Menu

Fotbal

Juniorská liga

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:3)

28.08.2016, 13:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • 5. kolo • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.78 3.8 1.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek nedělního dne. Někdy příště se těším, na počtenou! (14:54:15)

Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
K zápasu šestého kola nastoupí Třinec až v pondělí 12. září na hřišti Českých Budějovic. Brno přivítá v neděli 11. září na domácí půdě Bohemians 1905.
Třinec začal druhý poločas se třemi změnami a aktivně, ale Tobiášovu střelu brankář Veselý vytěsnil. Po osmi minutách druhé půle potopil Slezany ještě více čtvrtý gól Růska, jenž získal prostor ve vápně a trefil se přesně k tyči. Adamuška pak ještě v dobré šanci vychytal Ulbricha, Sokol střílel zleva těsně vedle. Za rozhodnutého stavu se utkání jen dohrávalo, Třinečtí se do žádné další příležitosti neprotlačili.

90

Konec zápasu.

90

Sedláček se únikem po levé straně a několika krátkými přihrávkami dostal až do zakončení, ale Adamušku neprostřelil.

89

Avdić vytáhl balon po levé straně, ale nevšiml si nabíhajícího Michala Stříže a místo přihrávky na něj zakopl balon daleko do autu. Tohle se bosenskému obránci vůbec nepovedlo.

88

Průnikovou přihrávku na Růska zastavil až na poslední chvíli Reintam a ve skluzu odehrál míč na roh. Ten bude rozehrávat O. Vintr.

87

Krištof pronikl po pravém křídle, ale při centru už mu míč utekl za čáru. Adamuška proto rozehrává výkopem z malého vápna.

86

Avdić fauloval před šestnáctkou Růska, ale Brno pokračovalo ve výhodě v přečíslení. Jenže O. Vintr nenašel cestu přes Bujoka a následně sám fauloval.

85

Samiec se protáhl mezi třemi hráči Brna a vykoledoval si faul. Třinec hraje v závěrečných minutách aktivně a chce vstřelit alespoň čestný gól.

83

Jovanović si po Reintamově nákopu v pohodě poradil s Latochovu, až Krištof později na polovině hřiště jednoho z domácích fauloval.

82

Na Tobiášův centr ze standardní situace na levé straně si naběhl Michal Stříž, ale nedokázal v těžké pozici zakončit. Pouze odrazil míč do autu.

81

Pieter pronikl okolo Koláčného, ale následný centr Samiece byl zablokován. Po centru Bujoka zase na zadní tyči netrefil míč při pokusu o střelu Michal Stříž.

80

Prudká rána O. Vintra proskákala mimo branku. Na útočné polovině Třince zabojoval Latocha v souboji se Sedlákem a získal vhazování.

79

Mikk Reintam (TRI) uviděl žlutou kartu za skluz pod nohy Sokola. Přímý kop z levé strany hřiště se chystá rozehrát O. Vintr.

78

Jovanović si v osobním souboji s Latochou na polovině hřiště pomohl rukama. Třinec rozehrál špatně a odevzdal míč Zbrojovce.

77

O. Vintr si nezpracoval Růskovu přihrávku dobře, ale nadále zůstal u balonu. To po útočném faulu už neplatí, rozehrává Bujok.

76

Latocha vybojoval míč uprostřed hřiště, ale Králíček pokazil útočnou akci nepřesnou přihrávkou. Brňané kombinují na středu hřiště.

75

Brněnský trenér Michal připravil čtvrtou změnu. Utkání skončilo pro Jakuba Přichystala, kterého na hřišti střídá Erik Sedláček.

75

Třinec následně po přímém kopu propadl při bránění a Sokol se uvedl únikem po levé straně. V závěru ovšem střílel křížem těsně vedle pravé tyče.

74

Standardní situaci z třiceti metrů rozehrál Tobiášem obloučkem na nabíhajícího Michala Stříže. Jeho centr byl poté ale příliš krátký.

73

Přichystal přihrál od rohového praporku pod sebe na Sedláka, který odcentroval do vápna. Pro míč si bez problémů došel Adamuška.

