53

Hezká akce Dukly. Po přihrávce Adama byl před brankou volný Mareš, který ještě dával puk na levou tyč pro Kadlečka, který přes padajícího obránce znovu neusměrnil kotouč do odkryté branky.

62:20

Hned z protiútoku se snažil Slabý oklamat soupeře stahovačkou a následně vystřelil k bližší tyči, kde byla lapačka Vlka.

62:02

Antoníček se po pravé straně natlačil před branku, bekhendem ale mířil nad horní tyč.

61:04

Kadleček dával puk před branku na Musila, který ho nedokázal dostat k levé tyči, na poslední chvíli mu v tom zamezil obránce. Poté Kadleček střílel téměř z kruhů nepřesně.

60:19

Střela Úlovce z levého kruhu byla zblokována pardubickými hráči do ochranné sítě.

60:01

Začalo prodloužení.
Na začátku třetí třetiny se dostaly Pardubice podruhé v utkání do vedení, když se prosadil Filip Koffer. Čím více se blížil závěr zápasu, tím více se Dukla tlačila za vyrovnáním a v 58. minutě dostrkal puk do branky Dominik Adam.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:06

Dvě další šance Dukly. Strnad si na levé straně u branky dělal prostor ke střele, kterou dokázal Vlk vytěsnit vyrážečkou. Z dorážky mezi kruhy trefil Slabý obránce soupeře.

58:00

Dukla právě vstřelila branku!
Přesně dvě minuty před koncem základní hrací doby Jihlava vyrovnává, kdy Musilovu střelu nebo nahození nedokázal Vlk ve svém brankovišti zcela pokrýt a DOMINIK ADAM dorazil puk do sítě. Asistence: Jaroslav Musil.

57:43

Marešovu střelu od modré schoval Vlk nadvakrát v lapačce.

57:30

Oddechový čas pro hosty, pětice Pardubic nyní mlela z posledního a ještě se po icingu musí vrátit na led.

57:30

A hned poté je tu zakázané uvolnění Pardubic.

57:24

Tvrdou ránu Vrátného od modré po přistrčení Adama likviduje Vlk vyrážečkou.

56:37

Kardoš střelou ze středu pásma minul prostor mezi třemi tyčemi.

55:12

Chára se přes tři hráče rychle prosmýkl až k Juřičkovi, kterého chtěl rozhýbat a zasunout mu puk mezi betony, kterými ale gólman Dukly zasáhl a puk vyrazil.

54:44

Ač se Vrátný snažil, jak mohl, puk proti napadajícímu Buckovi na modré prostě neudržel.

54:13

Mareš si sjel blíže ke kruhům a zkoušel vystřelit, ovšem trefil jen hráče před sebou a Vlka neohrozil.

53:35

Domácí se začínají více tlačit do pardubické branky, zatím bez výraznějšího efektu.

51:58

Tohle už mohlo být pro Jihlavu kritické, protože Michal Pochobradský měl na holi druhou branku. Zblízka mířil na lapačku Juřičky, který jí stačil nastavit do střely a puk vyrazit.

49:46

49:46

Zakázané uvolnění Dukly.

48:32

Hned z protiútoku hledal Pochobradský přihrávkou z levé strany před brankou sjíždějícího Javůrka. Tomu chyběl tak metr, aby zasáhl puk.

48:28

Ke Strnadovi, mířícímu mezi kruhy, stačili včas přistoupit obránci hostí a zblokovali jeho střelu do ochranné sítě.

47:21

Bucek atakoval za brankou domácího Kardoše, který se jen těžko sbírá z ledu.

46:05

Domácí už to nyní trochu překombinovali. Adam přihrál z kruhů puk na pravou stranu pro Valu, byť možná mohl střílet. Vala dával kotouč před branku na najíždějícího obránce Mareše, kterému puk šel na brusle a do volné části branky tak nemohl střílet.

44:38

Jihlavští měli možnost přečíslení dva na jednoho, když se po levé straně vřítil do pásma Strnad. Chtěl přihrávkou najít Slabého, v tom mu ale výborně zamezil vracející se obránce Rudy, který šel na led a přihrávku zblokoval.

