Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

3:1

konec (3:1)

10.09.2016, 18:00 • Juventus Stadium (kapacita: 41 000 diváků), Turín • 3. kolo • Petr Král

Tipsport: 1.33 5.2 10.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! V dnešním zápase poráží Juventus jednoznačně soupeře ze Sassuola 3:1. O všem se rozhodlo již v prvním poločase, kdy domácí hned 3x udeřili. O dva rychlé zásahy se postaral Higuaín, další branku přidal Pjanić. Hosty ze Sassuola dostal zpět do zápasu šťastnou brankou Antei, ale více již tento zápas nenabídl. Juventus tak zůstává 100% a jde dočasně do čela tabulky. S konstatováním, že Juventus vyhrává 3:1 se s Vámi navíc loučím. Budu se těšit zítra u zápasu AS Řím – Sampdoria. Pohodový zbytek sobotního večera. (19:59:17)

Konec zápasu.

90+5

Bonucci se pokusil ještě dlouhým nákopem vybídnout k útoku Mandžukiće, jenže ten nakonec v souboji s hostujícími stopery neuspěl.

90+3

Závěrečné minuty moc fotbalové krásy nenabízejí. Hraje se totiž ve středu hřiště, kde Juventus drží míč. Sassuolo naopak již působí rezignovaně.

90+6

Sudí Di Bello bude nastavovat ještě 6 minut, což překvapilo oba trenéry.

90

Juventus kontroluje závěr zápasu, má míč na svých kopačkách a pomalu vyhlíží závěrečný hvizd.

88

Ještě tady mohlo být pořádné drama, když se sám na branku řítil Politano. Ten sice pěkně obešel Buffona, jenže následné zakončení do odkryté klece vykopl z brankové čáry Bonucci!

87

Poslední střídání udělá i Juventus. Ten pošle na poslední minutky Pjacu, zasloužený potlesk poté sklidí odcházející Dybala.

85

Ricci udržel míč proti Chiellinimu a nakonec vybojoval pro své barvy zajímavou pozici pro přímý volný kop!

84

Domácí fotbalisté mají míč pod kontrolou a kombinací napříč hřištěm baví své věrné fanoušky. Ti mezitím zpívají vítězné chorály. Na moderním stadionu opět panuje perfektní fotbalová atmosféra.

82

Gazzola chytil za dres Dybalu a vyfasoval po zásluze žlutý trest. Vůbec první karta v zápase!

81

Leminova střela ze střední vzdálenosti ohrozila pouze diváky sedící za brankou. Zápas však už postrádá na tempu a pouze se dohrává.

80

Poslední střídání vytahuje Di Francesco. Na hřiště posílá čerstvého Ricciho, opačným směrem odchází Ragusa.

79

Dybyla šikovně prostrčil míč na rozběhnutého Mandžukiće, který to zkoušel střelou na přední tyč. Toto místo si však pokryl brankář Consigli.

78

Přetažený centr z pravé strany od Duncana přelétl všechny jeho spoluhráče v pokutovém území.

76

Chiellini inkasoval ve vzdušném souboji úder do tváře a otřesený zůstává ležet na hrací ploše.

74

Hosté reklamují po rohovém kopu ruku Chielliniho a možná oprávněně. Přesto sudí Di Bello pokutový kop neodpískal.

72

Další střídání na straně domácích. Pro dnešek má odpracováno Khedira, jenž připustí své místo Hernanesovi.

70

Za potlesku ve stoje odchází dvoubrankový střelec Higuaín, kterého nahradí další útočník Mandžukić.

67

Domácí hrají v pohodě a s velkou chutí. To Sassuolo se trápí v kombinaci mu to vázne a nedokáže udržet na delší časový úsek míč na svých kopačkách. Dnes to zkrátka není Sassuolo, které známe.

65

Sassuolo se v posledních minutách nemůže dostat z vlastní poloviny a je pod neustálým tlakem.

63

Juventus po delší době opět zapíná na vyšší obrátky a je to znát! Další střela Higuaína byla sražena za cenu rohového kopu.

62

Do statistik střelců se málem zapsal stoper Chiellini, jenže jeho hlavička jen těsně minula branku!

61

Akci na vlastní pěst předvedl divákům Dybala. Ten se uvolnil hned proti trojnásobné přesile a poté z úhlu pořádně protáhl brankáře Consigliho.

60

Z rohového kopu Sassuolo neudeří, neboť je vládcem vzdušného prostoru Buffon.

59

Na útočný výlet se vydal hostující Ragusa, který se nakonec dostal až do vápna, kde stříleným centrem hledal své spoluhráče. Včas na svém místě byl však Benatia, jenž srazil míč na roh.

57

Dvojnásobné střídání na straně hostí. Ze hry odchází Matri s Pellegrinim, které na hřišti nahradí dvojice Missiroli a Lemmello.

