Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

13.12.2016, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Je konec. Havlíčkův Brod zápas nezvládl a podlehl Poličce, jež přijela v hodně okleštěné sestavě, těsně 1:2. Domácí tak musejí doufat, že Chrudim nevyhraje za tři body a v tabulce je tak nepřeskočí. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:33:40)

Konec zápasu.

59:56

Ještě jedno vhazování v útočném pásmu Bruslařů.

59:48

Dominik Suchý vypálil od mantinelu v blízkosti modré čáry, ale gólman Zelený dával pozor a puk vyrazil do rohu pásma. Tlak domácích pokračuje.

59:44

Hra vysokou holí. Tohle už vypadá hodně zle. Polička si bere oddechový čas, vhazovat se bude v pásmu Spartaku.

59:18

Havlíčkův Brod je v útočném pásmu a hraje power-play!

58:57

Lukáš Krajíček sprintoval za nahozeným pukem, ale gólman Kekula dobře přečetl hru, povyjel z brankoviště a zalehl puk do přerušení hry.

58:22

Zraněný hokejista už je na střídačce, snad bude v pořádku.

58:22

Hra je přerušena. Na ledě zůstal ležet jeden z hostů a spěchá k němu dokonce zdravotnice.

58:11

Hosté jsou pod obrovským tlakem, Havlíčkův Brod dál kombinuje v pásmu soupeře.

57:40

Martin Hynek přebral puk mezi kruhy a jeho tvrdou ránu z voleje brankář Zelený kontroloval pohledem, protože letěla nad bránu!

57:20

Havlíčkův Brod má puk na holi a žene se vpřed.

56:35

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., držení protihráče).

56:20

Nyní se vhazuje po pravici Víta Kekuly. Vhazování lepé dopadlo pro domácí a hned je z toho trest pro hosty

56:04

Jonáš Dvořák se ujal puku v útočném pásmu a z kruhu vystřelil. Gólman Kekula u bližší tyčky přerušil hru a podržel svůj tým.

55:48

Hosté drží puk v útočném pásmu, kde si nahrávají.

55:07

Že by ještě svitla naděje na vyrovnání? Vratislav Vápeník (PLC) je vyloučen za držení protihráče, hrát se bude 4 na 4.

54:49

Úžasně gólman Kekula, který zabránil jistému gólu ve své síti! Nejprve skvěle zmařil střelu od modré čáry a následně úžasně betony a holí zmařil dorážky do odkryté brány!

54:23

David Bušek vybojoval u hrazení puk a vyhodil.

54:16

Václav Pecen hodně oslabil svůj tým. Hosté mají k dispozici pětiminutovou přesilovku 5 na 4 a s vidinou bodového zisku už to je v jeho případě opravdu hodně nahnuté.

54:16

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Pecen – 5 min., nesportovní chování + trest ve hře, nesportovní chování).

54:16

Havlíčkův Brod je v plném počtu a může pokračovat v honbě za vyrovnáním.

53:50

Bruslaři se dobře brání, Marek Bancíř s Vladimírem Szilvou vyvezli kotouč až do útočného pásma.

53:07

Hra vysokých holí, Havlíčkův Brod tak nemůže pelášit do otevřené obrany k nebezpečnému brejku. Buly u gólmana Kekuly.

52:45

Polička má puk na holi, jenže Havlíčkův Brod dobře bruslí a napadá i při vlastním oslabení. Východočeši s tím mají problémy.

52:33

Bruslaři získali puk a vyhodili.

52:13

Hosté vyhráli důležité vhazování v útočném pásmu a od modré čáry poslal puk na bránu Jonáš Dvořák. Jeho ránu schoval brankář Kekula v klíně.

52:08

Jan Boháček se už hnal do brejku za brodskou obranu a musel ho podrazit Dominik Suchý (HBR). Další komplikace pro havlíčkobrodské barvy.

51:59

bruslaři přeci jen přenesli děj hry do útočného území, jenže střela z levého kruhu byla dobře bránícími hosty zblokována do ochranné sítě.

51:35

Děj hry se i nadále odvíjí daleko od brány gólmana Zelného, což domácím za nepříznivého stavu samozřejmě vůbec nevyhovuje.

