Menu

Hokej

NHL

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils

1:4

konec (0:0, 0:2, 1:2)

07.11.2016, 00:10 • PNC Arena, Raleigh • David Panuška

Tipsport: 2.2 3.65 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (02:43:30)
Dnešní utkání sledovalo 8 650 diváků.
Československá stopa v utkání:
Andrej Nestašil 1+0, 8 střel, čas na ledě 14:02
Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:29
Tři hvězdy utkání:
1. Michael Cammalleri (NJD) 3+0
2. Keith Kinkaid (NJD) 33 zák., 1 gól, 97,1%
3. Andrej Nestrašil (CAR) 1+0
Je konec! New Jersey zdolalo Carolinu díky hattricku Michaela Cammalleri, který k úvodní brance v sezóně přidal další dvě trefy.

Utkání začalo opatrně a první šance byly k vidění až ve druhé třetině. New Jersey se dostalo do vedení v pětadvacáté minutě, kdy kombinační hru zakončoval střelou do prázdné branky Michael Cammalleri. Stejný hráč se prosadil i o tři minuty později.

Ve třetí třetině se čtyřiatřicetiletému útočníkovi povedlo dokonce vstřelit třetí branku a na ledě přistála jedna čepice. Nic na vítězi utkání neměnila ani branka českého útočníka Andreje Nestrašila. Carolina se v dlouhém powerplay neprosadila a Andy Greene potvrdil vítězství svého celku o tři branky.

Střely na branku: 34:21

Konec zápasu.

59:32

John Moore krosčekoval domácího Di Giuseppeho, který následně spadl na brankáře Kinkaida. Potrestán je domácí hráč za nedovolené bránění. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.

59:06

59:06 Andy GREENE - 1:4

59:06

Devils právě vstřelili branku!
O osudu utkání je definitivě rozhodnuto! ANDY GREENE se zmocnil kotouč po špatné střele domácích. Kapitán Devils nad ničím nepřemýšlel a poslal kotouč přes celé hřiště doprostřed branky. Devils v tomto utkání zvítězí.

58:42

Kinkaidovi se povedlo zachytit další střelecký pokus. Hokejisté Devils následně poslali kotouč mimo vlastní třetinu.

58:13

Hned po buly zkoušel pozornost brankáře střelou od modré čáry Justin Faulk. Kinkaid byl na svém místě a hru svým zákrokem přerušil.

58:08

Jejich snažení bude ještě výraznější. Ben Lovejoy totiž míří na trestnou lavici poté, co zasáhl jednoho z hostů hokejkou do obličeje.

57:56

Po dalším vyhození se píská další zakázané uvolnění. Carolina se tak v útočné třetině udrží, uvidíme zda se jí povede vstřelit branku.

57:28

Domácí celek se vůbec nemůže dostat do nějaké kombinace a New Jersey stále vyhazuje. Prázdná branka ovšem trefena ještě nebyla.

56:51

Po dalším pokusu trefit opuštěnou klec se píská zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po pravici Kinkaida.

56:26

Po snažení domácího celku se k puku dostal Vernon Fiddler, jenž touš posílal přes celé hřiště do branky. Tu ale nakonec těsně minul.

55:54

Devils se dostávali již před prázdnou branku, ale udělali chybu v přechodu do útočné třetiny. Domácí hrají bez brankáře, který se tam ale díky ofsajdové pozici vrací.

55:45

Canes se následně dostali do útočné třetiny, ale tam Kinkaida nijak vážněji neohrozili. Po lehkém zákroku následuje komerční přestávka.

55:15

Domácí celek se pokouší kombinovat a dostat svého soupeře pod tlak. To se jim ovšem aktuálně moc nedaří. Uvidíme, jestli se to povede následně.

54:40

Hostující brankář se nyní dokázal vypořádat se střeleckým pokusem z pravé strany. Šlo ovšem spíše o takové nahození.

