Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Karabach – F91 Dudelange

2:0

konec (2:0)

12.07.2016, 19:00 • Národní stadion Tofika Bachramova, Baku (AZE), kapacita 31.200 diváků • 2. předkolo • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.18 6.4 17.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že FK Karabach po dvou gólech Richarda Almeidy zvítězil v prvním zápase nad Dudelange 2:0 a do lucemburské odvety si poveze slušný náskok, který by ázerbájdžánský mistr zřejmě neměl ztratit, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:56:17)
Statistiky zápasu:
Góly: 2:0.
Střely celkem: 6:3.
Střely na branku: 2:1.
Zásahy gólmanů: 1:0.
Střely mimo: 4:0.
Zblokované střely: 0:2.
Rohy: 2:2.
Ofsajdy: 2:2.
Fauly: 11:15.
Žluté karty: 3:2.
Červené karty: 0:0.
Zápas je u konce a vše podstatné se rozhodlo během prvních sedmadvaceti minut. V té desáté se prodral do vápna Richard Almeida a ač se zdálo, že byl faulován ještě před vápnem, rozhodčí ukázal nekompromisně na penaltu a tu sám faulovaný proměnil. O sedmnáct minut později vybojoval Dani Quintana míč před brankovou čárou, namířil si to do vápna, zbavil se beka, přihrál na Richarda Almeidu a ten si po posunutí míče doleva připsal křižnou střelou druhý zářez.

Ve druhém poločase už Karabach neměl tolik útočných choutek a od sedmdesáté minuty se začali osmělovat i lucemburští mistři, jenže bez výraznějších šancí. Šehić v brance Karabachu příliš práce neměl a uhájil tak čisté konto.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Stélvio da Cruz zkusil z pravé strany nacentrovat do velkého vápna, jenže Šehić to málo práce, co dnes má, zvládl, vyběhl a míč lapil.

90+2

Prempeh na půlící čáře kombinuje s Mélissem, hosté potřebují dostat míč honem rychle do vápna.

90+1

A dlužno říct, že v té první Karabach znovu zbytečně přišel před vápnem soupeře o míč. To je voda na mlýn pro hosty.

90

Ve druhém poločase uvidíme tři minuty nad rámec normální hrací doby.

90

Jenže ne na dlouho, protože Da Mota byl přistižen v ofsajdu. Již podruhé v dnešním utkání.

89

Ismajlov nedlouho po špatně kopnutém rohu ještě fauloval, u míče tak jsou znovu hosté.

87

Tím, jak Karabach drží dvougólové vedení, se Dudelange mnohem více osměluje. Jenže to by musel být centr na Da Motu do vápna přesnější, takhle míč bezpečně získal Šehić.

86

Po Islajlovově centru se nic vážnějšího nestalo. Míč má Joubert a žene své spoluhráče dopředu.

85

Domácí vedou po delším čase útok. Právě Amirgulijev se z levé strany z půlící čáry dostal až prakticky před vápno, šlo o hezký průnik, ale tam jej zastavili obránci Dudelange a odvrátili míč na rohový kop.

83

Daniel Da Mota vzal odpovědnost na sebe a zkusil přímé ohrožení branky. Ibrahim Šehić ale nezaznamenal vážnější problém, přiklekl si a míč bezpečně zastavil.

83

A právě po faulu Sadygova budou mít hosté výhodu přímého volného kopu zhruba pětatřicet metrů od branky Šehiće.

83

Střídání již dnes neuvidíme žádné, jelikož Dani Quintana, jenž má obří zásluhu na druhém gólu, střídá Rahida Amirgulijeva.

82

Hra je nyní hodně kouskována častými fauly, jako nyní, kdy kapitán domácích Sadygov zastavil nedovoleně Turpela.

81

Poslední střídání hostí. Záložník Kevin Nakache jde ze hřiště a na jeho místo přichází Stélvio da Cruz.

81

Jenže ne na dlouho, Ismailov si trošku zbytečně pomohl faulem při souboji s Stolzem a hosté tak znovu mohou zaútočit, což se jim v posledních deseti minutách v kontextu celého zápasu relativně daří.

80

Dikaba fauloval Richarda Almeidu, dnes nejlepšího hráče zápasu, a Karabach se zřejmě bude moci na chvíli uklidnit.

79

Dominik Stolz nebude moct pokračovat v ofenzívních choutkách, jelikož jej sudí Danny Krasikow přistihl v ofsajdu. A to zcela správně.