50:57

Polička získala vhazování v útočném pásmu. Brankář Kekula ztlumil nahozený puk ze středního pásma holí a před dojíždějícím Vratislavem Vápeníkem ho raději podržel do přerušení hry pod lapačkou.

50:40

Václav Pecen se nerozpakoval a od modré čáry prudce vystřelil. Jeho dělovku schoval pozorný brankář Zelený v náruči do přerušení hry.

50:17

Dominik Suchý si vybruslil do levého kruhu útočného pásma, mohutně napřáhl a opřel se vší silou do puku, který nasměroval do betonů brankáře Zeleného.

49:46

Havlíčkův Brod drží v útočném pásmu, ale má jen minimum střeleckých příležitostí.

49:21

Na druhé straně hrací plochy nabral rychlost Jan Jelínek a skryl svou střelu dobře za protihráče. Gólman Zelený jeho ránu z kruhu zmařil betonem.

48:41

Jakub Máša vypálil nepřesně z kruhu, jenže kotouč se rychle odrazil od zadního mantinelu před brankoviště. Tam už číhal Jaroslav Martinů, ale bekhendem netrefil bránu! Velká šance!

48:16

Lukáš Krajíček přebral puk na okraji kruhů a nad ničím nepřemýšlel. Rychle napálil puk směrem na bránu, ale měl vychýlenou mušku a netrefil ji.

48:04

Polička se i nadále soustředí hlavně na obranu, možná jí i docházejí trochu síly, protože do Kotliny přijela v hodně malém počtu hráčů.

47:53

Havlíčkův Brod sice dokázal ohrozit gólmana Zelného, ale ten dalekonosný projektil dobře viděl a ukryl ho bez větších problémů ve výstroji.

47:35

Dušan Mendl odvedl dobrou práci na útočné modré čáře. Hosté se snažili vyhodit, ale brodský bek zachytil kotouč na své holi u hrazení.

47:13

Domácí mladíci diktují tempo hry. Častěji drží puk na svých holích a ženou se dopředu, ale k vyrovnání mají zatím daleko. Východočeši se dobře brání.

46:47

Tomáš Nguyen nabral rychlost, projel do levého kruhu útočného pásma a znovu střílel k protější tyčce, ale netrefil bránu Poličky.

46:05

Mladí Bruslaři teď trochu zaspali u své modré čáry a pustili soupeře do blízkosti gólmana Kekuly, ale Spartak nedokázal zakončit.

45:43

Havlíčkův Brod získal puk a rozehrává od své brány.

45:15

Vladimír Szilva a Martin Hynek pelášili do přečíslení 2 na 1. Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe, ale trefil jen protihráče.

44:54

Na ledě se neděje v těchto chvílích nic moc zajímavého. Polička se soustředí hlavně na držení puku a hlídání svého těsného vedení, zatímco Bruslaři se těžko dostávají k puku.

44:21

Hosté vyhodili na zakázané uvolnění, buly u gólmana Zeleného.

44:05

Michal Zobač se prohnal po levé straně, dostal se do úhlu a nahrával před brankovišrě, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.

43:49

Martin Polák přebral puk na pravém křídle a hledal mezi kruhy najetého spoluhráče, jenže jeho pas zachytil jen protihráč.

43:21

Michal Přibyl se protlačil k puku v útočném pásmu a snažil ze vystřelit z pravého kruhu, ale jeho rána byla zblokována mimo bránu.

43:13

Východočechům se nepovedla rozehrávka a vyhodili ze svého pásma jen na zakázané uvolnění.

42:49

David Pazourek se tlačil do předbrankového prostoru a mířila na něj nahrávka, ale útočník Poličky to měl těžké. Bekhendem netrefil bránu, když byl tísněn protihráčem.

42:12

Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a nepřesně zakončil. Odražený puk od zadního mantinelu rychle zalehl pod svou výstrojí gólman Zelený.

41:40

Hosté jsou v plném počtu, přesilovka se Bruslařům ani trochu nepovedlo, což je může mrzet o to víc, že stále prohrávají o gól 1:2.

41:06

David Pazourek se prosmýkl do útočného pásma, srovnal si puk na hůl a nebezpečně vypálil zápěstím po ledě. Gólman Kekula jeho střelu vyrazil.