54:14

Carolině se nyní nepovedlo ideálně zakombinovat a kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankou Eddieho Läcka.

53:43

Něco málo přes šest minut mají domácí na to, aby utkání poslali minimálně do prodloužení. Vhazuje se po levici hostujícího brankáře.

53:01

53:01 Andrej NESTRAŠIL - 1:3

53:01

Carolina právě vstřelila branku!
Nejdříve hostující brankář zlikvidoval pokus z pravého kruhu, ale na následný pokus již neměl! ANDREJ NESTRAŠIL číhal u levé tyčky, kde se k němu dostal kotouč. Český forvard jej následně procpal za záda amerického brankáře. Asistence: Noah Hanifin a Jordan Staal.

52:14

Opět se přerušuje hra. Po vyhození na zakázané uvolnění se bude vhazovat už poněkolikáté po levici Keitha Kinkaida.

51:30

Domácím se povedlo projet s pukem do třetiny a střeleckým pokusem tak vybojovat útočné pásmo. Času na zdramatizování už moc není.

51:01

Beau Bennett zavezl puk po pravé straně do třetiny a přihrávkou mezi kruhy oslovil Andyho Greenea. Ten ale branku Läcka přestřelil.

50:48

Po dalším vyhraném vhazování přišlo další vyhození mimo obrannou třetinu. Následovat tak bude další buly před Kinkaidem.

50:42

Hned po vhazování před brankou Devils byl kotouč poslán k brance Läcka. Rozhodčí píská zakázané uvolnění, bude se vhazovat před Kinkaidem.

50:35

Pozornost Keitha Kinkaida zkoušel také Rob Hainsey, ale ten vyslal od modré čáry lahůdku pro brankáře. Americký brankář působí nepřekonatelným dojmem.

49:47

Následoval protiútok zakončen střeleckým pokusem Taylora Halla. Puk byl ztečován do ochranné sítě nad brankou, a tak se bude vhazovat před Läckem.

49:36

Výborný zákrok hostujícího brankáře proti českému útočníku! První střela se od brankáře odrazila k Andreju Nestrašilovi, jenž udělal kličku, ale následně beton zasahujícího Kinkaida nepřehodil!

49:01

Snažení hostujícího celku v útočné třetině trvá. Damon Severson nahazoval před branku, kde ale kotouč zablokoval pozorný obránce.

48:30

48:30 Michael CAMMALLERI - 0:3

48:30

Devils právě vstřelili branku!
Wow, Devils svůj tlak dokázali využít třetí vstřelenou brankou, kterou vsítil MICHAEL CAMMALLERI! Zkušený forvard převzal kotouč na levém kruhu a střelou do horního růžku branky zkompletoval hattrick. Jedna čepice dokonce přistála na ledě. Asistence: Beau Bennett a John Moore.

47:44

Situace se hned opakovala. Hall našel P.A. Parenteaua před brankou, kterého i nyní vychytal pozorný brankář Läck!

47:40

Do výborné šance se dostal po přihrávce zpoza branky P.A. Parenteau. Hostujícího útočníka ovšem skvěle vychytal Eddie Läck!

47:05

Taylor Hall kličkoval u modré čáry, až o puk i pásmo přišel. New Jersey se díky jeho rychlým rukám ovšem i nadále drží na puku.

46:50

Po následném přerušení bude následovat komerční přestávka. Sledujeme hodně neatraktivní hokej, ve kterém hosté stále vedou 2:0.

46:14

Pokračující snažení celku z Newarku bylo bezpředmětné. Hosté ani jednou nevystřelili, a tak se k puku dostávají hokejisté Caroliny.

45:22

Ale udeřit mohli hosté. Kyle Palmieri si najel k pravému kruhu, odkud svým pokusem do pravé šibenice ani netrefil branku.

