Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

Piráti Chomutov – HC Kobra Praha

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

09.10.2016, 12:00 • SD ARÉNA • 9. kolo • David Panuška

Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u hokeje zase někdy nashledanou. (14:02:50)
Hosté se radují opravdu velkolepě, aby ne, poprvé v ročníku vyhrávají utkání na venkovní půdě, dokonce je to jejich první bod venku!

O osudu utkání rozhodl v devětapadesáté minutě Oldřich Matějka, jenž skóroval z levého kruhu střelou o brankovou konstrukci. Domácím se na tuto branku už nepovedlo odpovědět.

Konec zápasu.

59:32

Piráti se pokoušejí dostat do útočného pásma, ale Kobra skvěle brání. Domácí ani nebudou mít možnost odvolat brankáře.

58:58

Dvaašedesát sekund před koncem třetí periody se bude vhazovat před brankou domácího brankáře. Radek Šíp si vyžádal oddechový čas.

58:23

58:23 Oldřich MATĚJKA - 2:3

58:23

Kobra právě vstřelila branku!
Tak jsem to zakřikl, hosté se dostávají do luxusního vedení v předposlední minutě utkání! Po levé straně ujel hostující OLDŘICH MATĚJKA, kterému se střelou o tyčku povedlo vstřelit dost možná rozhodující branku! Bez asistence.

58:00

Právě se rozebíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Jak to tak vypadá, tak utkání pomalu a jistě míří do prodloužení.

57:12

Hosté v plném počtu.

56:54

Josef Koláček byl u pravé tyčky a měl čas na zamíření. Pod víko se mu ovšem nepovedlo zakončit, a tak se pokračuje za stavu 2:2.

56:16

Nyní se ovšem hosté dobře brání a již podruhé se jim daří vyhodit kotouč z obranného pásma. Vzchopí se ještě Piráti?

55:34

Od modré čáry to zkoušel nahazovaným kotoučem Matěj Kastner. Jeho pokus ovšem nikdo netečoval a ten tak skončil na betonech brankáře.

55:12

Šanci budou mít Piráti. Jakub Střeštík podrazil po pravé straně postupujícího hráče, a tak si odsedí svůj trest.

54:32

Hostům se povedlo vybojovat útočné pásmo, a tak se bude vhazovat po levici Jakuba Dobeše. Dočkáme se do konce periody ještě nějaké branky?

54:15

Piráti stupňují svůj tlak a vysílají hodně kotoučů směrem na Cichoňovu branku, který je dnes ovšem velice pozorný a chytá výborně.

53:27

Eric Mežnar se dostal k puku a zpoza branky jej posílal před ní. Tam se mu ale nepovedlo nikoho najít, trefil totiž vyrážečku pozorného brankáře.

53:02

Hned po skončení přesilovky musel krýt střelu z levého kruhu hostující brankář. Ten si ale s takovými pokusy dnes ví rady.

52:47

Domácí v plném počtu.

52:01

K dorážce se po zákroku Jakuba Dobeše dostával hostující Jakub Střeštík. Ten ale roztahujícího se brankáře nepřekonal!

51:15

Pirátům se důrazem povedlo vybojovat kotouč a pomalu jej poslat až do obranného pásma pražského celku.

50:47

Zbytečným krosčekem po odpískání se prezentoval Eric Mežnar. Chomutovský hráč tak inkasuje dvouminutový trest.

50:10

Lukáš Kapal se dostal k puku a zkoušel z levého kruhu překvapit brankáře. Jeho střela po ledě byla pro Jakuba Dobeše lahůdkou.

49:12

Piráti kombinují v útočném pásmu, kde se jim ale nedaří vymyslet akci, která by je proti aktuálně poslednímu celku dostala do vedení.

48:18

Velká šance domácích! Eric Mežnar projel po pravé straně do zakončení, předal kotouč na opačnou tyčku Michalu Gutovi, ale ten nepřekonal Oldřicha Cichoně, který předvedl úžasný zákrok!

47:49

Výpady na obě strany byly nakonec ukončeny střeleckým pokusem Lukáše Kovala. Ten ovšem trefil jen lapačku připraveného brankáře.

47:12

Stanislav Vrhel se prokličkoval útočným pásmem a dostal se až před brankáře. Toho ale střelou z úhlu nakonec nepřekonal.