72

Latocha si v souboji s Jovanovićem zcela jasně pomohl rukama a po zásluze mu byl odpískán útočný faul. Brňané vystřídali Patrika Šustra za Pavla Sokola.

71

Avdić nadvakrát vyhlavičkoval balon z obranné poloviny, ale Latocha jej hlavou pouze prodloužil za sebe. A tam už nikdo jiný z domácích nebyl.

70

Na pravém křídle Třineckým nevyšla narážečka mezi Bujokem a Pieterem. Veselý si rozmyslel rozehrávku nakrátko se Zukalem a raději nakopne dopředu.

69

Už se po pauze zase znovu hraje a Adamuška odkopává od vlastní branky. Do konce zbývá něco málo přes dvacet minut.

68

Po faulu na Avdiće Zbrojovka střídá. Ze hry je stažen mladičký Ladislav Krejčí a nahrazuje ho Martin Krištof. Hráči se mezitím občerstvují u střídaček.

67

Bujok už nestihl balon při centru na hřišti, a tak od branky rozehrával Veselý. Hlavičkový souboj uprostřed zvládli lépe domácí, avšak dlouho balon neudrželi.

66

Šustr u postranní čáry tvrdě sestřelil Pietera, ale sám se při tomto faulu lehce poranil. Je však v pořádku a pokračuje ve hře, rozehrává Třinec.

65

O. Vintr dokázal překopnout zeď, ale balon se stočil těsně vedle levé tyče. Třinec je ve druhém poločase v útočné fázi takřka bezzubý.

64

Avdić vystoupil ze šestnáctky a v souboji s Krejčím se provinil ukázkovým šlapákem. Brno rozehraje nebezpečnou standardní situaci.

63

Balon v třinecké šestnáctce skákal a všelijak se odrážel. Nakonec to pro Slezany dobře dopadlo, dostalo míč alespoň na polovinu hřiště.

62

O. Vintr posunul míč na levou stranu, kam si naběhl nový muž Ulbrich a z úhlu se snažil překonat Adamušku. Vybojoval rohový kop.

61

Tobiáš zachytil špatnou přihrávku Krejčího a hnal se po středové ose směrem k brance Veselého. Brněnská přesila ho ale včas dostihla.

60

Hodina hry je za námi a o vítězi je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Třinec se pokouší alespoň o vstřelení branky a je natlačen na útočné půlce.

59

Lasota získal míč na polovině hřiště po chybě Krejčího, ale Latocha pak nedokázal přesně přihrát Pieterovi. Brno střídá a na místo Jakuba Kučery nastupuje Tom Ulbrich.

58

O. Vintr pronikl po levé straně a odcentroval do vzniklé kapsy za třineckou obranou. Tam si nabíhal do souboje s Michalem Střížem Přichystal, jenže už nestihl balon na hrací ploše.

57

Přihrávku Koláčného do vápna zachytil Avdić a přihrál gólmanovi Adamuškovi. Ten i nadále pod menším tlakem rozehrává nakrátko.

56

Samiecovu přihrávku na Latochu přizvedl hlavou Zukal a Sedlák pak ošemetnou situaci vyřešil vzdušnou malou domů na Veselého. Brankář Brna zvládl z voleje odkopnout.

55

Kučera utekl třinecké defenzivě po levé straně a z brankové čáry se snažil odcentrovat. Míč přelétl šestnáctkou až do zámezí.

54

O. Vintr upadl ve vápně po souboji s obránci, ale penalta se nepíská. Zbrojovka sice vede o čtyři branky, avšak stále hladově pokračuje v náporu.

53

Brno právě vstřelilo branku!
Po faulu na polovině hřiště rozehrálo Brno nakrátko a postupným útokem přešlo až k šestnáctce. Ve vápně se na levém křídle uvolnil ANTONÍN RŮSEK a střelou ke vzdálenější tyči prostřelil Adamušku – 0:4!

52

Tobiášův vzdušný pas skončil jen na hlavě Sedláka a Třinec musí zpět dozadu. Zbrojovka drží balon a kombinuje na vlastní půlce.

51

Brňané rozehráli nakrátko a sami se zahnali až na obrannou polovinu. Třinec agresivně napadá, ale k balonu se nemůže dostat.