40:39

Bruslaři se snažili vyšachovat obranu soupeře, jenže nahrávka mezi kruhy byla nepřesná, hosté ji zachytili a vyhodili.

40:01

Začala třetí třetina.
Bruslaři budou hrát ještě přesilovku 5 na 3.
Prostřední část se Bruslařům vůbec nepovedla, naopak Polička dokonala nečekaně obrat. Od modré čáry vypálil Jonáš Dvořák a hezkou tečí skóroval Vratislav Vápeník. Třetí perioda začne zhruba v 19:58, Polička vede v Kotlině 2:1.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Mladí Bruslaři sice dostali puk k modré čáře na obránce, jenže ten dlouho otálel se střelou, přihrál puk spoluhráči a ten zasáhl protihráče před sebou do chráničů holení.

39:24

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Klíma – 2 min., sekání + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

39:24

Jan Jelínek nahrál před bránu, kde se snažil zblízka dorážet Ondřej Hlídek, ale trefil jen gólmana Zeleného, jenž okamžitě přerušil hru.

39:00

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Pazourek – 2 min., vysoká hůl).

38:45

Mladí Bruslaři pokazili rozehrávku a měli velké štěstí, že to Spartak nedokázal potrestat! Nahrávku před bránu dostal Jan Boháček, ale zblízka zamířil nad břevno!

38:08

David Pazourek se ujal puku u hrazení, po levé straně se s ním prosmýkl až do útočného pásma a zakončil bekhendem, ale netrefil prostor brány.

37:54

Brankář Zelený schoval střelu od modré čáry ve své výstroji a přerušil hru.

37:21

Velká škoda pro Havlíčkův Brod! Tomáš Nguyen se hezky protáhl dopředu po levém křídle a z úhlu zakončil, ale zazvonil svou střelou jen na vzdálenější tyčku!

36:58

Domácí ztratili puk a Polička se hnala do rozevřené obrany, ale nepřesností celý postup k soupeřově bráně zpomalila.

36:36

Kotouč se několikrát odrazil v předbrankovém prostoru Poličky, po čemž ho hosté odpálili do bezpečí. Na ledě už jsou kompletní, mladí Bruslaři nesehráli hru v početní převaze vůbec dobře.

36:00

Václav Pecen přebral pas na útočné modré čáře, odbruslil si od protihráče a vypálil z okraje kruhů, ale jen do betonů gólmana Zeleného. Domácí dál drží pásmo.

35:48

Brankář Zelený si připsal úspěšný zákrok a vysloužil si ovace od fanoušků Poličky, jimž mávnutím ruky za vyjádřenou podporu děkuje.

35:31

Lukáš Cik získal puk a vyvezl ho až za bránu soupeře, čímž ušetřil cenné sekundy z trestu svého spoluhráče.

35:12

Havlíčkův Brod se pokusil dlouhou nahrávkou vysunout kupředu najíždějícího Jana Jelínka, který bruslil na levém křídle, ale u puku byl dříve Jonáš Dvořák. Icing.

34:45

Hosté získali puk a i když se jim na první pokus vyhození nepovedlo, kotouč vyvezl do bezpečí Vratislav Vápeník a nahodil kotouč do útočného pásma.

34:32

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Klíma – 2 min., hákování).

34:24

Střela od modré čáry uvízla ve skrumáži těl v předbrankovém prostoru a k nadějné dorážce se probil Michal Přibyl, ale bekhendem z úhlu netrefil bránu.

34:05

Václav Pecen teď vzorně podpořil útok, když se vydal na útočný výlet a z levé strany vystřelil, ale našel jen hruď gólmana Zeleného.

33:45

Vladimír Szilva si sjel do útočného pásma a z kruhu vystřelil, ale gólman Zelený jeho projektil dobře viděl a vyrazil ho betony do bezpečí.

33:29

Spartak vyvezl puk do útočného pásma a Bruslaři rozehrávají ze zákrytu brány gólmana Kekuly.

33:02

Domácí hráči i nadále drží puk na dostřel gólmana Zeleného, který zatím moc práce v této dvacetiminutovce neměl.

32:32

Jan Jelínek dostal dobrý pas před brankoviště, ale dostal se už do těžké střelecké pozice a z velkého úhlu pálil vedle bližší tyčky.