44:55

A když se nyní domácím nepovedlo nic vymyslet, vyhodili hokejisté Devils puk až k brance Läcka. Ten touš posílá hned zpátky.

44:19

Carolině se nepovedlo zakombinovat, a tak poslala kotouč pouze za branku Keitha Kinkaida. Odtud začíná akce New Jersey.

43:32

Do střelecké pozice se chtěli dostat nyní, ale průnik nakonec úspěšný nebyl. Rozhodčí viděl nedovolené postavení, píská se ofsajd.

43:02

Štěstí zkoušel i Justin Faulk, ale ten svou dělovkou od modré čáry netrefil branku. Hosté se opět nemohou dostat do nějaké střely. Ve druhé třetině vystřelili dvakrát a z obou střel skórovali.

42:18

Keith Kinkaid si nyní poradil se střeleckým pokusem od modré čáry. Canes se k následné dorážce nedostali. Pokračuje se ovšem jejich aktivitou.

41:37

Po neúspěšné akci Devils se ke kotouči dostávali domácí. Ti si vytvořili střeleckou pozici, puk ovšem v brance neskončil.

40:52

Puk se dostával ze strany na stranu. Ani jeden celek se ovšem do nějaké šance nedostal. U puku jsou nyní hokejisté Devils.

40:10

Devils hned nahodili kotouč za branku, kde se pokusí o puk zabojovat. Uvidíme, zda se jim následně povede něco vymyslet.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina končí za stavu 2:0 pro New Jersey. Ti se dostali do vedení v pětadvacáté minutě, kdy kombinační hru zakončoval střelou do prázdné branky Michael Cammalleri. Stejný hráč se prosadil i o tři minuty později. Devils nejsou lepším celkem, ale zatím se jim povedlo dát dvě branky a dostat se tak do vedení.

Střely na branku: 19:13

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:27

Hosté v plném počtu.

39:15

Keith Kinkaid si nyní připsal zákrok ramenem proti střele z levé strany. Neinkasoval ani po střele z mezikruží, která šla vedle.

38:43

Následně se domácí celek chtěl dostat do další kombinační hry. To ale ukončil bránící hráč New Jersey, který zachytil přihrávku a kotouč vyhodil.

38:18

Dlouhá kombinační hra byla zakončena střeleckým pokusem Justina Faulka z levého kruhu. Keith Kinkaid byl ovšem na svém místě.

37:40

Domácí celek tak čeká další přesilová hra v této třetině. Zatím se jm ovšem ani jednu nepovedlo vyhodit, Devils hned na startu oslabení vyhodili.

37:27

Taylor Hall se po levé straně prodíral do zakončení, ale celou situaci neubrzdil a skončil na brance. Kanadský útočník bude za tento zákrok potrestán dvouminutovým trestem.

37:15

Po následném přerušení hry v útočné třetině Devils následuje další komerční přestávka. Devils stále vedou díky premiérovým brankám Cammalleriho v této sezóně 2:0.

36:56

Domácí se prodrali do blízkosti branky, ale Joakim Nordström nedokázal z této pozice překonat dobře postaveného Kinkaida v brance.

36:26

Carolina sice kombinuje, ale není to z její strany takové, jaké by asi mělo být. Uvidíme, zda vymyslí něco následně.

35:46

Domácí se dostali ke střele, jenž ovšem nebyla nijak nebezpečná. Puk byl následně vyhozen až za branku Eddieho Läcka.

35:11

Puk se po teči objevil jen mimo ledovou plochu. Vhazovat se tak následně bude ve středním pásmu. Druhá třetina spěje do svého závěru.

34:58

Po levé straně následně unikl domácí Elias Lindholm. Ten zkoušel překvapit Kinkaida, ale jeho střela nebyla nebezpečná, a tak skončila v jeho lapačce.

34:27

Do zajímavé akce se dostával Taylor Hall. Ten z levé strany přihrával do brankoviště, kde ale hokejku nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Skvěle zasáhl obránce.

