Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Leicester City

4:1

konec (2:1)

10.09.2016, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • 4. kolo • Štěpán Hladký

Tipsport: 1.68 3.95 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. Roberto FIRMINO - 4:1

89

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak tenhle výběh z brány se Kasperu Schmeichelovi vůbec nepovedl. Gólman Leicesteru neodhadl vzdálenost míče a rychlost Sadia Maného, který se dostal k míči jako první a hodně šikovně si obhodil brankáře Leicesteru. Poté Mané předložil míč před prázdnou bránu ROBERTOVI FIRMINOVI, který si bez větších obtíží připisuje druhou branku v zápase! Diváci jsou po delší době opět ve varu. Asistence: Sadio Mané.

56

56. Adam LALLANA - 3:1

56

Liverpool právě vstřelil branku!
Neuvěřitelné! Jedním slovem – neuvěřitelné! Georginio Wijnaldum se dostal k míči na hranici šestnáctky a poměrně dlouho přemýšlel, co s míčem udělá. Nakonec se mu před očima zjevil ADAM LALLANA, kterého také vybídl přihrávkou. Adam Lallana se do přihrávky opřel z první a Kasper Schmeichel se mohl pouze kochat. Dělová rána liverpoolského hráče zapadla přesně do vzdálenější šibenice! Domácí si tak berou zpět své dvougólové vedení. Asistence: Georginio Wijnaldum.

38

38. Jamie VARDY - 2:1

38

Leicester právě vstřelil branku!
Ale pozor! Obrovská chyba v rozehrávce Lucase Leivy a velice jednoduché snížení z kopačky JAMIE VARDYHO! Domácí obránce se dostal pod tlak napadajícího Mahreze a v tísni zbrkle přihrál míč před bránu, kde se ale nacházel pouze Jamie Vardy. Tohle může ještě hodně ovlivnit vývoj dnešního utkání!

31

31. Sadio MANÉ - 2:0

31

Liverpool právě vstřelil branku!
A taky že je to pořádně mrzet bude! Další nádherná přímočará akce Liverpoolu končí dalším gólem! Po dlouhé přihrávce jednoho z obránců se dostal Daniel Sturridge a SADIO MANÉ do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný uvolnil střelce druhého gólu nádhernou patičkou, pro SADIA MANÉHO už tohle byla povinnost! Asistence: Daniel Sturridge.

13

13. Roberto FIRMINO - 1:0

13

Liverpool právě vstřelil branku!
Jednoduchá akce na dvě přihrávky a Liverpool se dostává do vedení! Velkou pochvalu si u tohohle gólu zaslouží jednoznačně James Milner, který svou přihrávkou připravil pro střelce vynikající pozici. ROBERTO FIRMINO si pouze zpracoval přihrávku a střelou do protipohybu gólmana otvírá skóre dnešního duelu. Tady trochu obrana Leicesteru zaspala. Asistence: James Milner.

Liverpool FC – Leicester City

4:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 13. Firmino (Milner), 31. Mané (Sturridge), 56. Lallana (Wijnaldum), 89. Firmino (Mané) – 38. Vardy

Karty:   43. Henderson (LIV) – 28. Amartey (LEC), 57. Drinkwater (LEC), 83. Huth (LEC)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 17:18.

Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Matip, Lucas Leiva, Milner – Lallana, Henderson (C), Wijnaldum (76. Stewart) – Mané (90+1. A. Moreno), Sturridge (78. Coutinho), Firmino.
Náhradníci: Karius – Klavan, Stewart, A. Moreno, Coutinho, Grujić, Origi.

Leicester City: Schmeichel – Fuchs, Morgan (C), Huth, Simpson (33. L. Hernández) – Albrighton (65. Ulloa), Amartey, Drinkwater, Mahrez – Vardy, Okazaki (46. A. Musa).
Náhradníci: Zieler – Chilwell, Gray, A. King, Ulloa, A. Musa, L. Hernández.

Rozhodčí: Craig Pawson – Harry Lennard, Adrian Holmes