Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

The New Saints – APOEL Nikósia

0:0

konec (0:0)

12.07.2016, 20:00 • Park Hall Stadium, Oswestry (kapacita: 2 034 míst) • 2. předkolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 5.65 3.6 1.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Na druhé straně se k další ze svých střel odhodlal Vander Vieira. Balon by si s největší pravděpodobností našel cestu mezi tři tyče, v oblasti penaltového puntíku jej však na rohový kop vyhlavičkoval zachránce Baker!

89

V samotném závěru sahají domácí ještě k jedné změně, poměrně solidně hrajícího Poláka Cieślewicze nahrazuje Robbie Parry.

82

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Efrem, přichází Aloneftis.

72

Ke změně dojde i na druhé straně, ze hry je stažen Brobbell, místo něj do středu zálohy nastupuje s desítkou hrající Matthew Williams.

71

K premiérovému střídání sahá i hostující lodivod Christiansen. Pro dnešek už má odpracování Vinícius, jehož místo na posledních dvacet minut zaujme Andrea Orlandi.

60

Dobrý zákrok Harrisona! Hosté se nejprve po zákroku na Satirioua dožadovali odpískání penalty, jejich tlak však neskončil a ke střele z nějakých dvaadvaceti metrů se dostal Nuno Morais, domácí gólman však předvedl tygří skok a balon vytěsnil!

49

Pěkná rána! Na levé straně přiťukl Alexandrou balon pro Efrema, který udělal několik rychlých kroků a poté vyslal velice nepříjemnou a kroucenou střelu na vzdálenější tyč, balonu však k zasažení cíle kousek chyběl!

38

Efrem nechal balon za sebou a poté byl nucen za cenu faulu zastavit unikajícího Routledge, sudí neměl na vybranou a zcela správně udělil žlutý kartónek.

36

Pozor, domácí kouč Harrison je nucen sáhnout k vynucenému střídání. Kvůli zdravotním potížím dohrál Edwards, kterého na place nahradí Christian Sergeant.

25

Největší šance dosavadního průběhu utkání! Domácí si teď mohou sakramentsky oddechnout, brankář Harrison a Rawlinson totiž v rozehrávce vyrobili neskutečnou hrubici, načež se v ideální střelecké pozici ocitl Thomas De Vincenti, branka mu ale byla malá!

The New Saints – APOEL Nikósia

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   38. Efrem (APO)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 2:13. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.

The New Saints: Harrison (C) – Marriott, Rawlinson, Baker, Pryce – Edwards (36. Sergeant), Mullan, Routledge, Brobbell (72. Williams), Cieślewicz (89. Parry) – Quigley
Náhradníci: Mullock – Seargeant, Draper, Williams, Parry, Saunders, Darlington

APOEL Nikósia: Waterman – Milanov, Astiz, Carlão, Alexandrou (C) – Morais, Vinicius (71. Orlandi) – Efrem (82. Aloneftis), De Vincenti, Vieira – Sotirou
Náhradníci: Pardo – Artymatas, Orlandi, Sérgio, Merkis, Aloneftis, Bressan

Rozhodčí: Hugo Manuel – Ricardo Santos, Nuno Miguel Roque Conceicão (všichni Portugalsko)

Odveta: APOEL - New Saints 3:0