Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:3)

28.08.2016, 13:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • 5. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.78 3.8 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Mikk Reintam (TRI) uviděl žlutou kartu za skluz pod nohy Sokola. Přímý kop z levé strany hřiště se chystá rozehrát O. Vintr.

75

Brněnský trenér Michal připravil čtvrtou změnu. Utkání skončilo pro Jakuba Přichystala, kterého na hřišti střídá Erik Sedláček.

75

Třinec následně po přímém kopu propadl při bránění a Sokol se uvedl únikem po levé straně. V závěru ovšem střílel křížem těsně vedle pravé tyče.

72

Latocha si v souboji s Jovanovićem zcela jasně pomohl rukama a po zásluze mu byl odpískán útočný faul. Brňané vystřídali Patrika Šustra za Pavla Sokola.

68

Po faulu na Avdiće Zbrojovka střídá. Ze hry je stažen mladičký Ladislav Krejčí a nahrazuje ho Martin Krištof. Hráči se mezitím občerstvují u střídaček.

62

O. Vintr posunul míč na levou stranu, kam si naběhl nový muž Ulbrich a z úhlu se snažil překonat Adamušku. Vybojoval rohový kop.

59

Lasota získal míč na polovině hřiště po chybě Krejčího, ale Latocha pak nedokázal přesně přihrát Pieterovi. Brno střídá a na místo Jakuba Kučery nastupuje Tom Ulbrich.

53

Brno právě vstřelilo branku!
Po faulu na polovině hřiště rozehrálo Brno nakrátko a postupným útokem přešlo až k šestnáctce. Ve vápně se na levém křídle uvolnil ANTONÍN RŮSEK a střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Adamušku – 0:4!

50

Martin Samiec (BNO) fauloval na nějakých třiceti metrech od branky hodně ostře Kučeru a za toto počínání obdržel žlutou kartu.

46

Třinec začal druhý poločas trojitým střídáním. Ze hry byli staženi Tomáš Pustka, Jakub Puczok a Radovan Melecký. Nastoupili Mario Latocha, David Králíček a Denis Pieter.

45+1

Brno právě vstřelilo branku!
Nádhernou kombinací se Zbrojovka v samotném závěru první půle protlačila až do šestnáctky, kde domácí nejdříve zablokovali Růskovu střelu, ale MUAMER AVDIĆ si potom srazil míč do vlastní branky – 0:3!

43

Přetažený centr O. Vintra dolétl až na volného Růska, jehož hlavičku odvrátil takřka z brankové čáry Bujok. Brno mohlo navýšit svůj náskok.

39

Ladislav Krejčí (BNO) obdržel žlutou kartu za faul proti unikajícímu Tobiášovi. Ten by stejně musel bojovat s přesilou, byl to docela zbytečný nedovolený zákrok v podání Krejčího.

35

Bujok chyboval na polovině hřiště a Zbrojovka unikla do přečíslení. Růsek si vyměnil balon s O. Vintrem, ale potom nedokázal ve vyložené příležitosti trefit branku!

32

Koláčný pronikl po levém křídle až do šestnáctky a měl na kopačce třetí branku. Se střelou se možná trochu ukvapil a přestřelil Adamuškovu bránu.

21

Brno právě vstřelilo branku!
Deset minut po prvním gólu už je to o dvě branky! Na parádní pas Koláčného si naběhl ONDŘEJ VINTR, Reintam přijel ve skluzu do souboje s brněnským hráčem pozdě a O. Vintr propálil Adamušku střelou na přední tyč – 0:2!

15

Třinci vyšla jeho první útočná akce a hned to bylo pořádně nebezpečné. Puczok vysunul do běhu Bujoka, po jehož centru zakončoval ve vápně Melecký z voleje nad branku.

11

Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovce vyšel vstup do utkání lépe a po jedenácti minutách jde do vedení! Po přihrávce za obranu si pro balon vyběhl brankář Adamuška, jenže dříve byl u míče JAKUB PŘICHYSTAL, obhodil si třineckého gólmana a poslal míč do opuštěné branky – 0:1!

3

Centr O. Vintra nalezl na malém vápně úplně volného Jovanoviće, jehož hlavičku reflexně vyrazil Adamuška! Poté už Bujok zakopl míč k postranní čáře.

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 11. Přichystal, 21. O. Vintr, 45+1. Avdić (vla.), 53. Růsek

Karty:   50. Samiec (TRI), 79. Reintam (TRI) – 39. Krejčí (BNO)

FK Třinec: Adamuška – Bujok, Avdić, Reintam, Michal Stříž – Pustka (46. Latocha), Samiec (C), Tobiáš – Puczok (46. Králíček), Melecký (46. Pieter) – Lasota. Trenér: Lubomír Adler.
Náhradníci: Bocek – Lanc, Králíček, Latocha, Pieter, Pleva, Marcel Stříž.

FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedlák (C), Zukal, Jovanović, Šustr (72. Sokol) – Krejčí (68. Krištof) – Přichystal (75. Sedláček), Koláčný, Kučera (59. Ulbrich), O. Vintr – Růsek. Trenér: Vladimír Michal.
Náhradníci: Záleský – Krištof, Sedláček, Ulbrich, Sokol.

Rozhodčí: Radek Dubravský – Tomáš Batík, Adam Horák

Diváci: 49