Menu

Fotbal

Italská Serie A

Udinese Calcio – Empoli FC

2:0

konec (1:0)

28.08.2016, 20:45 • Dacia Arena, Udine • 2. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.05 3.34 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5. Stipe PERICA - 2:0

90+5

Udinese právě vstřelilo branku!
A v poslední nastavené minutě Udine udeřilo z rychlého protiútoku! Ve vlastním vápně odkopl míč Danilo, který vyslal do útoku STIPEHO PERICU. Chorvatský útočník si dokázal poradit s bránícím Zambellim a následně poslal míč přesnou střelou k tyči!

90+1

90+1. Nebezpečná střela de Paula

90+1

Udinese se dokázalo udržet na útočné polovině a vytvořilo si zajímavou příležitost. Ve středu hřiště dostal prostor de Paul, který nebezpečně vypálil, avšak jeho rána mířila těsně nad hostující branku!

87

Udine hned po zisku míče vyrazilo do protiútoku, který táhl po pravé straně de Paul. Argentinského útočníka poté poslal u postranní čáry k zemi Saponara, který dostává žlutou kartu!

87

Na pravé straně se dokázal uvolnit Croce, který se v pravé části vápna ocitl rázem osamocený. Jeho následný centr však dolétl do míst, kde se nacházel pouze domácí Danilo, který odkopl míč!

84

Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí tentokrát domácímu brankáři Karnezisovi, kterému se příliš nechtělo odkopnout míč od své branky, a tak dostal žlutou za zdržování!

80

Brazilec Evangelista si zřejmě přivodil nějaké zranění, a tak ho kouč Iachini raději stahuje ze hry. Na jeho místo přichází na závěr zápasu Kone.

78

Žlutou kartu nyní dostává také domácí útočník de Paul, který byl pozdě v souboji s Barbou a hostujícího stopera fauloval.

75

A hostující kouč Ćosić na vyloučení Lauriniho hned reaguje střídáním! Ze hřiště odchází středopolař Dioussé, kterého na posledních patnáct minut základní hrací doby nahrazuje Ćosić.

73

73. Zákrok Lauriniho na Pericu

73

Velká komplikace pro Empoli! Vincent Laurini předvedl ve středu hřiště hodně ostrý zákrok v souboji s Pericou a dostává červenou kartu! Hostům se tak komplikuje cesta za vyrovnáním ...

69

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Federico Dimarco, přichází Marco Zambelli.

66

O minutu později zahrozil na druhé straně také domácí tým! Ze střední vzdálenosti zkusil štěstí de Paul, avšak ránu argentinského útočníka dokázal Pelagotti vytěsnit na roh!

65

65. Další skvělý zákrok Karznezise

65

Empoli vybojovalo rohový kop, kterého se zhostil Dimarco. Po jeho centru však ještě hostující celek nezahrozil. Následně poslal do vápna centr Saponara, který našel Gilardina, avšak jeho hlavičku dokázal vyrazit Karnezis, který pokračuje ve skvělém výkonu!

64

První střídání v dnešním utkání provádí také domácí celek. Kouč Iachini posílá ze hry útočníka Zapatu, který neodvedl vůbec špatný výkon. Na jeho místo přichází mladý chorvatský útočník Perica.

61

Fofana se dokázal ve středu hřiště uvolnil, kde obehrál hned dvojici protihráčů. Následným pasem chtěl oslovit Zapatu, který šel do náběhu. V něm ho však Barba zatáhl za dres a vidí žlutou kartu!

53

Hlavní rozhodčí nyní podruhé v tomto zápase vytáhl žlutou kartu. Dostal ji hostující Pucciarelli, který nestíhal v souboji s Widmerem, a tak švýcarského obránce poslal k zemi.

46

Střídání v týmu Empoli FC: ze hřiště odchází Rade Krunić, přichází Marcel Büchel.

38

Další velká šance Empoli! Saponara poslal míč na pravou stranu, kde se nacházel Gilardino, ten si krásně obhodil Samira a postupoval po pravé straně do vápna. Místo střely však zvolil přihrávku na vrchol vápna, kde se nacházel domácí Danilo, který míč odkopl!

35

35. Saponara potřetí, tentokrát trefil hostující hráč tyč

35

To neuvěřitelné! Saponara má v posledních minutách opravdu velkou smůlu! Italský záložník se dostal během tří minut do třetí velké šance, avšak tentokrát mu zabránila ve skórování tyč!

33

33. Saponara nedokázal využít hrubky domácí obrany

33

Hostující celek se o minutu později dostal k další velké příležitosti! Obrana Udine předvedla obrovskou hrubku, po které se ocitl před Karnezisem Saponara, avšak z tohoto mini-souboje vzešel opět jako vítěz domácí brankář!

32

32. Saponara nedokázal ani nadvakrát překonat Karnezise

32

Empoli si teď vypracovalo obrovskou šanci na vyrovnání! Na levé straně operoval s míčem Croce, jehož přihrávka došla do vápna až k Saponarovi, který si dokázal obehrát Felipeho a ocitl se před Karnezisem. Řecký brankář však zneškodnil střelu i následnou dorážku a udržel současný stav!

24

Empoli vyrazilo po chybě Fofany do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Krunić. Bosenský záložník se rychlou kličkou vyhnul Felipemu, ten musel faulovat a dostává žlutou kartu!

16

Další velká šance Udine! Po pravé straně pronikl až do blízkosti pokutového území Evangelista, který následným centrem našel ve vápně De Paula. Argentinský útočník však neposlal ideální hlavičku, a ta nakonec mířila mimo!

9

A na druhé straně zahrozilo opět Udine! Z pravé strany dokázal odcentroval Evangelista, jehož centr se prohnal vápna, De Paulovi chyběl kousek, aby míč zasáhl!

3

3. FELIPE - 1:0

3

Udinese právě vstřelilo branku!
Parádní vstup Udine do dnešního zápasu. Celek, který byl před dnešním zápase na posledním místě tabulky, vybojoval rohový kop, který rozehrál De Paul. Jeho centr ve vápně zasáhl Danilo, od kterého se míč dostal k FELIPEMU, který se na hranici malého vápna obtočil a razantně poslal míč do sítě!

Udinese Calcio – Empoli FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Felipe, 90+5. Perica

Karty:   24. Felipe (UDI), 78. de Paul (UDI), 84. Karnezis (UDI) – 53. Pucciarelli (EMP), 61. Barba (EMP), 87. Saponara (EMP)   73. Laurini (EMP)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:19.

Udinese Calcio: Karnezis – Widmer, Danilo (C), Felipe, Samir – Badu, Fofana, Hallfredsson – Evangelista (80. Kone) – D. Zapata (64. Perica), de Paul.
Náhradníci: Scuffet – Angella, Peñaranda, Jankto, Perica, Matos, Lodi, Edenilson, Kone, Adnan, Ewandro, Balić.

Empoli FC: Pelagotti – Laurini, Dimarco (69. Zambelli), Barba, Bellusci – Dioussé (75. Ćosić), Krunić (46. Marcel Büchel), Croce – Saponara – Pucciarelli, Gilardino.
Náhradníci: Pugliesi, Skorupski – Marilungo, Zambelli, Signorelli, Maiello, Pasqual, Ćosić, Pereira, Marcel Büchel, Tello.