77

Karabach přeci jen cítí, že dvoubrankové vedení nemusí být až zas tak velkým náskokem. Jenže že by nějak výrazněji brali na zteč branku Jouberta, to nikoliv. Spíše naopak, Dudelange je nyní častěji u míče.

76

Tentokrát místo N'Diayeho zkusil rozehrát roh hostí Da Mota, ale efekt byl prakticky stejný. Šehićova branka nebyla ohrožena.

75

Dudelange má v rychlém sledu i druhý roh. Na co čekali hosté přes sedmdesát minut, přichází nyní již podruhé v relativně krátkém sledu.

74

Druhé střídání v domácím celku. Afran Ismailov nahradí na závěrečných zhruba dvacet minut útočníka Muarema Muarema.

72

N'Diaye jej zakroutil kamsi na penaltový puntík. Tam ale vyběhl Ibrahim Šehić a míč bez problémů stáhl.

71

Vůbec poprvé se Dudelange usazuje před vápnem Karabachu, protože hosté vybojovali rohový kop.

70

Nyní Agolli ukázal i trošku té stinné stránky, když poměrně zbytečně fauloval útočníka N'Diayeho a hosté tak budou mít po trošku delším čase míč na svých nohou.

68

Tak tohle byla skutečně paráda. Agolli si sběhl po levé straně do vápna a přesně do tohoto místa směřoval parádní centrovaný míč od Daniho Quintany. Obránce domácích se opřel do míče a střela se otřela o boční síť. Krásná akce.

68

Kevin Malget míří do sprch, jeho místo na hřišti zaujme Clayton de Sousa Moreira. Oživí toto střídání doposud špatně hrající hosty?

67

Jenže Reynaldo zatím nepotvrdil, že by jako střídající hráč měl hrát příště v základu. Tohle se trenéru Gurbanovovi asi líbit nebude, z přímého volného kopu hodně minul branku.

66

Tohle je rozhodně parádní příležitost, jak ohrozit svatyni hostí. Dani Quitana byl faulován Schnellem a tohle je dobrá příležitost pro přímý volný kop, balon si už staví Reynaldo a to zhruba pětadvacet metrů od branky lehce z levé strany.

65

A Karabach se postupným útokem dostává blíže a blíže k brance Jouberta.

63

Obránce Malget z hostující ekipy se provinil faulem, u míče zůstanou domácí. Postiženým hráčem, jenž zažil atak beka Dudelange, je domácí stoper Hüsejnov.

63

Ani útočníkovi Madatu Madatovovi dnešní zápas nevyšel, jak by si představoval. Proti mistru Lucemburska asi chtěl skórovat, leč nevyšlo to. Podaří se to šestadvacetiletému Brazilci Reynaldovi?

61

Schyluje se k prvnímu střídání také v sestavě Karabachu. Kouč Gurban Gurbanov patrně vidí, že hra jeho svěřenců není nyní kdovíjaká.

60

Richard Almeida je dnes otloukáván jako píšťalička. Svojí trošku do mlýna faulů na dvougólového střelce přidal i Diakba, jenž jej před polovinou hřiště poslal k zemi. A nebyl to zrovna pěkný zákrok.

59

Nicméně musím uznat, že domácí celek je stále aktivnější a míč má jednoznačně na svých kopačkách. Ačkoliv útočná fáze vázne.

58

Sledujeme lehce nezáživnou pasáž hry. Jestliže v prvním poločase se v této době domácí radovali z prvního gólu a svírali soupeře jako hmoždinka šroub, tak nyní se nikdo nikam nehrne.

56

Garajev by si možná měl dávat pozor. Nedávno dostal žluté karetní upozornění a ještě jeden takový faul, jako teď předvedl na Dikabu, a mohl by mít zajištěnou teplou vodu ve sprše.

56

Po šestapadesáti minutách hry vidíme první střídání, a to na straně hostí. Útočník Mario Pokar, který se s míčem moc nepotkal, jde z placu dolů a nahradí jej další forvard Momar N'Diaye ze Senegalu.

55

Jako drak na prince vyletěl nyní Gara Garajev na sudího, ovšem nutno přiznat, že Daniela Da Motu poslal před polovinou hřiště zcela zbytečným a tvrdým skluzem na zem. Také zasloužený karetní trest.

54

Jak obtížné je udržet míč na polovině soupeře. Asi i to si nyní může říkat jedenáctka mužů v modrém, tedy hostující ekipa.