46:22

Rozhodčí následně píská zakázané uvolnění poté, co hráči Kobry Praha poslali kotouč až za branku Jakuba Dobeše.

46:05

Po levé straně postupoval Eric Mežnar, do nějž byl zapíchnuta hokejka jednoho z hostů. Vylučovat se ovšem nebude.

45:21

Hostující brankář byl nyní připraven proti rychlému nahození Davida Petráska. Oldřich Cichoň puk ukryl ve výstroji a přerušil hru.

45:04

Hosté v plném počtu.

44:36

Hosté pohodlně sbírají puky a posílají je do středního pásma. Přesilovky domácímu celku dnes opravdu nevycházejí.

43:56

Domácím se ovšem zatím nepovedlo zakombinovat. Stále se svěřenci Radka Šípa pokouší vymyslet nějakou akci.

43:04

Domácím je nabídnuta přesilovka. Daniel Suda na levé straně podrazil pronikajícího hráče Pirátů.

42:41

Do střeleckého pokusu hostujícího celku se položil domácí obránce, jenž jeho střelu tělem zablokoval. Pokračuje se útokem Chomutova.

41:53

David Petrásek se k pukem dostával do zakončení, ale byla mu vyseknuta hokejka. Domácí hráč si ji hned sebral a pokračoval v akci. Piráti kombinují.

41:08

Jakub Altrichter se po levé straně dostal do zakončení. Střelou zblízka se mu ovšem Jakuba Dobeše překonat nepovedlo!

40:24

U puku jsou hosté, kteří kombinují v obranném pásmu a směrem dopředu se zatím neženou. Zatím drží výborný výsledek.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 13:30.
Je za námi druhá třetina utkání. Domácím se povedlo v jednatřicáté minutě vyrovnat díky Michaelu Hofrichterovi. Hosté si sice vzali své vedení zpět, ale v oslabení dokázal vyrovnat Eric Mežnar.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:32

Rychlá akce hostujícího celku. Ke střele se z pravého kruhu dostal Zoran Fiala, jenž svou střelou trefil pouze beton připraveného brankáře.

38:45

Domácí v plném počtu.

38:32

38:32 Eric MEŽNAR - 2:2

38:32

Piráti právě vstřelili branku!
V oslabení se nakonec prosazují domácí hokejisté, jenž vyrovnávají na 2:2! ERIC MEŽNAR uzmul bránícímu hráči kotouč, vydal se s ním do útoku a bekhendovým pokusem o tyčku skóroval! Bez asistence.

38:03

Po střele od modré čáry následoval závar před brankou Dobeše. K vyraženému kotouči se sjížděli hráči, ale ani jeden z nich puk do branky neposlal.

37:40

Hosté poctivě kombinovali a následně se dostali do šance. Pokus Vítka Šuberta z pravého kruhu ovšem skončil jen na hrudi brankáře Dobeše!

36:45

A pokračovat se bude přesilovkou Kobry. Jan Šafránek nebezpečně u mantinelu fauloval, a tak dostává dvě minuty za faul loktem a následných deset minut za nesportovní chování.

36:35

Hosté v plném počtu.

36:16

Hned po buly byla přihrávka domácích hokejistů zachycena a puk následně poslán až do středního pásma. Přesilovka domácích je u konce.

35:52

Dlouhá kombinace domácích byla nakonec zakončena nepřesnou přihrávku. Piráti dnes nehrají nejlepší zápas podle svých představ.

35:03

Ale zatím to tak nebezpečně nevypadá. Severočeši kombinují za svou brankou a do zakončení se jim zatím nedaří projít. Uvidíme, co se jim nakonec povede vymyslet.

34:35

Ale je tu další trest. Daniel Suda inkasuje dvouminutový trest za faul loktem. Domácí tak mají šanci na vyrovnání stavu.

34:10

34:10 Jan KSANDR - 1:2

34:10

Kobra právě vstřelila branku!
Hosté si berou své vedení zpátky! JAN KSANDR se na pravé straně elegantně prodral do zakončení a střelou o brankáře překonal Jakuba Dobeše podruhé utkání! Asistence: Jakub Altrichter.

33:29

Hosté v plném počtu.

33:21

Následná kombinace byla opět zdlouhavá. Zakončena byla technickou střelou Erica Mežnara, která byla zblokována nad branku.