50

Martin Samiec (BNO) fauloval na nějakých třiceti metrech od branky hodně ostře Kučeru a za toto počínání obdržel žlutou kartu.

50

Po faulu uprostřed hřiště rozehrál O. Vintr přímý kop centrem do šestnáctky. Avdić ve spolupráci s Reintamem dostali míč ven z vápna.

49

Avdić dokázal v akrobatické pozici odkopnout z voleje balon před nabíhajícím Růskem. Tvrdou ránu Krejčího zablokoval Lasota.

48

Centr O. Vintra od rohového praporku zamířil přímo do náruče brankáře Adamušky, některý z hráčů Zbrojovky navíc ve vápně podle rozhodčího fauloval.

47

Druhý poločas začali domácí hodně zostra a s Tobiášovou střelou měl Veselý plné ruce práce. Na druhé straně rozehraje Brno rohový kop.

46

Třinec začal druhý poločas trojitým střídáním. Ze hry byli staženi Tomáš Pustka, Jakub Puczok a Radovan Melecký. Nastoupili Mario Latocha, David Králíček a Denis Pieter.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je u konce a byl zcela jasně v režii Brna. Už ve třetí minutě hlavičkoval po rohu úplně volný Jovanović jen do Adamušky, o osm minut později už se Zbrojovka po chybě třineckého gólmana dostala do vedení. Do prázdné branky dokopl míč Přichystal. Na opačné straně přestřelil v největší třinecké příležitosti Melecký. O. Vintr přidal druhý gól Brna, když pronikl po levé straně a tvrdou ranou na přední tyč nedal Adamuškovi šanci.

Jihomoravané byli lepším celkem a příliš šancí Třinci nedávali. Po půlhodině hry unikl znovu po levém křídle Koláčný, avšak přestřelil. Branku netrefil o něco později ve vyložené šanci ani Růsek. Hlavičku tohoto brněnského útočníka odkopl takřka z brankové čáry Bujok, jenže Třinec inkasoval ještě v nastavení. Brno se prokombinovalo až do těsné blízkosti branky a třinecký bek Avdić si Růskovu střelu srazil do vlastní brány.
Druhý poločas začne přibližně v 14:02.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Brno právě vstřelilo branku!
Nádhernou kombinací se Zbrojovka v samotném závěru první půle protlačila až do šestnáctky, kde domácí nejdříve zablokovali Růskovu střelu, ale MUAMER AVDIĆ si potom srazil míč do vlastní branky – 0:3!

45+1

Hlavní rozhodčí nastavil jednu minutu. Koláčný zablokoval Avdićův odkop a balon je v zámezí. Zbrojovka ještě zatlačí na rozehrávající Třinec.

45

Zukal rozehrál pouze na Pustku, který se s míčem rozběhl vpřed, jenže pak nedokázal přesně přihrát Michalu Střížovi. Brno dohrává poslední minutu první půle vzadu s balonem.

44

Reintam srazil další centr zleva znovu jen na roh. Tentokrát O. Vintr nacentroval na přední tyč, odkud mířil dobře hlídaný Šustr v těžké pozici jen vedle.

43

Přetažený centr O. Vintra dolétl až na volného Růska, jehož hlavičku odvrátil takřka z brankové čáry Bujok. Brno mohlo navýšit svůj náskok.

42

Šustr si od postranní čáry navedl míč ke středu hřiště a vypálil. Puczok jeho střelu přibrzdil, balon však dolétl až do autu, a tak Brno rozehraje rohový kop.

41

Kučera se ale nevzdal, vybojoval míč za pokutovým územím a vystřelil. Reintam tento pokus zablokoval, jenže Třinec znovu o balon rychle přišel.

40

Slezané nenaložili s nabídnutou standardní situací dobře a znovu musejí běhat bez míče. Kučera se dostal až do šestnáctky, kde už jeho pouť skončila.

39

Ladislav Krejčí (BNO) obdržel žlutou kartu za faul proti unikajícímu Tobiášovi. Ten by stejně musel bojovat s přesilou, byl to docela zbytečný nedovolený zákrok v podání Krejčího.