33:55

Hosté v plném počtu.

33:31

Poté, co se hostům povedlo vyhodit za branku Läcka, se domácí zpátky již nedostali. Canes byli nachytáni v ofsajdovém postavení.

33:01

Akce pokračovala. Sebastian Aho dal kotouč Jordanu Staalovi do brankoviště, kde se ale zkušený útočník nedokázal prosadit. To byl dobrý zákrok!

32:53

Následně se před branku Kinkaida prodral Jordan Staal, který ovšem nedokázal zasunout kotouč za záda maskovaného muže.

32:14

Kombinace domácích byla ukončena poté, co Sebastian Aho přihrával na modrou čáru. Obránce ovšem jeho nabídku nezachytil.

31:55

A domácí celek si následně zahraje přesilovou hru. P.A. Parenteau si ve středu ledové plochy pomohl faulem a bude tak potrestán.

31:32

Domácí se dostali do dobré šance. Jeden z hráčů objížděl branku a dával puk do brankoviště. Neuspěl ovšem on ani Ryan Murphy ze své dorážky.

30:45

Kyle Palmieri se po pravé straně hnal do zakončení, ale v pravý moment byl povalen na led bránícím Ahem. Pokračuje se hrou Caroliny.

29:44

Zajímavá kombinace byla zakončena střeleckým pokusem Lee Stempniaka. Ten se ovšem z mezikruží nedokázal trefit do branky.

29:27

Po souboji v útočném pásmu Devils se kotouč dostal až za jejich branku. Nešlo ovšem o zakázané uvolnění, a tak se hraje dále.

28:36

Andrej Nestrašil přihrával zpoza branky mezi kruhy, kde se ovšem jeho spoluhráč k puku nedostal. Skvěle byl totiž bráněn pozornými obránci.

27:56

Rozhodčí se celkem rychle domluvili a branku Michaela Cammalleriho uznali. Hosté vedou 2:0.

27:56

Bill Peters si ještě vyžádal přehodnocení poslední situace. Uvidíme, jak sudí nakonec rozhodnou a zda bude branka uznána.

27:56

27:56 Michael CAMMALLERI - 0:2

27:56

Devils právě vstřelili branku!
Hosté přidávají druhou branku, čímž zvyšují své vedení! MICHAEL CAMMALLERI se dnes nejspíše probudil, po první brance v ročníku přidává i druhou. Zkušený forvard dostal přihrávku od Jacoba Josefsona a následně z pravého kruhu překonal Eddieho Läcka! Asistence: Jacob Josefson.

27:07

Hostům nevyšel protiútok, a tak následoval útok domácích. Lee Stempniak ovšem z pravého kruhu nepřihrál přesně najíždějícím spoluhráčům.

26:20

Carolina nyní neví, jak se dostat směrem dopředu. Je vidět jejich kombinace za brankou, ale myšlenka k zakončení zatím nekvete.

25:41

Ďáblové následně ožili a snaží se kombinovat. Nyní jednu z nich zakončoval Ben Lovejoy, který ovšem branku od modré čáry netrefil.

25:18

New Jersey se v další akci dostalo do ofsajdového postavení. Následuje tak vhazování ve středním pásmu.

24:31

24:31 Michael CAMMALLERI - 0:1

24:31

Devils právě vstřelili branku!
Následně se ovšem Devils prosazují a dostávají se tak do vedení 1:0! Travis Zajac si najel před branku, kde obešel obránce a poslal kotouč na pravý kruh volnému MICHAELU CAMMALLERIMU, jenž střelou do odkryté branky vstřelil první branku v letošním ročníku. Asistence: Travis Zajac a Beau Bennett.

24:06

Michael Cammalleri posílal od levého mantinelu puk do brankoviště, kde se ovšem nikdo nedokázal prosadit.

23:26

Hostům se následně nepovedlo projít do nějaké akce, která by pro ně byla tou první v této třetině. Píská se zakázané uvolnění.

