Menu

Fotbal

Mistrovství Evropy

Švédsko – Belgie

0:1

konec (0:0)

22.06.2016, 21:00 • Stade de Nice, Nice • Skupina E • Štěpán Hladký

Tipsport: 4.85 3.35 1.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Poslední střídání dnešního utkání. Kapitána Edena Hazarda nahradí mladíček Divock Origi.

90

90. Bentekeho střelu zneškodnil Isaksson.

90

Christian Benteke měl na kopačce druhou branku Belgie! Andreas Isaksson ale zázračně vyrazil balon na rohový kop. Tohle teď přesně Belgičanům vyhovuje.

87

Romelu Lukaku v dnešním utkání skončil. Novým hráčem na trávníku bude další útočník Christian Benteke.

84

84. Radja NAINGGOLAN - 0:1

84

Belgie právě vstřelila branku!
Nedáš, dostaneš! Parádně to teď provedl Eden Hazard, který poslal centr do druhé vlny, kde se nacházel zcela osamocený RADJA NAINGGOLAN! Mírně tečovaná rána skončila přesně u zadní tyče. Andreas Isaksson neměl šanci na chycení. Asistence: Eden Hazard.

83

Švédové byli velice blízko úvodní branky v utkání. Jeden z obránců Belgie ale vyhlavičkoval balon z brankové čáry!

82

Švédové už mají dneska dostřídáno. Posledním čerstvým hráčem na trávníku bude Erkan Zengin. Ze hřiště odešel Emil Forsberg.

80

80. Mertens nedokázal prostřelit dnes skvěle chytajícího Isakssona.

80

Andreas Isaksson teď drží naděje švédského výběru nad vodou! Dries Mertens pronikl s míčem až do pokutového území, odkud poslal hodně povedenou ránu k bližší tyči. Skandinávský gólman se musel pořádně natáhnout, aby míč vyrazil alespoň na roh.

79

Romelu Lukaku se obtočil kolem bránícího Martina Olssona a vypustil ze své kopačky hodně prudký projektil! Dělová rána prosvištěla jen těsně nad bránou Švédska.

73

73. Romelu Lukaku v obrovské šanci selhal!

73

Romelu Lukaku se řítil sám na bránu! Andreas Isaksson ale výborně vyběhl, čímž snížil střelecký úhel belgickému hráči. Gólman švédské reprezentace nakonec střelu vyráží do bezpečí.

71

Poprvé v utkání střídají také Belgičané. Dnešní utkání se moc nepovedlo Yannicku Ferreirovi-Carrascovi. Toho na hřišti nahradí zkušený Dries Mertens.

70

Pro Sebastiana Larssona dnešní utkání skončilo. Novým hráčem na hřišti bude Jimmy Durmaz.

63

Máme zde první střídání v zápase. Marcuse Berga na trávníku nahradí John Guidetti.

45+1

Axel Witsel zasáhl svého soupeře loktem do obličeje, za což ho hlavní sudí odměnil žlutou kartou. První poločas pravděpodobně každou chvílí skončí.

45

45. Obrovská šance Belgie neskončila gólem.

45

Thomas Meunier měl na své hlavě úvodní branku dnešního duelu! Belgický fotbalista lehce tečoval střílený centr, který nakonec skončil jen pár centimetrů vedle švédské brány.

36

36. Žlutá karta - Erik Johansson

36

Erik Johansson si pomohl v souboji s Romelu Lukakuem pomocí nedovoleného zákroku. Rozhodčí preventivně uděluje žlutý kartónek.

32

32. Žlutá karta - Albin Ekdal

33

Albin Ekdal teď musel zatáhnout za pomyslnou záchranou brzdu, když fauloval pronikajícího Kevina De Bruyneho. Belgičané se totiž hnali do brejku tři na dva.

30

30. Žlutá karta - Thomas Meunier

30

Thomas Meunier vyfasoval za dohrání švédského hráče zezadu žlutý kartónek. Německý sudí tak uděluje ve třicáté minutě první karetní trest.

5

5. Berg se ocitl v obrovské šanci, Courtoise však prostřelit nedokázal.

5

Po rozehrávce standardní situace se k míči dostal zcela osamocený Marcus Berg! Jeho rána ale mířila pouze doprostřed brány. Švédové si tak připisují první střelu na bránu na letošním šampionátu.

Švédsko – Belgie

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 84. Nainggolan (E. Hazard)

Karty:   33. Ekdal (SWE), 36. E. Johansson (SWE) – 30. Meunier (BEL), 45+1. Witsel (BEL)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 5:8. Rohy: 4:12. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:14.

Švédsko: Isaksson – Lindelöf, E. Johansson, Granqvist, M. Olsson – Seb. Larsson (70. Durmaz), Ekdal, Källström, Forsberg (82. Zengin) – Berg (63. Guidetti), Ibrahimović (C).
Náhradníci: Olsen, Carlgren – Lustig, P. Jansson, Hiljemark, Wernbloom, Augustinsson, Lewicki, Kujović, Guidetti, Durmaz, Zengin.

Belgie: Courtois – Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan, Witsel – Ferreira-Carrasco (71. D. Mertens), De Bruyne, E. Hazard (C) (90+3. Origi) – R. Lukaku (87. Benteke).
Náhradníci: Mignolet, J-F. Gillet – Fellaini, D. Mertens, Denayer, Origi, Kabasele, Dembélé, Benteke, J. Lukaku, Batshuayi, Ciman.

Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (všichni Německo)