52

Madatov se nyní trošku vyčítavě podíval po Agollim, protože si dlouho říkal o míč, ovšem centr přišel hodně zpožděný a navíc ještě nepřesný. Snadná to práce pro Jouberta.

51

A právě zkušeností nasbíral Karabach loni poměrně hodně. Ono taky hrát šest zápasů v Evropské lize s takovými týmy jako je Anderlecht, Tottenham nebo Monako, to se mu v tamní nejvyšší soutěži nepoštěstí.

50

Pro Dudelange je to dneska skutečně těžké, Karabachu vychází prakticky vše, ovšem je to dáno i zkušeností a kvalitou kádru.

48

Ten ale neměl dlouhého trvání, neboť Richard Almeida, který vyvážel míč, se dostal do křížku s Mario Pokarem. Ten jej hodně tvrdě zastavil, tohle mělo do čistého skluzu opravdu daleko. Jasná žlutá karta.

48

Druhá půle začala prakticky tak, jak první skončila. Ázerbájdžánský mistr zakládá postupný útok na polovině hřiště.

47

Hned na začátku druhého poločasu se faulu dopustil Turpel, který poslal k zemi domácího Míchela.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 20:02.
Statistiky prvního poločasu:
Góly: 2:0.
Střely celkem: 4:1.
Střely na branku: 2:0.
Zákroky gólmanů: 0:0.
Střely mimo: 2:0.
Zblokované střely: 0:1.
Rohy: 1:0.
Fauly: 3:9.
Žluté karty: 2:2.
Červené karty: 0:0.
První poločas je za námi a není prakticky co řešit. Ázerbájdžánský mistr Karabach je jasně lepší a nedal šampionu Lucemburska Dudelange prakticky čichnout. První gól padl už v desáté minutě, kdy možná trošku sporně nařízenou penaltu proměnil sám faulovaný Richard Almeida. Když v sedmadvacáté minutě po velké dávce bojovnosti získal Dani Quintana téměř ztracený míč, předložil jej do vápna pro Richarda Almeidu a ten křižnou ránou propálil Jouberta, lovil gólman hostí míč ze své svatyně podruhé.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Malá domů hostí, se kterou měl gólman Joubert trošku problémy a na poslední chvíli odkopl míč daleko od branky, bude zřejmě to poslední, co v prvním poločase uvidíme.

45

No jo, jenže to by rozehrávající Mario Pokar nesměl poslat míč pouze do rukou gólmana Ibrahima Šehiće.

44

Vůbec se mnou nediskutuj, tohle byl jasný faul. Možná i to řekl hlavní sudí Grinfeld kapitánu domácích Sadygovovi, který poblíž levého rohu vápna fauloval Turpela. Pro Dudelange zajímavá příležitost.

43

Dani Quintana posílal do vápna dlouhý míč na Madatova, ovšem útočník domácích se k balonu nedostal, neboť Joubert dobře přečetl hru, vyběhl a stáhl hlavní hrací nástroj ze vzduchu do rukavic.

43

Kapitán Sadygov poslal míč dopředu na Michela, který ale nemá komu přihrát, musel se tak dvakrát s míčem téměř zastavit.

43

Jen s velkou námahou odvrátili hosté míč do autu.

42

Dani Quintana chtěl poslat míč do ohně, když k němu přiběhl Muarem a domácí tak rozehráli roh nakrátko. Nyní kombinují u levé postranní čáry poblíž vápna Dudelange.

42

A to se celkem daří. Pokud se nemýlím, tak Muarem vybojoval vůbec první rohový kop dnešního zápasu.

41

Domácí chtějí v klidu dotáhnout poločas do zdárného konce, případně ještě jeden gól přidat. Kombinují u vápna soupeře.

40

Agolli u pravého rohového praporku na své vlastní polovině nejenže předběhl napadajícího útočníka Turpela, ale ještě nad ním drzou kličkou vybojoval míč. I to ukazuje převahu Karabachu.

39

Da Mota vybojoval míč u levé strany a bleskově jej rozehrál na spoluhráče, který se mu na polovině nabízel, ovšem hodně tvrdě do něj zajel Maksim Medvedev a vidí zaslouženou žlutou kartu. Na žluté kartonky je to vyrovnané 2:2.

38

Dudelange na soupeřově polovině znovu lehce ztrácí míč. Když už se do tohoto území Lucemburčané dostanou, prakticky během chvíle mají po legraci.

37

No, tohle by nestihl ani Dani Quintana, jenž parádně vybojoval téměř ztracený míč před druhým gólem, natož Muarem, jenž se dnes na levé straně pere spíše sám se sebou než s obránci.