55

Křižný centr Sandra jen těsně minul Khediru. Ten je dnes hodně aktivní a předvádí skvělý individuální výkon.

53

Politano při napadání Leminy podklouzl a nešťastně spadl svému soupeři pod nohy. Ten teď otřesený zůstává ležet na trávníku a hra je přerušena.

51

Higuaín dostal pořádně naloženo od cesty v pokutovém území. Přesto sudí tento zákrok neposoudil jako nedovolený.

49

Khedira se opřel do míče ze střední vzdálenosti a donutil Consigliho k zákroku. Míč poté málem doklepl do branky Dybala, ale včas jej stačil zablokovat Peluso. Roh pro Juve.

48

Juventus je nastěhován na útočné polovině, kde kombinuje a obléhá pokutové území Sassuola.

46

O poločasové přestávce nesáhl ani jeden z trenérů ke střídání, a tak vidíme na zeleném pažitu sestavy shodné z první půle.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je již minulostí a my jsme v něm mohli vidět hned čtyři branky! Famózní nástup do zápasu měl Juventus, který nasměroval při chutí hrající Higuaín dvěma trefami, poté přidal premiérový zářez v dresu Juve Pjanić a když se zdálo, že to bude hotová exhibice v podání domácích, přidal kontaktní branku po rohovém kopu Antei.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Khedirovu hlavičku vyrazil za cenu rohového kopu Consigli. Domácí si tak rohový kop vzápětí zopakují.

45

Po sražené střele Khediry bude Juventus zahrávat rohový kop. Mezitím ukazuje rezervní sudí, že se bude nastavovat pouze jedna minuta.

44

Po nezištné kolmici Pellegriniho chyběl Matrimu pouze krok k tomu, aby se dostal do nebezpečného zakončení. Takhle byl u míče dřív Buffon, který celou akci hostujícího týmu zastavil.

42

Tempo hry ze strany domácích opadlo, přesto mají fotbalisté Juventusu zápas jasně pod kontrolou.

40

Nebezpečná srážka mezi Bonuccim a Matrim. Oba borci potřebují ošetřit, a tak je hra na malý moment přerušena.

38

Hra se teď odvíjí ve středu hřiště, kde je k vidění řada osobních soubojů.

35

Další střelecký pokus Sassuola, tentokrát to zkoušel z hranice pokutového území Matri. Tak, že by se hosté po hrůzostrašném úvodu zvedli?

33

33. Luca ANTEI - 3:1

33

Sassuolo právě vstřelilo branku!
Magnanelli poslal do vápna střílený centr, který trestuhodně podběhl Buffon, míč tak propadl až na hlavičku Luca Anteie, jenž se štěstím dopravil míč do sítě.

31

Trenér Di Francesco se snaží povzbudit svůj tým od postranní čáry, ale sám vím, že dostat se zpět do zápasu bude velmi obtížné.

29

Sassuolo to zkusilo načechraným míčem na Matriho. Ten však proti dvojnásobné přesile neuspěl a záhy o míč přišel.

27

27. Miralem PJANIĆ - 3:0

27

Juventus právě vstřelil branku!
Juventus je při chuti a přidává další branku! Dybala orazítkoval hlavičkou pouze břevno, ale míč doklepl za bezmocného brankáře MIRALEM PJANIĆ!

26

Lichsteiner reklamuje u sudího, že byl držen za dres, ale toho to nechává ledově klidným.

25

Oba týmy reprezentují italský fotbal na evropské scéně. Už příští týden se představí Juventus v Lize mistrů, naopak Sassuolo premiérově v Evropské lize.

23

Khedira šel sám na brankáře, ale neuspěl. Nicméně to německého záložníka ve službách Juventusu mrzet nemusí, byl mu máván ofsajd.

21

Sassuolo přicestovalo do Turína bez řady hráčů ze základní sestavy, přesto si myslím, že to výkon neovlivnilo. S hráči zkrátka zamává, když dostanou ze dvou střel dva góly v úvodu zápasu. Snad se hosté ještě dostanou zpět do zápasu, protože zatím se pouze zúčastňují.

19

Po nešťastné teči Acerbiho bude Juventus rozehrávat rohový kop.

18

Rychlá kombinace domácích a málem z toho byla gólová příležitost. Jenže Dybala chtěl dávat míč Khedirovi jak se říká do kuchyně, a tak celou akci překombinoval.

17

Hostující trenér Di Francesco pokukuje po svých náhradnicích a radí se s asistentem. Možná brzy zasáhne do sestavy, aby dodal týmu nový impuls.

15

Po rohovém kopu se dostal do zakončení hlavou stoper Bonucci, ale jeho pokus jen těsně minul brankový prostor! Brankář Consigli si může zhluboka oddechnout, protože tady byl nebyl!

