Menu

Další

Olympijské hry - Pozemní hokej (muži)

Španělsko - Brazílie

7:0

konec (0:0, 1:0, 4:0, 2:0)

07.08.2016, 00:30 • Olympic Hockey Centre • Skupina A • Michal Belšán (@belly11mb)

58:55

Domácí pozemkáři opět vyrazili do nadějné akce, tentokráte ji ale už dokázali dotáhnout k zakončení! Bohužel pro Brazílii bylo z hole Matheuse Borgese značně nepřesné a skončilo nad bránou.

54:02

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tak tuhle inkasovanou branku si domácí reprezentace za rámeček rozhodně nedá. Nechala zcela volého DAVIDA ALEGREHO za střeleckým kruhem a Španěl toho naprosto dokonale využil, když se dostal ke střele a tou bez větších potíží překonal Rodriga Faustina, 7:0!

51:25

Španělsko právě vstřelilo branku!
Další velmi dobře provedená rozehrávka! Na hranici kruhu se poté do míčku opřel JOSEP ROMEU, jehož tvrdou a taženou střelu nedokázal Faustino zbystřit včas. Druhá trefa španělského borce s číslem 23 na zádech.

44:35

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tak nakonec Španělé pátou branku stihli přidat ještě ve třetí čtvrtině. A byla to vskutku nádherná trefa, o kterou se VICENC RUIZ postaral nekompromisní jedovkou z otočky! Nechytatelná rána, 5:0 pro Španělsko.

43:57

Bůr mohl být na světě! Ve velmi dobré šanci se zjevil v bezprostřední blízkosti Alvaro Iglesias, balonek ale poslal nad Faustinovu bránu.

41:05

Španělsko právě vstřelilo branku!
Náskok země z Pyrenejského poloostrova se nadále zvyšuje. Po velmi dobré akci vedené z pravé strany zakončoval Vicenc Ruiz, míček ještě v cestě do branky výborně tečoval XAVIER LLEONART, který tak upravil na 4:0! Druhá trefa pro tohoto borce.

40:18

K zakončení se po parádní přihrávce dostal Pau Quemada, jenomže jeho střelu gólman Brazílie dokázal vyrazit vedle sebe. Další parádní zákrok!

38:42

Španělé to znovu zahráli perfektně, ale tentokráte z toho gól nebyl. Tvrdou ránu zakončujícího Quemady totiž betonem zneškodnil pozorný gólman Faustino, velká opora domácího týmu!

37:29

Velmi dobrou šanci na navýšení španělského náskoku měl David Alegre! Výtečný zákrok ale vytáhl Rodrigo Faustino, který vyrazil míček vedle branky. Nebýt jeho, bylo by vedení Španělska ještě vyšší.

34:33

Španělsko právě vstřelilo branku!
Tak tenhle úder byl zahrán naprosto parádním způsobem. Ke střele se poté dostal JOSEP ROMEU, který míček přizvedl výborně mimo dosah Rodriga Faustina. Už je to o tři branky a Španělsko může hrát v naprostém klidu i nadále!

34:27

Nadějná situace pro Španělsko, uvidíme totiž trestný úder! Ránu Salvadora Piery zblokovali bránící hráči nedovoleně, nyní se tak ve čtyřech staví do branky proti velké přesila hráčů soupeře.

33:36

Španělsko právě vstřelilo branku!
A už je to o dva góly! Nutno dodat, že zcela zaslouženě. Z levé strany pronikl až do dobré střelecké pozice ROC OLIVA, jehož dělovou ránu neměl Faustino šanci zachytit. 2:0 pro favorizovaný celek.

26:18

Obrovské šance Španělska! Nejprve zakončoval Xavier Lleonart, k dorážce se ještě dostal Miguel Delas, brankář Brazílie ale vytáhl výborné zákroky.

24:33

Prvním domácím hráčem, který dostává zelenou kartu, je Joaquin Lopez. Ten hrál až příliš tvrdě ve středu hřiště.

23:06

Miguel Delas je dalším hráčem, který obdržel zelenou kartu. V útočném kruhu se provinil podražením soupeře, a to se neodpouští.

19:36

David Alegre podrazil Christophena McPhersona a od sudího obdržel zelenou kartu, první v dnešním utkání.

15:44

Španělsko právě vstřelilo branku!
Španělsko se konečně dostává do vedení, zúročilo svoji aktivitu a je to 1:0! Parádní individuální akcí se prezentoval XAVIER LLEONART, jehož následná rána skončila v brazilské brance.

14:10

Obrovská šance i na domácí straně! Za španělskou obranu se parádně uvolnil Lucas Paixao, jehož ránu ale dokázal výtečně vyrazit brankář Francisco Cortes.

13:42

A teď od toho nebylo skutečně daleko! Ve střeleckém kruhu před brankářem Faustinem stál nebezpečně postavený Miguel Delas, který míček tečoval jen těsně vedle tyče.

Španělsko - Brazílie

7:0

konec (0:0, 1:0, 4:0, 2:0)

Zpět na online


Rozhodčí: Grochal, Chen, Madden, van Bunge.

Statistiky:
Statistiky
Branky: 16. Lleonart, 34. Oliva, 35. Romeu, 42. Lleonart, 45. Ruiz, 52. Romeu, 55. Alegre.

Zelené karty: 20. Alegre (ESP), 24. Delas (ESP) – 25. Lopez (BRA).
Sestavy:
Španělsko: Cortes - Enrique, Delas, Quemada, Alegre, Oliva, Mir, Lleonart, Piera, Terraza (C), Romeu.
Náhradníci: Ruiz, Perez-Pla, Iglesias, Salles, Casasayas.

Brazílie: Faustino - Mendonca, Imer, Patrocinio (C), Y. van der Heijden, Smith, Borges, Paixao, Paes, Rost-Onnes, P. van der Heijden.
Náhradníci: Bomfim - Lopez, Steimbach, McPherson, Batista.