Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

MFK Chrudim – SK Sokol Brozany

3:1

konec (2:0)

23.04.2016, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • 26. kolo • Petr Dejnožka

88

Do střelecké listiny se naopak mohl zapsat hostující Ivan Šollar, který vyslal z velké vzdálenosti štiplavou střelu! Brankář Mrázek s ní měl velké potíže, nakonec ale zachránil Chrudim od druhé inkasované branky!

82

Marek Langr vystřídá na závěr střetnutí Davida Sixtu.

79

Rozhodčí nechal po sporném zákroku na půlící čáře hru pokračovat, což přineslo pro chrudimský MFK stoprocentní příležitost! Kesner posunul balon na rozběhnutého Jakuba Krčála, střídající útočník postupoval sám na branku, trestuhodně však napálil pouze brankáře Hlaváče!

78

Hosté přináší třetí výměnu. Končí autor jediné branky Patrik Nehoda, šanci ukázat se dostane Sergij Hrečko.

74

Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Jan Luptovský, přichází Lukáš Kratochvíl.

70

Martin Ráliš dostane šanci na závěrečných dvacet minut, střídá svého vrstevníka Patrika Tlapáka.

61

Řezníčkův přesný centr našel nikým nehlídaného Ondřeje Kesnera, jehož hlavička byla hodně razantní, bohužel pro první tým tabulky ale mířila pouze do míst, kde byl neomylně postaven gólman Hlaváč!

59

Ondřej Hauf má pro dnešek padla, o navýšení chrudimského vedení se bude v posledních třiceti minutách snažit Jakub Krčál.

58

Brozany právě vstřelily branku!
Také hosté se ale radují alespoň z čestného úspěchu na chrudimském hřišti! Postup Ivana Šollara brankář Mrázek skvělým způsobem zlikvidoval, na dorážku PATRIKA NEHODY již byla chrudimská jistota krátká – 3:1!

56

Střídání v týmu Sokol Brozany: ze hřiště odchází Jan Franc, přichází Cyril Golovko.

55

Chrudim právě vstřelila branku!
Vzápětí se již domácí fotbalisté radují! ONDŘEJ KESNER dostal ideální přihrávku za obranu a svůj postup sám na brankáře ve skluzu zakončil přesně o tyč – 3:0!

51

Centr od rohového praporku přistál cíleně na noze Vojtěcha Řezníčka, kterému tentokrát zakončení vyšlo o poznání lépe! Pravý obránce protáhl brankáře Hlaváče, který jeho střelu ukrotil ve svých rukavicích!

46

Domácí do druhého poločasu připravili jednu změnu. V kabině již zůstal útočník Petr Rybička, místo něj záložní řady vyztuží Sebastien Langr.

41

Tak nakonec přichází nucené střídání na straně Brozan. Pavel Zadina nakonec nemůže pokračovat v dnešním střetnutí, na jeho místo se chvíli před pauzou staví Petr Pokrovskij.

30

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí s příležitostí naložili beze zbytku a po půlhodině hry vedou již o dvě branky! Penaltu si vzal do své moci LUKÁŠ MASTÍK a neomylně poslal brankáře Hlaváče na opačnou stranu – 2:0!

29

Brankář Hlaváč ještě uviděl od rozhodčího žlutou kartu.

28

Patrik Tlapák postupoval sám na brankáře, Hlaváč ho naprosto evidentně podrazil a rozhodčí Kříž správně nařídil pokutový kop pro Chrudim!

14

Tak to byla fantastická samostatná akce Patrika Tlapáka! Po přihrávce mezi obránce se chytrou zasekávačkou dokázal posledního zadáka zbavit, následně střelou po zemi orazítkoval tyčku hostující klece!

8

Chrudim právě vstřelila branku!
Hrubá chyba v hostující obraně přináší první branku chrudimského mužstva! Jako zkušený mazák si počínal dvacetiletý útočník PETR RYBIČKA, který vykoupal vybíhajícího brankáře Hlaváče a následně do prázdné branky vsítil svoji třináctou branku v probíhající sezóně ČFL – 1:0!

4

Secvičená situace Chrudimi z rohového kopu přinesla další velkou šanci! Kesner po zemi rozehrál na Sixtu, jenž přesným centrem našel na vzdálenější tyči Petra Drahoše! Jeho hlavička v záklonu mířila přímo doprostřed branky, kde byl neomylně postaven brankář Hlaváč!

2

Čerstvě devatenáctiletý útočník Patrik Tlapák si naskočil na opakovaný centr Ondřeje Kesnera z levé strany, jeho hlavička mířila jen kousek od levé tyče hostující klece! To mohl být parádní začátek ze strany prvního celku tabulky!

MFK Chrudim – SK Sokol Brozany

3:1

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 8. Rybička, 30. Mastík (pen.), 55. Kesner – 58. Nehoda

Karty:   29. Hlaváč (BRO)

Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:16.

MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Radouš (C), Mastík – Kesner, Sixta (82. M. Langr), Hauf (59. Krčál), Luptovský (74. Kratochvíl) – Rybička (46. S. Langr), Tlapák (70. Ráliš)
Náhradníci: Trojan, Krčál, Ráliš, M. Langr, Opina, S. Langr, Kratochvíl

SK Sokol Brozany: Hlaváč – Uka, Cibulka (C), Pikl, Malina – Nehoda (78. Hrečko), Pelikán, Zadina (41. Pokrovskij), Šollar – Franc (56. Golovko), Benda
Náhradníci: Poštulka, Hrečko, Pokrovskij, Golovko

Rozhodčí: Kříž – Paták, Svatík

Diváci: 310