32:29

Piráti si přesně minutu nahrávali, ale ke střele se nedostali. Následně je zradila přesnost, a tak vymýšlejí novou kombinaci.

31:29

Snažení domácích bude pokračovat poté, co míří Oldřich Matějka na trestnou lavici. Hostující hráč krosčekoval domácího hráče.

30:44

30:44 Michael HOFRICHTER - 1:1

30:44

Piráti právě vstřelili branku!
Nyní se už domácí celek konečně dočkal! Po přihrávce zpoza branky se k puku dostal naprosto osamocený MICHAEL HOFRICHTER, kterému se povedlo překonat Oldřicha Cichoně! Asistence: Stanislav Vrhel.

30:16

Ležícího brankáře se nyní pokoušel překonat další domácí hráč. Ten ovšem nezvedl kotouč, a tak puk jen proletěl kolem hostujícího mága.

29:31

Udeřit tak mohli hosté. Matěj Jaroš se hnal sám na brankáře, ale brzy byl dobruslen. Zakončoval na dlouhou ruku a jeho zakončení nebylo tak geniální.

28:48

Zajímavě přihrával před branku jeden z domácích. Tuto přihrávku jeho spoluhráči nečekali, a tak se k němu nikdo v bílém nedostal.

28:20

Eric Mežnar se ze středního pásma prodral až do zakončení, kde byl lehce podražen. Slovinskému útočníkovi se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.

27:19

Kobře se i nadále daří držet čas. Další snažení domácích bylo ukončeno poté, co byl kotouč vyhozen až k brance Dobeše.

26:29

Lukáš Kapal z levého úhlu nahazoval do brankoviště Jakuba Dobeše, který si ovšem jeho pokus dokázal pohlídat. U puku domácí.

26:00

Šance domácích! Střela z mezikruží, kterou vyslal Michal Gut, padala do brankoviště. Zde se ale nedokázal nikdo z domácích prosadit!

25:19

Stále se domácím nedaří vyrovnat. Kobra se dostává do útoku, kde šetří drahocenné sekundy, ale taktéž se jí nedaří své akce zakončovat.

24:19

Z levého kruhu to střelou tahem následně zkoušel Matěj Kastner. Jeho pokus byl ovšem vyrážečkou pozorného brankáře sražen mimo ohrožení-

24:06

Domácí to zkoušejí, ale zatím se jim nedaří. Kobře se navíc daří v pohodě dostávat k puku, nyní jeden vyhodili až na zakázané uvolnění.

23:13

Domácí se dostávali po neúspěšné akci Kobry do zakončení. Lukáš Benda hledal před brankou spoluhráče, kterému se ale nepovedlo ideálně zakončit.

22:34

Hosté v plném počtu.

22:06

Dominik Vaněk se dostával po levé straně do zakončení. Před brankářem byl naprosto sám, ale překonat se mu jej nepovedlo!

21:45

Stále se Pirátům nepovedl dostat se do útočného pásma. Nyní se vhazuje ve středním pásmu, kotouč totiž skončil mezi střídačky.

21:15

Piráti zatím nic nevymysleli, hosté se tak dostali ke kotouči a bez rozmýšlení jej vyhodili pryč z obranného pásma.

20:34

Z této akce se domácím nakonec povedlo vybojovat přesilovou hru. Oldřich Matějka usedá na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty.

20:08

Michal Gut se hned po vhazování prodíral po pravé straně do pásma, kde byl ovšem bleskově zastaven. Nyní se o puk snaží bojovat.

20:01

Začala druhá třetina.
Úvodní třetina je za námi. Domácí celek zatím prohrává s Kobrou Praha 0:1, protože se ve čtrnácté minutě prosadil z trestného střílení Lukáš Koval. Domácí jsou sice střelecky aktivnější, ale všechny pokusy končí na pozorném Cichoňovi.

Druhá třetina začne přibližně v 12:45.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Domácí v plném počtu.

19:02

Hosté to zkoušejí z každé pozice. Od modré nahazoval Jakub Střeštík, jenž trefil pouze bránící hráče před sebou. Kotouč byl následně vyhozen.

18:24

Po střele od modré čáry se k dorážce dostával další hostující hráč. Tomu se ovšem svým pokusem nepovedlo přehodit beton Jakuba Dobeše.

17:50

Kobra se dostala s pukem do brankoviště, kde se ale ani jednomu z hráčů nepovedlo zakončit. Piráti tak následně vyhazují kotouč do bezpečí.