32:10

Hosté nahodili puk do útočného pásma, ale za bránou gólmana Kekuly byli jako první domácí, kteří mohou v klidu rozehrát.

31:50

Havlíčkův Brod se zatím ve druhé třetině hodně trápí a troufám si tvrdit, že trenéři budou s jeho hrou hodně nespokojení. Polička je zatím lepší a zaslouženě vede.

31:20

Polička právě vstřelila branku!
Východočeši přesilovku využívají a v Kotlině překvapivě dokonávají obrat! Tomáš Dvořák se ujal puku na modré čáře a vystřelil. Puk během letu ještě tečoval těsně před brankovištěm VRATISLAV VÁPENÍK a šikovně ho tečoval mimo dosah gólmana Kekuly! Asistence: Jonáš Dvořák.

30:52

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bušek – 2 min., sekání).

29:55

Dominik Suchý se srazil ve středním pásmu s protihráčem a možná se dal pískat faul kolenem, ale pokračovalo se ve hře. Ondřej Hlídek potom dostal nahrávku, ale jeho pas nenašel před bránou adresáta.

29:15

Brankář Zelený využil dostatku času a vydal se kousek ze svého brankoviště na výlet, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.

29:01

Domácím se nepovedla rozehrávka a píská se jejich zakázané uvolnění.

28:46

Michal Přibyl se uvolnil na okraji kruhů a svou zápěstní střelu schoval za protihráče. Gólman Zelený byl však dobře postavený a kotouč schoval v náruči.

28:33

Druhá třetina nám zatím moc pohledný hokejový zážitek nenabízí. Na hrací ploše dominují obě pozorné obrany, zajímavých situací je hodně málo.

28:07

Útok Bruslařů je u konce, kotouč získala do své moci Polička a zakládá novou útočnou akci ze svého pásma.

27:41

Václav Pecen vypálil golfákem od modré čáry a jeho rána byla ještě tečována jedním z hráčů Poličky, ale i přesto puk proletěl nad horní tyčkou.

27:21

Domácí se usadili v útočném pásmu a nahrávají si.

27:00

Tomáš Cejpek hezky najel do útočného pásma a nahrál Vladimíru Szilvovi, jenž zpoza brány hledal spoluhráče před brankovištěm, ale nahrál jen protihráči.

26:33

Ondřej Hlídek nabral rychlost na pravém křídle a probil se do zakončení, ale gólman Zelený se ranou k přední tyčce nachytat na švestkách nenechal.

26:12

V Kotlině sledujeme stále podobný obrázek hry. Polička kombinuje a drží puk, zatímco mladí Bruslaři se musí soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek.

25:40

Východočeši jsou zatím na ledě v prostřední části aktivnější, k čemuž jim nepochybně pomohla i výhodná přesilovka. Domácí se nemohou probít do útočného území, natož k ohrožení gólmana Zeleného.

25:13

Polička má puk ve své moci a hledá si cestu přes střední pásmo, v němž Bruslaři dobře zahušťují prostor.

24:49

Lukáš Motl napadal rozehrávku soupeře a protihráči před sebou vypíchl v útočném pásmu puk, který skončil v rohu pásma. Všichni Broďáci ale měli k puku daleko.

24:35

Hra je přerušena, sudí nařídil buly ve středním pásmu.

24:24

Havlíčkův Brod je kompletní, Poličce se nadějná přesilovka vůbec nepovedla. Ohrozila gólmana Kekulu jen jednou, když od modré čáry vyprášila jeho betony.

23:38

polička je už na ledě v kompletním složení a hraje přesilovku 5 na 3, ale Bruslaři se i ve třech zatím učebnicově brání a soupeře k ničemu nepouštějí.

23:18

Mladí Bruslaří stále čelí soupeřovu tlaku, ale hosté ne a ne trefit havlíčkobrodskou bránu.

22:49

Hosté okupují útočné pásmo a snaží se rozhýbat rychlou kombinací obranný blok soupeře, což se jim však vůbec nedaří.

22:22

A pozor, hosté mají k dispozici nadějnou přesilovku 4 na 3! Na lavici hanby usedl David Bušek (HBR) za sekání.