42:35

Dynamo právě vstřelilo branku!
Třetí pardubická lajna dostává svůj tým do vedení, když Antoníček přihrál puk mezi kruhy na FILIPA KOFFERA a jeho střela do horní poloviny branky k levé tyči prošla do sítě. Juřičkova lapačka máchla do prázdna. Asistence: Filip Koffer.

41:48

Jihlava do třetí třetiny pořádně vlétla, Kadleček číhal před brankou na Filipovu střelu, kterou těsně minul a puk nakonec od Kadlečka projel vedle branky.

40:24

To byla šance. Tomáš Vala v dobré pozici mezi kruhy mířil vedle branky Vlka. Kdyby byl přesnější, mohl přetáhnout vedení na stranu Jihlavy.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:40.
Ve druhé třetině se naopak dvakrát radovala Dukla, když ve 31. minutě snížil Lukáš Mareš a za dvě a půl minuty bylo zásluhou Lukáše Jindry srovnáno.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:23

Zakázané uvolnění Dynama.

39:04

Při návratu vyloučeného Antoníčka si z pravé strany najel mezi kruhy Adam a vystřelil, Vala v ten okamžik jeho pokus tečoval vedle pravé tyče.

38:29

Adam u levé tyče Vlka dvakrát zkoušel dostat puk mezi kruhy, dvakrát ale přihrávku zastavili hráči Pardubic.

37:32

Dukla Jihlava hraje v plném počtu.

37:04

Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Petr Antoníček – 2 min., sekání).

36:26

A domácí opět vyhazují puk až k Vlkovi.

35:46

Dukla se hned po buly osvobozuje.

35:32

Pardubičtí budou mít přesilovou hru, Jaroslav Musil jde ven na dvě minuty za sekání.

34:16

Další útok Jihlavy končí ofsajdem.

33:19

Dukla právě vstřelila branku!
První útočná formace Jihlavy uzamkla Dynamo před svojí brankou a nyní se již Dukla raduje, když Vala opětovně získal puk, přihrál ho na Adama, ten našel LUKÁŠE JINDRU a domácí útočník za dvě a půl minuty od Marešova gólu vyrovnal. Asistence: Dominik Adam, Tomáš Vala.

32:52

Jihlavu snižující gól pořádně nabudil a dále se tlačí před Vlka. Jindra s Adamem a Valou ale puk do branky zatím nedostali a hned poté Adam hledal před pardubickou klecí Valu, kterému kotouč projel kolem nohou.

31:32

Hned vzápětí mohl srovnat Slabý, jehož střelu zblízka výborným zákrokem lapačkou vyrazil Vlk.

30:59

Dukla právě vstřelila branku!
A raduje se tak Jihlava! Vrátný vrátil puk na modrou, kde byl LUKÁŠ MAREŠ a ten zařídil čistým průstřelem kontaktní gól Dukly. Gólman Vlk na puk vůbec nemohl vidět. Asistence: Josef Vrátný.

30:46

Oliva se vydal do útočení a jako obránce se dostal až k pravé tyči Juřičky, kde vrátil puk zpět mezi kruhy. Žádného svého spoluhráče ale nenašel.

29:36

Nahození Olivy z levé strany nemělo přesnost, navíc nebylo nikým tečováno a prošlo vedle branky Juřičky.

28:35

A další dobrá šance Dukly, když hned po buly pálil ze středu Strnad, který orazítkoval i za pomocí betonu Vlka levou tyč.

28:08

Tady se už mohla Dukla radovat. Slavomír Kadleček objel Vlkovu branku a zkusil rychle zamést puk k levé tyči, kam na poslední okamžik dal pardubický gólman svůj beton.

26:57

Pardubický útok je přerušen ofsajdem.

26:05

Po Musilově střele z levé strany zblízka projel kotouč pod Vlkem a zamířil vedle levé tyče.

25:37

Od modré to zkusil Dubovčí, tolik štěstí jako na začátku první třetiny neměl a gól nedal, jeho střela postrádala patřičnou přesnost.

24:18

Střela Vrátného od modré byla několikrát tečována, vzápětí prošla vedle levé tyče Vlka.

23:54

Jindra dal dlouhou přihrávku na Valu, ten si najel po levé straně přes modrou a hledal u branky. Adama. Přihrávkou ho našel, ale domácí útočník už byl hodně blízko Vlkovi a nedokázal jej prostřelit.