22:46

S návratem Seversona na led se ke střele dostal Sebastian Aho. Ten ale z pravého kruhu nedokázal překonat střelou pod víko pozorného Kinkaida.

22:02

Devils se následně dvakrát osvobodili a vypadá to, že ani tato přesilová hra nebude zakončena brankou. Domácí ovšem ještě nějaké sekundy mají.

21:20

Následně se ke střele z pravého kruhu dostal Jeff Skinner, který se ale přes bránící hráče neprosadil. Pozorný Kinkaid puk vyrazil.

20:50

Hned po vhazování se dostal kotouč na hokejku Bena Lovejoye, který jej rázně trefil a poslal až za branku domácího brankáře.

20:46

První přesilovku si zahrají také domácí. Damon Severson míří na trestnou lavici za nešťastnou hru vysokou holí. Prosadí se domácí celek?

20:10

Devils hned nahodili kotouč za branku Caroliny, kde byl ovšem jako první Eddie Läck. Ten puk rozehrál na své spoluhráče.

20:01

Začala druhá třetina.
Nezáživná první třetina je u konce. Ani jeden celek nám nic neukázal, a tak je stav stále bezbrankový. V jediné šanci byl Travis Zajac, kterému se ovšem nepovedlo trefit odkrytou branku.

Střely na branku: 5:10

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:23

Navrátilec na led Jeff Skinner se hned pokoušel dostat do střelecké pozice. Jeho pokus z mezikruží byl ovšem zblokován bránícími hráči.

19:00

Domácí v plném počtu.

18:33

A ani na třetí pokus se hokejistům New Jersey nepovedlo zakombinovat v útočném pásmu. Tato přesilovka skončí velkým neúspěchem a zklamáním.

17:51

Následně Hurikáni vyhodili kotouč až za branku Kinkaida, který se zde zjevil podruhé v krátkém časovém sledu. Dnes se hostům nedaří nic.

17:24

Devils se ovšem nepovedlo zakombinovat a muselo se do konce bránit. Únik domácího hráče ovšem nebyl zakončen střeleckým pokusem.

17:00

Jeff Skinner nedovolil dle pravidel projet Vernona Fiddlera. Nejproduktivnější hráč Canes tak míří na trestnou lavici.

16:50

Devils v nabízené výhodě kombinují a následně se dočkají přesilové hry. Uvidíme konečně první branku střetnutí?

15:49

Do snad první velké šance se dostal Travis Zajac! Ten zakončoval u pravé tyčky, kde ale odkrytou branku nedokázal trefit! To byla hodně slušná šance.

15:22

Po pohledné kombinaci se ke střele dostával Parenteau. Ten mířil mezi betony brankáře, kam se ovšem nedokázal trefit.

15:04

Taylor Hall se chtěl dostat do nějaké akce, ale byl zastaven. Puk se následně ocitl mimo ledovou plochu, a tak bude následovat vhazování ve středním pásmu.

14:50

Travis Zajac se po levé straně dostal do pásma a následně kotouč poslal do brankoviště. Tam se k nedůrazné dorážce dostal Kyle Palmieri, jenž svým lehkým pokusem nepřekvapil Läcka.

13:56

Jay McClement přiťukl puk na modrou čáru, odkud pálil obránce Slavin. Ten ale připraveného Kinkaida svým nepříliš tvrdým pokusem nepřekonal.

13:00

Puk se dostal do třetiny na levou stranu, kam si najel Yohann Auvitu. Francouzský obránce hned vypálil a branku se mu nepovedlo ani trefit.

12:19

Utkání připomíná opravdu spíše tréninkové tempo. Oba celky sice hrály včera, ale i tak bychom čekali o něco lepší hokej.

11:37

Domácí se prodrali do další akce. Nahození od pravého mantinelu ovšem skončilo jen v lapačce pozorného Kinkaida.