22:16

Bruslaři si nepohlídali střídání a hráli v šesti, což neuniklo pozornosti čárového sudího. Trest odpyká Michal Přibyl (HBR).

21:47

Martin Hynek hledal nahozením před bránou Vladimíra Szilvu, jenž byl však dobře pokrytý. Následná nahrávka buzarem o hrazení nenašla hůl obránce Buška.

21:27

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., podražení).

21:05

Jan Boháček měl na zádech přilepeného protihráče, ale i přesto dokázal z těžkého úhlu zakončit. Střela mu ale nesedla a minula Kekulovu svatyni.

20:42

Přihrávka rukou, kvůli níž byli hosté vykázáni z útočného pásma. Buly proběhne v neutrální zóně.

20:26

Havlíčkův Brod rozehrává od své brány, hosté se snaží aktivně napadat. A nutno dodat, že zatím se jim to daří velmi dobře, domácí mají problém dostat se z obležení soupeře.

20:04

Po buly ve středovém kruhu se puk dostal za bránu Bruslařů, odkud rozehrává obránce David Bušek.

20:01

Začala druhá třetina.
Hráči už jsou zpět na hrací ploše, můžeme pokračovat!
Bruslaři dnes potřebují získat alespoň bod, aby měli jistotu účasti v elitní šestce soutěže a startovali v prestižním play-off.
První půlka úvodní dvacetiminutovky se odehrávala podle havlíčkobrodského scénáře, což vyjádřil gólově přesnou střelou z mezikruží Vladimír Szilva. Hosté však zlepšili svůj výkon a byli potom nebezpečnější, z čehož pramenilo vyrovnání Lukáše Cika1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:49

Václav Pecen stál na konci útočné kombinace a od modré čáry vystřelil. Jeho projektil vyrazil gólman Zelený vyrážečkou do ochranné sítě.

19:26

Sparta zamkl mladé Bruslaře u jejich brány a Havlíčkův Brod vyhodil jen na zakázané uvolnění.

19:06

Lukáš Cik je po vyrovnávací brance, jíž sám vstřelil, očividně v dobrém rozmaru. Dvakrát vypálil z kruhů, ale pokaždé nastřelil jen gólmana Kekulu.

18:41

Spartak první oslabení v pohodě ustál, soupeře k ničemu nebezpečnějšího nepustil, což ocenili fanoušci hostů potleskem.

18:06

Další střela z levého křídla byla hodně nepřesná a puk skončil po vyhození Východočechů až u gólmana Kekuly.

17:46

Domácí dlouho kombinovali v útočném pásmu, a se kotouče v roli falešného beka chopil Vladimír Szilva a tvrdou jedovkou vyprášil Zeleného betony.

17:09

Domácí už znovu okupují útočnou zónu.

16:56

Ohrozit ho ale nedokázali, Polička se probila ke kotouči a vyhodila ho až za havlíčkobrodskou bránu.

16:45

Bruslaři vyhráli vhazování v útočném území a už si nahrávají u gólmana Zeleného.

16:37

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Cik – 2 min.).

16:18

Východočeši rozhodně nepůsobí v Kotlině odevzdaným dojmem, ba naopak, nyní jsou na ledě více vidět. Lukáš Krajíček vypálil z voleje zpoza protihráče na okraji kruhů, gólman Kekula zasáhl lapačkou.

16:03

Hra je přerušena, buly proběhne u gólmana Poličky Martina Zeleného.

15:45

Havlíčkův Brod nelení a snaží se odpovědět. Kotouč se drží v rohu pásma Poličky, kde o něj hráči obou mužstev usilovně zápolí.

15:19

Polička právě vstřelila branku!
A pozor, v Kotlině máme vyrovnáno! Hosté měli ponechanou výhodu, když David Pazourek přihrál LUKÁŠI CIKOVI, jenž vypálil z okraje levého kruhu a jeho střela doplachtila až za Kekulova záda! Asistence: David Pazourek.

14:56

David Pazourek předvedl na levém křídle rychlé zrychlení, zavezl puk za bránu a po jejím objetí zkusil zasunout puk k bližší tyčky, ale trefil jen Kekulův beton. Nebezpečně dorážel Lukáš Krajíček, ale jen do plastronu Kekuly.