22:35

Koffer absolvoval proti Strnadovi ostrý souboj u hrazení, na které svého protivníka narazil. I když spíše to vypadalo na vzájemný střet.

21:43

Ve středním pásmu proběhl souboj o kotouč, ze kterého nakonec vyšli lépe pardubičtí hokejisté.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:57.
První třetina je u konce a lépe se podařila Pardubicím, kteří po brankách Dominika Dubovčího ze druhé minuty a Michala Pochobradského v desáté minutě vedou nad Jihlavou 2:0.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:33

Jihlavě se v první třetině nepříliš daří, k vážnějšímu ohrožení Vlka se zatím nemůže dostat a nyní se hraje naopak na druhé straně před Juřičkou.

17:52

Ten jim ale nevyšel a puk mají za brankou opět hráč v červeném.

17:22

Pardubice nerozehrály útočnou akci dobře a domácí mohou jít do protiútoku tři na dva.

14:37

14:37

Zahrozila také jednadvacítka na druhé straně, kdy Ondřej Matys pálil z pravého kruhu. Juřičkovi puk trošku vypadl z lapačky, ovšem dokázal střelu zneškodnit a to je pro něj hlavní.

13:36

Strnad to zkusil proti Kofferovi s Rudym stahovačkou, kterou se málem přes obra hráče soupeře dostal. Druhý jmenovaný mu ale do jeho akce stačil sáhnout.

12:31

Bucek v bruslařském souboji jeden na jednoho ujel Vrátnému a zblízka mířil na pravý beton Juřičky, který byl připraven a střelu vyrazil.

11:56

Lukáš Mareš si dojel na střed útočného pásma pro odražený puk, připravil se na střelu a poté se do ní vší silou opřel. Vlk jí ale bez vážnějších problémů zastavil.

10:52

Pokus Koffera z levého kruhu schoval domácí gólman do náruče.

10:23

Jan Úlovec se zapomněl v útočném pásmu, takže když k odraženému puku vystartoval Slabý, byl pískán jihlavský ofsajd.

09:51

Koffer si zkusil udělat na pravém kruhu kličku, když proti němu vystrčil zadní část těla Vrátný a odstavil ho od kotouče.

09:08

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se dostávají do dvougólového vedení, když Matys našel rozjetého MICHALA POCHOBRADSKÉHO, ten si najel před branku, oklamal Juřičku kličkou a poslal puk po ledě do odkryté branky. Asistence: Ondřej Matys, Jan Oliva.

09:01

A to ani po střele Jindry, který mířil vysoko nad horní tyčku.

08:35

Dukla je v posledních chvílích aktivnější, Vlka ale zatím nedokáže vážněji ohrozit.

07:38

Tvrdou ránu vyslal z levé strany na Vlkovu branku Slabý, puk však skončil na pravém betonu gólmana.

05:52

V protiútoku vyslal Vala kotouč na Adama, který se už blížil k Vlkovi, ale když chtěl střílet, vyškrábl mu puk vracející se obránce Pardubic.

04:59

Pochobradský směřoval puk mezi kruhy na Matyse, ke kterému dobře přistoupila obrana Dukly.

04:30

Adam se před brankou snažil dostat k puku, ale to se mu přes bránícího Antoníčka nepodařilo.

03:04

Jan Juřička pokryl před svojí brankou puk, byla zde pořádná tlačenice hráčů.

01:59

Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se dostávají do vedení po tom, co Rudy přihrál puk mezi kruhy na DOMINIKA DUBOVČÍHO a ten trefil prostor nad vyrážečkou Juřičky. Zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Juraj Rudy.

01:40

Střílená přihrávka Rozlílka z pravé strany prošla brankovištěm Juřičky, aniž by byla kýmkoliv tečována.

01:28

Bucek byl opět na ledě u puku, tentokrát kombinoval s Žouželkou a na pravém kruhu uťala jejich akci domácí obrana.