11:13

Na pravém kruhu se do střelecké pozice dostával Jordan Staal, který ale trefil jen připravené hráče před sebou. Domácí u kotouče zůstávají.

10:52

Hosté se pokoušeli nahnat kotouč do brankoviště, což se jim sice povedlo, ale akce nebyla zakončena nijak nebezpečně. Läck hru přerušil.

10:46

Do útoku se následně dostali hokejisté Devils, kteří svým nahozením na branku vybojovali vhazování před Eddiem Läckem.

10:17

Další obléhání hostující branky bylo zakončeno střelou od modré čáry. Pokus ovšem nemohl ohrozit branku Kinkaida.

09:11

Nyní ovšem musel Keith Kinkaid řešit střelecký pokus od modré čáry. Americký brankář ovšem zasáhl vytrčeným betonem.

08:53

Ke kotouči se dostali domácí, ale ti se do útoku nějak nedostávají. Zatím sledujeme opravdu utkání s hodně pomalým tempem směrem dopředu.

08:01

Lee Stempniak si na levé straně udělal prostor a posílal kotouč mezi kruhy. Jeffu Skinnerovi se ovšem z této pozice nepovedlo ideálně zakončit.

07:25

New Jersey se následně prodralo do ofsajdového postavení, a tak se po sedmi minutách a pětadvaceti sekundách bude poprvé přerušovat kvůli komerční pauze.

06:49

Adam Henrique zkoušel pozornost brankáře střelou z úhlu. Domácího brankáře ovšem nenachytal, a tak se pokračuje za nerozhodného stavu.

05:49

Po následném vhazování to zkoušel od modré Andy Greene. Hostující kapitán ovšem trefil jen obránce stojícího před ním.

05:29

Do další střelecké pozice se dostal Nick Lappin, ale ten ani nyní od pravého mantinelu nepřekonal pozorného Läcka. Dorážka Bouchera se následně neuskutečnila.

04:48

Carolina se i nadále drží u kotouče a pokouší se něco vymyslet. Začátek utkání je zatím neatraktivní a bez nějakých šancí.

04:08

Po kombinační hře se ke střele z mezikruží dostal Jeff Skinner. Útočník Caroliny ovšem nedokázal ohrozit Kinkaida, trefil obránce před sebou.

03:30

Domácí v plném počtu.

02:49

Následoval střelecký pokus Nicka Lappina, který byl Läckem vyražen před sebe. Reid Boucher se ovšem k dorážce nedostal.

02:18

Přesilovka Devils je ovšem hodně špatná. Hosté se ještě nedostali do pásma a puk hned ztratili. Carolina několikrát vyhodila.

01:30

Viktor Stålberg inkasuje dvě minuty za držení Taylora Halla, který se pokoušel projet pásmem až do zakončení. Švédský hráč mu to ovšem nedovolil.

01:26

Teuvo Teräväinen se prodíral do zakončení, ale o puk rychle přišel. Následně přišel faul, a tak uvidíme první přesilovou hru utkání.

01:02

Dlouho se ani jeden celek k ničemu nedostal. Následně ztečovaný puk mířil do brankoviště, kde jej ve své lapačce ukryl Kinkaid.

00:05

Úvodní vhazování utkání vyhráli hokejisté Devils, jenž se dostávají k puku a kombinují ve vlastní třetině. Uvidíme, co vymyslí dále.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou již na ledové ploše, a tak utkání mezi domácími Hurikány a hosty z New Jersey bude moci začít.
Krásný večer přeji všem fanouškům hokejové NHL. Za pár minutek začne utkání mezi Carolinou Hurricanes a New Jersey Devils. Kdo bude dnes úspěšnější?

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Faulk, Hainsey, Pesce, Slavin, R. Murphy, Hanifin – Stempniak, V. Rask, Skinner – Nestrašil, J. Staal, Nordström – Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Di Giuseppe, McClement, Stålberg.