38

O. Vintr rozehrával rohový kop a Avdić jeho přetažený centr vyhlavičkoval ze šestnáctky. Zbrojovka kontroluje míč a přechází do postupného útoku.

37

Koláčný přihrával v pokutovém území patičkou a míč ukořistil Melecký. Třinečtí se však nezmohli na víc než na odkop na půlku.

36

Michal Stříž si po levém křídle naběhl na pas od Samiece, dokázal se zbavit bránícího Sedláka, ale nedůrazný centr potom nasměřoval přímo do rukavic Veselého.

36

Puczok fauloval ve vzdušném souboji na polovině hřiště Jovanoviće, a tak hraje znovu Brno. Jihomoravané mají zatím utkání pevně ve svých rukách.

35

Bujok chyboval na polovině hřiště a Zbrojovka unikla do přečíslení. Růsek si vyměnil balon s O. Vintrem, ale potom nedokázal ve vyložené příležitosti trefit branku!

34

Tobiáš vyslal do běhu Michala Stříže, jenomže do hry se zapojil také Melecký, který vybíhal z ofsajdu. S balonem tak vzadu hraje Brno.

33

Krejčí si na polovině hřiště zpracoval balon a pohotově otáčel hru na nabíhajícího Přichystala. Toho ale jednak hlídal Michal Stříž a jednak byl v ofsajdu.

32

Koláčný pronikl po levém křídle až do šestnáctky a měl na kopačce třetí branku. Se střelou se možná trochu ukvapil a přestřelil Adamuškovu bránu.

32

Krejčí si ukousl příliš velké sousto, když se pustil do individuálního průniku středem hřiště. O míč přišel, ale mohl být v klidu, protože po dlouhém balonu od Bujoka zahrál Zukal hlavou bezpečně malou domů na Veselého.

31

Centr Kučery z levého křídla odhlavičkoval Samiec, přihrávku O. Vintra posléze zachytil Melecký. Po malé domů od Bujoka odkopává Adamuška dopředu.

30

Melecký na polovině hřiště nedovoleným zákrokem poslal k zemi Přichystala. Zbrojovka rozehrála standardní situaci nakrátko.

29

Tobiáš přišel před šestnáctkou o balon a Avdić pak musel hlavou zastavovat průnikovou přihrávku Brna. Na obranné polovině se domácí při rozehrávce dostali do problémů.

28

O. Vintr se vracel přes celé hřiště a na obranné polovině konečně dohnal Puczoka, aby mu odkopl míč do zámezí. Třinečtí kombinují na pravém křídle.

27

Krátký výkop brankáře Veselého z voleje doskákal jen za pokutové území, kde se o míč strhla tuhá bitva. Samiec nakonec fauloval O. Vintra.

26

O. Vintr pronikl z levého křídla ke středu hřiště a okolo bránícího Reintama po zemi vystřelil. Adamuška kontroloval směr balonu mimo branku.

25

Rozhodčí píská do píšťalky a první poločas může pokračovat. Nálada na obou střídačkách je rozdílná, od branky rozehrává Veselý.

24

K přímému kopu se postavil Michal Stříž, levačkou překopl zeď, ale zároveň přestřelil také branku. A to o dost. Následuje krátká přestávka na občerstvení.

23

Koláčného nedůrazný odkop zachytil uprostřed hřiště Samiec a přihrál před šestnáctku Lasotovi. Toho zastavil Šustr jen za cenu faulu, Třinec rozehraje nebezpečnou standardní situaci.

22

Slezané se v letošní sezoně zatím trápí, když mají po čtyřech kolech na kontě jediný bod. Dnes jim však vstup do zápasu s Brnem také vůbec nevyšel.

21

Brno právě vstřelilo branku!
Deset minut po prvním gólu už je to o dvě branky! Na parádní pas Koláčného si naběhl ONDŘEJ VINTR, Reintam přijel ve skluzu do souboje s brněnským hráčem pozdě a O. Vintr propálil Adamušku střelou na přední tyč – 0:2!

20

Reintam spustil závoru před O. Vintrem a ve skluzu odehrál balon do zámezí. Zbrojovka rozehrála dozadu, a tam v klidu kombinuje.

