Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Spartak Moskva – FK Mordovija Saransk

2:2

konec (0:1)

23.04.2016, 16:00 • Otkrytie Arena, Moskva. Kapacita: 45,360 diváků • 25. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.5 4.45 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Bryzgalov si netroufl na přihrávku do ohně a raději přihrál do druhé vlny. Kombarov solidně nacentroval na Zé Luise, jenž hlavou sklepl míč pro Melgareja, ale před ním na poslední chvíli zakročil jeden z obránců.

90

Domácí rychle vybojovali míč, Promes se pomalu odpoutával od obránců a Ruslan Muchametšin raději sáhl k jasnému faulu za žlutou kartu.

83

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Jevgenij Lucenko, přichází Oleg Vlasov.

80

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Aslan Dudijev, přichází Pavel Ignatovič.

79

Hra je opět přerušena. Za faul v blízkosti půlící čáry byl žutou kartou napomenut Džano Ananidze.

78

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Lorenzo Melgarejo.

78

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Igor Šitov, přichází Maxim Tiškin.

77

Třikrát a dost. Ivelin Popov v pokutovém území simuloval po skluzu Phibela a vysloužil si žlutou kartu. Správný výrok sudích!

76

Teď už to bylo z hostující strany mnohem nebezpečnější! Sergej Samodin rybičkou skočil po centru Šitova a Pesjakov měl co dělat, aby míč vyrazil.

66

Dalším napomenutým hráčem je hostující záložník Emin Machmudov, který zezadu evidentně fauloval Ivelina Popova.

62

62. Jevgenij LUCENKO - 2:2

62

Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
Hosté vytěžili z minima maximum a v Moskvě je opět vyrovnáno! Kombinace Saransku dlouho postrádala pohyb, po přenesení hry na pravou stranu však bravušně odcentroval Dudijev a Pesjakov na kvalitní hlavičku JEVGENIJE LUCENKA nedosáhl.

60

Salvatore Bocchetti ve středovém kruhu nepříjemně zajel do Stevanoviče a zaslouženě uviděl první žlutou kartu v zápase.

58

58. Quincy PROMES - 2:1

58

Spartak právě vstřelil branku!
Velké zmatky v hostující obraně umožnili Moskvanům otočit skóre ve svůj prospěch! Zadáci Mordovije se po pěkné kombinaci zaměřii na bránění Zé Luise, míč se ze souboje ale odrazil před QUINCYHO PROMESE, jenž tvrdou střelou nedal Revišvilimu šanci zakročit.

49

49. Salvatore BOCCHETTI - 1:1

49

Spartak právě vstřelil branku!
Na druhé straně vyslal pěknou střelu z pětadvaceti metrů Bryzgalov, jehož pokus pravou nohou vyrazil Revišvili do strany. Obránci Saransku poté odehráli míč na roh, Popov si svůj centr zopakoval a ve vápně se v závaru nejlépe zorientoval SALVATORE BOCCHETTI, který srovnal stav zápasu na 1:1.

46

Domácí kouč provedl před startem druhého poločasu jednu změnu. Ze hry stáhl Aleksandra Zotova, místo kterého nastoupil Džano Ananidze.

42

42. Sergej SAMODIN - 0:1

42

Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
Smrtící protiútok přinesl Saransku překvapivé vedení! Lucenko dostal přihrávku do běhu a z pravého konce pokutového území předložil míč SERGEJI SAMODINOVI, jenž z bezprostřední blízkosti zakončil mimo dosah Pesjakova.

6

Další nadmíru solidní šance Spartaku! Popov krásným dloubáčkem uvolnil Quincyho Promese, před kterým se naštěstí pro hosty bleskurychle zjevil Revišvili a nenechal nizozemského útočníka zakončit.

FK Spartak Moskva – FK Mordovija Saransk

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 49. Bocchetti, 58. Promes (Luís) – 42. Samodin (Lucenko), 62. Lucenko (Dudijev)

Karty:   60. Bocchetti (SPM), 77. I. Popov (SPM), 79. Ananidze (SPM) – 66. Machmudov (SNK), 90. Ruslan Muchametšin (SNK)

FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov, Pucko, Bocchetti (C), D. Kombarov – Rômulo, I. Popov (78. Melgarejo) – Zotov (46. Ananidze), Zujev, Promes – Luís.
Náhradníci: Rebrov – Paršivljuk, Granat, Melgarejo, Melkadze, Timofejev, Ananidze, Leontěv, Kutin.

FK Mordovija Saransk: Revišvili – Šitov (78. Tiškin), Phibel, Nachušev, Lomić – D. Stevanovič, Machmudov – Dudijev (80. P. Ignatovič), Lucenko (83. Vlasov), Ruslan Muchametšin (C) – Samodin.
Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Gapon, M. Kobachidze, Bober, P. Ignatovič, Šipicin, Perendija, Navletov, Tiškin, Vlasov, Ivanov.

Rozhodčí: Bezborodov – Golubjov, Gavrilin