Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SV Grödig – RZ Pellets Wolfsberger AC

0:1

konec (0:0)

23.04.2016, 18:30 • Untersberg-Arena, Grödig • 32. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.63 3.1 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Issiaka Ouédraogo, přichází Roland Putsche.

85

Žlutou kartu dostává Reagy Ofosu (SV Grödig).

82

Po rozehrání standardní situace se pohotovou rybičkou vrhl na vzdálenější levé tyči po centru svého spoluhráče Robert Strobl a hlavou mířil přesně do bližšího horního rohu brány, jenže Alexander Kobler si s jeho pokusem hravě poradil!

79

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Robert Völkl, přichází Lukas Denner.

70

Pascal Itter napřáhl zpoza šestnáctky k pěkné přízemní střele, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, brankář Alexander Kofler byl ale včas na zemi a jeho pokus skvělým zákrokem zastavil!

66

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Daniel Schütz, přichází Benjamin Sulimani.

65

65. JACOBO - 0:1

65

Wolfsberger právě vstřelili branku!
Střídající JACOBO kuriózním způsobem posílá oslabený Wolfsberger do vedení!! Jacobo se postavil k rozehrání standardní situace a zvolil přímou střelu na bránu, která před Renem Swetem skočila a mezi jeho nohama prolétla do sítě. To byla obrovská chyba, která může stát Grödig důležité body.

53

Reagy Ofosu se ocitl na značce pokutového kopu po zpětné přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla ve skvělé šanci, jenže z první pálil do náruče Alexandera Koflera, který jeho pokus mířící pod břevno bez větších potíží zneškodnil!

50

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Sandro Djurić, přichází Roman Wallner.

46

Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Christopher Wernitznig, přichází Christoph Rabitsch.

45+2

45+2. Manuel Weber byl po ošklivém šlapáku vyloučen.

45+2

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Manuel Weber (Wolfsberger AC).

44

Daniel Schütz si naběhl do šestnáctky na krásnou přihrávku a na pravé straně pokutového území se ocitl tváří v tvář brankářovi Alexanderovi Koflerovi, ten proti němu ale skvěle vyběhl a jeho následnou střelu hrudí vyrazil!

42

42. Povedený průnik Reagyho Ofosua gólem neskončil.

42

Agilní Reagy Ofosu krásně pronikl do šestnáctky a na levé straně pokutového území se pokusil vypálit z úhlu, hostující brankář už byl překonaný, zastoupit ho ale dokázal jeden ze spoluhráčů, který míč odkopl do bezpečí!

38

Střídání v týmu Wolfsberger AC: ze hřiště odchází Nemanja Rnic, přichází Jacobo.

29

Žlutou kartu dostává Manuel Weber (Wolfsberger AC).

27

Grödig hrozí především po pravé straně, odkud nyní přilétl do pokutového území Wolfsbergeru nebezpečný přízemní centr a na vzdálenější levé tyči propadl k Martinovi Rasnerovi, který se ho snažil ve skluzu usměrnit do brány, jeho pokus ale zamířil vedle levé tyče!

24

Martin Rasner se krásně pověsil do vzduchu a po centru z pravé strany hlavičkoval uprostřed šestnáctky nikým neatakovaný těsně nad! Nechybělo mnoho a Grödig mohl z ničeho nic udeřit.

16

Dario Baldauf dostal krásnou kolmou přihrávku mezi dva obránce, a přestože míč nepříjemně skákal, ze značky pokutového kopu pohotově vypálil! Následná střela mířila přesně k levé tyči, jenže Rene Swete proti ní trochu vyběhl z brány a vzápětí ji zneškodnil.

15

15. Rnić ve velké šanci brankáře Sweteho nepřekonal.

15

Po následném rohovém kopu opět míč propadl na vzdálenější tyči k Nemanja Rnićovi, který se pohotově opřel do míče a ve skluzu se ho snažil usměrnit k bližší pravé tyči, brankář Rene Swete ale předvedl parádní reflexivní zákrok a tygřím skokem jeho pokus vytáhl na rohový kop!

14

Wolfsberger vybojoval rohový kop a po následném centru z levé strany se na vzdálenější tyči dostal do zakončení Nemanja Rnić, který pohotově mířil pod horní tyč, brankář Rene Swete ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok a pravou rukou míč vytáhl nad břevno!

SV Grödig – RZ Pellets Wolfsberger AC

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 65. Jacobo

Karty:   85. Ofosu (GRD) – 29. Weber (WAC)   45+2. Weber (WAC)

Držení míče: 57 % : 43 %.
Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:24.

SV Grödig: Swete – Itter, Strauss, Pichler, Strobl – Kainz, Völkl (79. Denner), Rasner – Schütz (66. Sulimani), Djurić (50. Wallner), Ofosu. (rozestavení 4-3-3)
Náhradníci: Schlager, Brauer, Baumgartner, Kerschbaum. Trenér Peter Schöttel.

RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Sollbauer, Rnić (38. Jacobo), Baldauf – Zündel, Tschernegg, Weber, Wernitznig (46. Rabitsch) – Issiaka Ouédraogo (88. Putsche), Hellquist. (rozestavení 4-2-2)
Náhradníci: Robitsch, Berger, Seidl, Schmerböck. Trenér: Heimo Pfeifenberger.

Rozhodčí: Julian Weinberger. Asistenti: Maximilian Kolbitsch, Habip Tekeli. Čtvrtý rozhodčí: Harald Lechner