New Jersey Devils: Kinkaid (Cory Schneider) – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Josefson, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Boucher.

Rozhodčí: Mclsaac, Peel – Nagy, Heyer..

Pokud byste měli k dnešnímu online přenosu jakékoliv otázky, připomínky nebo dotazy, nebojte se mě kontaktovat na mém Twitteru!
Československá stopa v dnešním zápase:

Andrej NESTRAŠIL (CAR) – 5 zápasů, 1 bod (0+1)
Jakub NAKLÁDAL (CAR) – 2 zápasy, 0 bodů

Pavel ZACHA (NJD) – 10 zápasů, 4 body (1+3)
NEW JERSEY DEVILS

New Jersey rovněž nezažívá nikterak úspěšné období. Na ojedinělou účast ve finále Stanley Cupu v roce 2012 Devils v posledních ročnících nedokázali navázat. Loni po odchodu dlouholetého GM Lamiorella se klub trochu zvedl, ve Východní konferenci skončil na 12. místě.

Před letošní sezonou se od Devils už očekávalo víc, Devils by měl pomoct především příchod Taylora Halla. Zatím se prognózy ale neplní, Ďáblové jsou s 11 body na 13. místě na Východě. V celé konferenci nastříleli nejméně gólů (22).
CAROLINA HURRICANES

Carolina se už sedmkrát v řadě neprobojovala do bojů o Stanleyův pohár. Loni Hurricanes nehráli špatný hokej, mladé jádro týmu působilo kompaktně a tým ambiciozního kouče Peterse skončil na 10. místě ve Východní konferenci.

V letošním ročníku se zatím Carolině příliš nedaří. Z deseti zápasů vydolovali Canes jen devět bodů a jsou na samém chvostu Východní konference. Zatím se velmi slušně daří Jeffu Skinnerovi, který nasbíral 12 bodů za šest braněk a stejný počet asistencí.
Zdravím všechny fanynky a fanoušky toho nejlepšího hokeje! Před několika týdny odstartoval jubilejní 100. ročník zámořské NHL a sezona nabírá rychle obrátky. Dnes se odehraje celkem šest utkání, v tomto online přenosu budeme sledovat utkání mezi Carolina Hurricanes a New Jersey Devils.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

Carolina Hurricanes – New Jersey Devils

1:4

konec (0:0, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 54. Nestrašil (Hanifin, J. Staal) – 25. Cammalleri (Zajac, B. Bennett), 28. Cammalleri (Josefson), 49. Cammalleri (B. Bennett, J. Moore), 60. A. Greene

Carolina Hurricanes: Läck – Faulk, Hainsey, Pesce, Slavin, R. Murphy, Hanifin – Stempniak, V. Rask, Skinner – Di Giuseppe, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Stålberg – Nestrašil, McClement, Nordström.

New Jersey Devils: Kinkaid – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Josefson, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Boucher.

Rozhodčí: Mclsaac, Peel – Nagy, Heyer.

Diváci: 8 650

Průběh zápasu
1. třetina
01:30 CAR 2 Stålberg, držení protihráče
17:00 CAR 2 Skinner, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
20:46 NJD 2 Severson, vysoká hůl
24:31 NJD 0:1 Cammalleri (Zajac, B. Bennett)
27:56 NJD 0:2 Cammalleri (Josefson)
31:55 NJD 2 Parenteau, podražení
37:27 NJD 2 Hall, nedovolené bránění brankáři
Po 2. třetině
3. třetina
48:30 NJD 0:3 Cammalleri (B. Bennett, J. Moore)
53:01 CAR 1:3 Nestrašil (Hanifin, J. Staal)
58:08 NJD 2 Lovejoy, hrubost
59:06 NJD 1:4 A. Greene
59:32 CAR 2 Di Giuseppe, nedovolené bránění brankáři
Konec