Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 69 kg - odpolední předkola (muži)

konec

07.08.2016, 22:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

3. kol

Saylom Ardee zasypal svého běloruského soupeře ve třetím kole tvrdými údery, za což ho rozhodčí odměnili třikrát deseti body. Ardee předvedl fantastický obrat a na body nakonec vítězí těsně 2:1! To jsou věci, to jsou věci.

2. kol

Druhé kolo nabídlo stejně jako to první hodně vyrovnaný box, první a třetí rozhodčí dali Pavelu Kastraminovi shodně deset bodů a Bělorus je krůček od postupu. Saylom Ardee dostal jednou deset a dvakrát devět bodů.

2. kol

Až na dva zápasy, které jsme doposud společně napříč všemi kategoriemi sledovali, skončily vítězstvím na body. Jen jeden zápas skončil technickým knockoutem a jeden boxer se radoval z vítězství bez boje. Francouz Souleymane Diop Cissokho zřejmě také zvítězí na body, po dvou kolech totiž vede 2:0.

2. kol

Stejně jako v tom prvním, také ve druhém kole měl mírně na vrh Vladimir Margaryan, který vede na body 2:0, a nyní už to bude mít Winston Hill hodně těžké! Hill nemá příliš mnoho zkušeností, rozhodně ne tolik, jako jeho soupeř.

2. kol

Druhé kolo dopadlo naprosto stejně a o něco aktivnější Shakhram Giyasov zásluhou dobré obrany, ale také útoku míří mezi nejlepších 16.

Do 69 kg - odpolední předkola (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
Výsledky mužské velterové váhy (64-69 kg)
Youba Sissokho Ndiaye (ESP) v Shakhram Giyasov (UZB) 0:3
Winston Hill (FIJ) v Vladimir Margaryan (ARM) 0:3
Souleymane Diop Cissokho (FRA) v Imre Balasz Bacskai (HUN) 3:0
Saylom Ardee (THA) v Pavel Kastramin (BLR) 2:1