Menu

Fotbal

Italská Serie A

Udinese Calcio – Empoli FC

2:0

konec (1:0)

28.08.2016, 20:45 • Dacia Arena, Udine • 2. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 2.05 3.34 3.95 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Udine hned po zisku míče vyrazilo do protiútoku, který táhl po pravé straně de Paul. Argentinského útočníka poté poslal u postranní čáry k zemi Saponara, který dostává žlutou kartu!

84

Další žlutou kartu udělil hlavní rozhodčí tentokrát domácímu brankáři Karnezisovi, kterému se příliš nechtělo odkopnout míč od své branky, a tak dostal žlutou za zdržování!

78

Žlutou kartu nyní dostává také domácí útočník de Paul, který byl pozdě v souboji s Barbou a hostujícího stopera fauloval.

73

73. Zákrok Lauriniho na Pericu

73

Velká komplikace pro Empoli! Vincent Laurini předvedl ve středu hřiště hodně ostrý zákrok v souboji s Pericou a dostává červenou kartu! Hostům se tak komplikuje cesta za vyrovnáním ...

61

Fofana se dokázal ve středu hřiště uvolnil, kde obehrál hned dvojici protihráčů. Následným pasem chtěl oslovit Zapatu, který šel do náběhu. V něm ho však Barba zatáhl za dres a vidí žlutou kartu!

53

Hlavní rozhodčí nyní podruhé v tomto zápase vytáhl žlutou kartu. Dostal ji hostující Pucciarelli, který nestíhal v souboji s Widmerem, a tak švýcarského obránce poslal k zemi.

24

Empoli vyrazilo po chybě Fofany do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Krunić. Bosenský záložník se rychlou kličkou vyhnul Felipemu, ten musel faulovat a dostává žlutou kartu!

Udinese Calcio – Empoli FC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Felipe, 90+5. Perica

Karty:   24. Felipe (UDI), 78. de Paul (UDI), 84. Karnezis (UDI) – 53. Pucciarelli (EMP), 61. Barba (EMP), 87. Saponara (EMP)   73. Laurini (EMP)

Držení míče: 38 % : 62 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:19.

Udinese Calcio: Karnezis – Widmer, Danilo (C), Felipe, Samir – Badu, Fofana, Hallfredsson – Evangelista (80. Kone) – D. Zapata (64. Perica), de Paul.
Náhradníci: Scuffet – Angella, Peñaranda, Jankto, Perica, Matos, Lodi, Edenilson, Kone, Adnan, Ewandro, Balić.

Empoli FC: Pelagotti – Laurini, Dimarco (69. Zambelli), Barba, Bellusci – Dioussé (75. Ćosić), Krunić (46. Marcel Büchel), Croce – Saponara – Pucciarelli, Gilardino.
Náhradníci: Pugliesi, Skorupski – Marilungo, Zambelli, Signorelli, Maiello, Pasqual, Ćosić, Pereira, Marcel Büchel, Tello.