19

Michal Stříž si nabíhal na křížný pas Reintama, ale v souboji proti Sedlákovi neměl šanci uspět. Třinec se snaží Brno po jeho vhazování zatlačit.

18

Šustr rozehrál autové vhazování na brankáře Veselého, jehož dlouhý výkop prodloužil Avdić do rukavic třineckého gólmana Adamušky.

17

Krejčí měl na středu hřiště spoustu prostoru, potáhl si míč k šestnáctce a vypálil. Adamuška nemusel zasahovat, balon šel těsně vedle levé tyče.

16

Bujokova přihrávka na polovině hřiště prošla přes Růska s velkou porcí štěstí. Nicméně Třinec může pokračovat, Tobiášova přihrávka trefila Sedláka.

15

Třinci vyšla jeho první útočná akce a hned to bylo pořádně nebezpečné. Puczok vysunul do běhu Bujoka, po jehož centru zakončoval ve vápně Melecký z voleje nad branku.

14

Střílený centr O. Vintra odvrátil Reintam, jenž stál na přední tyči. Estonský obránce nepustil do vápna ani další centr od Kučery.

13

Kučera si udělal prostor na levém křídlo a vynutil si faul od Samiece. Jihomoravané budou rozehrávat nebezpečný přímý kop ze strany.

12

Brno vstoupilo do zápasu rozhodně koncentrovaněji než domácí, už ve třetí minutě si vypracovalo první šanci a za dalších osm minut už dosáhlo první branky.

11

Brno právě vstřelilo branku!
Zbrojovce vyšel vstup do utkání lépe a po jedenácti minutách jde do vedení! Po přihrávce za obranu si pro balon vyběhl brankář Adamuška, jenže dříve byl u míče JAKUB PŘICHYSTAL, obhodil si třineckého gólmana a poslal míč do opuštěné branky – 0:1!

10

Zbrojovka se natlačila na útočnou polovinu, ale po nepřesné přihrávce O. Vintra se musí Jovanović hodně vracet.

9

Třinečtí dlouho kombinovali ve středu hřiště, Puczok se pak na pravém křídle s balonem dostal až do zámezí. Brňané rozehrávají dozadu.

8

Třinec se dostal k průniku na pravé straně, Puczok zahrál na housle Jovanovićovi, ale v souboji se Šustrem rohový kop nevybojoval.

7

Šustrovi nevyšla vzdušná přihrávka na Přichystala, a proto od své brány rozehrával gólman Adamuška. Tobiáš zvládl vyhrát osobní souboj a Pustka může na útočné polovině profitovat z jeho práce.

6

O. Vintr rozehrál standardní situaci z pravé strany centrem na zadní tyčku, odkud však balon odhlavičkoval domácí Avdić. Třinec je v úvodu zápasu pod tlakem.

5

Puczok přišel na půlce hřiště hodně lacino o balon a Zbrojovka podnikla rychlý protiútok do rozhozené obrany domácích. Růskovu přihrávku Přichystala naštěstí pro Třinec zastavil Avdić.

4

Série osobních soubojů ve vzduchu na polovině hřiště dopadla lépe pro Brno, ale Růskovi se pak nepovedla přihrávka na levé křídlo. Vhazuje Bujok.

3

Centr O. Vintra nalezl na malém vápně úplně volného Jovanoviće, jehož hlavičku reflexně vyrazil Adamuška! Poté už Bujok zakopl míč k postranní čáře.

2

O. Vintr sice neprošel přes bránící dvojici Puczok a Bujok, ale dokázal vybojovat alespoň rohový kop. Od praporku rozehrává právě O. Vintr.

1

Výkop obstarali Slezané a v první minutě se seznámili s balonem vzadu. Zukal v osobním souboji zatlačil na Lasotu, po centru Bujoka zakončoval mimo branku Tobiáš.

1

Utkání právě začalo.
Fotbalisté s rozhodčími už nastupují na trávník. Třinečtí budou hrát v bílých dresech, Zbrojovka v modrém.
Do výkopu zbývá pár minut a na trávníku už zůstali jen náhradníci. V Třinci panuje po celý víkend nádherné slunečné počasí, avšak mnoho příznivců juniorského fotbalu zatím na stadion Rudolfa Labaje nedorazilo.
V úvodní jedenáctce Zbrojovky nalezneme dva teprve sedmnáctileté hráče ročníku 1999, a sice Antonína Růska a Ladislava Krejčího. Nejstarším Brňanem je potom sedmadvacetiletý Srb Mihailo Jovanović, kterého si možná čeští fotbaloví fanoušci pamatují z působení v Karviné.

