Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Kobra Praha – Piráti Chomutov

2:3

po prodl. (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)

15.12.2016, 15:10 • Zimní stadion Kobra • Richard Wagner (@Groundhoppik)

60:25

Piráti právě vstřelili branku!
Je rozhodnuto a poměrně rychle! Za Kobru v dobré pozici netrefil bránu Vítek Šubert, načež se na druhé straně dostal do samostatného úniku MICHAL GUT, který si vykoupal Oldřicha Cichoně a rozhodl o bonusovém bodu pro Piráty!

51:18

Další chyba v obraně Chomutova a fantastický Jakub Dobeš! Adam Doležal stál zcela sám před jeho klecí, zakončoval po ledě k tyči, ale maskovaná opora Pirátů předvedla dva skvělé zákroky betonem!

50:09

Teď ale Piráti zle propadli a Ondřeji Dupalovi chybělo po brejku dvou na jednoho asi dvacet sedm a půl milimetru k tomu, aby trkl puk nad beton Jakuba Dobeše! Takhle trefil jen chránič chomutovského gólmana.

48:39

Matěj Harkabus mohl zlomit mé předchozí proroctví, ale sám před gólmanem vyloženě zklamal diváky. Se svým zakončením nenaložil ideálně a trefil jen lapačku nataženého Oldřicha Cichoně. Tomu zase patří obdiv za to, že se stihl alespoň roztáhnout!

44:42

Michal Gut (CHM) v rohu obranného pásma namotal na manťák protihráče a za nesouhlasného projevu rodičů na tribunách vůči jeho zákroku odjíždí na trestnou.

37:22

Dvě minuty za hákování jdou za Lukášem Kovalem (KOP), který ve středním pásmu zastavil nedovoleně pronikajícího soupeře. Přesilovka pro Piráty.

36:13

Piráti právě vstřelili branku! (Gól v oslabení)
Kobra propadla po prohraném vhazování a př vlastní přesilovce ztrácí nadějný náskok! Do úniku dva na jednoho se dostal JOSEF KOLÁČEK, jenž pak místo nahrávky na obsazeného spoluhráče zvolil rychlou střelu pod horní tyč, na kterou Oldřich Cichoň nemohl reagovat! Asistence: Jan Prokop.

34:42

Domácí budou hrát přesilovou hru. Na trestné lavici sedí za svůj přečin Lukáš Benda (CHM). Šance pro Pražany, aby se dostali zpět do dvougólového vedení.

33:33

Piráti právě vstřelili branku!
Tým z oblastí mezi uhelnými pánvemi Mostu a Sokolova snižuje na rozdíl jediného gólu! Kontaktní branku zaznamenal JOSEF KOLÁČEK, který dostal parádní nahrávku na střed útočného pásma, načež vyslal dělovku pod horní tyč, na kterou Oldřich Cichoň neměl šanci dosáhnout. Asistence: Lukáš Benda.

32:38

Kobra nevyužila náznak své šance a poté mohla děkovat svému brankáři! Na osu dostal zpoza brány nalito Michal Gut, ale jeho dělovku z první zastavil Oldřich Cichoň bravurní vyrážečkou! Následně padl pod nohy dorážejícímu Ericu Mežnarovi a udržel vedení Kobry o dva góly!

31:47

Na střelu Jakuba Malického od modré čáry Cichoň moc neviděl. Na poslední chvíli ale zasáhl betonem. Před hrozbou dorážky odpálili domácí beci kotouč pryč!

29:15

Jan Ksandr zavezl puk do pásma a nahodil ho směrem na Dobešovu klec. Kotouč byl ale sražen a zůstal ležet před maskovaným mužem hostů, který následně zneškodnil dorážku Adama Rubeše i Jakuba Cichoně!

23:23

Přesilovka pro Chomutov. Za nedovolené bránění je vykázán Zoran Fiala (KOB), který při snaze zastavit brejk soupeře pouze fauloval. S nájezdem si poradil Cichoň.