17:37

Hosté se dostali po skončení oslabení do útoku, kde vybojovali početní výhodu pro sebe. Za podražení je vyloučen Dominik Herles.

17:18

Hosté v plném počtu.

16:44

Od modré čáry nahazoval jeden z domácích obránců, puk ovšem před brankou nikdo nedokázal tečovat. Kombinace pokračuje.

15:58

Domácím se zatím nepovedlo usadit se v útočném pásmu. Severočeši to ovšem stále zkoušejí, a tak uvidíme, zda budou úspěšní.

15:18

Za nedovolené bránění ve středu ledové plochy je potrestán hostující Zoran Fiala. Ten putuje na lavici hanby podruhé v utkání.

14:42

Domácí se dostali následně do ofsajdového postavení, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu. Začíná nám poslední pětiminutovka první třetiny.

14:22

Piráti se sice vydali do útočného pásma, ale tam se jim nepovedlo nic vymyslet. Puk se tak dostal až k brankáři Dobešovi, jenž hájí modrobílou branku.

13:47

13:47 Lukáš KOVAL - 0:1

13:47

Kobra právě vstřelila branku!
Po faulu domácích obránců se pískal nájezd. K němu se postavil LUKÁŠ KOVAL, kterému se povedlo o brankáře skórovat. Hostující útočník měl v této situaci velké štěstí, Kobra vede!

13:28

Pár sekund se již bojuje o puk ve středním pásmu. Domácí hokejisté jsou sice aktivnější, ale stále se jim nepovedlo dát vedoucí branku.

12:34

Na druhé straně to střeleckým pokusem zkoušel Lukáš Kapal. Jeho střelecký pokus ovšem skončil v lapačce připraveného brankáře.

11:42

Ke tvrdé střele se od modré čáry dostal Dominik Ferbas. Ten ale z levé strany nedokázal překonat pozorného hostujícího brankáře!

11:23

A po dalším závaru před hostující brankou, se bude vhazovat na straně opačné. Hosté dokázali vyvést kotouč a vybojovat buly.

10:34

Piráti jsou nadále v útočném pásmu. Střela z pravého kruhu byla ovšem zastaven dnes skvěle chytajícím brankářem Cichoněm.

10:02

Individuální akce Erica Mežnara. Ten si po pravé straně najel do útočného pásma a přes obránce zakončoval. Branku Kobry ale nakonec minul.

09:19

Jeden z hráčů napadal rozehrávku domácích, ačkoliv mu byl signalizován ofsajd. Píská se tedy úmyslné postavení mimo hru a vhazovat se bude před brankářem Kobry.

08:51

Stejným prohřeškem se provinili i hosté. Ti vjeli po levé straně do pásma, ale nalezeni byli jen v ofsajdovém postavení. Vhazování ve středu hřiště.

08:18

Následný útok domácích hokejistů ukončen poté, co trojice hráčů vjela do pásma dříve, než to umožňují pravidla. Bude se vhazovat ve středu ledové plochy.

07:40

Zajímavě to nyní zkoušeli hosté. Nahození na branku bylo ztečované a skončilo jen těsně vedle tyčky chomutovského brankáře.

06:54

Krásná akce domácích hokejistů! Michal Gut objel branku a servíroval kotouč na hůl volného Erica Mežnara, který ani nyní nepřekonal Oldřicha Cichoně.

06:28

Domácí v plném počtu.

05:46

A následovala první velká šance! Lukáš Benda si najel po pravé straně až do brankoviště, kde se mu ale nadvakrát nepovedlo překonat skvěle zasahujícího Cichoně!

05:27

Pražský celek se následně sice dostal do útoku, ale tam si ani nepřihrál. Piráti tak poslali kotouč pryč z pásma.

04:57

Do útočného pásma se zatím dostali ale jen Piráti, kterým se zatím nepovedlo žádnou ze svou akcí zakončit střeleckým pokusem.

04:28

Přesilová hra čeká také Kobru. Matěj Kastner si počínal nedovoleně a po faulu loktem putuje na trestnou lavici.

03:53

Hosté v plném počtu.

03:24

Domácí sice opět hnali puk do brankoviště, ale ani nyní se tam neprosadili. Kobře se následně povedlo poprvé v oslabení vyhodit.

