Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – Spartak Moskva

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

02.09.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.0 4.3 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Střely na branku v zápase

Medveščak Záhřeb: 26

Spartak Moskva: 26 (21:30:18)
Československá stopa v utkání

Lukáš Radil (SPM) (1 + 0)
Je konec utkání, které rozhodně nemůžeme hodnotit tak, že by bylo bohaté na góly. Během šedesáti minut hry totiž hokejisté dokázali dostat do sítě jen jediný puk. Stalo se tak zhruba v polovině závěrečné dvacetiminutovky, když po přihrávce od spoluhráče výborně zakončil český útočník Lukáš Radil. Jeho trefa se nakonec stala vítěznou. Medveščak Záhřeb totiž nestačil dát ani jednu branku a Spartak Moskva si z chorvatského ledu bere těsné vítězství 1:0. Velkou zásluhu na tom má i brankář hostů Svensson. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek pátečního večera.

Konec zápasu.

59:28

Vteřiny do konce základní hrací doby chorvatskému klubu rychle ubíhají a Moskva navíc vyhazuje puk daleko od branky. Vypadá to, že domácí už to nestihnou.

59:03

Běží poslední minuta základní hrací doby, Spartaku se zatím nedaří osvobodit a Záhřeb má v útočném pásmu puk na svých hokejkách. Podaří se mu vyslat střelu na branku?

58:53

Ve stejném čase si Medveščak Záhřeb vybírá oddechový čas.

58:53

Spartak Moskva vyhazuje na zakázané uvolnění, brankář Danny Taylor už je mimo branku na střídačce a domácí zkusí hru v šesti mužích na ledě.

58:18

Teď je ale zase třeba pochválit obranu Spartaku, která vystihla nahrávku a následně také střelu Girouxe. Svensson nakonec nemusel zasahovat, ale teď může děkovat hodně svým spoluhráčům z obrany.

57:36

Spartak se snaží nechybovat, ale činí přesně opačně. Málem jej mohla mrzet situace, kdy jeden z obránců Moskvy ztratil puk před svou brankou a domácí se už už hnali střelou za vyrovnáním.

57:05

Vyhození na zakázané uvolnění v podání Chorvatů, hra se tak musí vrátit před jejich zařízení a je jasné, že tohle je přesně to, co Medveščak v aktuální situaci nepotřebuje.

56:40

Danny Taylor sice přikryl puk pod svou rukavici, ale nechtěl, aby se přerušovala hra a raději rozehrál za branku, kde už čekal jeden z jeho obránců. Medveščak hledá cestu směrem dopředu.

56:00

Rozhodčí řešili nějakou předchozí situaci a poměrně dlouho se o ní radili, ale už se pokračuje beze změny počtu hráčů na ledě. V závěru třetí části aktivnější domácí, ale moc netrefují branku.

55:30

Morrisson a jeho velmi dobrá možnost, když se útočník domácích najednou zjevil volný v mezikruží. Ale nevyšlo mu zakončení, takže ani nyní se chorvatší fanoušci přesné trefy svých oblíbenců nedočkali.

54:47

Zhruba pět minut do konce základní hrací doby, Medveščak Záhřeb se na modré čáře dostal do postavení mimo hru, když si útočníci nedali pozor na brusle.

54:18

Vypadá to, že nás bude čekat hodně zajímavý závěr. Sledujeme nadále hru ze strany na stranu a z každé střely klidně může padnout branka. Aktuálně řešil problémy na svém brankovišti Taylor, ten ale situaci zvládl.

54:03

Už je hra přerušena a gólman Moskvy raději přikryl puk pod lapačky, protože kolem něj začínalo být podezřele nebezpečno.

Medveščak Záhřeb – Spartak Moskva

0:1

konec (0:0, 0:0, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 50. Radil (Leščenko, V. Berdnikov)

Medveščak Záhřeb: Taylor (Hovinen) – Parlett, Bezina, Smith, Katic, Bolduc – Brulé, Hedberg, Butler – Mertl, McMillan, Paré – Co. Genoway, Mahbod, A. Giroux – Smejkal, Glumac, Arkalov – Morrisonn, Perkovich.

Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Bondarev, Dyblenko, Kalinin, Provolněv, Högström, Baldajev – Radil, Leščenko, Stoa – Alexandr Vasiljev, V. Berdnikov, Šmoljov – Bobrov, Nikoncev, M. Plotnikov – Bobyljov, M. Potapov, N. Li – Kuvajev.

Rozhodčí: Ravodin, Cyplakov – Aljošin, Nestěrov

Průběh zápasu
1. třetina
01:38 SPM 2 Dyblenko, podražení
03:31 ZAG 2 Butler, sekání
16:07 ZAG 2 Perkovich, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
23:50 ZAG 2 Paré, sekání
26:41 ZAG 2 Mahbod, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:28 SPM 2+2 Bobrov, vysoká hůl+vysoká hůl
47:45 ZAG 2 Smejkal, nedovolené bránění
49:10 SPM 0:1 Radil (Leščenko, V. Berdnikov)
Konec