36

A další následuje hned vzápětí po tom, co Agolli přijal zpětnou přihrávku a důrazem nad rámec pravidel jej zastavil Stolz.

36

Tak dlouho čaroval Dani Quintana s míčem u pravé strany a pravé postranní čáry, až k němu přiběhl Da Mota s Nakachem, zajeli do něj a poslali jej k zemi. Samozřejmě jasný faul.

34

No, gólman hostí Ibrahim Šehić si musí připadat ve své dnešní práci značně osamocen. Kdyby za jeho branku totiž přišel kolega Magomedalijev, náhradní gólman Karabachu, a prohodil s ním pár slov, patrně by se vůbec nic nestalo. Dudelange se ještě neodhodlalo k pořádné akci.

33

Žlutou kartu vidí i domácí Dani Quintana, jenž si něco dost důrazně vyříkával se soupeřem po strkanici u levé postranní čáry na půlce Dudelange.

32

Ale Karabach je znovu na půli soupeře a Muarem táhne další akci. Ovšem znovu platí, že když se mu spoluhráči nenabídnou, těžko může něco kloudného ve zhuštěné obraně Dudelange vymyslet.

31

Muarem věděl, že všichni jeho spoluhráči jsou obsazení, proto raději poslal přihrávku za sebe na Sadygova, ovšem jakou. Stopera svého týmu vystrašil, když na stadionu Tofika Bachramova pořádně přisvítil.

30

Almeida nejenže dnes vstřelil již dva góly, ale dokáže také pomoci v obraně. Jako třeba nyní, kdy kousek za půlící čárou zastavil průnik Malgeta.

29

V kabině Dudelange asi nebude o přestávce veselo, pokud se nic výraznějšího nestane. Lucemburský mistr totiž zatím absolutně nestíhá, a to ve všech ohledech.

27

27. Richard ALMEIDA - 2:0

27

FK Karabach právě vstřelil branku!
Parádní práce a bojovnost v podání domácího záložníka Daniho Quintany, jenž má obrovskou zásluhu na druhém domácím gólu. Už se zdálo, že míč nestihne a ten se dostane za brankovou čáru. Jenže devětadvacetiletý Španěl ukázal rychlé nohy, zastavil míč, namířil si to do vápna, kde se kličkou doleva zbavil beka a nahrál přímo na střed velkého čtverce pro RICHARDA ALMEIDU. Ten neplašil, lehce si přiklepl míč doleva a poté střelou křížem nedal Joubertovi žádnou šanci. Asistence: Dani Quintana.

26

Agolli si na levé straně vyměnil míč s Muaremem, ovšem tentokrát byla obrana hostí dostatečně zformována a jeden ze středopolařů Dudelange odvrátil míč za půlící čáru.

26

Hosté se lehce pustili do útoku, po levé straně se snažil blíže k brance projít Stolz, aby následně přihrál na Nakacheho, ovšem ani tento útok neměl dlouhého trvání.

24

Kevin Malget na půlící čáře takřka sumo zákrokem zastavil střelce zatím jediného dnešního gólu Richarda Almeidu a viděl zaslouženou žlutou kartu.

22

A znovu vidíme to, co prakticky od začátku dnešního utkání. Domácí začínají na půlící čáře postupnou kombinaci.

21

Dudelange se na malý okamžik dostalo na polovinu soupeře, ovšem Nakache míč dlouho neudržel a proti přesile hráčů Karabachu jej ztratil.

20

Jednou to vyjde, podruhé ne. Asi to by si mohl říkat útočník Muarem Muarem, jenž opět přebral dlouhou přihrávku na levé straně v milimetrovém ofsajdu.

19

Muarem tentokrát v ofsajdu nebyl a už centruje z levé strany do vápna, ovšem po několika odrazech se k míči tentokrát dostali hosté, jenž jej posílají hned kamsi na polovinu hřiště.

18

Obrovská šance domácího týmu, už to mohlo být o dva góly. Madatov přebral ve vápně odražený míč a z obtížné pozice na malém čtverci téměř v pádu vystřelil. Joubert byl bezmocný, ale míč orazítkoval levou tyč a podél brankové čáry prošel ven.

17

Ofsajdová past Dudelange zafungovala dokonale. Nyní je třeba pochválit beka Mélisseho, že nechal cuknou Muarema a vystavil jej do ofsajdu.

