Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

AS Monaco – Villarreal CF

1:0

konec (0:0)

23.08.2016, 20:45 • Stade Louis II., Monaco • Play-off • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 2.65 3.2 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, brzy na počtenou! (22:49:09)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:15.
Monacká letní jízda pohárovou Evropou pokračuje! Po vyřazení tureckého Fenerbahce ve třetím předkole Ligy mistrů svěřenci Leonarda Jardíma v tom závěrečném vyzráli na silný Villarreal, který dokázali v obou zápasech porazit. Dnes o tom sice rozhodla až proměněná Fabinhova penalta v samotném závěru, i v případě remízy by ovšem knížecký celek bez problémů postoupil. Villarrealu po dnešku zůstaly oči pro pláč, "žlutá ponorka" se stejně jako loni a předloni představí "jen" v Evropské lize.

Je to tak, Monaco po výhrách 2:1 venku a 1:0 doma postupuje do Ligy mistrů!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Chorvatský gólman drží balon ve své moci a chystá se k možná poslední rozehrávce tohoto utkání.

90+2

Bruno Soriano se ovšem poctivě vrátil a nakonec se mu podařilo zabránit Dirarovi v tom, aby poslal další nebezpečný centr do šestnáctky. Hosté poté ovšem pouze odevzdali míč Subašićovi.

90+1

Po Patově ztrátě na útočné polovině se v úvodu tříminutového nastavení vydal do protiútoku Sidibé, domácí jsou navzdory již jistému postupu neustále při chuti!

90

90. FABINHO - 1:0

90

Monaco právě vstřelilo branku!
K exekuci nařízeného pokutového kopu se postavil brazilský legionář FABINHO, jenž poslal kulatý nesmysl nechytatelně pod břevno, a o postupu Monaca do Ligy mistrů je tak definitivně rozhodnuto!

89

Matteo Musacchio se nešťastně dotkl míče rukou ve vlastním pokutovém území, čímž dost možná definitivně pohřbil zbytky postupových nadějí španělského celku!

88

Penalta pro Monaco!

86

Po trmě-vrmě ve středu hřiště se několikrát odraženého míče ujal Manu Trigueros, nicméně daleko se nedostal, jelikož při tom fauloval Fabinha.

85

Balon je stále na útočné polovině Monaca, hosté jsou v této pasáži zápasu naprosto bezradní a vše nasvědčuje tomu, že se stejně jako loni i předloni budou muset spokojit "jen" s Evropskou ligou.

84

Bernardo Silva to teď udělal skvěle! Dvaadvacetiletý Portugalec se parádní kličkovanou zbavil hned několika protihráčů a poté předložil míč Sidibému, ten ale placírkou vysoko přestřelil.

83

Toho ovšem Matteo Musacchio nevybíravě složil k zemi, hostující zadák byl za svůj nešetrný skluz "oceněn" žlutou kartou.

82

Hráči ve žlutých dresech opět lacino ztratili míč, aniž by s ním něco kloudného vymysleli, a na opačnou stranu tak může zamířit rychlonohý Bernardo Silva.

80

Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Guido Carrillo.

80

Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Alfred N'Diaye.

AS Monaco – Villarreal CF

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Fabinho (pen.)

Karty:   25. Sidibé (ASM) – 83. Musacchio (VLR)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:15.

AS Monaco: Subašić – Raggi, Glik, Jemerson, Sidibé – Bakayoko, Fabinho – Dirar "C", Silva, Lemar (68. Moutinho) – Germain (80. Carrillo).
Náhradníci: Badiashile – Moutinho, Carrillo, Cavaleiro, Boschilia, Tisserand, Diallo

Villarreal CF: Asenjo – Gaspar, Musacchio, Ruiz, Ángel (67. Costa) – Castillejo, Trigueros, B. Soriano "C", R. Soriano (80. N'Diaye) – Borré (75. Suárez), Pato.
Náhradníci: Fernández – N'Diaye, Costa, Hernández, Rukavina, Suárez, González

Rozhodčí: Eriksson – Klasenius, Wärnmark (všichni SWE)

První zápas: Villarreal - Monaco 1:2