Menu

Fotbal

Celostátní liga staršího dorostu

Slezský FC Opava – FK Pardubice

3:2

konec (1:1)

03.09.2016, 13:00 • U Koupaliště • 4. kolo • Jan Mareček

89

Pardubice právě vstřelily branku!
Z tohoto utkání bude nakonec drama do poslední chvíle. Pardubice v devadesáté minutě snižují na rozdíl jediné branky! DAVID HUF se podruhé prosazuje v dnešním utkání. Tenhle přímý kop z hranice třiceti metrů neměl chybu. Útočník hostů míč otřel o břevno, načež Tomáš Mosler lovil hrací předmět ze sítě!

70

Opava právě vstřelila branku!
Domácí mužstvo zvýrazňuje své vedení. Fotbalisté Pardubic ztrácí v dnešním střetnutí dvě branky. 3:1 pro Opavu. Po skrumáži před brankářem Šmídem se k míči dostal MATĚJ VRÁNA, který prostřelil brankáře Pardubic!

47

Opava právě vstřelila branku!
Opavě vychází vstup do druhého poločasu na jedničku! Po čtyřech odehraných minutách druhé pětačtyřicetiminutovky jde domácí mužstvo poprvé v zápase do vedení. Samuel Barteska nám ukázal krásný centr z pravé strany, míč si zpracoval PAVEL KUZNÍK, jenž si obhodil brankáře a poslal míč za záda Nicolase Šmída!

25

Opava právě vstřelila branku!
Je srovnáno! Ve vápně se nejlépe zorientoval SAMUEL BARTESKA, který z otočky překonal Nicolase Šmída v brance Pardubic!

16

Jako první se v dnešním zápase prosazují Pardubice. Lukáš Matuška odcentroval z pravé strany do vápna, kde byl pohotový útočník hostů DAVID HUF, který nasměroval míč do protipohybu Tomáše Moslera!

Slezský FC Opava – FK Pardubice

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 25. Barteska, 47. Kuzník, 70. Vrána – 16. Huf, 89. Huf

Karty:   19. Dybal (OPA), 20. Vrána (OPA) – 19. Huf (PCE), 82. Jirka (PCE)

Slezský FC Opava: Mosler – Dybal (72. Hluchý) , Barteska (59. Fusek), Vrána (85. Hartmann), Socha, Keller, Rychlý, Musila (67. Stošek), Kuzník, Kolísek, Hurta.
Náhradníci: Kubný, Štefka, Fusek, Pučan, Hluchý, Hartmann, Stošek.

FK Pardubice: Šmíd – Matuška (83. Rambousek), Spěvák, Batelka, Lněnička, Nikodem, Mužík, Zelinka (53. Jirka), Šafařík (77. Novotný), Víšek (69. Rek), Huf.
Náhradníci: Letáček, Rambousek, Novotný, Rek, Jirka.

Rozhodčí: Lysák – Novák, Slaminka.