Menu

Hokej

NHL

Ottawa Senators – Carolina Hurricanes

2:1

po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)

02.11.2016, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 2.2 3.74 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:09

63:09 Kyle TURRIS - 2:1

63:09

Ottawa právě vstřelila branku!
Ani tentokrát sice Senátoři nevyhráli buly v útočném pásmu, ale Karlsson odzbrojil útočícího Lindholma a poté domácí rozjeli finální akci. Kapitán Ottawy předal puk rozjetému KYLEU TURRISOVI, který na levé straně vlétl do útočného pásma a nechytatelnou střelou zápěstím přidal bonusový bod na stranu domácího celku! Asistence: Erik Karlsson

61:08

Teď už to vypadalo nebezpečněji! Lindholm šel sám na Andersona a domácí brankář mohl být rád, že soupeři v posledním možném okamžiku ujel kotouč.

58:25

Hosté teď dobře kombinovali v útočném pásmu a Staal se po vjetí za bránu pokusil překvapit Andersona. Ten ale nepřešel ke druhé tyči a dokázal zastavit nečekané zakončení na u první tyčky.

57:30

Sebastian Aho si to namířil bleskově vpřed a chvíli to vypadalo na samostatný únik. Včas ale zabral Erik Karlsson, který finského mladíky nakonec odzbrojil ještě před zakončením.

48:30

Zničehonic předvedl důležitý zákrok i Anderson. Od zadního mantinelu se totiž puk odrazil před dojíždějícího Aha a americký gólman tak musel bleskově na led!

47:31

Obrovská šance Ottawy! Zack Smith se sice nedokázal zorientovat, ale obránce hostů šel s jeho pohybem a Brassard se tak zjevil ve stoprocentní gólovce. Proti byl ale Ward, jenž se prezentoval fantastickým zákrokem a střelu z mezikruží dokázal zneškodnit.

43:43

Další nebezpečná akce hostů. Střela z mezikruží však vylétla trestuhodně vysoko nad bránu.

42:57

A jednomu z hráčů Caroliny teď již pouze stačilo jakýmkoliv způsobem dotlačit puk do odkryté brány. Proti však byl pozorný obránce Ottawy, který touš dostal do bezpečí.

39:36

Senátoři nyní riskantně střídali, když se puk přiblížil jejich střídačce a to snad ani nemohlo skončit než trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Na lavici hanby usedl Matt Puempel.

33:35

Carolina nyní skvěle rozebrala obranu Ottawy a mohla skórovat do odkryté brány, ale místo toho přišel hvizd a vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Andrej Nestrašil.

18:23

Derick Brasard (OTT) se sice hodně zlobí, ale i přesto jde na trestnou lavici. Po příliš důrazném napadání dostává dvě trestní minuty za sekání.

18:10

Navíc teď do vedení mohla Carolina! Za obránce domácích se dostal Jordan Staal (CAR), avšak jeho svižnou střelu Anderson dokázal vyrazit.

17:40

Senátoři využili rychlejšího útoku k zisku přesilové hry. Podruhé v zápase se na trestnou lavici dostává Phillip Di Giuseppe (CAR), který se tentokrát provinil hákováním.

14:58

Zničehonic se do rozepře dostala dvojice Dion Phaneuf (OTT) – Jordan Staal (CAR) a oba tak samozřejmě dostávají dvě trestné minuty za hrubost. Vítězem tohoto konfliktu byl domácí chasník, který svého soka rychle povalil.

13:18

13:18 Dion PHANEUF - 1:1

13:18

Ottawa právě vstřelila branku!
Máme vyrovnáno! Po dobré práci doácích útočníků u zadního mantinelu se puk dostal k Cecimu, který však nestřílel a posunul puk na hůl DIONA PHANEUFA. Ten už se k zakončení odhodlal a prudkou střelou trefil přesně k tyči! Jednalo se o teprve třetí střelu na bránu v podání domácích. Asistence: Cody Ceci, Tom Pyatt

11:43

Cam Ward si záhy po buly připsal těžší zákrok proti Hoffmanově střele z pravého kruhu! Rána byla tak svižná, že hostujícímu brankáři lehce pokazila helmu. Musí tak dojít k opravě.

11:26

Na obou stranách máme jednoho vyloučeného. Dvě trestné minuty za hrubost dostává Zack Smith (OTT) a s ním si na lavici hanby posedí i Ron Hainsey (CAR).

07:02

A nakonec je tady opravdu přesilová hra. Chris Wideman (OTT) totiž kotouč nabral velmi nešťastně a obloučkem ho bez teče poslal mezi diváky.

04:32

Matt Puempel (OTT) si to hned po vhazování rozdal v domluvené bitce s Phillipem Di Giuseppem (CAR) a můžeme ho označit za vítěze této krátké rozepře. Sice v závěru podklouzl a prvníí padl na led, ale v pěstní výměně byl jednoznačně aktivnější. Oba kohouti dostávají pětiminutový trest.

00:34

00:34 Jaccob SLAVIN - 0:1

00:34

Carolina právě vstřelila branku!
Jenže zničehonic se hosté chopili kotouče ve středním pásmu a neprůstřelnost Craiga Andersona je u konce. Přes zcela otevřený střed si to totiž namířil JACCOB SLAVIN, jenž se neatakován dostal až k bekhendovému zakončení a střelou kolem tyč bleskově otevřel skóre zápasu. Bez asistence.

Ottawa Senators – Carolina Hurricanes

2:1

po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 14. Phaneuf (Ceci, Pyatt), 64. Turris (E. Karlsson) – 1. Slavin

Ottawa Senators: C. Anderson – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Ch. Wideman – Hoffman, Brassard, B. Ryan – Z. Smith, Turris, Mark Stone – Dzingel, Pageau, Pyatt – Puempel, Kelly, Neil.

Carolina Hurricanes: C. Ward – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, R. Murphy – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal (C), Nestrašil – Teräväinen, E. Lindholm, Aho – Stålberg, McClement, Di Giuseppe.

Rozhodčí: Luxmore, Sutherland – Barton, Gawryletz

Diváci: 13 049

Průběh zápasu
1. třetina
00:34 CAR 0:1 Slavin
04:32 OTT 5 Puempel, bitka
CAR 5 Di Giuseppe, bitka
07:02 OTT 2 Ch. Wideman, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
11:26 OTT 2 Z. Smith, hrubost
CAR 2 Hainsey, hrubost
13:18 OTT 1:1 Phaneuf (Ceci, Pyatt)
14:58 OTT 2 Phaneuf, hrubost
CAR 2 J. Staal
17:40 CAR 2 Di Giuseppe, hákování
18:23 OTT 2 Brassard, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
33:35 CAR 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Nestrašil
39:36 OTT 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Puempel
Po 2. třetině
3. třetina
Po 3. třetině
Prodloužení
63:09 OTT 2:1 Turris (E. Karlsson)
po prodl.