Nejmladším hráčem v třineckém základu je sedmnáctiletý útočník Jan Lasota, narozen v roce 1998. Pomocníky z A-mužstva jsou v třinecké juniorce pro dnešek brankář Jiří Adamuška, obránci Muamer Avdić s Mikkem Reintamem a záložníci Pavel Tobiáš s Martinem Samiecem, který však věkem ještě spadá do juniorské kategorie.
Ani sestava Brna není stejná jako naposled proti Liberci. Do Třince vůbec nepřijeli fotbalisté A-mužstva Stanislav Vávra a Tomáš Weber, pouze na lavičce náhradníků začne od první minuty Pavel Sokol. Ze střídačky se do základní sestavy posouvají Jiří Koláčný a Antonín Růsek. Rovnou do základní sestavy naskočí Ladislav Krejčí, který s Libercem vůbec nebyl na soupisce. Trenér Michal pro dnešek nepočítá s Dominikem Hykšem, jenž byl před šesti dny na střídačce.
Třinecký trenér Adler oproti minulému utkání na hřišti Bohemians 1905 promíchal sestavu. Na soupisce chybí Marcin Žyla a Jakub Teplý, kteří hráli před týdnem v základní sestavě. Ze střídačky se do základní jedenáctky posunuli Jakub Puczok a Radovan Melecký, zahrají si také Mikk Reintam s Tomášem Pustkou, kteří v Praze chyběli. Naopak pouze mezi náhradníky začnou obvyklý kapitán Michal Lanc a Mario Latocha. Novými muži na střídačce jsou pak David Králíček, Martin Pleva a Marcel Stříž.
Úvodní sestavy:

FK Fotbal Třinec: Adamuška – Bujok, Avdić, Reintam, Michal Stříž – Pustka, Samiec (C), Tobiáš – Puczok, Melecký – Lasota. Trenér: Lubomír Adler.
Náhradníci: Bocek – Lanc, Králíček, Latocha, Pieter, Pleva, Marcel Stříž.

FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedlák (C), Zukal, Jovanović, Šustr – Krejčí – Přichystal, Koláčný, Kučera, O. Vintr – Růsek. Trenér: Vladimír Michal.
Náhradníci: Záleský – Krištof, Sedláček, Ulbrich, Sokol.

Rozhodčí: Radek Dubravský – Tomáš Batík, Adam Horák.

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Brnem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvBNO a #juniorskaliga.
VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

Obě mužstva se v historii Juniorské ligy střetla již šestkrát. Lepší bilanci ze vzájemných zápasů má se čtyřmi výhrami Brno, hned první utkání skončilo remízou a v loňské sezoně se z výhry radovali také Třinečtí. Ovšem poslední vzájemný duel skončil v Brně rekordní nadílkou.

3. kolo, neděle 9. srpna 2015, 11:00, Třinec:
FK Fotbal Třinec – FC Zbrojovka Brno 4:1 (3:0)
Branky: 5. Minařík, 14. Králíček, 17. Latocha, 49. Černý – 84. J. Kučera.
Červená karta: 6. Matějka (Brno).
Diváci: 58.

19. kolo, pondělí 30. listopadu 2015, 13:00, Brno:
FC Zbrojovka Brno – FK Fotbal Třinec 9:0 (3:0)
Branky: 15., 65. a 88. Sokol, 30. (pen.) a 75. Štrombach, 82. a 85. O. Vintr, 20. Sedláček, 47. Moukanza.
Diváci: 50.
FC ZBROJOVKA BRNO
9. místo, 6 bodů, skóre 5:7


Zbrojovka je držitelem titulu z premiérové sezony 2012/13 a také v dalších dvou sezonách byla velmi úspěšná, když obsadila postupně stříbrnou a bronzovou příčku. Předchozí ročník už Brňanům tolik nevyšel a umístili se na 8. pozici. Letošní sezonu nezačali fotbalisté pod vedením trenéra Vladimíra Michala dobře, jelikož nejdříve padli v Praze se Slavií 0:2 a doma museli překousnout debakl 1:5 od nováčka z Karviné. Ve 3. a 4. kole už se Jihomoravané probrali, zvítězili v Teplicích 1:0 a doma s Libercem 3:0.