15

Že by se obraz hry nějak vážněji změnil, to se tedy rozhodně říct nedá. Snad jedinou změnou je, že útočníci Dudelange Turpel s Pokarem lehce vysunuli napadání kousek za polovinu a zjistili, že tato oblast není až tak autonomní, jak to zatím z obrazu hry vypadá.

14

Jasná převaha domácích pokračuje, Hüsejnov s kapitánem Sedygovem si na půlící čáře vyměňují míč. No, tohle je slušné báčko.

13

Schnell zastavil přímo na vápně přihrávku domácích a ihned vyslal dopředu útočníka Turpela. Ten doslova ukázal raketový pohon a levý bek Karabachu s ním měl co dělat, ale Medvedev měl štěstí, že se míč už lehce dostal do zámezí.

12

Da Mota na okamžik získal míč, ale pouze jej skluzem vypíchl soupeři přímo na nohu dalšího protihráče.

11

Snad vůbec poprvé ohrozili hosté branku soupeře, ovšem centr Da Moty bezpečně svírá v rukavicích domácí gólman Šehić, pro kterého je to vítaná příležitost osahat si kulatý nesmysl.

10

10. Richard ALMEIDA - 1:0

10

FK Karabach právě vstřelil branku!
Tentokrát pravidlo o tom, že faulovaný hráč by neměl kopat penaltu, neplatilo. RICHARD ALMEIDA si jistě postavil míč na penaltový puntík, rozběhl se a poslal merunu z pohledu gólmana Jouberta přímo k pravé tyči, ačkoliv nechybělo moc a brankář Dudelange míč vytáhl.

9

Brayan Mélisse navíc dostává za svůj zákrok žlutou kartu.

9

9. Faul v pokutovém území

9

Byla nařízena penalta proti Dudelange. Brayan Mélisse asi už ve vápně – i když to bylo hodně těsné a hraniční – poslal k zemi Richarda Almeidu, jenž si krásně našel přihrávku z levé strany, a sudí Orel Grinfeld z Izraele je nekompromisní.

8

No, ač se tomu Dikaba hodně diví, kousek za polovinou hřiště se dopustil faulu na Richarda Almeidu a hosté budou z levé strany rozehrávat přímý volný kop.

7

Kdepak, domácí zatím prakticky nepouštějí svého soupeře k míči a když už tomu tak je, Dudelange pouze odkopne míč daleko za půli Karabachu a osvobodí se.

5

První velká šance domácích. Dani Quintana přibral na hranici velkého vápna přesně v oblouku přihrávku a nahrál přímo na nohu Muarema, který levačkou zkoušel obstřelit gólmana Jouberta, což se mu nepodařilo. Poslal míč těsně vedle.

4

Krásný dlouhý pas letěl od Agolliho z vlastní poloviny hřiště na pravou stranu na Medvedeva, který chtěl celou akci ještě vyšperkovat přihrávkou na Míchela, ta už však nevyšla.

3

Domácí kombinují na vlastní polovině hřiště a hledají prostor ke zteči soupeřovy branky.

2

Žádnou větší šanci ani pohlednou kombinaci v úvodních minutách nevidíme, hosté se ale dopustili již dvou faulů.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FK Karabach: Šehić – Medvedev, Hüsejnov, R. F. Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Richard Almeida – Dani Quintana, Muarem – Madatov. Trenér: Gurban Gurbanov
Náhradníci: Magomedalijev – Reynaldo, Amirgulijev, Gurbanov, Ismajlov, Yunuszadä, Dinijev

F91 Dudelange: Joubert (C) – Malget, Schnell, Prempeh, Mélisse – Stolz, Dikaba, Nakache, Da Mota – Turpel, Pokar. Trenér: Dino Toppmöller
Náhradníci: Frising – Moreira, Ibrahimović, Benajiba, Stélvio Da Cruz, Laurienté, N'Diaye

Rozhodčí: Orel Grinfeld – Danny Krasikow, Idan Yarkoni – Menashe Masiah (vš. ISR).
Jak už předchozí příspěvky napovídají, jasným favoritem tohoto klání je ázerbájdžánský mistr FK Karabach. Ten by chtěl o postupu do třetího předkola rozhodnout už v prvním zápase, takže se dnes můžeme dočkat značné gólové nadílky. A favoritem je Karabach i dle klubového koeficientu. Tento tým se nachází na 134. místě se ziskem 13,475 bodů, oproti tomu Dudelange je až na 261. místě (5,050 bodů).

