Menu

Futsal

Mistrovství světa

Kolumbie – Uzbekistán

3:3

konec (1:2)

14.09.2016, 03:00 • Coliseo el Pueblo, Cali (COL) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.3 6.0 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

39:47

39:47 Angellott CARO - 3:3

39:47

Kolumbie právě vstřelila branku! ANGELLOTT CARO (2) třináct sekund před koncem rozradostnil celé Coliseo el Pueblo a vyrovnal na 3:3! Jorge Abril krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel na vzdálenější levé tyči Angellotta Cara, který míč z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Jorge Abril (1).

37:37

V blízkosti brány Uzbekistánu stáli dva hráči, z nichž jeden orazítkoval tvrdou střelou bez přípravy horní tyč!

36:07

36:07 Angellott CARO - 2:3

36:07

Kolumbie právě vstřelila branku! ANGELLOTT CARO (1) se dostal na levém křídle a hranici pokutového území ke střele a míč se od jednoho z obránců Uzbekistánu odrazil do levého horního rohu brány. Kolumbie prohrává podruhé v zápase o jeden gól.

35:13

Místo brankáře Ñañeze naskočil do hry pátá hráč a Kolumbie to zkouší při powerplay!

33:19

Umarov předvedl dva famózní zákroky, když nejprve zneškodnil samostatný únik Jhonatana Tora a poté si poradil i s jeho následnou dorážkou po rohovém kopu!

27:43

27:43 Nodir ELIBAEV - 1:3

27:43

Uzbekistán právě vstřelil branku!
NODIR ELIBAEV (1) se bleskově zorientoval před bránou po rozehrání rohového kopu a pravačkou zamířil nad pravým ramenem Ñañeze k levé tyči. Asistence: Shukhrat Tojiboev (1).

25:49

Žlutou kartu dostává Jorge Abril (Kolumbie).

25:17

Žlutou kartu dostává Javier Ortiz (Kolumbie).

21:35

Andres Reyes napřáhl z pravého křídla k nádherné a velmi nebezpečné diagonální střele, Umarov na ni ale reflexivně zareagoval a nataženou pravou rukou vyrazil na roh!

20:37

Žlutou kartu dostává Yefri Duque (Kolumbie).

18:56

Uzbekistán šel v závěru prvního poločasu do přečíslení 3 na 1, jenže kromě nepřesné střely vedle pravé tyče z něj jeho hráči nic nevytěžili! To byla obrovská šance a možnost ujmout se opět dvoubrankového vedení pro Uzbeky.

17:43

17:43 Jorge ABRIL - 1:2

17:43

Kolumbie právě vstřelila branku! Angellot Caro ze středu úočného poloviny vypálil a jeho střelu tečoval jeden z hráčů Uzbekistánu, což Kolumbii paradoxně pomohlo, když JORGE ABRIL (1) střelou na dlouhou nohu poslal míč z blízkosti mezi nohama Umarova do brány.

14:45

Angellot Caro mohl rychle odpovědět střelou z volného přímého kopu, jenže jeho následná jedovatá střela olízla břevno a od něj se odrazila vysoko nad!

14:25

14:25 Dilshod IRSALIEV - 0:2

14:25

Uzbekistán právě vstřelil branku!
Nodir Elibaev krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel před bránou DILSHODA IRSALIEVA (1), kterému po bleskově sehraném protiútoku Uzbekistánu nezbývalo nic jiného, než míč dorazit z blízkosti do odkryté sítě. Uzbeci přečkali velké tlak Kolumbie a vzápětí ji po rychle sehrané akci podruhé v zápase šokovali. Asistence: Nodir Elibaev (1).

13:34

Po rozehrání autu přišla na řadu další střela, tentokrát pořádně nebezpečná a směřující k pravé tyči, jenže Umarov předvedl tygří skok a míč vyrazil mimo!

11:54

Kapitán Angellot Caro mohl zvednout zdvižený ručník a v tváří v tvář vybíhajícímu brankářovi Umarovi vyrovnat na 1:1, jenže uzbecký brankář se blýskl skvělým zákrokem a jeho pokus vyrazil vedle své pravé tyče brány!

06:51

Ñañez dnes vstal zřejmě levou nohou, protože to co předvádí, to je něco neuvěřitelného. Místo toho, aby si na míč počkal a stáhl ho ze vzduchu rukama, tak do něj šel nepochopitelně nohama a navíc kolenem. Pro Kolumbii to tentokrát dobře dopadlo.

06:04

Daniel Bolivar si na levé straně hřiště málem zlomil nohy, ale levačkou se mu podařilo před pádem na zem krásně vypálit! Umarov byl ovšem pozorný a střelu mířící pod břevno volejbalovým zákrokem vyrazil nad.

04:39

04:39 Javlon ARONOV - 0:1

04:39

Uzbekistán právě vstřelil branku!
JAVLON ARONOV (1) potrestal obrovskou chybu brankáře Ñañeze, který nedokázal udržet poměrně lehkou přízemní střelu z pravého křídla! Javlon Aronov měl hodně lehkou pozici a z blízkosti míč dorazil do prázdné brány. Asistence: Dilshod Irsaliev (1).

02:40

Konstantin Sviridov dal o sobě poprvé výrazně vědět a střelou ze středu útočné poloviny mířil do levého horního rohu brány, jenže Ñañez předvedl skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil na roh!

01:14

Jorge Abril přízemní střelou prověřil pozornost brankáře Umarova, který jeho pokus vyrazil pravou nohou a následnou dorážkou poté rukama nad břevno! Uzbecký brankář předvedl úžasný dvojitý zákrok.

00:24

Ñañez rychle vyhodil míč z ruky, jenže našel pouze jednoho z hráčů Uzbekistánu, který se ještě snažil pozici vylepšit pro svého spoluhráče, jeho následná přízemní střela ale zamířila pouze doprostřed brány, kde míč lapil na zemi k kolumbijský brankář, a nabral tak svou chybu.

Kolumbie – Uzbekistán

3:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 18. Abril, 37. Caro, 40. Caro (Abril) – 5. Aronov (Irsaliev), 15. Irsaliev (Elibaev), 28. Elibaev (Tojiboev)

Karty:   21. Duque (COL), 26. Ortiz (COL), 26. Abril (COL)

Kolumbie: Ñañez (Mejía) – Sierra, Abril, Angellott (C), A. Reyes – Ortíz, Zuñiga, Yeisson, Yefri, Jhonatan, Yulian, Bolivar, Otero. Trenér: Arney Fonnegra (COL).

Uzbekistán: Umarov (Khazratkulov) – Rakhmatov, Abdumavlyanov, Junusov (C), Sviridov – Irsaliev, Elibaev, Tojiboev, Choriev, Adilov, Hamroev, Anorov, Fakhriddinov. Trenér: Pulpis (ESP).

Rozhodčí: Ondřej Černý (CZE). Druhý rozhodčí: Alessandro Malfer (ITA). Třetí rozhodčí: Pascal Lemal (BEL). Časoměřič: Tomohiro Kozaki (JAP)

Diváci: 6610