14:15

Bruslaři byli chvíli pod tlakem a proto místo toho, aby se dopustili v rozehrávce zbytečné chyby, nahodili puk na brankáře Zeleného, který rozehrál.

13:49

Východočeši vybojovali kotouč ve svém pásmu a rozehrávají od gólmana Zeleného.

13:21

Polička se udržela v útočném území, puk se dostal k blízkosti modré čáry a Ladislav Klíma od pravého mantinelu vystřelil, ale minul protější tyčku.

12:51

Tohle nevypadalo vůbec špatně. David Pazourek si sjel na osu hřiště a z mezikruží v tísni vypálil z první, ale minul havlíčkobrodskou bránu.

12:31

Michal Zobač hezky zavezl puk do útočného pásma, kde ho zkušeně podržel na holi a přihrával na modrou čáru Vratislavu Vápeníkovi, jenže ten puk nezpracoval.

12:00

Havlíčkův Brod drží puk a rozehrává z hloubi svého obranného pásma.

11:42

Jan Boháček vedl útok Spartaku po pravém křídle a hledal před brankovištěm najíždějící spoluhráče. Brankář Kekula dobře zareagoval a pas zalehl.

11:28

Hra je přerušena kvůli hře vysokou holí jednoho z mladých Bruslařů, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

11:23

I nadále se odvíjí děj hry především v blízkosti gólmana Zeleného, ale Havlíčkův Brod musí po většinu času bojovat o puk v blízkosti mantinelů.

10:34

Domácí ostřelují bránu soupeře ze všech možných pozic útočného pásma, ale nyní nemají přesnou mušku. Gólman Zelený nemusí zasahovat.

10:10

Východočeši se sice probili k puku, ale jen na chviličku. Pod tlakem vyrobili v rozehrávce další nepřesnost a hrát tak může Havlíčkův Brod.

09:55

Dlouho se hrálo bez přerušení. Sudí David Kolář zadul do píšťalky až po dalším úspěšném zákroku gólmana Martina Zeleného.

09:12

Havlíčkův Brod má stále více ze hry, Polička vystrkuje z obranného postavení útočné růžky jen hodně sporadicky a i nadále čelí náporu.

09:00

Brodský kapitán Vladimír Szilva se znovu zkoušel probít k puku mezi kruhy, ale tentokrát se mu to, na rozdíl od prvního gólu utkání, nepovedlo.

08:39

Martin Hynek se ocitl ve velké šanci! Dostal dobrý pas před bránu, ale zblízka nedokázal brankáře Zeleného prostřelit střelou na lapačku!

08:22

Martin Hynek hodně aktivně napadá rozehrávku soupeře a hosté s tím mají velké problémy. Nedaří se jim dostat puk ven ze svého pásma.

08:09

Polička se pokusila o rychlou nahrávku vpřed, ale Michal Zobač byl na útočné modré čáře dobře pokrytý, navíc na prudký pas nedosáhl.

07:41

Domácí už se usadili v útočné zóně a přihrávají si.

07:17

Kapitán Spartaku Vratislav Vápeník si vybruslil do levého kruhu a vystřelil zápěstím, ale jeho projektil jen proletěl vedle přední tyčky.

07:01

Jan Boháček se pokusil zakončit z těžkého úhlu bekhendem, ale u bližší tyčky místo nenašel. Brankář Kekula byl pozorný a dál drží nuli.

06:36

Jan Boháček vypálil z okraje kruhů a gólman Kekula nepředvedl moc jistý zákrok. Kotouč vyrazil jen před sebe, ale tam byli jeho spoluhráči.

06:15

Hosté zaútočili a gólman Kekula si znovu sáhl na puk. Střelu z blízkosti modré čáry však dobře viděl a v pohodě ji zlikvidoval lapačkou.

05:52

Václav Pecen dostal nahrávku na levé křídlo a od mantinelu zkusil štěstí. Jeho projektil mířil k bližší tyčce, kde zasáhl betony gólman Zelený.

05:36

Polička je po většinu času schoulena hluboko do obranné ulity a vyčkává na možnosti k protiútokům. Nyní se však dopustila zakázaného uvolnění.