4. kolo, pondělí 22. srpna, 13:00, Brno:
FC Zbrojovka Brno – FC Slovan Liberec 3:0 (2:0)
Branky: 22. (pen.) a 53. Vávra, 28. O. Vintr.
Diváci: 150.

Sestava Brna: Veselý – Šustr, Zukal, Jovanović, Sokol (47. Krištof), Sedlák, Kučera (59. Koláčný), Weber (66. Ulbrich), Vávra (75. Sedláček), Přichystal (69. Růsek), O. Vintr. Trenér: Vladimír Michal.
FK FOTBAL TŘINEC
15. místo, 1 bod, skóre 1:8


V minulé sezoně za sebou třinečtí junioři nechali v tabulce tři mužstva a skončili na 14. místě, v aktuálním ročníku se znovu pohybují ve spodních patrech tabulky. Svěřenci kouče Lubomíra Adlera se v prvních čtyřech kolech hned ve třech případech utkali se soupeřem z Prahy a nevydolovali proti žádnému z týmů z hlavního města ani bod. Nejprve doma podlehli Spartě 0:2, v Praze pak prohráli s Duklou 1:4 a proti Bohemians 1905 0:2. Dosud jediný bod získali Slezané ve 3. kole, kdy doma remizovali s Jabloncem 0:0.

4. kolo, neděle 21. srpna, 14:00, Uhříněves:
Bohemians Praha 1905 – FK Fotbal Třinec 2:0 (1:0)
Branky: 2. Dordevič, 53. Santos Silva.
Diváci: 80.

Sestava Třince: Adamuška – Michal Stříž, Lanc, Žyla (11. Melecký), Bujok, Teplý, Tobiáš, Samiec, Latocha (79. Pieter), Lasota (70. Puczok), Avdić. Trenér: Lubomír Adler.
Krásné nedělní odpoledne, vítejte při sledování textového online přenosu z 5. kola fotbalové Juniorské ligy. V neděli jsou na programu čtyři duely, celé kolo bude stejnou porcí zápasů dohráno v pondělí. V tomto přenosu se budeme podrobně věnovat utkání mezi týmy FK Fotbal Třinec a FC Zbrojovka Brno. Zatímco Jihomoravané mají na kontě šest bodů a pohybují se uprostřed tabulky, domácí Třinec získal v prvních čtyřech zápasech pouze bod. O další body bude bojovat s Brnem na stadionu Rudolfa Labaje od 13:00. Přenosem vás bude provázet Ondřej Zoubek. Hezkou zábavu!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná ve 13:00.

FK Třinec – FC Zbrojovka Brno

0:4

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 11. Přichystal, 21. O. Vintr, 45+1. Avdić (vla.), 53. Růsek

Karty:   50. Samiec (TRI), 79. Reintam (TRI) – 39. Krejčí (BNO)

FK Třinec: Adamuška – Bujok, Avdić, Reintam, Michal Stříž – Pustka (46. Latocha), Samiec (C), Tobiáš – Puczok (46. Králíček), Melecký (46. Pieter) – Lasota. Trenér: Lubomír Adler.
Náhradníci: Bocek – Lanc, Králíček, Latocha, Pieter, Pleva, Marcel Stříž.

FC Zbrojovka Brno: Veselý – Sedlák (C), Zukal, Jovanović, Šustr (72. Sokol) – Krejčí (68. Krištof) – Přichystal (75. Sedláček), Koláčný, Kučera (59. Ulbrich), O. Vintr – Růsek. Trenér: Vladimír Michal.
Náhradníci: Záleský – Krištof, Sedláček, Ulbrich, Sokol.

Rozhodčí: Radek Dubravský – Tomáš Batík, Adam Horák

Diváci: 49