12

Sassuolo je začátkem zápasu viditelně zaskočeno a jeho hráči jsou pod velkou dekou. To se odráží i v kombinaci, která je teď hodně kostrbatá.

10

10. Gonzalo HIGUAÍN - 2:0

10

Juventus právě vstřelil branku!
Nejdražší posila v historii Serie A ukazuje svoji sílu! Po přiklepnutí Khediry se do zakončení položil GONZALO HIGUAÍN, jehož pumelice zaplula nechytatelně za brankářova záda! Krásná branka!

9

Domácí to zkoušejí přes Lichsteinera, jenž má dostatečnou rychlost. Zkušený zadák však místo centru do vápna zvolil zaseknutí a vrátil míč o desítky metrů zpět.

7

Rychlá branka domácí fotbalisty viditelně uklidnila. Pohodová kombinace na vlastní půli a vyčkávání na napadání soupeře.

5

5. Gonzalo HIGUAÍN - 1:0

5

Juventus právě vstřelil branku!
Sassuolo nerozehrálo rohový kop zrovna ukázkově, čehož Juventus využil k rychlému protiútoku. Ten po přihrávce Dybaly využil GONZALO HIGUAÍN, jenž křižnou střelou propálil brankáře Consigliho!

3

Pěkná a svižná akce hostů, kterou zakončil přízemní střelou Politano! Jeho pokus musel konečky prstů vytáhnout Buffon na roh.

1

Juventus s míčem na kopačkách pomalu kombinuje napříč celým hřištěm a postupně zapojuje do kombinace všechny své hráče. Sassuolo naopak vykrývá prostor a rychle se pohybuje.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Juventus FC: Buffon (C) – Chiellini, Bonucci, Benatia – Sandro, Pjanić, Lemina, S. Khedira, Lichtsteiner – Dybala, Higuaín.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Acerbi, Antei, Gazzola – Duncan, Magnanelli, Pellegrini – Ragusa, Matri, Politano.
Náhradníci: Pomini, Pegolo – Missiroli, Biondini, Lirola, L. Mazzitelli, Terranova, Cannavaro, Letschert, Adjapong..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Juventus přes léto posílil už tak silný kádr a v Itálii je jasným aspirantem na ligové prvenství. Nicméně to musí nejprve potvrdit na hřišti, neboť papírové předpoklady trofeje nezískají. Na domácí půdě poté "Stará dáma" body na počkání rozdává a svoji vítěznou bilanci si bude chtít udržet i v tomto kole. Juventus je zatím po dvou duelech 100% a jeho fanoušky jistě zajímá, zda tomu bude i v sobotu večer. K tomu však jistě nepomůže zraněné trio Sturaro, Mandragora a Marchisio.

Sassuolo a jeho trenér Di Francesco se mohli v minulém roce pyšnit tím, že jako jeden z mála italských týmů porazili slavného soka a to na domácí půdě 1:0. Nyní to však bude mít se svým týmem těžší, neboť se na marodce nachází hned několik klíčových hráčů: Terranova, Sensi, Pellegrini, Missiroli a nejlepší střelec posledních let Berardi!

Vzájemné zápasy

Jak už jsem naznačil výše, v loňské sezóně dokázalo Sassuolo porazit Juventus na vlastní půdě těsně 1:0 díky brance Sansoneho. Jarní odveta pak vyzněla stejným těsným rozdílem pro Juve, když se tentokrát trefil Dybala.
Ve 3. kole italské Serii A bude favorizovaný Juventus hostit štiku loňské ligy Sassuolo!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Juventus FC – US Sassuolo Calcio

3:1

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 5. Higuaín (Dybala), 10. Higuaín (S. Khedira), 27. Pjanić (Dybala) – 33. Antei (Magnanelli)

Karty:   82. Gazzola (SAS)

Držení míče: 71 % : 29 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 14:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:10.

Juventus FC: Buffon (C) – Chiellini, Bonucci, Benatia – Sandro, Pjanić, Lemina, S. Khedira (72. Hernanes), Lichtsteiner – Dybala (87. Pjaca), Higuaín (70. Mandžukić).
Náhradníci: Audero Mulyadi, Neto – Dani Alves, Barzagli, Evra, Rugani, Hernanes, Cuadrado, Pjaca, Mandžukić.

US Sassuolo Calcio: Consigli – Peluso, Acerbi, Antei, Gazzola – Duncan, Magnanelli, Pellegrini (57. Iemmello) – Ragusa (80. Ricci), Matri (57. Missiroli), Politano.
Náhradníci: Pomini, Pegolo – Missiroli, Biondini, Lirola, L. Mazzitelli, Terranova, Cannavaro, Letschert, Adjapong, Iemmello, Ricci.