Loňská jízda Karabachu zejména Evropskou ligou vnadí fanoušky. V pondělí bylo zakoupeno přes 10 tisíc lístků, tedy téměř třetina stadionu.

Dudelange loni v předkole vyhrálo:
Loni se Dudelange pakovalo již v prvním předkole Evropské ligy, ale po sympatických výsledcích. Na stadionu UC Dublin prohrálo pouze 0:1 a přivezlo si do odvety nadějnou výchozí pozici. V odvetě ještě v prvním poločase otočilo nepříznivé skóre z 0:1 na 2:1, když hosté hráli od 28. minuty bez vyloučeného hráče, ale kýžený třetí a postupový gól již Lucemburčané nedali.
Loňská pohádková cesta Karabachu evropskými poháry:
V loňském roce přešel Karabach ve druhém předkole přes makedonskou Pljevlju, zejména zásluhou výhry v odvetě na hřišti soupěře, a odměnou mu byl pro třetí předkolo slavný skotský Celtic. Skotové doma vyhráli horko těžko 1:0 a v odvetě jsou snad ještě dnes rádi za bezgólovou remízu a postup.

Karabach tak šel do čtvrtého (a závěrečného) předkola Evropské ligy, ve kterém šokoval švýcarský fotbal, když si nejprve přivezl výhru 1:0 z placu Young Boys Bern, aby v domácí odvetě zesměšnil Švýcary výhrou 3:0 a postupem do základní části Evropské ligy.

A ani v základní skupině nebyl ázerbájdžánský mistr pro soupeře snadným soustem. Ve společnosti Tottenhamu, Anderlechtu a Monaka získal hned čtyři body za domácí výhru nad Anderlechtem a remízu s Monakem. V ostatních zápasech sice Karabach prohrál, ale pouze na hřišti Tottenhamu o dva góly, jinak jej soupeři poráželi pouze o gól.
F91 Dudelange
Fotbalový trpaslík z Lucemburska a jasný outsider této dvojice se od sezony 2011/2012 se střídá v domácích prvenstvích s týmem Fola Esch. V loňském ročníku bojovalo Dudelange do poslední chvíle s Folou o vítězství v lize. Nakonec rozhodlo pro F91 lepší celkové skóre, protože vzájemné zápasy obou týmů vyšly na skóre 3:3 při zisku shodně tří bodů.
FK Karabach
Ázerbájdžánský mistr zkompletoval zlatý hattrick, když domácí soutěž vyhrál potřetí za sebou. Letos navíc s obrovským náskokem dvaadvaceti bodů, takže opět bude bojovat o zlatou bránu Ligy mistrů.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u zápasu druhého předkola nejprestižnější evropské klubové soutěže – Ligy mistrů. O postup do třetího předkola v něm bude bojovat ázerbájdžánský mistr FK Karabach proti nejlepšímu klubu loňského ročníku lucemburské ligy, F91 Dudelange. Úvodní utkání druhého předkola začne v ázerbájdžánském Baku na Národním stadionu Tofika Bachramova, odveta je na programu o týden později v Lucembursku.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

FK Karabach – F91 Dudelange

2:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Richard Almeida (pen.), 27. Richard Almeida (Dani Quintana)

Karty:   33. Dani Quintana (KBK), 39. Medvedev (KBK), 55. Garajev (KBK) – 9. Mélisse (DUD), 24. Malget (DUD), 48. Pokar (DUD)

Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 4:0. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 11:15.

FK Karabach: Šehić – Medvedev, Hüsejnov, R. F. Sadygov (C), Agolli – Míchel, Garajev, Richard Almeida – Dani Quintana (83. Amirgulijev), Muarem (74. Ismajlov) – Madatov (63. Reynaldo). Trenér: Gurban Gurbanov
Náhradníci: Magomedalijev – Reynaldo, Amirgulijev, Gurbanov, Ismajlov, Yunuszadä, Dinijev

F91 Dudelange: Joubert (C) – Malget (68. Moreira), Schnell, Prempeh, Mélisse – Stolz, Dikaba, Nakache (81. Stélvio Da Cruz), Da Mota – Turpel, Pokar (56. N'Diaye). Trenér: Dino Toppmöller
Náhradníci: Frising – Moreira, Ibrahimović, Benajiba, Stélvio Da Cruz, Laurienté, N'Diaye

Rozhodčí: Orel Grinfeld – Danny Krasikow, Idan Yarkoni – Menashe Masiah (vš. ISR)

Odveta: Dudelange - Karabach 1:1