Menu

Futsal

Mistrovství světa

Panama – Portugalsko

0:9

konec (0:8)

14.09.2016, 01:00 • Coliseo el Pueblo, Cali (COL) • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 8.5 8.5 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky: střely celkem: 41-50, střely na bránu: 10-21, střely mimo: 19-15, zablokované střely: 12-14, rohové kopy: 15-14, zákroky: 12-10. (18:10:23)
Ricardinho potvrdil své vysoké kvality, když šesti góly pomohl svému týmu k drtivému vítězství nad Panamou. Portugalsko položilo základy tříbodového zisku během prvního poločasu, během něhož se kromě Ricardinha prosadil dvakrát Cardinal a před přestávkou Miguel Castro. Ve druhém poločase už toho tolik k vidění nebylo, ale Ricardinho se znovu prosadil a zakončil jízdu týmu z jihu Evropy, který má na svém kontě 4 body a dostává se do čela skupiny A. Panama drží se třemi body druhou postupovou příčku. Konečný výsledek. Panama 0 Portugalsko 9.

Konec zápasu.

38:33

Claudio Goodridge spěchal na levém křídle v blízkosti postranní čáry za míčem, Bébé ale proti němu skvěle vyběhl a míč ve skluzu odvrátil za postranní čáru.

37:08

Hra se závěrem zápasu začíná ztrácet na tempu a někteří hráči už toho mají plné zuby. Zejména potom na straně Panamy.

36:42

Oba týmy se po přestávce soustředí na futsal. Zatím k vidění byla ve druhém poločase pouze jedna žlutá karta.

35:31

Bébé teď za cenu vlastního zdraví zabránil Panamě ve skórování! Oscar Hinks na pravém křídle tvrdě vypálil z úhlu a Bébé jeho pokus zastavil obličejem.

34:26

Úvod druhého poločasu přinesl zajímavý a pohledný fotbal nahoru dolů, jenže Panama je hodně zalezlá a Portugalsku se jen těžko dostává k její bráně.

33:00

Do konce zápasu zbývá odehrát sedm minut a Porgulsko míří za plným bodovým ziskem, o který by ho připravil jen zázrak.

31:45

Panama vybojovala na levé straně rohový kop a před bránou Portugalska vznikl zmatek, kterého mohl využít po nepřesvědčivém zákroku Bébého Oscar Hinks, jeho pokus levačkou ale skončil vedle levé tyče.

31:10

André to udělal skvěle, když si míč ve velké rychlosti navedl do středu hřiště a pravačkou tvrdě vypálil. Londoño byl připraven a volejbalovým zákrokem jeho pokus vyrazil nad!

30:13

Panama si vzala oddechový čas, jenže za současného stavu i kdyby si jich vzala dvacet, tak by jí to zřejmě bylo k ničemu.

29:21

João Matos předvedl nádhernou individuální akci, když si z pravého křídla míč navedl do středu a položil dva hráče Portugalska na zadek. Poté ovšem přišlo ledabylé zakončení a prudká střela mířící vysoko nad.

28:10

Jorge Perez rozehrál trestné kop nakrátko a Carlos Perez poté napálil míč nad břevno.

28:08

Žlutou kartu dostává Miguel Castro (Portugalsko).

27:41

Miguel Castro se snažil z pravého křídla přenést hru doleva, jenže jeho následný pas byl nepřesný a skončil za postranní čárou. Zdarma míč pro Panamu.

Panama – Portugalsko

0:9

konec (0:8)

Zpět na online

Branky: 1. Ricardinho (Matos), 5. Cardinal (Brito), 8. Ricardinho (Coelho), 10. Cardinal (Matos), 11. Ricardinho (Cardinal), 17. Ricardinho (pen.), 17. Ricardinho (pen.), 18. Castro (Ricardinho), 22. Ricardinho (Cary)

Karty:   9. Mena (PAN), 13. Perez (PAN), 17. Leon (PAN), 17. Perez (PAN) – 8. Coelho (POR), 29. Castro (POR)

Panama: Londoño (Atencio, Victoria) – Hinks, Mena, Rivas (C), C. Perez – Brown, J. Perez, Goodridge, Sanchez, De Leon, Castrellon, Castillo. Trenér: Agustin Campuzano (CUB).

Portugalsko: Bébé (Vitor Hugo, Cristiano) – Pedro Cary, Cardinal, João Matos, Ricardinho (C) – André, Bruno, Miguel, Fábio, Djo, Ré, Tiago Brito. Trenér: Jorge Braz (POR).

Rozhodčí: Cedric Pelissier (FRA). Druhý rozhodčí: Carlos Gonzalez (GUA). Třetí rozhodčí: Fernando Gutierrez Lumbreras (ESP). Časoměřič: Sergio Cabrera (CUB)

Diváci: 2774