Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 81 kg - dopolední předkola (muži)

konec

07.08.2016, 17:45 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

3. kol

Třetí kolo bylo pořádně vyrovnané a oba dva borci nervózně čekali na to, čí ruka bude zdvižena do vzduchu. Nakonec o kousíček zvítězil Albert Ramon Ramirez, který v závěrečném kole dostal dvě desítky, zatímco Petr Chamukov jen jednu.

1. kol

Petr Chamukov vstupoval do zápasu proti Albertovi Ramonovi Ramirezovi v roli papírového favorita, jenže Venezuelan se mu papíry pokusil roztrhat skvělým nástupem a vyšlo mu to. První kolo, které bylo poměrně vyrovnané, míří na stranu Alberta Ramona Ramireze.

3. kol

Joshua Buatsi zasypal svého soupeře tvrdými ranami, které Katende neunesl a po technickém knockoutu zápas předčasně končí. Páni! Rozhodčí už se na to nemohl dívat a Joshua Buatsi zvedá ruce nad hlavu.

1. kol

Kennedy Katende sice párkrát Joshuu Buatsiho zasáhl, více ran ale schytal a tak první kolo jde na vrub britského boxera, který dostal třikrát deset bodů, zatímco Katende třikrát o bod méně.

3. kol

Rozhodčí ještě své známky upravili a nakonec se jednoznačným vítězem stává Carlos Andres Mina, který vítězí 3:0 na body. Serge Michel se svým silným levým hákem neuspěl a Josepha Warda v osmifinále vyzve Ekvádorec.

2. kol

Pozor na to! Serge Michel vytáhl ve správný čas svůj levý hák a ukázal Carlosovi Andresovi Minovi, že až zas tak jednoduché to mít nebude. Druhé kolo vyznívá pro Němce, který získal třikrát deset bodů, zatímco Mina u všech rozhodčích o bod méně.

1. kol

Je za námi úvodní kolo, v němž měl na vrh Carlos Andres Mina a od všech rozhodčích dostal deset bodů. Ekvádorec vede 1:0 a nyní je na řadě „Bavorský sniper“, který dostal třikrát devět bodů a potřebuje zabrat.

Utkání mezi oběma borci začne o pár okamžiků později, než bylo původně plánováno.

Do 81 kg - dopolední předkola (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
Výsledky mužské polotěžké váhy (do 81 kg)
Serge Michel (GER) v Carlos Andres Mina (ECU) 3:0
Kennedy Katende (UGA) v Joshua Buatsi (GBR) - technický knockout (3. kolo)
Petr Chamukov (RUS) v Albert Ramon Ramirez (VEN) 1:2