Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

KV Kortrijk – Waasland-Beveren

5:0

konec (4:0)

23.04.2016, 20:00 • Guldensporenstadion, Kortrijk • O Evropskou ligu - sk. A • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.5 4.45 6.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Ve druhé nastavené minutě ještě dostal žlutou kartu hostující Marić, který ve středu hřiště nedovoleně atakoval Rollanda!

87

Hostujícímu týmu se povedla krásná akce, na jejímž konci byl Milosevic, který doklepl míč do sítě. Problém byl, že střídající hráč při náběhu nacházel v ofsajdu!

85

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Langil, přichází Milosevic.

83

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Hervé Kage, přichází van Loo.

82

Střídající van Eenoo nestíhal na pravé straně v souboji s Vanzem, kterého poslal nedovoleným způsobem k zemi. Následovala žlutá karta!

79

79. Elohim ROLLAND - 5:0

79

Kortrijk právě vstřelil branku!
A máme tady pátou branku dnešního utkání! ELOHIM ROLLAND se dostal na pravé straně k míči, ten si následně navedl do středu hřiště a vyslal krásnou střelu k tyči, na kterou brankář Henkinet nedosáhl!

76

76. Marić se ze standardní situace prosadit nedokázal

76

Následné standardní situace se ujal střídající Marić! Zkušený srbský hráč vyslal přízemní střelu, kterou Sifakis dokázal vyrazit a Chanot následně míč odkopl na rohový kop!

73

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Stijn De Smet, přichází Olaitan.

67

Další velká šance Kortrijku! Aktivně hrající De Smet se prokličkoval středem hřiště a před vápnem předal míč D´Haenemu. Belgický útočník se opřel do míče, avšak brankář Henkinet jeho ránu dokázal vyrazit na rohový kop!

61

Střídání v týmu KV Kortrijk: ze hřiště odchází Verstraete, přichází Van Eenoo.

56

Teď měl velkou šanci také domácí celek! Z levé strany poslal De Smet přihrávku pro Papzoglou, který krásnou patičkou mířil mezi tři tyče, nicméně Henkinet dokázal střelu vyrazit na rohový kop!

46

Střídání v týmu KV Red Star Waasland: ze hřiště odchází Oliver Myny, přichází Manić.

44

44. Papazoglou mířil mimo

44

V závěru prvního poločasu měl Kortrijk další velkou šanci! Do vápna dostal centr Kage, který sklepl míč na hranici vápna pro Papazoglou, který vystřelil z voleje, nicméně jeho rána mířila těsně vedle!

43

A další udělená žlutá karta! Myny na levé straně nestíhal v souboji s De Smetem, a tak domácího hráče poslal k zemi. Nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta!

41

Žlutou kartu dostává i hostující Hugo Sousa, který ve středu hřiště podrazil Marušiće!

40

Žlutou kartu dostává Caufriez (KV Red Star Waasland).

39

Aktivní De Smet nabral na pravé straně rychlost a postupoval vpřed. Jeho následný postup však zastavil hostující Moulin, který dostává žlutou kartu!

37

37. Hervé KAGE - 4:0

37

Kortrijk právě vstřelil branku!
K následujícímu pokutovému kopu se postavil už HERVÉ KAGE, který si počkal na pohyb Henkinet a míč poslal na opačnou stranu! Kortrijk tak vede již čtyřbrankovým rozdílem...

36

36. Neproměněná penalta De Smeta

36

Tak, to je neuvěřitelné! K exekuci penaltového kopu se postavil De Smet, kterého však Henkinet vychytal. Domácí hráč se však nevzdal a směřoval za míčem a po souboji s Jansem se bude kopat další penalta!

35

Penalta pro Kortrijk!

31

31. Athanasios PAPAZOGLOU - 3:0

31

Kortrijk právě vstřelil branku!
Kortrijk odehrál posledních šest minut výborně a rázem vede rozdílem tří branek! Exekuce rohového kopu se ujal Kage, který našel ve vápně hlavu ATHANASIOS PAPAZOGLOU a jeho hlavička skončil v síti!

28

28. Hervé KAGE - 2:0

28

Kortrijk právě vstřelil branku!
A teď už se Kortrijk dostává do dvoubrankového vedení a dělá důležitý krok směrem k dnešnímu vítězství! Po pravé straně postuépoval De Smet, který následným centrem našel ve vápně HERVÉ KAGEHO, který poslal svou hlavičku pod břevno!

25

25. Stijn De SMET - 1:0

25

Kortrijk právě vstřelil branku!
Domácí celek potvrzuje roli favorita dnešního utkání a dostává se do vedení! Do pokutového území dostal přihrávku Papzoglou, který následnou patičkou našel STIJNA DE SMETA, který přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci!

20

Kortrijk vybojoval první rohový kop v tomto zápase, kterého se ujal De Smet. Jeho následný centr našel na zadní tyči Rollanda, který však ve velké šanci branku hostujícího celku minul!

15

První žlutou kartu dnešního utkání dostává domácí Verstraete, který na pravé straně poslal nedovoleným způsobem k zemi Mynyho!

KV Kortrijk – Waasland-Beveren

5:0

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 25. De Smet, 28. Kage, 31. Papazoglou, 37. Kage, 79. Rolland

Karty:   15. Verstraete (KRT), 82. Van Eenoo (KRT) – 39. Moulin (WAS), 40. Caufriez (WAS), 41. Sousa (WAS), 43. Myny (WAS), 90+2. Marić (WAS)

Neproměněná penalta: 36. Smet (KRT), brankář Henkinet zneškodnil

KV Kortrijk: Sifakis – Marušić, Chanot, Gigot, Tomašević – Rolland, De Smet (73. Olaitan), Verstraete (61. Van Eenoo) – Kage (83. Van Loo), Papazoglou, D´Haene
Náhradníci: Boyer, Keet, Mercier, Van Loo, Sarr, Olaitan, van Eenoo

Waasland-Beveren: Henkinet – Jans, Caufriez, Jonathan Buatu, Hugo Sousa – Vanzo, Schrijvers, Moulin – Langil, Gano, Myny (46.Manić)
Náhradníci: Moren, Marić, Milosevic, Goblet, van Dooren, M´Sila, Nabab

Rozhodčí: Sébastien Delferière – De Neve, Divincenzo (vš. Belgie)