02:56

Další kombinace byla zakončena dalším pokusem Erica Mežnara. Slovinský útočník si sjel mezi kruhy, ale ani nyní nepřekonal Oldřicha Cichoně.

02:31

Po kombinační hře se k puku na modré čáře dostal Eric Mežnar, kterému se svou dělovkou nepovedlo překonat pozorného brankáře. Ten puk následně ukryl v lapačce.

01:53

Nyní si ovšem domácí zahrají přesilovku. Zoran Fiala míří na dvě minuty na trestnou lavici poté, co fauloval za brankou.

01:24

Piráti se pokoušeli rozjet akci přihrávkou z obranné třetiny do útoku. Přihrávka ovšem nebyl zachycena, a tak jsou u puku hosté.

00:44

To se jim nepovedlo, a tak se po levé straně prodíral individuálně Jakub Střeštík. Tomu se ale nakonec do zakončení projít nepovedlo.

00:05

Domácí vyhráli vhazování a nyní kombinují v obranném pásmo. Následně se budou chtít prodrat do nějakého zakončení.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky se již zdraví na modrých čarách. Utkání devátého kola tak začne za pár okamžiků. Sledujte náš přenos!
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, J. Matějka, Herles, Kastner, Klika – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – O. Matějka, Ribarovski, Altrichter, Jaroš, Koval, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, Rubeš.

Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Jakešová.


HC KOBRA PRAHA (P – P – P – P – V)
8 zápasů, 3 body (1 – 0 – 0 – 7)


Nováčku soutěže se zatím moc nedaří. Kobře se povedlo vyhrát pouze jedno utkání, a to proti neméně trápícímu se PZ Kladnu. Naposledy Kobra doma prohrála s ústeckým Slovanem.

Poslední utkání
Kobra 2:5 Ústí nad Labem
Sparta 15:0 Kobra
Kobra 2:11 Litvínov
Kladno 9:3 Kobra
Kobra 5:4 PZ Kladno


PIRÁTI CHOMUTOV (V – P – V – V – P)
9 zápasů, 15 bodů (5-0-0-4)


Mladší dorostenci chomutovského celku jsou zatím na čtvrté pozici západní skupiny. Během devíti utkání nasbírali patnáct bodů za pět výher a čtyři prohry. Nejproduktivnějším hráčem je Eric Mežnar, jenž má na svém kontě 14 bodů.

Poslední utkání
Chomutov 5:0 Ústí nad Labem
Sparta Praha 4:1 Chomutov
Chomutov 3:2 Kladno
Karlovy Vary 1:3 Chomutov
Chomutov 1:4 Plzeň
Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. V Chomutově se od dvanácti hodin představí celek Kobry Praha, kteří prozatím nasbírali tři body. Utkání začíná ve 12:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Piráti Chomutov – HC Kobra Praha

2:3

konec (0:1, 2:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Hofrichter (Vrhel), 39. Mežnar – 14. Koval (TS), 35. Ksandr (Altrichter), 59. Matějka

Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Petrásek, Vaněk, Ferbas, J. Matějka, Herles, Kastner, Klika – Králíček, Zahrádka, Harkabus, Šafránek, Mežnar, Hofrichter, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Suda, Skalík – O. Matějka, Ribarovski, Altrichter, Jaroš, Koval, Doležal, Šubert, Kapal, Ksandr, Rubeš.

Rozhodčí: Hucl – Jelínek, Jakešová.

Průběh zápasu
1. třetina
01:53 KOB 2 Fiala, nedovolené bránění
04:28 CHM 2 Kastner, faul loktem
13:47 KOB 0:1 Koval (TS)
15:18 KOB 2 Fiala, nedovolené bránění
17:37 CHM 2 Herles, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
20:34 KOB 2 Matějka, faul loktem
30:44 CHM 1:1 Hofrichter (Vrhel)
31:29 KOB 2 Matějka, krosček
34:10 KOB 1:2 Ksandr (Altrichter)
34:35 KOB 2 Suda, faul loktem
36:45 CHM 2+10 Šafránek, faul loktem+nesportovní chování
38:32 CHM 2:2 Mežnar
Po 2. třetině
3. třetina
43:04 KOB 2 Suda, podražení
50:47 CHM 2 Mežnar, krosček
55:12 KOB 2 Střeštík, podražení
58:23 KOB 2:3 Matějka
Konec