00:40

Puk po zásahu pardubického Jiřího Bucka končí na střídačce hostů.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Veleba, Mareš, Musil, Vrátný, Havelka – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Kardoš – Strnad, Slabý, Úlovec

HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Javůrek, Oliva, Leder, Žouželka, Rudy, Dubovčí, Sýkora – Chára, Pochobradský, Matys – Bucek, Kostka, Černý – Koffer, Antoníček, Rozlílek

Rozhodčí: Kopeček – Polák, Klouda.
HC Dynamo Pardubice:
Na Horáckém zimním stadionu bude dnes k vidění souboj vítěze základní části skupiny Východ – Dukly – proti vítězi skupiny Střed. Tu ovládly Pardubice před Hradcem Králové, Libercem a Českými Budějovicemi. Jestliže si Jihlava ve čtyřech utkáních nadstavbové části připsala čtyři body, Pardubice jsou na tom o bodík lépe, když se jim podařilo zvítězit hned v prvním utkání proti Chomutovu a dovézt si dva body ze stadionu Plzně, kde vyhráli 4:3 v prodloužení. Pardubice patří ke třem týmům, jenž mají na třetím až pátém místě shodně 67 bodů, ovšem Dynamo má jasně nejlepší rozdíl skóre, což je způsobeno zejména Kolínem a Pískem, které mělo v základní skupině.

Poslední zápasy Pardubic:
Pardubice – Sparta 3:5
Plzeň – Pardubice 3:4 sn.
Pardubice – Karlovy Vary 2:4
Pardubice – Chomutov 2:1
Písek – Pardubice 4:15.
HC Dukla Jihlava:
Jihlavští hokejisté postoupili do lepší nadstavbové části z prvního místa skupiny Východ, kterou vyhráli před mistrovskou Kometou Brno. Ve druhé polovině základní části si připsali dokonce jedenáct výher za sebou a dvanáctá přišla v prvním kole nadstavby. Poté ale Dukla doma podlehla Motoru v prodloužení a dobře rozehraný zápas na ledě Chomutova nedotáhla ke třem bodům, ale k bodu za porážku na nájezdy. Rok 2016 zakončili Jihlavští prohrou v Karlových Varech. Jsou tak na pátém místě tabulky, ovšem na první Kometu ztrácí jediný bod.

Poslední zápasy Dukly:
Karlovy Vary – Dukla 4:2
Chomutov – Dukla 3:2 sn.
Dukla – České Budějovice 2:3 pr.
Dukla – Liberec 2:1 pr.
Zlín – Dukla 4:5.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u prvního zápasu NOEN extraligy staršího dorostu v kalendářním roce 2017. Na Horáckém zimním stadionu se proti sobě ve třiatřicátém kole postaví dvě mužstva, která patří ke špičce tabulky. Pátá Dukla Jihlava přivítá od 18:15 HC Dynamo Pardubice, jenž se momentálně nachází na třetím místě tabulky se stejným počtem bodů jako Dukla.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:15.

HC Dukla Jihlava – HC Dynamo Pardubice

3:4

po prodl. (0:2, 2:0, 1:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Mareš (Vrátný), 34. Jindra (Adam, Vala), 58. Adam (Musil) – 2. Dubovčí (Rudy), 10. Pochobradský (Matys, Oliva), 43. Koffer (Antoníček), 64. Chára (Koffer, Žouželka)

HC Dukla Jihlava: Juřička (Šťastný) – Veleba, Mareš, Musil, Vrátný, Havelka – Jindra, Adam, Vala – Filip, Kadleček, Kardoš – Strnad, Slabý, Úlovec

HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Javůrek, Oliva, Leder, Žouželka, Rudy, Dubovčí, Sýkora – Chára, Pochobradský, Matys – Bucek, Kostka, Černý – Koffer, Antoníček, Rozlílek

Rozhodčí: Kopeček – Polák, Klouda

Průběh zápasu
1. třetina
01:59 PCE 0:1 Dubovčí (Rudy)
09:08 PCE 0:2 Pochobradský (Matys, Oliva)
Po 1. třetině
2. třetina
30:59 JIH 1:2 Mareš (Vrátný)
33:19 JIH 2:2 Jindra (Adam, Vala)
35:32 JIH 2 Jaroslav Musil, sekání
37:04 PCE 2 Petr Antoníček, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
42:35 PCE 2:3 Koffer (Antoníček)
58:00 JIH 3:3 Adam (Musil)
Po 3. třetině
Prodloužení
63:55 PCE 3:4 Chára (Koffer, Žouželka)
po prodl.