Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Karabach – F91 Dudelange

2:0

konec (2:0)

12.07.2016, 19:00 • Národní stadion Tofika Bachramova, Baku (AZE), kapacita 31.200 diváků • 2. předkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.18 6.4 17.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Střídání již dnes neuvidíme žádné, jelikož Dani Quintana, jenž má obří zásluhu na druhém gólu, střídá Rahida Amirgulijeva.

81

Poslední střídání hostí. Záložník Kevin Nakache jde ze hřiště a na jeho místo přichází Stélvio da Cruz.

74

Druhé střídání v domácím celku. Afran Ismailov nahradí na závěrečných zhruba dvacet minut útočníka Muarema Muarema.

68

Tak tohle byla skutečně paráda. Agolli si sběhl po levé straně do vápna a přesně do tohoto místa směřoval parádní centrovaný míč od Daniho Quintany. Obránce domácích se opřel do míče a střela se otřela o boční síť. Krásná akce.

68

Kevin Malget míří do sprch, jeho místo na hřišti zaujme Clayton de Sousa Moreira. Oživí toto střídání doposud špatně hrající hosty?

63

Ani útočníkovi Madatu Madatovovi dnešní zápas nevyšel, jak by si představoval. Proti mistru Lucemburska asi chtěl skórovat, leč nevyšlo to. Podaří se to šestadvacetiletému Brazilci Reynaldovi?

56

Po šestapadesáti minutách hry vidíme první střídání, a to na straně hostí. Útočník Mario Pokar, který se s míčem moc nepotkal, jde z placu dolů a nahradí jej další forvard Momar N'Diaye ze Senegalu.

55

Jako drak na prince vyletěl nyní Gara Garajev na sudího, ovšem nutno přiznat, že Daniela Da Motu poslal před polovinou hřiště zcela zbytečným a tvrdým skluzem na zem. Také zasloužený karetní trest.

48

Ten ale neměl dlouhého trvání, neboť Richard Almeida, který vyvážel míč, se dostal do křížku s Mario Pokarem. Ten jej hodně tvrdě zastavil, tohle mělo do čistého skluzu opravdu daleko. Jasná žlutá karta.

39

Da Mota vybojoval míč u levé strany a bleskově jej rozehrál na spoluhráče, který se mu na polovině nabízel, ovšem hodně tvrdě do něj zajel Maksim Medvedev a vidí zaslouženou žlutou kartu. Na žluté kartonky je to vyrovnané 2:2.

33

Žlutou kartu vidí i domácí Dani Quintana, jenž si něco dost důrazně vyříkával se soupeřem po strkanici u levé postranní čáry na půlce Dudelange.

27

27. Richard ALMEIDA - 2:0

27

FK Karabach právě vstřelil branku!
Parádní práce a bojovnost v podání domácího záložníka Daniho Quintany, jenž má obrovskou zásluhu na druhém domácím gólu. Už se zdálo, že míč nestihne a ten se dostane za brankovou čáru. Jenže devětadvacetiletý Španěl ukázal rychlé nohy, zastavil míč, namířil si to do vápna, kde se kličkou doleva zbavil beka a nahrál přímo na střed velkého čtverce pro RICHARDA ALMEIDU. Ten neplašil, lehce si přiklepl míč doleva a poté střelou křížem nedal Joubertovi žádnou šanci. Asistence: Dani Quintana.

24

Kevin Malget na půlící čáře takřka sumo zákrokem zastavil střelce zatím jediného dnešního gólu Richarda Almeidu a viděl zaslouženou žlutou kartu.

18

Obrovská šance domácího týmu, už to mohlo být o dva góly. Madatov přebral ve vápně odražený míč a z obtížné pozice na malém čtverci téměř v pádu vystřelil. Joubert byl bezmocný, ale míč orazítkoval levou tyč a podél brankové čáry prošel ven.

10

10. Richard ALMEIDA - 1:0

10

FK Karabach právě vstřelil branku!
Tentokrát pravidlo o tom, že faulovaný hráč by neměl kopat penaltu, neplatilo. RICHARD ALMEIDA si jistě postavil míč na penaltový puntík, rozběhl se a poslal merunu z pohledu gólmana Jouberta přímo k pravé tyči, ačkoliv nechybělo moc a brankář Dudelange míč vytáhl.

9

Brayan Mélisse navíc dostává za svůj zákrok žlutou kartu.

9

9. Faul v pokutovém území

9

Byla nařízena penalta proti Dudelange. Brayan Mélisse asi už ve vápně – i když to bylo hodně těsné a hraniční – poslal k zemi Richarda Almeidu, jenž si krásně našel přihrávku z levé strany, a sudí Orel Grinfeld z Izraele je nekompromisní.

5

První velká šance domácích. Dani Quintana přibral na hranici velkého vápna přesně v oblouku přihrávku a nahrál přímo na nohu Muarema, který levačkou zkoušel obstřelit gólmana Jouberta, což se mu nepodařilo. Poslal míč těsně vedle.

FK Karabach – F91 Dudelange

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Richard Almeida (pen.), 27. Richard Almeida (Dani Quintana)

Karty:   33. Dani Quintana (KBK), 39. Medvedev (KBK), 55. Garajev (KBK) – 9. Mélisse (DUD), 24. Malget (DUD), 48. Pokar (DUD)

Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:15.

FK Karabach: Šehić – Medvedev, Hüsejnov, R. F. Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Richard Almeida – Dani Quintana (83. Amirgulijev), Muarem (74. Ismajlov) – Madatov (63. Reynaldo). Trenér: Gurban Gurbanov
Náhradníci: Magomedalijev – Reynaldo, Amirgulijev, Gurbanov, Ismajlov, Yunuszadä, Dinijev

F91 Dudelange: Joubert (C) – Malget (68. Moreira), Schnell, Prempeh, Mélisse – Stolz, Dikaba, Nakache (81. Stélvio Da Cruz), Da Mota – Turpel, Pokar (56. N'Diaye). Trenér: Dino Toppmöller
Náhradníci: Frising – Moreira, Ibrahimović, Benajiba, Stélvio Da Cruz, Laurienté, N'Diaye

Rozhodčí: Orel Grinfeld – Danny Krasikow, Idan Yarkoni – Menashe Masiah (vš. ISR)

Odveta: Dudelange - Karabach 1:1