05:15

Východočeši jsou i nadále pod tlakem, Havlíčkův Brod i nadále tlačí na ofenzivní pilu. Michal Přibyl hledal spoluhráče na ose hřiště, ale jeho pas byl nepřesný.

04:50

Domácí mladíci už přesunuli děj hry na druhou stranu hřiště a znovu obléhají bránu Poličky. Ke střele se zatím však neprotlačili.

04:36

Hosté se nadřeli, ale kotouč nakonec přeci jen vybojovali. Nyní se snaží rozehrát od vlastní modré čáry.

04:10

Mladí Bruslaři jsou i nadále více u puku a tráví většinu času v blízkosti brány Poličky, kterou stráží bývalý Rebel Martin Zelený.

03:40

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Aktivní Bruslaři se znovu usadili v útočném území a radují se z vedení! Vzorný důraz před bránou soupeře ukázal havlíčkobrodský kapitán VLADIMÍR SZILVA, jenž se probil k puku a jeho dorážka z prostoru mezi kruhy zaplula přesně pod horní tyčku! Bez asistence.

03:10

Havlíčkův Brod už vybojoval puk a rozehrává od svého gólmana Kekuly.

02:50

Hosté, kteří dnes hrají v hodně malém počtu, na chvíli nechali vydechnout svou defenzivu a vyvezli kotouč alespoň do středního pásma.

02:21

Nadějná šance Bruslařů! Lukáš Motl protečoval puk do jízdy Martinu Polákovi, jehož ránu ze strany vyrazil gólman Zelený před sebe. K dorážce se probil Michal Přibyl, ale nedokázal skórovat!

01:57

Poprvé v akci se představil i havlíčkobrodský gólman Kekula, který neměl žádný problém s tím, aby nahození, jež dobře viděl, schoval v lapačce.

01:17

Tomáš Nguyen vybojoval puk ve středním pásmu, rychle si vybruslil do levého kruhu a zápěstím vstřelil, ale minul protější tyčku.

01:00

Havlíčkův Brod si postupnými krůčky probil cestu do útočného pásma, ale u brankáře Zeleného byl brzy odzbrojen. Polička však vyhodila jen na icing.

00:36

Hosté se na chvíli usadili v útočném pásmu, kde si několikrát vyměnili mezi sebou puk, ale gólmana Kekulu nedokázali ohrozit.

00:08

Mladí Bruslaři začali pěkně zostra. Vladimír Szilva se hned po vyhraném vhazování ve středovém kruhu vydal kupředu, ale hosté jeho postup zastavili.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Mendl, Bušek, Suchý, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek

HC Spartak Polička: Zelený – Štěrba, Cik, Máša, Dvořák – Klíma, Zobač, Pazourek, Krajíček, Martinů, Boháček, Vápeník "C"

Rozhodčí: David Kolář – Jaromír Říha, Martin Vepřovský.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Szilva – 16. Cik (Pazourek), 32. Vápeník (Dvořák)

BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Mendl, Bušek, Suchý, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek

HC Spartak Polička: Zelený – Štěrba, Cik, Máša, Dvořák – Klíma, Zobač, Pazourek, Krajíček, Martinů, Boháček, Vápeník "C"

Rozhodčí: David Kolář – Jaromír Říha, Martin Vepřovský

Průběh zápasu
1. třetina
03:40 HBB 1:0 Szilva
15:19 PLC 1:1 Cik (Pazourek)
16:37 PLC 2 Cik
Po 1. třetině
2. třetina
21:27 PLC 2 Dvořák, podražení
22:16 HBB 2 Přibyl, příliš mnoho hráčů
22:22 HBB 2 Bušek, sekání
30:52 HBB 2 Bušek, sekání
31:20 PLC 1:2 Vápeník (Dvořák)
34:32 PLC 2 Klíma, hákování
39:00 PLC 2 Pazourek, vysoká hůl
39:24 PLC 2+OK Klíma, sekání+nesportovní chování
Po 2. třetině
3. třetina
52:08 HBB 2 Suchý, podražení
54:16 HBB 5+TH Pecen, nesportovní chování+nesportovní chování
55:07 PLC 2 Vápeník, držení protihráče
56:35 PLC 2 Dvořák, držení protihráče
Konec