Menu

Fotbal

MOL Cup

MSK Břeclav – FC Baník Ostrava

0:6

konec (0:2)

23.08.2016, 16:30 • Lesní 10, Břeclav-Poštorná • 2. kolo • Martin Daneš

Tipsport: 10.0 6.0 1.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Baník právě vstřelil branku!
A nyní už to zavání debaklem. Domácí opět nechali ve vápně příliš prostoru ONDŘEJI ŠAŠINKOVI, který po zemi překonává Hübla.

86

Baník právě vstřelil branku!
A přesilovku velmi rychle proměňuje v pátou trefu. Hübl se natahoval k tyči, jak nejlépe uměl, ale střela JANA MATĚJE byla naprosto přesná.

78

Šašinka dalekonosnou bombou orazítkoval šibenici břeclavské brány!

75

Poslední střídání v domácí sestavě. Lapina nahradí čerstvý Netopilík.

73

Baník právě vstřelil branku!
Tentokrát už zaváhání brankáře MSK končí gólem. Při rozběhnutí zaváhal a vyrazil o chvíli později, než měl. Byl u míče později než MATĚJ HELEŠIC, který střílí čtvrtou branku Baníku.

68

Střídání přichází také v zadnních řadách Baníku. Suse nahradil Matěj.

65

Životní chvilky na hřišti si teď zažije i sedmnáctiletý gólman MSK Michal Hübl, který za rozhodnutého stavu na poslední půlhodinu vystřídal kolegu Dominika Kunického.

65

To stejné bylo k vidění na druhé straně. Šašinka šel zleva sám na branku, ale i on vysoko přestřeluje břeclavskou branku a skrývá hlavu zklamaně v dlaních.

63

Čtyři Břeclavané teď uháněli na jediného obránce Baníku, ale ani tato šance čestným gólem domácích nekončí. Carvalho už sice Chmiela překonal, na malém vápně ale chtěl ještě balon usměrnit do sítě Musil, jenže zblízka míč moc podebral a překopl bránu. Tato životní příležitost ho bude ještě dlouho mrzet.

60

Dnešní utkání v Břeclavi sleduje na stadionu v Lesní ulici 717 platících diváků, z toho je jich hlášených 120 z Ostravy.

58

Baník právě vstřelil branku!
Z následného přímého kopu se krásnou střelou kolem zdi do šibenice prosazuje MAREK HLINKA a zvyšuje na 3:0 pro Baník. Kunický se za balonem jen ohlédl, neměl šanci na něj dosáhnout.

46

Baník nastoupil do druhé půle s jednou změnou. Malého nahradil Mondek.

36

Musil vystihl špatnou rozehrávku Baníku a vše musel hasit faulem kapitán Zápotočný. MSK má přímák 25 metrů od brány Chmiela.

32

Brzké střídání v řadách MSK. Mladého Viktora Kacra na hrotu útoku vystřídal zkušenější Radim Diviš.

31

Musil už uháněl po přihrávce Carvalha sám na Chmiela, ale jeho sprint překazil zvednutý praporek pomezního rozhodčího – ofsajd.

28

Kunický se dobře natáhl a ve výskoku sebral balon hlavičkujícímu Helešicovi doslova z hlavy.

22

MSK mohl bleskově snížit. Jenže gólovou radost Musilovi překazil dobře postavený brankář Chmiel. Břeclavský útočník donutil gólmana Baníku předvést krásný zákrok.

21

Baník právě vstřelil branku!
Už je to o dvě branky. Střelou z dobrých třiceti metrů překvapil Kunického LUKÁŠ LUPTÁK.

7

Baník právě vstřelil branku!
Druhý roh Baník také rozehrál nakrátko, přišel centr z levé strany, který prošel až na zadní tyč, kde stál volný DAVID LISCHKA a přízemní střelou z pár metrů posílá Ostravany do vedení.

6

První šance MSK. Lapin se rozhodl pro rychlý brejk, postupoval sám na brankáře, ovšem ve finále si balon pokopl více, než by chtěl, a Chmiel u něj byl o vteřinu dříve.

MSK Břeclav – FC Baník Ostrava

0:6

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 7. Lischka, 21. Lupták, 58. Hlinka, 73. Helešic, 86. Matěj, 87. Šašinka

Karty:   36. Zápotočný (OVA)

MSK Břeclav: Kunický (65. Hübl) – Wallisch, Ianosteac, Smejkal, Radkovič – Carvalho, Simandl (K), Horčička, Lapin (75. Netopilík) – Kacr (31. Diviš), Musil
Náhradníci: Hübl – Hakala, Netopilík, Trčka, Ulehla, Diviš, Hříba

FC Baník Ostrava: Chmiel – Helešic, Hučko, Sus (68. Matěj), Zápotočný (K), Malý (46. Mondek), Nerad, Lischka, Lupták, Šašinka O., Hlinka
Náhradníci: Vašek – Šašinka J., Matěj, Ožvolda, Chvěja, Mondek, Honiš

Rozhodčí: Mrázek Peter – Caletka Petr, Horák Adam

Diváci: 717