23:04

V útočném pásmu se chvilku usadili i domácí hokejisté a Adam Rubeš se ocitl sám před brankou. Jeho zakončení backhandem ale vyrazil překvapený Dobeš betonem!

20:54

Kobra právě vstřelila branku!
A opět končí tlak Pirátů gólem Kobry! Domácí celek zavezl kotouč na zadní mantinel k Janu Ksandrovi, od nějž se dostal na brankoviště. Tam stál ADAM RUBEŠ, který udělal to nejlepší, co mohl. Opřel se do puku a střelou na přední tyč dokonale zaskočil Jakuba Dobeše! Asistence: Jakub Cichoň a Jan Ksandr.

16:03

Před Dobešem teď vznikl pořádný požár. Začal to průnik Zorana Fialy, jehož střelu vyrazil Dobeš do rohu. Tam vybojovali domácí kotouč a ve finále měl gól na holi Lukáš Koval, ale z jasné pozice katastrofálně minul bránu!

13:02

Eric Mežnar dostal nabito na pravý kruh, jeho ránu na zadní skvěle zneškodnil Oldřich Cichoň, jenž se roztáhl do šíře a touš uzamkl v široké rukavici.

10:15

Ač se zprvu zdálo, že Piráti rozstřílejí domácí ekipu, tak se Kobra nyní dostala do řádného tlaku. Jan Ksandr z osy kluziště trefil jen dobře vyjetého Dobeše.

07:25

Kobra má k dispozici přesilovku. Za hrubost je vyloučen Jan Šafránek (CHM). V signalizované výhodě byly oba týmy blízko ke gólu. Kobra si nejdříve málem dala vlastenec, Zoran Fiala pak z dobré pozice nedokázal trefit kasu.

05:00

Lukáš Kapal jel sám na branku, ale parádní zákrok betonem proti jeho backhandové kličce předvedl Jakub Dobeš!

01:33

Kobra právě vstřelila branku!
Kobra se vymanila z náporu svého soupeře a hned z první akce se prosazuje! Piráti nechali ve své obraně okénko, do kterého se protáhl jako kočka cítící čerstvé mléko do stáje ONDŘEJ DUPAL, který převzal puk a s bekem na zádech si najel před branku, kde pak prohodil touš přes Dobešovu lapačku do sítě! Asistence: Jan Ksandr.

00:12

Chomutov rozjíždí útočnou parádu hned zkraje. Po chybě Střeštíka pálil z pravého kruhu Eric Mežnar, ale místo poloprázdné brány trefil jen zadní mantinel.

HC Kobra Praha – Piráti Chomutov

2:3

po prodl. (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Dupal (Ksandr), 21. Rubeš (J. Cichoň, Ksandr) – 34. Koláček (Benda), 37. Koláček (Prokop), 61. Gut

HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Ženíšek, Havlíček, Skalík – Černý, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Dupal, Kapal, Ksandr "C", Rubeš "A".

Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Malický, Vaněk "A", Kastner, Klika, Němec – Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar "A", Hofrichter, Prokop "C", Holka, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

Rozhodčí: Luděk Pilný – Peter Holeček, Aleš Roischel

Průběh zápasu
1. třetina
01:33 KOB 1:0 Dupal (Ksandr)
07:25 CHM 2 Šafránek, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
20:54 KOB 2:0 Rubeš (J. Cichoň, Ksandr)
23:23 KOB 2 Fiala, nedovolené bránění
33:33 CHM 2:1 Koláček (Benda)
34:42 CHM 2 Benda, faul loktem
36:13 CHM 2:2 Koláček (Prokop)
37:22 KOB 2 Doležal, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
44:42 CHM 2 Gut, vražení na hrazení
Po 3. třetině
Prodloužení
60:25 CHM 2:3 Gut
po prodl.