Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Benátky nad Jizerou – Něfťanik Almetěvsk

7:2

konec (3:0, 4:1, 0:1)

04.08.2016, 17:00 • Info o změnách stavu (Martina Martinková)

S konstatováním, že Benátky nad Jizerou si připisují vítězství 7:2 nad Almetěvskem, se s Vámi loučím. Další zápas Středočechů je již v úterý 9. 8. od 18 hodin na zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou, kde domácí vyzvou ústecký Slovan. Hezký zbytek týdne a brzy opět napočtenou! (20:43:42)
Oproti předešlému vzájemnému duelu, které skončilo fotbalovým výsledkem 1:2 v neprospěch Benáteckých, přineslo dnešní utkání dohromady devět gólů!

Již od začátku udávali útočný tón domácí hokejisté, kteří po úvodních dvaceti minutách nasbírali tříbrankový náskok zásluhou zakončujícího Plodka, Ordoše a Krále.

Hostujícím manko značně Středočeši navýšili ve druhé třetině, kdy se postupně střelecky prosadili Jandejsek, Mikyska a znovu Plodek. Po polovině utkání prostřelil benáteckého Lukáše Khapov, ale zanedlouho skórovali opět domácí, konkrétně Ordoš.

Ani třetí dějství nedopadlo bezbrankově. Benátky další trefu nepřidaly, naopak na konečných 7:2 upravil výsledek zástupce Almetěvsku Mnikhovich.

Konec zápasu.

44:09

Almetěvsk právě vstřelil branku!
Po souboji před brankovištěm Lukáše, který během zákroku ztratil hůl, se střelecky prosadil ANDREJ MNIKHOVICH, ten tak snižuje na 7:2. Asistence: Roman Konkov

40:01

Začala třetí třetina.
Benátečtí se v dnešním střetnutí patřičně rozstříleli! Na začátku druhého dějství vstřelil v přesilovce gól na 4:0 Jandejsek, na něj navázal Mikyska a podruhé za večer skóroval Plodek. Následně brankáře Lukáše připravil o čisté konto Khapov, ale před koncem prostřední třetiny na 7:1 zvýšil, také již dvougólový střelec, Ordoš.

40:00

Druhá třetina skončila.

35:46

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Ke konci oslabení se obtočil okolo branky Paločko, jehož přihrávku tečoval za Zhuchinova záda s přesností JAN ORDOŠ. Asistence: Matej Paločko.

32:54

Almetěvsk právě vstřelil branku!
V početní výhodě Almetěvsku se za přesunujícího se Lukáše trefil MAXIM KHAPOV a snižuje tak již velikou gólovou ztrátu na 6:1. Asistence: Andrej Demidov, Umed Gilmanov.

28:24

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Po Špačkově tutovce v útočném pásmu celou akci dokončil JAN PLODEK a gólem v přesilové hře zajišťuje Benáteckým již vedení 6:0! Asistence: Daniel Špaček, Dominik Hrníčko.

26:45

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
JOSEF MIKYSKA posílá svůj tým do pětigólového trháku! Po nabruslení si do předbrankového prostoru dokázal skórovat k pravé tyči. Asistence: Jan Ordoš.

21:19

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Benátečtí využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Mikliš nahrál ADAMU JANDEJSKOVI, který se trefil přesně pod břevno Zhuchinovy branky. Asistence: Ondřej Mikliš, Jan Plodek.

20:01

Začala druhá třetina.
Benátky byly v 1. třetině jasně aktivnější. Svědčí o tom i poměr střel 16:7, který tak jasně vypovídá ve prospěch domácího celku. Svou střeleckou aktivitu dokázali Středočeši proměnit hned ve tři branky, když se postupně trefil Plodek, Ordoš a Král.

Benátečtí hosty naopak do šancí příliš nepouští, brankář Lukáš má o trochu více práce ve svém prostoru pouze v oslabení svého celku.

20:00

První třetina skončila.

07:08

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Po zmatku před hostujícím brankářem Zhuchinem se nejlépe zorientoval ZDENĚK KRÁL, který přesnou trefou z levého kruhu posílá Benátky již do tříbrankového náskoku! Asistence: Daniel Svoboda.

04:01

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Dělovou střelu Kočího od modré čáry v předbrankovém prostoru dobře tečoval JAN ORDOŠ, jenž tak navyšuje náskok domácích. Asistence: Václav Kočí, Josef Mikyska.

03:26

Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
Po akci z levé strany se trefil pod lapačku gólmana Almetěvsku JAN PLODEK, který tak posílá svůj tým do vedení 1:0. Asistence: Dominik Hrníčko.

00:01

Utkání právě začalo.

HC Benátky nad Jizerou – Něfťanik Almetěvsk

7:2

konec (3:0, 4:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Plodek (Hrníčko), 5. Ordoš (Kočí, Mikyska), 8. Král (Svoboda), 22. Jandejsek (Mikliš, Plodek), 27. Mikyska (Ordoš), 29. Plodek (Špaček, Hrníčko), 36. Ordoš (Paločko) – 33. Khapov (Demidov, Gilmanov), 45. Mnikhovich (Konkov)

HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Hosnedl) – Havlín, Kolmann, Jandejsek, Kočí, Husa, Mikliš, Tržický – Hrníčko, Plodek, Špaček – Orodš, Mikyska, Víšek – Král, Havlas, Svoboda – Paločko, Černoch, Havel.

Něfťanik Almetěvsk: Zhuchin (Reyzvich) – Sergeyev, Trubkin, Ermolaev, Kostev, Sumin, Poleshuk, Misyul, Tomkin – Makarov, Khapov, Mnikhovich, Demidov, Gilmanov, Abmeyotka, Nasybulin, Fakhrutdinov, Širokovs, Fedin, Konkov, Polozov.

Rozhodčí: Wagner – L. Podrazil, Zavřel

Diváci: 70

Průběh zápasu
03:26 BEN 1:0 Plodek (Hrníčko)
04:01 BEN 2:0 Ordoš (Kočí, Mikyska)
07:08 BEN 3:0 Král (Svoboda)
Po 1. třetině
2. třetina
21:19 BEN 4:0 Jandejsek (Mikliš, Plodek)
26:45 BEN 5:0 Mikyska (Ordoš)
28:24 BEN 6:0 Plodek (Špaček, Hrníčko)
32:54 ALM 6:1 Khapov (Demidov, Gilmanov)
35:46 BEN 7:1 Ordoš (Paločko)
Po 2. třetině
3. třetina
44:09 ALM 7:2 Mnikhovich (Konkov)
Konec